Friday

BORDER LACE

assalamualaikum dan hey semua....

musim cuti sekolah dah semakin dekat, so macam-macam planing dalam kepala erk dok?
tapi majlis perkahwinan dah semestinya akan ada...kat umah semakin banyak bersepah card jemputan...cuma tak tahu dapat hadir ataupun tidak.....

bagi yang menjemput shida...insyallah shida akan hadir tapi bagi yang jemput sama tarikh dengan sepupu shida kawin...mintak maaf banyak-banyak sebab tak dapat datang event korang....shida cuma mendoakan semoga
"bahagia sehingga ke syurga dan mendapat cahayamata yang soleh & solehah!!"

ramai dikalangan uolls yang tak tahu mana nak cari BORDER LACE kan?kadang-kadang ada lace nie mahal tapi tak cantik, tapi bila murah cantik pulak....
seperti mana yang kita tahu LACE yang paling best shopping adalah dekat INDON sana...disana dipanggil syurga LACE , tapi nak pergi sana semata-mata nak beli lace...buang duit je kan?kalau jiran atau kawan-kawan yang kebetulan pergi sana so tempah jer.....
kan senang?

bagi uolls yang tak tahu nak dapatkan LACE yang murah, kat sini shida nak kongsi sedikit info dan shida juga adalah customer daripada salah sorang dari mereka....selain itu merupakan customer yang sering ketinggalan dan kehabisan stock.....haha

macam taw-taw jer time shida order dah SOLT OUT , bila dah solt out korang cepat-cepat booking sebab memang terlalu ramai cari lace k!
exspeacially colour BLACK & WHITE......

SHAFIQAH FIQA (klik Sini)

lace nie merupakan pakej sekali dengan kain, andai uolls nak beli :
 kain + lace = RM180
(colour kain just yang ada dalam kotak pertama dan pilih lace jer
lace sahaja = RM35 semeter no included postage
*shida merupakan customer yang selamat membuat tempahan beb...first time order tak SOLT OUT!  

lace yang ini dia ada buat promosi...suka tak??!
kalau uolls beli 2meter so free postage, lace ni double layer dan sesuai diletakkan pada baju serta veil pengantin...cepat grab selagi promosi masih hangit! 


BORDER LACE SWEET  (KLIK SINI)

banyak colour tapi cepat habis, mana yang urgent nak dapatkan lace tu, kira nasib kalau stock dia available erk...kalau SOLT OUT so korang kena booking... ~huhu~
semeter LACE RM40 termasuk pos

salah satu warna GOLD yang paling terlaris, cantik tak?harga pun berpatutan daripada uolls pergi JAKEL mau dalam RM300 kan? tapi terpulanglah pada uolls yang nak pakai...shida cuma sekadar berkongsi info bagi siapa-siapa yang mencari BORDER LACE yang berbaloi tapi cantik!


LACE BY CITEIDEA (KLIK SINI)

 RM160 per set (2m lace + 4m kain) inclusive postage
tapi bagi yang nakkan LACE sahaja boleh....harga dia adalah RM13.90 semeter

LACE ni perbeza dengan yang atas dimana dia tak ada labuci....
LACE ni double dan harga RM49 semeter 

LACE ni memang cantik sangat dan terpikat sangat-sangat sebab die punya LACE dah siap chiffon roses dan peals....ada macam-macam warna so pergi cepat terjah. Harga RM39 semeter


YOUR DIY PROJECT (KLIK SINI)
LACE kat sini design yang sama tetapi pelbagai warna yang ditawarkan...so uolls just pilih jer taw?
walaupun dia tak banyak design tapi dia ada membuat service sewa barangan perkahwinan...memang murah!bagi sesiapa yang memerlukan dan jimat cost boleh terus ke PAN PAGE FB dia.....
(klik diatas)
harga LACE RM15 semeter... memang murah taw!

so bagi sesiapa yang nak mencari lace yang lebih detail ataupun rase nak lagi info tentang LACE ni, dibawah ni shida sediakan beberapa link untuk membuat tempahan LACE :

  1. SI CANTIK BORDER LACE
  2. HOUSE OF LACE
  3. AILIN NILZA
  4. LOVE PATCH LACE
 selamat mencari LACE yang terbaik dan yang paling penting adalah berkualiti erk

>_<




P/S: sila bagi komen sekiranya mempunyai info tentang lace...sebagai kongsi info bersama... >_<

































13 comments:

misS FluFFy said...
This comment has been removed by the author.
amirah fatin said...

Saya juga ada ada jual border lace with affordable price. www.facebook.com/Borderlaceprincess

Rashida Hazran said...

ok laa tue...hehe
ramai yang tanya shida pasal lace...jemput la promote!
hehe

rini said...

Nak tumpang promote: http://www.facebook.com/LaceBeadsRhinestonesAndSuch. Akak jual border lace, beads, pearl, prada lace dgn harga sgt berpatutan

Rashida Hazran said...

jemput-jemput promote....
ramai gak yang sms shida tnya lace... :D

amirah fatin said...

https://www.facebook.com/houseborderlace

Anonymous said...

SALAM.....
NAMA SAYA SUZY..
SAYA NAK TANYE KALAU KITE BELI KAIN LACE TAPI KITE NAK BORDER LACE NYE JE MCM MANE KITE NAK POTONG AND KENE POTONG PAKAI APE..?

PASA MAK SAYA SALAH BELI SAYA SURH DIA BELI BODER LACE TAPI DIA GI BELI KAIN LACE..

I NEED HELP...

PLEASE EMAIL ME SUZYCINTA@GMAIL.COM I WAITING FOR THE REPLY....THANKS..

Nazira Yaacob said...

Sorry nak sibuk reply. Kalau kain lace dengan border lace biasanya tak sama. Border lace ni memang dibuat khas utk border so corak dia berulang-ulang. Kalau kain lace utk buat baju hujung2 dia aje yang ade border lace. Rugilah kalau potong, lebih baik buat baju je.. Kalau nak potong pakai gunting je, tengok mcmn corak dia lah. ada yang kena potong ikut bentuk, ada yang sesuai potong lurus je..

Anonymous said...

Untuk pakej lace murah visit tomoktommy.blogspot.com. Barang cathy doll pun ada :)

Anonymous said...

Assalamualaikum,
Tuan rumah tumpang lalu ye....
Border lace n prada lace murah jemput ke fbpage saya colourful lace
Tq

Anonymous said...

saya nk buat baju light purple..kalau border lace yang. color pink dah siap roses dgn. pearl tu masuk tak. mcmana nak order..guna brapa meter untuk kaki baju dan hujung tangan. bolih email kat saya marsita@jp.stats.gov.my

Anonymous said...

assalamualaikum...sy berminat nk beli yg lace pink yg de peral dgn bunga tu rm 39...mcm mne nk mmbuat order ea?..agak2 ckup x 1 meter kain tu utk buat corak kt tgh bdn dn hujung lengan baju kdua2nya?..nnty boleh x emailkn kt sy..basyirah.hamid@yahoo.com,..tq..:)

Anonymous said...

salam....ada lg tak pinky lace chiffon roses n pearls tu?