Thursday

TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

As salam dan Hey semua....

Image result for TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
 TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
Tati Glow White Compact Powder ni ialah produk yang sesuai bagi sesiapa
 yg inginkan kulit yang putih dalam masa yang singkat. Tati Glow White Compact 
Powder lain dari yang lain dengan keistimewaannya yang pasti terserlah!


Hebatnya Compact Powder ni ialah ia mengandungi layer powder yang berlainan
 fungsi dilengkapkan lagi dengan Glutha dalam membantu make up anda tahan 
lebih lama di samping dalam membantu mencerah dan menyerikan kulit.



KELEBIHAN  TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
Dilengkapi Compact Powder dalam membantu ketahanan make up 
anda agar tahan lebih lama.
Mencerah kulit agar tampak lebih cerah dan berseri.
Selain Glutha berfungsi mencerahkan kulit,ia membantu menutupi 
pori kulit Supaya muka nampak halus dan sekata.
Tidak mudah merekah.
Tektur lebih lembut dan ringan.
Mudah dan senang dibawa.
Sesuai untuk semua jenis kulit.


CARA PENGGUNAAN 
TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
Blendkan kedua-duanya untuk sesuaikan dengan warna kulit kita.




Related image

KEISTIMEWAAN GLOW WHITE COMPACT POWDER by TATISKINCARE :
- Kombinasi 2 warna dalam 1 bekas, untuk di 'blend' kan mengikut kesesuaian kulit si pemakai
- Menutup cela & parut dengan sempurna, menjadikan kulit tampak licin cerah sekata
- Menjadikan kulit kelihatan gebu, segar dan bermaya seperti semulajadi
- Mengandungi Vitamin E untuk memelihara kelembapan dan keanjalan kulit
- Mengandungi Gluta yang membantu mencerahkan kulit
- Berpelindungan UV dengan SPF15, menjauhi kesan kegelapan akibat sinar matahari
- Bertekstur halus, ringan dan tidak mudah bercapuk walau berpeluh
- Tahan lama, tidak perlu touch up banyak kali untuk kekal cantik menawan!


Image result for TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER



Image result for TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER

 TATI GLOW WHITE COMPACT POWDER
RM65sm / RM70ss.
*FRE POSTAGE*




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















TATI GLOW WHITE SHAPERS

As salam dan hey semua



TATI GLOW WHITE SHAPERS LANGSING BERTENAGA KULIT CERAH BERSERI


Foto Faz Ghazaly.
TOKSIN terkumpul dalam badan buat anda cepat lesu keletihan?
Perut BUNCIT sistem pembuangan tidak lancar?
Idamkan bentuk badan langsing tapi SELERA makan tak terkawal?
Mahu muka CANTIK tapi jerawat & parut masih penuh di pipi?
Ingin tampak awet muda tapi JERAGAT dan kedutan halus kian ketara?
Jom cuba produk terkini dari rangkaian Tati..
Badan SOLID cergas bertenaga serta cerah gebu dalam satu masa!



SIBUK menjadi alasan untuk kita jarang punya masa untuk bersenam. Seharian di pejabat dengan suasana aircond buat badan tidak mengeluarkan peluh. MAKANAN di tempat kita juga sedap2 dan sukar untuk kita berdiet! Akhir nya badan kita penuh dengan toksin, penyebab pelbagai masalah kesihatan dan masalah kulit yang berlarutan. Badan kita perlu DETOX!

KEBAIKAN & KHASIAT TATI GLOW WHITE SHAPERS :
šŸŒ·Meningkatkan metabolisme badan untuk pembakaran lemak berlebihan
šŸŒ·Mengawal berat badan seterusnya mencapai berat ideal secara semujadi
šŸŒ·Membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seluruh badan seawal 7 hari
šŸŒ·Melancarkan perjalanan darah
šŸŒ·Anti penuaan & anti kedutan
šŸŒ·Mengurangkan masalah jerawat, jeragat & tompok penuaan
šŸŒ·Kulit lebih anjal, gebu & sihat berseri-seri. 
šŸŒ· Tidak perlu berdiet lagi!


BAHAN KANDUNGAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :
Fish Collagen, Vitamin C, Berry, Yeast Extract, L-Cysteine, Tremella, Ceramide, Salmon Ovary Peptide

CARA PENGAMBILAN TATI GLOW WHITE SHAPERS :
- Kunyah / kemam 1 tablet selepas makan.
- Banyakkan minum air sepanjang hari.

ISIAN : 30 TABLET / BOTOL








Image result for TATI GLOW WHITE SHAPERS


TATI GLOW WHITE SHAPERS
(30 TABLET / BOTOL)

RM65sm / RM75ss
*FRE POSTAGE*




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com















































Monday

CANDY B+ COMPLEX

As salam dan hey semua

CANDY B+ COMPLEX : KERAS , TEGAP , MANTAP & MURAH ! BERBALOI BUAT ADIK KECIK ANDA !

Image result for CANDY B+ COMPLEX
Shhh!! ...RAHSIA LELAKI 

"Orang Rumah TERKEJUT 
 Saiz Zakar Abang Semakin BESAR dan PANJANG 
Paling Best ...  
Abang Dah Tak CEPAT PANCUT Lagi Dahh... 
Terima Kasih Candy B+ "

Image result for CANDY B+ COMPLEX
❤ Nak ZAKAR BESAR   
❤ KERAS Macam Kayu  
❤ TEGANG MAKSIMUM 
❤ PANJANG dan KEMBANG 
❤ Nak Isteri Puas KLIMAKS BERKALI-KALI
❤ Mendayung PELBAGAI POSISI 
❤ Sejam Dua Mendayung Selamber jer  
❤ Isteri Puji Hari Hari Siapa Tak Syok Bro 

Jangan jadi macam dibawah ni ya bro... .
Kesian orang rumah tu..


KENAPA ANDA PERLU MENDAPATKAN CANDY B+ COMPLEX 
CANDY B+ COMPLEX dicipta khas untuk lelaki yang inginkan Kesempurnaan. 
Mengekalkan Kekuatan dan Merangsang Kebatinan BAGAIKAN JUARA. 
Ubat kuat dan tahan lama untuk lelaki
Tahan Lama Ketika Beraksi
Zakar Makin Keras dan Solid
Pengawalan yang lebih Baik
Kepuasan selepas ‘Aktiviti’
Kuantiti & Kualiti Air Mani bertambah
Lupakan ‘Ubat Kuat’ yang tidak diiktiraf serta diragui kesan sampingannya dan bertukarlah kepada Candy B+ kerana ianya diperbuat dari 100% bahan Semulajadi. 
Candy B ubat kuat lelaki yang selamat dimakan.
Selamat digunakan oleh semua golongan lelaki mahupun yang berpenyakit (sedia-ada)

Perbezaan Fake & Original

Image result for CANDY B+ COMPLEX
Image result for CANDY B+ COMPLEX

ANTARA KEBAIKAN CANDY B+ COMPLEX : 
MERAWAT : 
Lesu
Masalah Mati Pucuk
Kurang Nafsu
Cepat Letih
Cepat Mengah / Stamina / Kardiovakular
Kurang Focus 
Recovery yang Makin Perlahan
Penuaan Sebelum Umur
Badan makin tak Cergas 


KESIHATAN
 Mencairkan kolestrol dalam salur darah
Anti-Oksidan yang Paling Kuat
Menguatkan Fungsi Jantung
Menstabilkan Level Gula dalam badan


Image result for CANDY B+ COMPLEX
10 MANFAAT  CANDY B+ COMPLEX :
Meningkatkan Kesuburan, Menghasilkan Sperma yang banyak & sihat
Mencegah penyakit Jantung & Paru-paru
Melancarkan Peredaran darah
Tubuh sentiasa Awet muda
Mengawal Kolesterol, Tekanan Darah Tinggi & Diabetis
Menguatkan fungsi Buah Pinggang
Menambah Tenaga & Hilangkan kelesuan
Hormon badan lebih Seimbang
Sistem Ketahanan badan bertambah baik
Menguatkan dinding arteri
Pastikan anda simpan sekotak dalam poket!! 
Pasti Si Dia senyum sampai telinga setiap malam!! 

Dengan hanya menghisap Candy B+ sejam dua sebelum hubungan intim,  
anda dapati tenaga lelaki anda mula bergelora dan 'SENJATA' anda terus KERAS berdiri!  
Tegang Maksimum dan BESAR  Fuhh 



KANDUNGAN CANDY B+
Vitamin B1, B6, B12, 
Citrus Extract
Maca
Soy Lecithin Extract
Tribulus, Goji

KELEBIHAN CANDY B+ COMPLEX MAMPU MENGAWAL MASALAH : 
Kencing Manis
Darah Tinggi
Prostat
Batu Karang
Gout
Buah Pinggang

Candy B+ Complex Produk Makanan Kesihatan
Ubat kuat lelaki yang selamat. 
Disahkan HALAL (HMCA-Halal Montreal Certification Authority) 
NATURE ORGANIC
 HACCP Certified
FORMULATED IN Amerika


Rasa kemanisan oren tulin dan berbentuk gula-gula.
Dengan hanya menghisap Candy B+ seperti biasa, selang sejam dua, tenaga mula berbeza dan mampu memberi impak selama 2 hingga 4 hari, tanpa perlu makan setiap hari.
Untuk satu tin Candy B+ yang mengandungi 12 biji boleh bertahan sehingga 1 bulan ke 2 bulan penggunaan.

CANDY B+ COMPLEX :
 TIADA LAGI SERBUK BERPERISA
TIADA LAGI KAPSUL
TIADA LAGI PIL-PIL BERWARNA
YANG ADA HANYALAH GULA-GULA TENAGA


Image result for CANDY B+ COMPLEX
CARA MAKAN CANDY B COMPLEX 
CANDY B+ berperisa Oren (seperti Vitamin C), berbentuk tablet bulat, senang hadam dan larut.
Masukan 1 biji CANDY B+ dan hisap perlahan-lahan seperti gula-gula.
Biarkan larut sendiri didalam mulut
Minum air selepas keseluruhan CANDY B+ larut
Selepas 1 hingga 2 jam, rangsangan denyutan akan mula terasa
Sebiji CANDY B+ mampu memberi kesan selama 3 hingga 4 hari
Tidak perlu makan setiap hari atau makan jika perlu
Terbaik, makan 2 jam sebelum beraksi
CANDY B+ COMPLEX hanyalah makanan tambahan (Supplement / Vitamin) BUKAN berfungsi untuk merawat atau menyembuhkan penyakit. 
PERLU TERUSKAN PENGAMBILAN UBATAN DARI HOSPITAL/DOKTOR.

CANDY B+ COMPLEX UNTUK LELAKI TULIN
LEBIH KERAS! Ubat kuat zakar 
LEBIH TEGANG! Ubat kuat lelaki paling berkesan 
LEBIH MANTAP!
ADIK LAYU MENCANAK KEMBALI! Ubat kuat zakar 
Hanya 1 biji KUAT 3-4 HARI 


Image result for CANDY B+ COMPLEX
SOALAN LAZIM MENGENAI CANDY 

Q1 : MAHALNYA HARGA RM150 HANYA 12 BIJI SAHAJA? 
⧭Jika tuan pernah membeli supplement/vitamin yang lain, harga CANDY adalah lebih kurang sama malah lebih murah dari farmasi. 1 biji mampu memberi kesan sehingga 3-4 hari atau penggunaan selama sebulan untuk 12biji. Ini bermakna CANDY B+ hanya berharga RM5 sehari.. masih lagi ubat kuat lelaki murah.
Makan bila perlu, jika tubuh semakin mantap.. CANDY hanya sebagai ‘back-up’ untuk beraksi.


Q2 : SAYA ADA KENCING MANIS, DARAH TINGGI, GHOUT, JANTUNG BOLEH MAKAN CANDY B KE?
⧭Ya! CANDY hanyalah supplement seperti vitamin, ia 100% herba dan tidak memudaratkan pesakit kencing manis, darah tinggi, jantung atau ghout.Kebanyakan pengidap diabetes mengalami saluran darah dan urat yang sempit akibat glukos banyak didalam urat/darah. CANDY membantu melancarkan sistem pengaliran darah supaya lebih sempurna.
⧭Bahagian zakar kita dipenuhi dengan urat dan darah sahaja, ia sekaligus memberi impak terhadap pengaliran darah pada zakar supaya boleh mengembang dan mengeras semula.


Q3 : MASIH PERLUKAH SAYA MENGAMBIL UBATAN DARI DOKTOR SELEPAS MAKAN CANDY B?
⧭ Ya! tuan masih perlu makan ubatan dari Doktor, walaupun CANDY membantu mengurangkan bacaan gula atau darah, CANDY tidak merawat atau memulihkan sakit. Ia hanyalah BOOSTER tenaga yang lebih mantap dari biasa.
⧭ Jika ada perkembangan positif terhadap penyakit beransur pulih, anda diminta mendapatkan nasihat doktor untuk mengurangkan pengambilan ubatan hospital.


Q4 : SAYA RASA SAKIT KEPALA PENING-PENING, LENGUH-LENGUH BADAN DAN SAKIT PINGGANG SELEPAS MAKAN CANDY B, KENAPA?
⧭ Anda, jangan risau.. Ada orang yang akan rasa pening, Pening ini adalah salah satu tindakbalas proses pemulihan atau dipanggil ‘healing crisis’. Maksudnya badan memberi isyarat dan dalam proses memperbaiki masalah kesihatan anda. Anda cuma perlu minum banyak air, jika masih pening juga ambil Panadol, Activefast/Musclepain untuk tahan sakit. Selepas sejam sakit akan hilang 
⧭ Teruskan pengambilan candy b malaysia secara konsisten. Lepas pengambilan CANDY ke 3 atau 4 sakit akan berkurangan dan anda akan rasa perbezaannya.
⧭ Untuk meneuralisasikan candy b supplement, hanya minum air limau atau Teh Pekat. Minum banyak air sehingga anda membuang air kecil. Atau minum air kelapa dengan banyak untuk nyah toksik dan ubatan.


Q5 : SAYA SUDAH MAKAN CANDY B SEMALAM, HARI INI NAK BERAKSI LAGI.. BOLEH KE SAYA MAKAN LAGI CANDY INI SETIAP HARI?
⧭ Boleh tuan, CANDY hanyalah ubat kuat lelaki yang selamat seperti vitamin, ia boleh dimakan setiap hari atau diselang 2 hingga 4 hari. Sesetengah pengguna YANG BERTUAH berselang 7hari, LEBIH JIMAT & BERBALOI.
⧭ Candy b untuk lelaki berkesan dan bertindak mengikut darah yang berbeza-beza terhadap setiap pengguna, sesetengah pengguna tidak akan merasai apa-apa perbezaan selepas 2jam atau lebih. Perbezaan akan terasa keesokan harinya atau ketika bersama. Tidak digalakkan mengambil candy b pluslebih dari sebiji sehari

Q6: Candy b complex side effect? candy b complex bahaya?candy b complex kesan sampingan?
⧭ InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari bahan terpilih dan campuran vitamin B. Pastikan candy b complex original.
 ​

Image result for CANDY B+ COMPLEX

 CANDY B+ COMPLEX
RM150
RM135sm / RM145ss
*FRE POSTAGE*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com














Sunday

AURAWHITE 24k GOLD SERUM

As salam dan hey semua....



AURAWHITE 24k GOLD SERUM


Image result for AURAWHITE 24k GOLD SERUM
AURAWHITE 24K GOLD & PLATINUM SKINCARE, dicipta khusus menggunakan bahan berkualiti tinggi serta berteknologi Nano Lift bagi menentang tanda2 penuaan, agar kulit kembali lembap, sihat dan bersinar bak purnama!
- Teksturnya terbukti secara klinikal 1000x lebih halus, untuk penyerapan pantas dan sempurna serta kesan sepantas 7 hari saja!!

GOLD SERUM Merupakan produk perawatan wajah yang dapat menghilangkan flek, kerutan, memutihkan wajah dalam waktu singkat. Serum Pati Emas Tulen Diperkaya dengan Hyaluronic dapat menegangkan kulit dirasai dengan sekali pemakaian sahaja wahh dengar macam best kan!!!!!! sesuai untuk semua jenis kulit tau. So pada yang pakai produk AurawhiteSkinSpa or Aurawhite Gold Skincare boleh tambah pakai SERUM AJAIB ni. Sharing benda yang bagus so memang kena cuba.
.


Image result for AURAWHITE 24k GOLD SERUM
GOLD SERUM Merupakan produk perawatan wajah yang dapat menghilangkan flek, kerutan, memutihkan wajah dalam waktu singkat. Serum Pati Emas Tulen Diperkaya dengan Hyaluronic dapat menegangkan kulit dirasai dengan sekali pemakaian sahaja wahh dengar macam best kan!!!!!! sesuai untuk semua jenis kulit tau.



Image result for AURAWHITE 24k GOLD SERUM

Kebaikan Aurawhite 24K Gold Serum:
↠menegangkan kulit dalam 2 minit
↠mencerahkan serta melembapkan kulit
↠mengurangkan kedutan dan garis halus
↠membaiki struktur kulit dengan bio peptide
↠mengurangkan jeragat dan kusam
↠kulit glowing dan anjal


Cara mengguna Aurawhite 24K Gold Serum:
2 kali sehari selepas mencuci muka atau selepas toner.
Sapukan pada seluruh wajah.
Boleh dipakai sebelum Foundation untuk siang hari.

Tips: selalu malam pakai 24k gold serum lepas tu pakai AURAMAGIQUE 


AURAWHITE 24k GOLD SERUM
RM40sm / RM45ss


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com