Wednesday

TATI SKINCARE MURAH & ORIGINAL

As salam dan hey semua



★ SET TATI SKINCARE 5 in 1
HARGA ASAL RM120
HARGA PROMO : RM90



★ PROMO A ( 1 SET TATI 5 IN 1 + TONER)
HARGA ASAL RM145
HARGA PROMO : RM105


★ PROMO B ( 1 SET TATI 5 IN 1 + SERUM )
HARGA ASAL RM189
HARGA PROMO : RM150


★ PROMO C (1 SET TATI 5 IN 1 + FOUNDATION)
HARGA ASAL : RM180
HARGA PROMO : RM140


★ PROMO D ( 1 SET TATI 5 IN 1 + TONER + SERUM)
HARGA ASAL : RM214
HARGA PROMO : RM165


★ PROMO E ( 1 SET TATI 5 IN 1 + TONER + SERUM + FOUNDATION)
HARGA ASAL : RM275
HARGA PROMO : RM210


★ PROMO F ( 1 SET BESAR TATI SKINCARE )
* CLEANSER 120ML + 4 CREAM 10G
HARGA ASAL RM215
HARGA PROMO : RM180


★ PROMO G ( 1 SET BESAR TATI SKINCARE + TONER)
* CLEANSER 120ML + 4 CREAM 10G + TONER
HARGA ASAL RM240
HARGA PROMO : RM200



★ PROMO H ( 1 SET BESAR TATI SKINCARE + TONER + SERUM.)
* CLEANSER 120ML + 4 CREAM 10G + TONER + SERUM.
HARGA ASAL RM309
HARGA PROMO : RM250



★ PROMO I ( 1 SET BESAR TATI SKINCARE + SERUM.)
* CLEANSER 120ML + 4 CREAM 10G + SERUM.
HARGA ASAL RM285
HARGA PROMO : RM230


★ PROMO TATI FOUNDATION
HARGA ASAL RM60
HARGA PROMO : RM55




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




























TATI FOUNDATION

As salam dan hey semua.....


tati foundation
Anda Malas asyik nak kena touch up mekap?
Belum tengahari bedak di muka dah cair serta bercapuk?
Muka tak fresh & hilang seri??

Cuba ‪Tati Foundation! Cela, garisan halus diwajah ditutup dengan sempurna, disamping merawat, mencerah dan mensekatakan tona kulit muka! Dengan perlindungan SPF50, pastinya membuatkan wajah anda kekal cerah, gebu awet muda! Tati Foundation juga tak berminyak, tak melekit malah ringan dan mudah dicuci untuk solat

Tati Glow White Foundation, rangkaian produk terbaru dari ‪‎Tati Skincare..
Membantu mengekalkan kelembapan, menghalus, merawat kulit wajah selain berkesan menutup cela dengan sempurna. Uolls yg pernah pakai Tati skincare sebelum ni, mesti teruja dengan Tati foundation Sebab kulit uolls bakal jadi 3x ganda lebih flawless!!

Ia menghindarkan kulit kita dari sinaran UV berbahaya & juga melambatkan proses penuaan. Kepada anda yang tercari-cari foundation yg ada banyak kebaikan utk kulit disamping tahan seharian tanpa berminyak, bercapuk @ bersememeh walau berpeluh…. Tati Foundation lah Jawapannya!



Kiri Code : Natural (Sederhana cerah), Kanan Code : Beige (Cerah)

Tati Foundation Memang Best! Lepas pakai terus fefeeling cantik tau! Tapi bukan perasan, Insyaallah orang sekeliling pun akan tegur nanti! Hehehe...Nak2 lagi kalau kulit dah cantik, bersih & sihat lepas guna Tati skincare tu. Sapu Foundation ni nipis2 je pun dah cukup. Dah nampak mcm make up pro tau. Harga murah je uolls..mampu milik! Tapi teksture dan coverage dia setanding dengan foundation branded mahal2 di pasaran~ Jom cuba, Pasti puas hati!


Kandungan Tati Foundation
Spf 50
Vitamin C
Rumpai laut - Collagen
Waterbased
Arbutin



Tati Foundation Ada 2 Pilihan Warna

No1- Beige : Sesuai Untuk Kulit Cerah
No.2-Natural : Sesuai Untuk Kulit Sederhana Cerah

Sekarang Dalam Packaging Lebih Elegant!!
Ada Cermin + Span Lagi~




KEISTIMEWAAN TATI GLOW WHITE FOUNDATION
• Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• Tak berminyak & tahan lama
• Berbentuk Cecair unik yang berkrim
• Melindungi kulit muka dari sinaran UV
• Anti penuaan & juga berfungsi sebagai alas bedak
• Melembabkan kulit
• Muka tak bercapuk apabila berpeluh
• Kulit flawless & glowing serta merta selepas sapuan
• Menutup cela & parut jerawat dengan baik
• Senang dicuci serta mesra solat
• Make up tahan lebih lama
• Mengurangkan ketidaksempurnaan & garis2 halus
• Meresap serta ‘blend’ mengikut warna kulit
• Mempunyai perlindungan SPF 50


Tati foundation ni under tati skincare…Uolls kalau pakai tati skincare pn dh meletopssss...yg ni lagi awesome...haaa jgn tunggu lagi..Jom Cuba sekarang~




TESTIMONI TATI FOUNDATION









TATI FOUNDATION
RM60sm / RM65ss
*FRE POSTAGE


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















































AURAWHITE JUICY FIBER

AS salam dan hey semua

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
AURAWHITE JUICY FIBER
Aurawhite Juicy Fiber ialah produk yang sesuai untuk mereka yang susah
 buang air besar dan ia dapat membantu membersihkan kolon atau usus dari
minyak, lemak tepu dan toksin...sesuai untuk lelaki dan perempuan.

 Jus ini juga melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu
anda mendapatkan berat badan yang seimbang.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
AURAWHITE JUICY FIBER
Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
Melancarkan proses penghadaman
Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran
lemak dan kalori
Menggalakkan rasa kenyang dan membantu mengawal
 selera makan
Mengatasi masalah perut buncit
Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
AURAWHITE JUICY FIBER
Psyllium
Epal
 Lemon
 Daun teratai
Brokoli

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
AURAWHITE JUICY FIBER
Campurkan 1 sachet Aura White Juicy Fibre ke dalam
200ml air sejuk.
Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker.
Amalkan setiap kali sebelum tidur pada waktu malam.






AURAWHITE JUICY FIBER
RM95sm / RM100ss
*FRE POSTAGE


5X JAR RM80
10X JAR RM70





SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com