Instagram

Tuesday

RAYA SONGKET.....MINIMALACE

Salam dan hey semua......

wow!bestnya korangggg.....nak raya erk?ramai dah beli baju raya...kasut...beg...
tapi shida tak bersiap apa-apa pun!!
xada mood raya!!..hoho...

Jom shopping raya!mana tahu uolls nak tambah koleksi baju raya lagi...mana yang belum shopping boleh la beli disini sebab banyak design terkini!!

Bagi sesiapa yang rasa dah ada mood raya jom kita cuci mata!
mana taw uolls tak sempat order baju raya boleh la beli secara on9...tak perlu nak berpeluh-peluh round satu bangunan cari baju!segalanya dihujung jari...
sekarang ni nak cari baju raya mungkin ambil masa sebab perkara utama yang kita nak tahu ialah kuantiti kain dan cara jahitan!shida memang pantang kalau jahitan kelam kabut!

Koleksi terbaru MINIMALACE 
kombinasi songket yang mampu menaikan keceriaan di pagi raya!
shida memang suka sangat setiap design yang diorang keluarkan...tambah2 hari raya ni,ada je yang buat mata uolls akan menjadi bulat....hohoho

haa!tengok songket ni...
Jenis dan corak songket yang ditawarkan oleh MINIMALACE
antara songket diatas yang mana menjadi feberet shida?haha


tadaaaaa....
design baju yang dikombinasikan dengan songket!
memang sangat cantik!harga pun boleh tahan la...RM239 (FREE POSTAGE)
baju minimalace ni shida suka sangat sebab tak nampak susuk badan dan yang paling best tak jarang!
cara jahitan pun kemas dan selesa nak pakai...


Kebaya Fish Tail Songket!
Harga RM249 (free postage)

Baju Kurung Moden: Mix AND Match
yang ni berbeza sikit dari yang tadi...yang ni tak ada songket,kombinasi kain kosong and kain bercorak!
selain itu aksesori disetiap baju seperti bunga ataupun reben...

Harga berbeza mengikut corak dan design baju..
uolls boleh terus ke FB MINIMALACE dapatkan harga dan membuat tempahan...jangan lambat sangat sebab raya dah nak dekat!takut nanti tempahan ditutup!


uoll boleh terus ke:
FB : MINIMALACE





















SAUNA BELT

Salam dan hey semua.....

Gemuk?lemak banyak?baru lepas bersalin?
Jangan risau...semua benda boleh selesai,yang penting gigih berusaha dan rajin amalkan cara hidup yang sihat dan terapi.....

SAUNA BELT!!
1) Melancarkan peredaran darah.
2) Mengurangkan lenguh2 di badan dan musle relaxation.
3) Mengurangkan lenguh2 di pinggang atau sakit belakang.
4) Untuk gantikan tungku selepas bersalin. Fitkan Semula perut yang geleber.
5) Buangkan angin berlebihan.
6) Boleh letak di mana saja bahagian punggung,peha,lengan,belakang badan


Kelebihan-kelebihan sauna belt:
1) Sauna Belt Vellform di perbuat daripada material yang berkualiti tinggi dan tahan lama..DAN bukan second hand..
2) Packaging yang menarik.
3) Suhu yang bersesuaian dengan Malaysian.(Boleh di laras mengikut kesesuaian anda)
4) Harga yang berpatutan..



 CIRI-CIRI RINGKAS MENGENAI SAUNA BELT 
♥ ~Hapuskan lemak yang tidak diingini dengan pantas.
♥~Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha.
♥~Menurunkan Berat Badan
♥~Mendapat bentuk badan yang cantik



♥ CARA MENGGUNAKAN SAUNA BELT
1. Pasangkan sauna belt pada bahagian perut atau bahagian yang diperlukan.
2. Pusing penggubah suhu sehingga mencapai tahap kepanasan yang diinginkan.
3. Sauna belt akan mati/off sendiri selepas 50 minit.
4. Pastikan anda mencabut plug sauna belt selepas digunakan.
5. Bersihkan sauna belt menggunakan tuala yang bersih.
6. Rehat 15-20 minit selepas menggunakan sauna belt sebelum mandi.



MANUAL PENGGUNAAN SAUNA BELT
1.Jangan cucuk sauna belt dengan pin, jarum atau sebarang objek apabila sedang menggunakan sauna belt.

2. Jangan basuh sauna belt in menggunakan mesin basuh. Cukup sekadar mengelap menggunakan tuala bersih.

3. Jangan gunakan sauna belt ini apabila berada di bawah pengaruh dadah, ubat dan alkohol.

4. Kanak-kanak dilarang untuk menggunakan sauna belt ini.

5. Jangan tidur apabila sedang menggunakan sauna belt ini.

6. Jauhkan sauna belt ini daripada air.

7. Wanita mengandung dilarang menggunakan sauna belt ini.

8. Jangan menggunakan suhu yang tinggi boleh memudaratkan diri (terbakar kulit), cukup sekadar wap/haba supaya berpeluh.






RM45sm/RM50ss
FREE POSTAGE



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com