Wednesday

ROSE HAIR PERFUME

salam dan hey semua..........

haaa...minggu ni memang betul-betul hard work la!tak boleh duduk diam walaupun seminit, nak termenung sekejap pun kira dah rasa macam rugi je...tue sebab masa itu ibarat "emas" bermakna masa itu adalah duit! sedangkan kalau kita nak solat pon tak boleh nak tangguh-tangguh masa...so macam tu jugak kerja, kalau tangguh so makin rugi la... :')

~stop dari membebel erk~



Al-hamdullilah, zaman sekarang dah ramai anak-anak dara mula berhijrah dari free hair -----> memakai hijab!satu berhijrahan yang sangat murni...hehe
kadang-kadang sesetengah orang malas nak pakai tudung sebab takut rambut rosak...tambahan pulak nanti rambut berbau bucuk sangggt...yela bila berpeluh rambut mula la mengeluarkan bau yang akan pening-pening lalat kan?kan?kan?



stop buat andaian!semua itu sekadar alasan jer....siapa cakap wanita yang berhijab rambut rosak?busuk sebab peluh? ROSE HAIR PERFUME boleh merawat masalah rambut terutamanya bagi wanita yang berhijab....
Trust me!memang wangi sangat...jangan ingat badan jer nak wangi but rambut pun nak jugak wangi, kalau setakat shampoo jer tapi bila berpeluh bau jadi masam....tapi bila bakai ROSE HAIR PERFUME rambut kekal wangi....



KEBAIKAN ROSE HAIR PERFUME
✿membantu menyihatkan rambut
✿membantu mewangikan rambut
✿membantu mengelakkan rambut rapuh
✿membantu mengatasi rambut gugur
✿ membantu menyokong pertumbuhan rambut


Diperkayakan dengan ekstrak ros, collagen dan vitamin E,
rambut anda menjadi lebih mudah diurus, tidak mudah rosak dan melebatkan rambut anda.



CARA PAKAI:
sapu pada rambut selepas mandi...pakai macam kita pakai minyak rambut...


Terbaru ! The one and only in Malaysia.... 
Rose Hair Perfume! Wangian khas untuk rambut.


HARGA ROSE HAIR PERFUME:
20G/JAR
RM30SM/RM35SS
*free postage*


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















4 comments:

tenku butang said...

macam best nii

Rashida Hazran said...

memang best...jom cuba!

mohd fais said...

apa beza IHB dan Legacy, ada setengah tulis legacy

Anonymous said...

Really a nice perfume with wonderful fragnance.