Instagram

Monday

AURA SLIM SHAKE PRODUK PELANSINGAN TERBAIK

Salam dan hey semua......

sempena 2hari lagi malaysia akan menyambut hari PEKERJA.....dan syarikat AURA WHITE juga akan mengeluarkan 2jenis produk sempena hari pekerja ini....

AURA WHITE 900,000MG
AURA SLIM SHAKE


Produk perlansingan yang bakal menggegarkan pasaran ! Gerenti berkesan seperti Aura White yang meletopsss tu .. Teruja kan ? Mari-mari pre-order dibuka sekarang bagi mengelakkan kehabisan stok seperti Aura White .. 


sepertimana yang kita ketahui ialah AURA WHITE 900000MG mendapat dari teknologi jepun....tetapi AURA SLIM SHAKE mendapat aplikasi dari teknologi korea.....


menyelesaikan masalah seperti:
gemuk
buncit
sembelit
lemak degil
diet tidak betul



sekarang shida ada buka PRE-ORDER untuk aura slim shaker yang akan keluar pada 1-may-2013.....bagi sesiapa yang berminat boleh order sekarang...atau boleh tunggu info mengenai aura slim ini yang bakal muncul tidak lama lagi.....

RM180SM/RM190SS
FREE POSTAGE 
FREE GIFT TERBARU AKAN DIBERIKAN OLEH COMPANY AURA .. 
(Masih tidak diketahui lagi )
In-sha-allah shida juga akan memberi tambahan free gift pada uolls....tuuuunnnggguuu!!


NOW AURASLIM PROMOSI:
RM140sm / RM150ss


Free Shaker + Free Postage



bagi sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan boleh menerusi
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com










AURA WHITE PURE GLUTATHIONE 900000MG MELETOP!

Assalamualaikum dan hey semua.....


syukur al-hamdulillah sebab stock aura setakat hari ini tiada masalah yang timbul cuma sempena berakhir bulan april nie....stock AURA WHITE 400,000MG akan diberhentikan bagi memberikan laluan kepada AURA WHITE 900,000MG.....

apa beza AURA WHITE 400,000MG dengan 900,000MG?


400,000MG : mengandungi 3 stem cell iaitu TOMATO,ROSELLE AND APPLE
900,000MG :mengandungi 2 stem cell tambahan iaitu SNOW LOTUS AND RASBERRY

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Banyak perbezaan yang uolls boleh nampak dengan secara jelas
  1. ketinggian botol aura white
  2. kuantiti bertambah sebanyak 500,000MG
  3. stem cell bertambah 2jenis


Antara kebaikkan minuman Aura White
a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b)pemulihan kulit yang rosak & bermasalah

c)rambut lebih sihat ,halus & bersinar

d)mengurangkan keduan & gars halus

e)melambatkan proses penuaan

f)mengatasi masalah sembelit

g)mengurangkan sakit sendi

h)meningkatkan tenaga & lebih aktif

i)menguangkan rekahan kaki
j)menguatkan otot,kuku dan tulang
k)mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung


"ramai yang sms,email dan komen shida nak tengok testimoni penjual aura white ni....
Ya allah!bukan shida tak nak tunjuk tapi shida segan dan jarang shida tunjuk muka kat mana-mana walaupun facebook...shida jual AURA WHITE nie sebab nak kongsi penjagaan kulit dan supplement yang terbaik untuk kulit,in-sha-allah selepas keluaran aura white 900,000mg shida akan tunjuk wajah shida selepas menggunakannya......"


AURA WHITE 900,000MG akan mula beroperasi pada 1-may-2013
PRE-ORDER akan dibuka sekarang bagi berlaku penghabisan stock.....apa-apa pun malaysia kini digerak gempurkan dengan produk terlaris AURA WHITE yang mampu menyempurnakan masalah yang dihadapi oleh uolls


bagi sesiapa yang berminat boleh saja order
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

RM150SM/RM160SS
FREE:DETOX FOOT PATCH
     FLASH EARPICK
 BLACK MASK
EYE LINER
SHAKER
 MASK 3D
FREE POSTAGE