Wednesday

BLACKHEAD/WHITE HEAD REMOVER

As Salam dan hey semua

- Hidung atau kulit wajah rasa berpasir kerana blackhead yang banyak?
- Sering picit blackhead hingga tinggal bekas atau berparut?
- Bermacam kaedah diguna tapi sukar nya bintik hitam ini dicungkil keluar dari liang kulit?
- Mahu penyelesaian yang mudah??
- Ayuh cuba RZN BLACKHEAD REMOVAL SERUM !!
- Pasti buat anda tersenyum, kulit licin bebas masalah blackhead tersembunyi !


KELEBIHAN RZN BLACKHEAD REMOVER SERUM :
✔ Serum SUPER MAGIK! Cepat, mudah, berkesan tanpa sakit dipicit!
✔ Melindungi kulit daripada kotoran dan sebum berlebihan punca blackhead
✔ Bertindak secara lembut tanpa merengsa atau merosakkan lapisan kulit
✔ Membantu menghapuskan punca pertumbuhan jerawat yang disebabkan pori2 tertutup atau tersumbat oleh blackhead
✔ Menjadikan kulit halus dan licin kembali serta mengecilkan liang pori
✔ Bertindak menutup semula bekas atau pori / liang roma kulit yang terbuka akibat pembuangan dan pengeluaran blackhead
✔ Membekalkan nutrien untuk kesihatan kulit wajah



CARA MENGGUNAKAN RZN BLACKHEAD REMOVER SERUM :
✔ Cuci / Bersihkan wajah dahulu dengan sabun / cleanser sedia ada.
✔ Bahagikan kapas kepada dua.
✔ Basahkan / tuangkan serum pada kapas.
✔ Tampal / tekap kapas (ala² strips/mask) pada tempat bermasalah.
✔ Tunggu 15-20minit. Jika terasa pedih / gatal ia adalah normal.
✔ Tanggalkan kapas, kemudian guna besi extractor / besi pimple yang disediakan untuk mengeluarkan sisa kotoran bintik hitam / putih yang melekat di liang pori
✔ Buat picit perlahan sahaja tanpa perlu tekan kuat2 kerana kotoran tersebut sudah terangkat dan amat senang untuk keluar / tanggal.

** Produk Bumiputera Malaysia
** Untuk lelaki dan wanita

ISI KANDUNGAN : 10 ML / BOTOL







BLACKHEAD/WHITE HEAD REMOVER 
RM25sm/ RM30ss
+ BESI EXTRACTOR DISEDIAKAN
*FREE POSTAGE*


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
























Tuesday

JUTA DARA BY AURORA

As salam dan hey semua

Memperkenal Jutadara, satu lagi produk hebat keluaran Aurora.
Kini ia dikembalikan atas permintaan ramai. 


BENTUK BADAN TAK MENARIK?..
BADAN LESU DAN TAK BERTENAGA?
KULIT KUSAM?

wanita selalu memikirkan masalah ini
jaaanggggan mengeluh lagi...!!
Jutadara dapat menyelesaikan masalah anda...

Jutadara by Aurora merupakan suplimen LeNGKAP untuk 
+pembesaran payudara
+ pembentukan punggung yang menawan
+ tubuh badan langsing bak model
+ merapatkan otot faraj
juga untuk kesihatan dalaman wanita serta kecantikan kulit agar kekal awet muda.


Didatangkan dengan 2 set:

Dara 01
 merupakan suplimen khas untuk kecantikan badan seperti payudara dan punggung
Bukan sahaja mencantikkan, tetapi membentuk, membesarkan serta menegangkan. 
Puting payudara akan kelihatan kemerah-merahan manakala punggung semakin melebar

Dara 02 
menfokuskan kepada kesihatan kulit dan badan, awet muda, perapat Miss V dan juga pelangsingan badan.
berfungsi mencantikkan kulit serta merawat kulit bermasalah melalui proses detoksifikasi. 
Bukan itu sahaja, ia mampu merapatkan otot faraj (Miss V), membuatkan anda kekal awet muda serta memberi tenaga. 
Angin-angin didalam badan serta 1001 masalah dalaman wanita termasuk keputihan mampu dirawat. 
Bentuk badan juga akan semakin langsing. 
Badan pasti lebih sihat!


 
Kini dengan 18 kali penyerapan serta 7 formulasi baru.
Jutadara by Aurora - Set Aurora Dara 01 dan 02 telah diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia.

Juga lulus ujian terhadap 113 jenis racun daripada Pusat Racun Negara 
Rujukan : PRN2014/269 & PRN2014/270


Bahan-bahan: 
>Kacip Fatimah
>Kulit Tanjung
>Akar Serapat
>Nenas Batu
>Inai
>Manjakani
>Ubi Cekur
>Pokok Kembali Dara
>Rempah Ratus, 
>Collagen
>Vitamin C dan E
>Idebenone.

Aturcara penggunaan:

Dimakan sepasang (sebiji Dara 01, sebiji Dara 02) pada waktu malam sahaja sekali sehari. 

P/S= Ibu mengandung dilarang mengambil suplimen ini. 
Ibu yang sedang berpantang digalakkan untuk mencuba dengan dos selang sehari pengambilan. 
Minum air kosong 1-2 liter sehari untuk kesan maksima.


Juta Dara by Aurora Juta Dara by Aurora adalah suplimen kesihatan dan kecantikan khusus untuk wanita . Diperkaya dengan 100% herba , Jutadara by Aurora mempunyai khasiat seperti dibawah :
- memberi tenaga dan mencegah kelesuan
- menegetatkan otot faraj
- merawat masalah keputihan dan senggugut
- mencantikkan dan menyihatkan kulit
- menaikkan , membesarkan , menegangkan aset atas dan bawah wanita
- menstabilkan hormon
- menyuburkan rahim dan merawat masalah dalaman


FAQ mengenai Juta Dara by Aurora Harga Murah Giler - Set Aurora Dara

1 . Anak dara / belum berkahwin boleh makan ke ?
- Boleh sis . Sebab ada banyak lagi khasiat lain selain daripada mengetatkan Miss V . Senggugut boleh dikurangkan , keputihan , breast cantik menawan dan migrain pon boleh dirawat .

2 . Masa berpantang boleh makan ?
- Lagi la boleh sis . Sebab berpantang amat memerlukan jamu untuk kecutkan rahim , rawat masalah dalaman , ketatkan Miss V dan banyak lagi . Jutadara by Aurora adalah jawapannya . 100% herba dgn gabungan hebat ramuan lain .

3 . Menyusu boleh tak ?
- Boleh . Dos cuma dikurangkan sekali sehari bagi mengelakkan susu kering . Banyakkan minum air .

4 . Masa period boleh makan tak ?
- Boleh sangat2 . Cuma dimakan pada hari ke 3 period . Hari pertama sampai kedua tak payah makan .










JUTA DARA BY AURORA
RM160sm/RM165ss
*FREE POSTAGE

1 BOX 2 BOTOL





SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






















Monday

PERLA EXCLUSIVE

 salam dan hey semua......




Perla Exclusive merupakan 1 Lagi Product Keluaran Irish Resources selain Perla Coffee , Perla Chocolate , Perla Dust , Selfie Skincare & inilah Baby Terbaru Irish Resources, Perla Exclusive....

PERLA EXCLUSIVE TERBARU! 
PENING DAH PUAS CUBA PRODUK NAK "UP"KAN SIZE ASET "P" 
TAPI GAGAL DENGAN HASILNYA ?


PERLA EXCLUSIVE | MENANJALKAN PAYUDARA | MENAIKKAN PUNGGUNG | MENCERAH SERTA MENGEBUKAN

NAK BAGI SATU RAHSIA BAGI ASET P BULAT BESAR-BESAR.

Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej mengetatkan sekali miss V uolls tu.

PERLA EXCLUSIVE- KESAN SEAWAL 5 HARI!!
✔ Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah       untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin.. 
✔ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan 
✔ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL


KANDUNGAN PERLA EXCLUSIVE
✔ Collagen
✔ Pueraria Mirifica
✔ Labisia pumila
✔ Quercus Infectoria
✔ Acaiberry


FUNGSI PERLA EXCLUSIVE
✔ Dapat memperbaiki sel-sel kulit yang rosak
✔ Menjadikan kulit lebih putih, lebih gebu dan lebih berseri
✔ Dapat mengekalkan wajah awet muda
✔ Dapat mencerahkan dan lebih menggebukan kulit seluruh badan
✔ Dapat mengecutkan, mengurangkan jerawat serta menghilangkan jerawat
✔ Mengatasi masalah kulit kusam
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menambahkan tenaga
✔ Memontokkan payudara
✔ Menaikkan punggung
✔ Mengatasi masalah keputihan dan mengetatkan miss v
✔ Menaikkan payudara
✔ Menjadikan payudara sentiasa tegang
✔ Mengawal selera makan menjadikan berat badan yang ideal
✔ mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
✔ Menganjalkan kulit yang melendut
✔ melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Mengetakan vagina
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
✔ Mengurangkan kesakitan dan kesukaran kitaran haid
✔ Mewujudkan satu kitaran haid yang tetap
✔ Mencegah kekejangan, menahanan air dan kerengsaan semasa kesakitkan haid
✔ Mengimbangkan, membina dan mengharmonikan sistem pembiakan wanita bagi menggalakkan komutan sihat
✔ Menyokong kesegaran kesihatan bauan faraj (vaginal flora) dan mengelak kerengsaan dan jangkitan
✔ Mehilangkan keletihan, memudahkan gejala menopaus dan menggalak kesejahteraan emosi
✔ Memanjangkan jangka tenaga semasa intiman suami isteri
✔ Membantu menyelesaikan masalah sembelit


CARA PENGAMBILAN PERLA EXCLUSIVE
✔ 1 sachet setiap hari sebelum sarapan atau sebelum tidur
✔ Boleh dimakan begitu sahaja
✔ 25 sachet x 15ml


Cara Makan Perla Exclusive : 
✔Makan Sebelom Bfast & Sebelom Tdo...
✔Seeloknye amalkan Perla Exclusive time Perut Bebetol Kosong... Coz senang dia nak Serap dalam badan 
✔Bukak 1 Sac Perla Exclusive & Kemam aje dalam Mulut...
Udah... Siap !!

Senangnya cara makan. Tak payah susah-susah. Kemam sambil jalan pun boleh. Yang mesti baca Doa Makan terlebih dahulu. Okay.




PERLA EXCLUSIVE
RM150sm / RM160ss

25 SACHET
FREE POSTAGE


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





























Friday

SPARKLING DIVA (20 SACHET)

As salam dan hey semua



Sparkling Diva dengan kesan SUPER pantas!
- Kolagen booster untuk kulit badan EXTRA CERAH !!


APAKAH KELAINAN SPARKLING DIVA DENGAN YANG LAIN?
Anda akan menikmati rasa Strawberry Burst yang sangat unik lagi sedap dengan bahan berkualiti Gred A. Bila di kemam akan ada bunyi pop pop iaitu dari efek fruit enzyme. Memang pelik tapi ianya unik dan sangat sedap !
Anda akan tertawa sendiri apabila pertama kali mencuba Sparkling Diva ini ia dirangsang dengan kaedah kemam mengunakan lidah dan penyerapan lebih cepat.
Kaedah kemam merangsang penyerapan nutrisi lebih cepat. Malah anda boleh menggabungkan nya dengan minuman berkolagen lain kerana ia akan bertindak sebagai booster untuk kesan lebih efektif dan hebat. Sparkling Diva membantu meningkatkan keanjalan kulit 50 kali ganda !
Boleh diamalkan seawal usia remaja dan ke atas, lelaki juga wanita. Pek kecil seperti gula-gula, mudah dibawa ke mana-mana sahaja!


Sparkling Diva membantu merawat sel-sel kulit mati, membantu mencerah kan kulit yang kusam, mengurangkan masalah parut di muka, mengurangkan masalah jerawat, dan juga memberi energy badan kita supaya kita tak akan berasa lesu .


CARA MAKAN SPARKLING DIVA :
Sparling Diva tak perlu bancuh mudah sahaja ia dalam bentuk serbuk anda perlu koyak sachet dan terus masuk ke dala mulut hanya perlu kemam selepas itu anda akan rasa kelainan semasa kemam mesti akan suka.

TAK PERLU BANCUH TERUS KEMAM DI DALAM MULUT ANDA AKAN DAPAT PERBEZAAN SEMASA KEMAM LAIN DARI LAIN .



Fungsi Utama Sparkling Diva :
. Kuasa Pencerahan lebih pantas menggunakan Teknologi KOREA.
. Mudah & Praktikal hanya 1 sachet sehari.
. Hanya perlu kemam ia berperisa strawberry burst yang sangat sedap!
. Ia juga boleh di campur bersama minuman kolagen anda yang lain.
. Melembapkan & Menghaluskan kulit
. Mengurangkan rekahan pada tumit.
. Mata lebih bercahaya.
. Anti Penuaan & Anti Jerawat
. Rahsia Awet Muda
. Melembapkan bibir
. Menguatkan kuku & Rambut
. Collagen Booster Pertama di Malaysia.


JIKA SAYA MEMANG MENGAMBIL MINUMAN KOLAGEN TAKDE EFEK KE JIKA SAYA AMBIL SPARKLING DIVA?
Untuk pengetahuan anda Sparkling Diva adalah booster iaitu tambahan untuk mereka yang mengambil minuman collagen supaya ia memberi kesan lebih cepat.Tiada masalah sekiranya anda minum minuman kolagen jenama lain bergabung dengan Sparkling Diva.


APAKAH KANDUNGAN SPARKLING DIVA?
Ok Sparkling Diva mengandungi kolagen dari salmon fish yang GRED A , birdnest, fruit enzyme, apple stemcell phytocelltec, rye plasenta, pearl dust, vitamin C, vitamin E, pati sayuran, hyaluronic acid n etc. Ia membantu meningkatkan keanjalan kulit 50kali ganda.


SESUAI UNTUK SEMUA ATAU BAGAIMANA?
Produk Sparkling Diva ini sesuai untuk semua generasi dari remaja ke atas. Pek sangat mudah di bawa kemana sahaja.Pasti ramai yang akan jatuh cinta dengan produk ini. Rasa yang sangat sedap strawberry burst memang ramai akan gilakan nya.


KANDUNGAN HEBAT SPARKLING DIVA :
Kolagen ikan salmon GRED A, Pati sarang burung, enzim buah2an, Apple stemcell phytocelltec, Rye plasenta, Serbuk Mutiara, vitamin C, vitamin E, Pati sayuran, Hyaluronic Acid dll.









SPARKLING DIVA (20 SACHET)
RM90sm / RM95ss
FREE POSTAGE



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





























OBUSE EYEBROW

As salam dan hey semua



Masih tercari-cari pencil eyebrow yang sesuai??? 
Haaa..trend sekarang guna OBUSE EYEBROW..
Tak perlu brush bagai..tak perlu asah-asah pencil bagai.. Mudah sangat!!!

Hanya sapuan ringkas anda tampil dengan penuh cantik & bergaya..
Sesuai sangat untuk busy women & student yg rushing nak ke kelas..kihkih..


Obuse Eyebrow di reka khas untuk golongan wanita di luar sana untuk kelihatan lebih anngun menawan dan bergaya. Ia membantu mendapatkan bentuk kening yang kemas, lebat serta teratur. Mempunyai 3 warna dalam 1 set. Ia juga boleh di gunakan sebagai shading hidung dan bawah mata.



Perkenalkan OBUSE EYEBROW
~Dalam 1 set ada 3 warna
~Jenis powder
~Tahan sehingga 8 jam... 
~Tidak comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai...
~Tida comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai...
~Mudah dibawa kemana-mana sahaja
~Pilihan warna yang sangat cantik
~Sesuai digunakan utk aktiviti harian @ special events
~Disertakan dengan berus kening yang lembut 






OBUSE EYEBROW
RM23sm / RM25sm
*FREE POSTAGE*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com