Monday

DYXY COSMETIC : KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK

As salam dan hey semua


SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... 

MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!


DYXY BC CREAM FOUNDATION

Foto Norafiqah Bahari.

DYXY Cosmetic 3 in 1 Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri...

DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 3 ITEM IAITU :
↠DYXY BC Cream Foundation
↠DYXY Green Tea Face Mist
↠DYXY Brush


Foto Norafiqah Bahari.

BEST INFO BC CREAM 
Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM (BCC) ni, betul ke tak perlu pakai bedak da?
Betol ke Tak Perlu nak Apply any Foundation dah ?
Then lepas apply BCC nih dah tak perlu ke nak apply compact lagi ??
Ishhh ! Betol ke ?
Seriously jawapan kami adalah "YES, BETOL !" ...
Jom baca bawah nih apa yang BEST sangat dengan BCC nih...

BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer... Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

NO COMPACT POWDER
NO FILTER / CAMERA 360
NO PARUT JERAWAT
NO JERAGAT
NO SUNBURN
NO MUKA KUSAM

dyxy bc cream foundation murah
KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM :
Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit
Menjimatkan masa untuk bersiap
Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
Mekap Tahan lama sehingga 8 jam


Related image

DYXY BC CREAM FOUNDATION : 
Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun  @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey
Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih ....
"Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !"

Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak.
Rasa light macam tak pakai apa2 je..... Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....
Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela.
Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !


DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN :
↠Eyebag / Mata Panda
↠Jeragat / Parut Jerawat
↠Tona kulit yang tidak sekata
↠Blackhead / Whitehead di wajah





 DYXY FACE BRUSH

Foto Norafiqah Bahari.

KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : 
↠Menjimatkan foundation
↠Bulunya yg padat & mampat
↠Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
↠Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
↠Saiz yg mudah dipegang
↠Beauty blender versi berus
↠Digunakan oleh make up artis terkenal
↠Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...

KEHEBATAN DYXY BRUSH :
↠Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
↠Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
↠Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
↠Foundation tak bercapuk
↠Senang untuk blend foundation keseluruh muka
↠Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
↠Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
↠No automatic alt text available.
↠Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat.
↠Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry ↠sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw.
↠Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea.
↠Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah.
↠DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun.
↠Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia.



DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST

Foto Norafiqah Bahari.
Risau bila jerawat naik?
Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya..
Korang pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai . Nak pula yg bekerja diluar rumah .
Mudah aje.... Korang hanya perlu Spray kan aje jerawat dengan Face Mist, tengok2 semalaman dah kering jerawat tu...

 FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA :
↠Menghilangkan jerawat halus
↠Wajah lebih segar & glowing
↠Kesan melecet sembuh
↠Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering
↠Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?
↠Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.
↠Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin...


dyxy mineral face mist

DYXY Face Mist The best green tea mist spray !

 “I memang suka sangat green tea. Almost everything nak dari green tea. Dari Mouthwash, toothpaste & air pun green tea. Then I found this Green Tea mineral Face Mist by DYXY. Its really refreshing. Lepas mandi spray, lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best. Bila i pakai lepas siap makeup, muka jadi lebih glowing. Bila pakai sebelum tidur, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Sekarang this is my feveret. Sebelum habis ni nanti i akan repeat order”

 5 FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA SPRAY : 
↠Sebagai Toner
↠Sebagai Face Mist
↠Sebagai Moisturizer
↠Sebagai Finishing spray
↠Sebagai Makeup remover
↠No automatic alt text available.


KELEBIHAN / FUNGSI DYXY GREEN TEA FACE MIST : 
↠Mengandungi zat mineral
↠Boleh dijadikan base make up
↠Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray
↠Make up tahan lebih lama
↠Bauan green tea yg wangi dan aman
↠Mengurangkan kesan alahan di muka
↠Mengecutkan jerawat pada muka
↠Sesuai untuk kulit muka sensitif
↠Boleh digunakan lelaki & perempuan
↠Muka lembap & segar secara natural
↠Ekstrak teh hijau & Vitamin E Mengecutkan jerawat
↠Makeup tahan lama, tak cakey @ bertompok
↠Pengganti toner dan make up base
↠Anti radang serta lembut pada kulit
↠100% tiada bahan kimia merbahaya
↠Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas
↠Tahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan
↠Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
↠DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
↠Isi Kandungan DYXY Green Tea Face Mist 160ml



dyxy set

Kalau beli BC Cream & Face Mist, jangan lupa ambil sekali set yg ada brush DYXY ni.. Barulah lengkap set korang. Kalau mula2 beli set tanpa brush, guarantee korang mesti akan order brush pulak lepas tu. Sebab rasa tak sempurna set DYXY Cosmetic kalau takde brush nya.

CARA MENGGUNAKAN SET DYXY COSMETICS : 
↠Cuci muka menggunakan cleanser korang sendiri
↠Kemudian spray DYXY face mist ke muka
↠Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit
↠Ambil DYXY Brush, Calitkan sedikit pada DYXY BC Cream
↠Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka
↠Dah Siap !


TESTIMONIA DYXY COSMETIC


Image may contain: 2 people, camera and text



Image result for DYXY COSMETIC : KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK

Image result for DYXY COSMETIC : KULIT FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK

--------------------------------------------------------------------------------------




Foto Faz Ghazaly.

★ DYXY BRUSH + FREE SILICONE EGG BRUSH CLEANSER
↠RM40


Foto Faz Ghazaly.

★ COMBO BASIC + FREE SILICONE EGG BRUSH CLEANSER
➤ 1 x BC CREAM
➤ 1 x BRUSH
↠RM105 (SM) / RM110 (SS)



Foto Faz Ghazaly.

★ DYXY LIPSTICK
BUY 2 pc + FREE COSMETIC POUCH
➔RM45

CODE : 
# FLIRTY ME
# NUDE SEXY
# CHERRY RED


Foto Faz Ghazaly.

★ COMBO LADY D : + FREE COSMETIC POUCH + FREE MAKE UP SPONGE + PAPERBAG
➤ 1 x BC CREAM
➤ 1 x FACE MIST
➤ 1 x MATTE LIPSTICK
➤ 1 x BRUSH
➔RM180 (SM) / RM185 (SS) ·


Foto Faz Ghazaly.

★ COMBO ASYALLIE + FREE COSMETIC POUCH + FREE MAKE UP SPONGE + PAPERBAG
➤ 1 x BC CREAM
➤1 x FACE MIST
➤ 1 x BRUSH
➔RM145 (SM) / RM150 (SS)

Foto Faz Ghazaly.

DYXY BC CREAM  
➤RM70

DYXY FACE MIST 
➤RM50

COMBO FACEMIST & BC CREAM + FREE POUCH BAG
➤RM115





SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




































Wednesday

DIANZ PERFUME

As salam dan hey semua...


Foto Azura Ghazaly.

TIADA SEUMPAMA NYA DI MALAYSIA 
==============================
PALING EKSKLUSIF untuk Dianz lover
.
4 sebab korang wajib dapatkan harini 😘
.
1. LIMITED EDITION
first time dianz kua kan produk takde restok forever n ever . dianz perfumes di custom di luar negara
warna nya , design nye , bentuk nye , packaging nye . bukan biasa2 !
.
2. WANGI APPLE SEGAR
bau apple fresh dan lembut .bebas alcohol , mesra solat , berasaskan water based ! tahan hingga 2hari jika di sembur pada pakaian dan 8jam jika pada kulit
.
3. FREE BODY SOAP APPLE
wangian berpanjangan . mandi dgn haruman segar body soap apple , kekal kan wangian dgn dianz perfumes 😘
.
4. MURAH DAN MAMPU MILIK 
dgn packaging dan wangian apple + free body soap apple dgn harga rm60 sahaja sgt2 berbaloi .
.
Rugi tak dapatkan harini ! sgt limited dan memang limited , habis HQ tak kan restok lagi
.
korang tak kan dpt perfumes mcm ni dgn mana2 local produk .
hanya DIANZ !
.

Foto Siti Nor Ain.
===========================================
DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME (30ml) + FREE DIANZ APPLE BODY SOAP


Foto Siti Nor Ain.
urmph!
bau dia memang sangat sedap dan nyaman bila hidu...

mempunyai saiz yang kecil bagi memudahkan untuk menyimpan didalam kocek anda!
sangat mudah dan elegent!

sekarang apa tunggu lagi?bertukarlah kepada DIANZ PERFUME.....


KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN 

Foto Siti Nor Ain.

Foto Siti Nor Ain.
 SIS, dianz perfume bau apa?
watebase apple sayang....sedap yakk yak amat!

rasa nak makan pun ada!
hehehe



Foto Siti Nor Ain.


Image result for DIANZ PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME

DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME (30ml) + FREE DIANZ APPLE BODY SOAP 
RM60sm / RM70ss
*fre postage*


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




























































Tuesday

LEMONEX - PEMBAKAR LEMAK

As salam dan hey 


 🔥 LEMONEX 🔥

ARTIS ENOT DAH KURUS TURUN 26KG DALAM MASA 2 BULAN.

ANDA PUN PASTI BOLEH KURUS.


✔ LULUS KKM
✔ LULUS HALAL JAKIM

1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak perlu bersenam
3. Tidak perlu berpantang
4. Makan macam biasa


Foto Siti Nor Ain.

Foto Azura Ghazaly.
► CARA MINUM

Sehari minum 1 paket saja 30mins sebelum sarapan. Bancuh dengan air suam 200ml.

• Masa period boleh minum
• Gastrik pun boleh minum


► KELEBIHAN LEMONEX
1. Tambah tenaga
2. Membuang angin
3. Membersihkan usus
4. Metabolisma cepat naik
5. Kurangkan selera makan
6. Melawaskan buang air besar
7. Selesaikan masalah sembelit
8. Membuang toksin dalam badan
9. Membakar lemak 10x lebih pantas

► Siapa yang tidak boleh minum

1. Sakit jantung
2. Mengandung



Jom baca apa kata mereka yang dah cuba.














Image result for LEMONEX

Related image


LEMONEX FAT BURNER 
 RM139
*Harga promosi*
(RM179 Harga asal)


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com































Friday

DEEJA COSMETIC


As salam dan hey semua


Image result for DEEJA COSMETIC
DEEJA COSMETIC Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari
Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu
memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit
tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan
berkilau secara semulajadi.


Dengan ekstrak bahan-bahan 
semulajadi dan berkualiti tinggi SET DEEJA COSMETIC mampu 
merialisasikan penampilan yang anda ingini. Set 5 dalam 1 yang lengkap dan berdaftar dengan KKM kini mampu milik khas untuk anda.


Image result for DEEJA COSMETIC
KELEBIHAN DEEJA COSMETIC ADALAH :.

√Mencerahkan Kulit Muka Secara Semulajadi..
√Mengecilkan Lubang Pori Pori
√Merawat Tona Kulit Yang Tak Sekata
√Melembabkan Kulit Wajah
√Kulit Lebih Licin Dan Halus Serta Lembut
√Menghapuskan Jerawat Dan Mengikis Parut Jerawat
√Menghilangkan Jeragat
√Kulit Tidak Gelap & Berminyak Walaupun Terkena Matahari(Lebih Lasak)
√Menyerlahkan Keayuan Semula Jadi Uolls Dalam Masa 5 Hari
Haruslah Deeja!!!



� DEEJA COSMETIC �
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : 
� berjeragat @ kulit kusam
� lebam bawah mata, dan kulit kering
� berjerawat & berminyak / sensitif
� tona kulit xsekata
� berparut dan sbgainya..


Image result for DEEJA COSMETIC
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
� 1 sabun pembersih wajah
� 1 toner nano
� 1 krim siang 
� 1 krim malam
� 1 krim nano

Related image
Set DEEJA COSMETIC:
1. SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm (NOT150702472K)
2. TONER NANO ±30ml (NOT150702471K)
3. KRIM SIANG ±6gm (NOT150702468K)
4. KRIM MALAM ±6gm (NOT150702469K)
5. KRIM NANO (Malam) ±6gm (NOT150702438K)


Image result for DEEJA COSMETIC
Cara Penggunaan utk Malam :
-cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
Utk penggunaan malam sangat penting ye, jangan skip



KENAPA WAJIB CUBA DEEJA COSMETIC NI ??
✔ ADA KELULUSAN KKM
✔ Kulit tak gelupas, tak merah dan tak panas ye uolsss.. maknanya TAKDE KIMIA MERBAHAYA..
✔ Kalau stop takde kesan sampingan..
✔ TAK JAHANAMKAN KULIT MUKA..
✔ Muka tak putih mcm mayat tp cerah sekata secara semulajadi..


Foto Deeja Cosmetic HQ.

Foto Deeja Cosmetic HQ.

Foto Deeja Cosmetic HQ.

Foto Deeja Cosmetic HQ.

Image result for DEEJA COSMETIC


DEEJA COSMETIC
RM85sm / RM90ss
*FRE POSTAGE*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

















































Thursday

MOLEEK SKINCARE & MOLEEK KRIM JERAGAT : Cara Hilangkan Jeragat


As salam dan hey semua....


Cara Hilangkan Jeragat : 
Moleek Skincare 4 in 1 dan Krim Jeragat Moleek
Jeragat adalah masalah kulit yang menyebabkan kesan tompokan (spot) kelihatan pada kulit. Kini anda tak perlu resah gelisah nak cari penyelesaian. Memperkenalkan 2 produk moleek, insyallah berkesan untuk merawat masalah kulit terutamanya jeragat yang degil 


Foto Faz Ghazaly.
1) Krim jeragat moleek : Sesuai untuk anda yang ingin fokus rawat kesan jeragat sahaja


Foto Faz Ghazaly.
2) Set Skincare Moleek 4 in 1 : Sesuai untuk anda yang inginkan penjagaan kulit wajah secara menyeluruh untuk menjadikan kulit muka bersih, halus, mulus tanpa jerawat, parut juga jeragat.



Jom kita review tentang kedua-dua jenis produk ini

Foto Faz Ghazaly.

Krim Jeragat Moleek
Krim Jeragat Moleek ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang
 berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari
wajah!!!.Krim Jeragat Moleek sesuai diguna pakai oleh mereka yg mempunyai
 kulit yang bermasalah seperti tonal tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam
 kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.
Ingredient yang ada dalam produk nie kesemuanya material gred A.

Hanya sapu sahaja Krim Jeragat Moleek ketika malam 1x sehari dan anda mampu memiliki wajah selembut sutera tanpa cela jeragat dalam masa yang pantas. Mudah, Pantas & 99% Terbukti Berkesan!

Kelebihan Krim Jeragat Moleek
❤Menghilangkan Jeragat tebal di muka
❤Menghapuskan Jerawat kasar dan halus
❤Meratakan dan melicinkan kulit
❤Melenyapkan kesan parut pada kulit
❤Mencerahkan kulit secara sekata
❤Merawat Kulit rosak akibat tersalah penggunaan produk yang tidak sesuai
❤Berkesan seawal 72 jam
❤Lulus KKM dan selamat digunakan



Related image
(beza packing lama & baru )


Kandungan bahan dalam Krim Jeragat Moleek
Aqua - digunakan untuk mendapatkan kesegaran pada kulit dan sebagai agent anti penuaan. Muda remaja uollss.
Macadamia - mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam dan berbagai masalah kulit. Membantu membuatkan kulit menjadi awet muda. Dan ia juga berfungsi mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV.
Glisyerin - sebagai agent pelembab dan memberikan kesegaran pada kulit kita.
Tocopherol - sebagai agent pelembab kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV.
Arbutin - merawat parut lama, menggantikan kulit lama kepada kulit baru. 
Propylene Glycol - bertindak bagi mengekalkan kelembapan kulit.
Kojic Acid - berfungsi sebagai merawat jeragat.
Niacinamide - mengekalkan kulit sentiasa lembab dan mengawal pengeluaran jerawat serta menghalang pembentukan jeragat pada permukaan kulit.
Morus Alba Bark Extract - merawat sel-sel kulit yang telah mati.




Image result for MOLEEK SKINCARE

Set Skincare Moleek 4 in 1
Set Skinare Moleek 4 in 1 terdiri daripada Cleanser, Toner, Day Cream dan Night Cream. Sesuai untuk anda yang inginkan penjagaan kulit wajah secara menyeluruh untuk menjadikan kulit muka bersih, halus, mulus tanpa jerawat, parut juga jeragat.


Image result for MOLEEK SKINCARE

Kandungan bahan aktif dan kelebihan Moleek cleanser
 1. Glycerin
- bertindak menjadikan kulit lebih lembut
- memberi kelembapan pada kulit
2. Titanium Dioxide
-melindungi kulit daripada sinaran matahari dan pancaran radiasi unggu
- membantu mencegah proses penuaan dan serangan kanser kulit.
3. Disodium EDTA
- membantu memulihkan kerosakan pada sel kulit.
4. Propylene Glycol
- memberi kelembapan pada kulit
- menjadikan kulit lebih lembut
5.Triethanolamine
- sebagai agen pelindung dan melaraskan nilai pH
- ejen penstabil untuk product
6. Fragrance
- menambahkan aroma yang menyegarkan kulit anda.


Kandungan bahan aktif dan kelebihan Moleek Toner
1. Witch Hazel Extract
- merawat sunburn, menghalang pengelupasan.
- menegangkan kulit
- membantu membaiki kerosakan kulit, melawan bakteria.
2. Propylene Glycol
- memberi kelembapan pada kulit
-menjadikan kulit lebih lembut.
3. Aloe Vera Extract
- kulit tampil lebih halus dan anjal
- memudarkan kesan parut
- mengekalkan kelembapan kulit


Kandungan bahan aktif dan kelebihan Day Cream
1. Caviar Extract
- memberi khasiat pada kulit
- memberi kelembapan pada kulit
- Anti – penuaan
2. Arbutin
- mencerahkan dan memutihkan kulit lebih cepat dan lebih effisien
- memudarkan dan mengurangi bintik gelap
- Mencegah penggelapan kulit yang disebabkan terik matahari
3. Gluthatione
- membuatkan kulit semakin putih dan cerah
- kulit kelihatan awet muda
4. Vitamin C
- menegangkan kulit dari lapisan dalam kulit
- bertindak sebagai agen anti penuaan.
- menegangkan dan menggebukan kulit secara semulajadi
5. Collagen
- melindungi kulit


Kandungan bahan aktif dan kelebihan Night Cream
1. Glycerin
- menjadikan kulit lebih lembut
- memberi kelembapan pada kulit
2. Ascorbic Acid
- melindungi kulit dari radiasi bebas
- memberi kecerahan pada kulit wajah
3. Allantoin
- menyihatkan kulit
- merangsang pertumbuhan sel-sel baru
- melembapkan walaupun kulit berada dalam keadaan paling kering
4. Kojic Acid
- memberi kecerahan pada kulit
5. Vitamin A
- membantu mengendalikan produksi minyak kulit wajah (sebum)
- mengandungi antioksidan yang dapat melawan radikal bebas (sinar uv)
- menguatkan jaringan kulit dan dapat memcegah jerawat.
Vitamin B3
- memerangi radang dan penuaan kulit
- melembutkan kulit
- kulit jadi lebih halus.


Related image

Cara Penggunaan set Skincare Moleek 4 in 1 dan Krim Jeragat Moleek :-
============================
1. Cuci muka menggunakan cleanser...lap muka kering.. sapu toner...baru pakai krim siang...
2.Untuk mlm...ulang penggunaan yg sama. Pakai cleanser terlebih dahulu, kemudian toner di ikuti dgn krim jeragat...kalau ada masalah jeragat...hanya pakai krim jeragat shj dulu...tidak perlu pakai krim malam...
Bila jeragat@jerawat dah pudar dan hilang baru teruskan pakai krim mlm pula
TAPI JANGAN....campurkan krim jeragat dgn krim mlm @ krim lain takut menganggu keberkesanan produk ni...


Image result for MOLEEK SKINCARE


Related image

Image result for moleek skincare testimoni


Related image

Related image

Related image

Image result for MOLEEK SKINCARE


KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE 
NEW PACKING
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE



MOLEEK SKINCARE 4IN1  
HARGA PROMOSI 
RM 130 SM / RM 137 SS
FREE POSTAGE


COMBO KRIM JERAGAT MOLEEK + SKINCARE 4IN1  
HARGA PROMOSI 
RM 195 SM / RM 200 SS
FREE POSTAGE




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com