Monday

EPHYRA SKIN BAR

AS salam dna hey semua......


Untuk pengetahuan semua produk ephyra ada mengeluarkan pelbagai produk antaranya :
★ EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM klik sini
★ EPHYRA INTEEMOR 
★ EPHYRA SKIN BAR
★ EPHYRA PREMIUM ( 30 SACHET) ( 10 SACHET)  klik sini

PARUT JERAWAT PUDAR DENGAN EPHYRA SKIN BAR  

Sabun magic! Sapa belum cuba rugiiiii..byk sgt kebaikannya!  
Jom try ephyraskinbar harini..tak pyh guna yg mahal2 sgt tu dah..save duit utk benda lain..klau dpt padankn sabun ni   dgn ephyra premium atau ephyra trial pack mmg superb!   
Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten.  

Jangan fikirkan umur anda atau keadaan kulit anda sekarang. Kerana EPHYRA SKIN BAR yang mengandungi bahan alam semulajadi yang berkualiti tinggi mampu mengubah keadaan kulit anda menjadi lebih cerah, halus selembut kulit bayi. 

Kelebihan Sabun Ajaib EPHYRA SKIN BAR  
✔ Menggebu dan mencerahkan kulit  
✔ Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat  
✔ Menghilangkan parut dan kedutan  
✔ Membantu menghilangkan bintik- bintik hitam  
✔ Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah  
✔ Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang  
✔ Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati  
✔ Menghilangkan parut jerawat & jeragat 
 ✔ Menghilangkan ‘blackheads’ di muka  
✔ Menanggalkan kesan solekan dengan efektif  
✔ Memberi kesan kesegaran sepanjang hari  
 Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh  
✔ Boleh menghilangkan bau badan  
✔ Memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan ( ketiak )  


Cara Guna Ephyra Skin Bar  
Setiap satu sabun Ephyra Skin Bar ini beratnya adalah 50g dan berbentuk empat segi sama. Untuk menjimatkan penggunaan sabun ini, potong sabun ini kepada empat bahagian yang setiap satu bahagian bertahan lebih kurang seminggu atau lebih sikit.  

Sabun ini boleh diguna paling minima tiga (3) kali sehari terutamanya selepas melakukan aktiviti di luar terutama bg mereka yg mengalami masalah kulit berminyak yang serius.  

Setiap kali cuci, ambil masa sekurang-kurangnya lima ke sepuluh minit untuk memastikan kulit muka benar-benar bersih dan dalam masa yang membolehkan khasiat-khasiat Ephyra Skin Bar ini meresap masuk ke dalam kulit.

EPHYRA SKIN BAR membantu menghilangkan :-  
✔Jerawat/Jerawat Batu 
✔ Bintik2 hitam/putih 
✔ Parut jerawat & cela 
✔ Pori-pori terbuka 
✔ Jeragat dan tanda2 penuaan awal 
✔ Mencerahkan bahagian muka & badan 
✔ Meratakan tona kulit muka 
✔ Mengurangkan kedutan halus
 ✔ Mengawal minyak berlebihan 
✔ Mengekalkan kelembapan kulit  

Seawal 3 hari ~ EPHYRA SKIN BAR mampu utk menjadikan kulit lebih bersih, licin dan cerah berseri!  100% terbukti berkesan!! 

Soalan yang kerap ditanya :   

EPHYRA Skin Bar ni berkesan ke?  
Insyallah berkesan, kerana dah lebih 300 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus   

Skin bar ni boleh tahan berapa lama?  
Ephyra Skin Bar adalah 50g boleh tahan selama sebulan. 


Apa kandungan dalam Ephyra Skin Bar ni? 
 Glutathione, Kolagen ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatherapy fragrance

 Berapa lama nak lihat kesannya?  
Bergantung pada individu, ada yang boleh rasa serta-merta kulit lebih halus dan tegang, ada yang pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah, dan jerawat makin kecut. Rata-ratanya akan nampak kesan ketara dalam 1 minggu. 

Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? .
Boleh, Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau berlubang. 

Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? 
 Boleh tiada masalah. Sabun Ephyra Skin Bar membersihkan segala kotoran dan sel-sel kulit mati dan sangat ‘mild’ dan boleh digunakan bersama toner dan pelembap dari jenama lain.   

Kalau ada resdung, boleh pakai?  
Boleh.   

Ada kesan-kesan sampingan tak? Macam menggelupas ker?  Pedih kalau kena matahari ke? 
 Tiada kesan sampingan. Ephyra Skin Bar, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit. Ephyra Skin Bar tidak mengandungi Hydroquinone.   

Boleh pakai kat badan sekali? 
 Boleh, ia sangat lembut untuk dipakai di muka, sekaligus boleh digunakan di seluruh badan.  

 Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai?  
Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.


EPHYRA SKIN BAR
RM39 (SM) RM45 (SS)




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com















ARJUNA KASEH : KOPI SUPER POWER LELAKI

As salam dan hey semua

ARJUNA KASEH 

RAHSIA PRIA PERKASA
Memperkenalkan ARJUNA KASEH. Ekstrak Guarana, Tongkat Ali dan Kolagen
ARJUNA KASEH..!! Minuman untuk lelaki yang mementingkan kesihatan dari luar dan dalam..

KOPI ARJUNA KASEH. RAHSIA LELAKI SEJATI
✔▪ KEKAL BERTENAGA.
✔▪ TIADA MASALAH SAKIT SENDI.
✔▪ TIADA LAGI LESU - LESU BADAN.
✔▪ MENGUATKAN TULANG DAN TISU BADAN.
✔▪ MENINGKATKAN TAHAP KESUBURAN. 

KOPI SUPER POWER ARJUNA KASEH .. lain dari yang lain... jom atasi masalah seksual anda dengan hanya mengamalkan KOPI ARJUNA KASEH

ARJUNA KASEH

Hasil gabungan Ekstrak Guarana, Tongkat Ali dan Kolagen maka lahirlah ARJUNA KASEH yang boleh membantu kaum lelaki mengatasi masalah Keletihan dan Kekurangan Tenaga. 
Dalam masa yang sama boleh membantu mengatasi masalah berkaitan kulit termasuklah kulit wajah.
Tahukah anda KOPI ‪ARJUNA KASEH adalah minuman ‪Super_POWER pertama yang lain dari yang lain dan ianya tidak akan temui dimana-mana kerana bahan yang terkandung didalam minuman ini adalah sangat istimewa , sangat berkhasiat dan sangat baik untuk kaum adam yang sememangnya memerlukan tenaga tanpa had di dalam urusan seharian.

Mengapa kaum lelaki diharuskan minum kopi?
Salah satu sebab adalah Minum Kopi dapat membuat sperma "berenang" lebih cepat dan mampu meningkatkan tahap kesuburan lelaki.
Kopi juga akan meningkatkan daya daya pergerakan sperma yang akhirnya dapat meningkatkan potensi kehamilan pada pasangan.

Kopi juga dijadikan sebagai tonik tenaga BATIN .
Oleh itu bahan utama didalam KOPI ARJUNA KASEH adalah KOPI ARABICA yang mana umum mengetahui KHASIAT KOPI ARABICA diakui terbaik oleh negara2 luar..



Antara bahan2 menarik didalam KOPI ARJUNA KASEH
Kopi Arabica, Tongkat Ali, Butea Superba, Ginko Biloba, Tribulus, Ashwa Ganda, Kolagen, Delima, Garcinia Cambogia, Horny Goat Weed, Maca, Saw Palmetto, Catuaba dan Guarana. 

- KOPI ARABIKA
✔• Membantu meningkatkan tenaga batin
✔• Meningkatkan kenikmatan seksual
✔• Membantu meningkatkan pengeluaran hormon seks
✔• Memperbaiki kesihatan seksual
✔• Mengurangkan tekanan darah tinggi
✔• Menjadi anti oksida
✔• Membantu merawat kanser
✔• Sakit Jantung
✔• Kencing Manis
✔• Strok


- TONGKAT ALI
✔• Meningkatkan ghairah seksual
✔• Menjadikan tulang lebih kuat
✔• Meningkatkan kepadatan otot
✔• Mengurangkan penghasilan lemak
✔• Membantu menaikkan tenaga
✔• Mengurangi stress
✔• Anti penuaan
✔• Melambatkan proses menopause

- BUTEA SUPERBA (VIGOR)
✔• Mengembalikan keremajaan (anti penuaan)
✔• Meningkatkan aktiviti seksual
✔• Menjadikan ereksi alat kelamin lebih selesa
✔• Meningkatkan tahap kepekatan sperma
✔• Memanjangkan tempoh kepekatan sperma
✔• Herba ini digunakan secara tradisional untuk meningkatkan kegiatan seksual lelaki

- GINGKO BILABA
✔• Mengelakkan alzheimer
✔• Menghilangkan sakit kepala
✔• Mengurangkan masalah rabun
✔• Mengurangi kekejangan otot
✔• Mencegah strok


- TRIBULUS
✔• Herba ajaib yg mampu membentuk hormon seksual
✔• Meningkatkan fungsi seks
✔• Meningkatkan kesuburan
✔• Membantu mengatasi masalah sembelit
✔• Menurunkan kadar kolestrol dlm badan
✔• Meningkatkan aktivit sperma
✔• Menurunkan tekanan darah

- ASHWA-GANDA
✔• Herba india yg mampu meningkatkan kesihatan fizikal dan mental
✔• Menguatkan sistem kekebalan tubuh
✔• Merupakan tonik energi
✔• Memiliki sifat antioksidan
✔• Menyembuhkan ketidaksuburan kpd lelaki

- KOLAGEN
✔• Anti Penuaan
✔• Mengurangkan masalah selulit
✔• Membantu mengekalkan berat badan anda
✔• Mengurangkan sakit sendi
✔• Mencantikkan kulit

- DELIMA
✔• Menghilangkan lemak obesiti
✔• Mengurangkan asid lemak dalam darah
✔• Memberi tenaga
✔• Antioksidan yg tinggi
✔• Merangsang tenaga batin
✔• Meningkatkan pengaliran darah pd alat kelamin
✔• Mengurangkan risiko kencing manis

- GARCINIA CAMBOGIA
✔• Mengawal nafsu makan
✔• Menghalang pembentukan lemak
✔• Mengawal pengumpulan lemak
✔• Memberikan tenaga
✔• Mencegah gastrik

- HORNY GOAT WEED (herba cina)
✔• Meningkatkan fungsi seksual
✔• Mengatasi masalah ejakulasi dini
✔• dijadikan sbg ubat pembesar penis
✔• Membantu membangkitkan ghairah

- MACA
✔• Merangsang kelenjar seks
✔• Meningkatkan kemampuan seksual
✔• Mencegah keletihan dan stress
✔• Meningkatkan kesuburan
✔• Meningkatkan ovulasi
✔• Meningkatkan aktivitas sperma
✔• Meningkatkan tenaga.

- SAW PALMETTO (HERBA EROPAH)
✔• Penawar masalah lelaki
✔• Merawat masalah mati pucuk
✔• Merawat masalah prostat
✔• Merawat masalah air mani tidak subur
✔• Meningkatkan tenaga dan keletihan

- CATUABA
✔• Merawat masalah syahwat
✔• Merawat masalah mati pucuk
✔• Merawat kencing manis, darah tinggi, jangtung, prostat, batu karang, gout, buah pinggang.

- GUARANA
✔• Membantu membakar lemak
✔• Meningkatkan energi
✔• Menurunkan berat badan berlebihan
✔• Menjaga kesihatan usus.


KOPI SUPER POWER ARJUNA KASEH .. lain dari yang lain... jom atasi masalah Seksual anda dengan hanya mengamalkan KOPI ARJUNA KASEH

Cara penyediaan :-
Tuangkan 2 sudu ARJUNA KASEH ke dalam 120ml air panas. 
2 Hari Sekali . Kacau sehingga sebati dan sedia utk diminum.

ARJUNA KASEH..!! Minuman untuk lelaki yang mementingkan kesihatan dari luar dan dalam..

Dptkan skrg

✔ADIK CANTIK ABANG KACAK..!!




 ARJUNA KASEH KOTAK 
★ ARJUNA KASEH botol


1 Jar Arjuna Kaseh: RM 69.00
2 Jar Arjuna Kaseh: RM130.00
Free Postage



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
























Saturday

PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

As salam dan hey semua


Fenomena serbuk mutiara kini melanda!!
100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina..
Kesan yang sangat hebat!! 
3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dgn PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI!!
Kulit makin cerah, gebu dan anjal!!


KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Tiada pantang 
✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari 
✔ 100% asli dan selamat 
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!




KANDUNGAN DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina
✔ Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
✔ Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
✔ Bersifat antiradikal bebas
✔ Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
✔ Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
✔ Mengecutkan jerawat

Kolagen Ikan Salmon
✔ Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
✔ Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
✔ Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
✔ Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
✔ Memudarkan parut dan menggebukan kulit

Asid Hyaluronik Gred A
✔ Lebih halus dan bermineral
✔ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✔ Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
✔ Melembapkan kulit

Vitamin E & Grapeseed Extract
✔ Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan



MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
✔ Mencerahkan kulit
✔ Perlindungan matahari
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Jerawat kecut
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Menguatkan folikal rambut
✔ Meningkatkan daya ingatan
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Merangsang peredaran darah
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang







PERLAKING PROMO CANTIK-CANTIK RAMADHAN :-)
:
:
:
1 BOX RM90 (SM) / RM95 (SS)
10 BOX RM750 (SM)
30 BOX RM2100 (SM)
FREE POS


* PROMO AKAN BERAKHIR WHILE STOCK LAST (CURRENT STOCK AVAILABLE 1050 BOX).


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






























Thursday

LERVE MATTE LIPSTICK BY DATIN ALYAH

As salam dan hey semua


LERVE MATTE LIPSTICK BY DATIN ALYAH

now READY STOCK!!!
super HOT HOT selling...:-)
The best lipstick ...kalah mac n inglot tawww 


 Like see!
nampak tak datin alyah pakai lipstic ni? terasa mengancam x?
dah la cantik...harga pun murah!



- matte lipstick.tidak berkilat !!
- wangi like candy !!
- pemakaian long lasting !!!
- warna yang sangat cantik !!


Di datangi denga 5 jenis warna yang memukau, sememangnya warna yang dikeluarkan sangat diminati wanita diluar sana :)

Lerve lipstik ni masa mula² pakai dia sedikit creamy..lepas beberapa saat tekstur akan bertukar jadi matte.

5 code yang available
💋Nude Bombshell
💋Coral Pink
💋Pinky
💋Sexy Red
💋Maroon Vouge




 contoh warna yang dipakai mengikut cod lipstic :)






LERVE MATTE LIPSTICK
RM30
(EXC POSTAGE)


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























































Sunday

SATIN SKINZ FACIAL 3+1 SKINCARE: RAHSIA KULIT WAJAH MENAWAN

AS salam dan hey semua

SATIN SKINZ FACIAL YUUME ROSEHIP + VITAMIN E

Anda mengalami Masalah Kulit Kusam
Lemah dan Tidak Bermaya

Mahu Satin Skinz bantu Anda??
KESAN SEAWAL 3 HARI!!


KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1  :-
 Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
 Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
 Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
 Menghilangkan jerawat dan jeragat
 Mengecilkan pori-pori di wajah
 Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.

KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN

Maksimum Result Dengan Pengunaan Yang Konsisten 3 Bulan. Penggunaan Yang Berterusan Tidak Akan Merosakkan Kulit Anda .

100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera.
Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai.

CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 :-

  1. Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen,Aloe Vera dan ROSE HIP OIL
  2. Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri
  3. Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik
  4. Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
  5. Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.

Jika pakai ACNE BOTANICAL SERUM boleh ke pakai day/night cream SATIN SKINZ FACIAL?
Boleh.. tapi kena biarkan kering sepenuhnya dulu..means bagi 100% serap pada kulit baru apply cream. 

SATIN SKINZ FACIAL 3+1 MENGADUNGI :-
1. CLEANSER 50ML
2. DAY CREAM 5g
3. NIGHT CREAM 5g
4. **FREE TONER 50ML

SATIN SKINZ FACIAL ROSA SKINCARE LULUS KKM




KANDUNGAN SATIN SKINZ ROSA :-



TESTIMONI SATIN SKINZ FACIAL ROSA & GREEN TEA SKINCARE :-











HARGA ASAL SATIN SKINZ FACIAL :-
RM110 SM / RM120 SS

HARGA KAMI :-
RM90 SM/ RM100 SS

SATIN WHITE BOOSTER
RM85 SM/ RM90 SS

COMBO SATIN SKINZ FACIAL + SATIN WHITE BOOSTER
RM165 SM/ RM170 SS


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com









































Thursday

DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12,000MG

As salam dan hey semua....


Sampul raya dianz dah sampai.. ;);)
Setiap pembelian dianz vitamin dpt 1 pack sampul(5pcs) ye...
Boleh buat raya... 



Stok DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12000 MG kini sudah ditukar ke new packaging. Boleh klik tulisan merah di bawah

DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL


✔ Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.

~ ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL ~


FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG
✔ Memutihkan seluruh badan
✔ Melembabkan kulit
✔ Mencantikkan kulit
✔ Merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati



CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG
✔ 1 biji selepas sarapan & 1 biji sebelum tidur
✔ Tablet boleh di hisap atau di telan
✔ Ada 60 biji untuk kegunaan sebulan



5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG?
✔ Mendapat kelulusan kkm (kementerian kesihatan malaysia) tidak seperti syarikat lain yang menyatakan ia selamat tanpa bukti.
✔ Dua gabungan hebat vitamin C & E 12000 mg dan ia termurah dan
pertama di malaysia.
✔ Kesan seawal 3 hari di jamin SELAMAT dan berkesan.
✔ Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan.
✔ Tablet yang sedap dan boleh di isap.



Manfaat Utama Dian'z Vitamin C & E
★Untuk memutihkan kulit
★Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
★Menbantu pertumbuhan sel baru
★Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat,
★resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap


Vitamin ini juga :
★Mempunyai 6000mg whitening collagen
★Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia
★Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
★Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
★No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
★Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.


★Sijil kelulusan kementerian kesihatan dian pixy ent

Sesuai untuk mereka yang berumur berapa : 
★Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas.
★Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak.
★Lelaki dan perempuan boleh consume










Top question ! Kenapa muka sy naik jerawat ? Perlu ke minum air masak /
plain water yg byk jika ambil dian'z vitmain ?

Kita kalau tak ambik apa2 supplement pun, seharusnya kena minum banyak air kan. Maybe 3 liter. Kalau dapat 1.5 liter sehari pun dah ok. Jerawat akan naik sebab toksik dlm badan tak leh keluar sebab uolls minum sikit air. Bila kita makan supplemt.. ia akan try reduce semua toksik dlm badan.. tapi bila air tkde.. nak keluar melalui pe? so muka naik jerwt sikit2 time makan supplemt sebelum dpt kulit yang cantik. Kalau uolls tak larat sampai 3 litter, cukup memadai dengan satu botol air 1.5 liter tu sehari. Disiplin itu penting ya.









DIANZ VITAMIN (BARU - 60 BIJI)
 RM85 SM / RM90 SS

10 pcs x RM70


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


Sampul raya dianz dah sampai.. ;);)
Setiap pembelian dianz vitamin dpt 1 pack sampul(5pcs) ye...
Boleh buat raya...