Friday

Secret Skin White Kawaii Collagen

As salam dan hey semua....



Disini shida nak memperkenalkan salah satu produk yang semakin mendapat sambutan iaitu SECRET WHITE KAWAII COLLEGEN, dimana mempunyai dua jenis kategori iaitu:
✿SET COLLEGEN JIHAN
✿SET COLLEGEN DR HALINA


selain keluaran set minuman collegen kini satu lagi pengeluaran "skincare" yang sangat dinanti oleh semua peminat kawaii  collegen
✿KAWAII COLLEGEN PHYTO STEMCELL

Set ini terdiri daripada:-
1- SERUM MALAM (Phyto stemcell Serum)
2- SERUM SIANG (Phytocelltec Serum)
3- SABUN (Miracle Brightening soap)
4- SERUM JERAWAT ( BRIGHTENING SERUM)




Fungsi & Info Skincare Item terbaru

1- SERUM MALAM (Phyto stemcell Serum) KKM NOT 150301031K
~ Inovasi teknologi terbaru untuk kesan maksima terhadap semua kulit bermasalah 
~ kulit terlihat putih berseri seawal 1 hari shj...
~ Jeragat tebal makin menipis dalam masa 1 minggu
~ Parut jerawat & parut kehitaman pudar seawal 3 hari
~ Pori-pori tertutup & mengecil dalam masa 1 minggu

2- SERUM SIANG (Phytocelltec Serum) KKM NOT 150301032K
~ SPF40 untuk menghalang terik matahari
~ menghaluskan kulit seawal 1 hari
~ melicin & menegangkan kulit seawal 3 hari
~ kulit terlihat kemerah-merahan berseri-seri tanpa pengelupasan
~ Gabungan teknologi tradisi & moden utk impak kesan yang lebih cepat 

3- MIRACLE BRIGTENING SOAP - KKM NOT 141202210K
PERCUMA SERUM JERAWAT (Acne Serum) KKM NOT 141100992K
 ~ mengecutkan jerawat dgn pantas dlm masa 3 hari

FUNGSI MIRACLE BRIGHTENING SOAP:-
~ Memudarkan parut jerawat
~ Mengawal sebum & minyak berlebihan
~ Menghalus & melicinkan kulit
~ Menutup pori-pori terbuka
~ Menyamarata tona kulit

FUNGSI BRIGHTENING SERUM FOR ACNE SKIN:-
~ Pakar mengecutkan jerawat hasil drp formula khas
~ Mengecutkan jerawat dgn pantas
~ Sesuai utk semua jenis jerawat
~ Kesan boleh dilihat dalam 3 hari
~ Mematikan sel jerawat drp akar umbi
~ Menghalang pembentukan jerawat baru



Cara penggunaan set ni -
Siang: 
- Cuci muka dengan Miracle Brightening Soap
- Sapu Brightening Serum for Acne Skin pada tempat berjerawat sahaja
- lepas tu nak pakai bedak ke pape boleh je..

Malam:
- Cuci muka dengan Miracle Brightening Soap
- Sapu Brightening Serum for Acne Skin pada tempat berjerawat sahaja
- TAK PERLU sapu ape2 dah lepas tu



✿ untuk mendapatkan kesegaran, uolls boleh letak brightening serum dalam peti ais sebab bila apply kat muka akan rasa, ya allah bestnya! sebab untuk mengetahuan semua, serum ini memerlukan suhu yang dingin untuk mendapatkan tahap yang terbaik dalam penjagaan kulit.


 ✔ SET SKINCARE KAWAII COLLAGEN
RM127sm / RM135ss
*Free postage
*free brightening serum




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






































Wednesday

PERLA POTION : SERBUK MUTIARA PEMUTIH BADAN

As salam dan hey semua


sepertimana yang kita tahu sebelum ni perla telah mengeluarkan produk berpentuk sechet, kini perla lebih berwajah exclusive dan dalam bentuk jar.

PERLA POTION

(Serbuk Mutiara Pemutih Kulit)

Perla Potion merupakan serbuk mutiara asli berperisa berry. 
Putih gebu bermula dari kaki hingga kepala. Putih gebu dalam masa 3 hari sahaja. Mutiara 100% tulen dihancurkan menjadi Pearl Powder ia terbukti berkesan untuk menjadikan kulit licin, lembut, dan berkilat.

KEHEBATAN SERBUK MUTIARA?? 
Serbuk mutiara amat terkenal dalam perubatan purba china pada 4000 tahun dahulu , masyarakat cina percaya serbuk mutiara sekiranya ditelan ia mampu merawat penyakit diantaranya spt berikut ;
1) Penyahtoksin sistem
2) Bersih dan membersihkan kulit
3) Bintik2 hitam pada kulit 
4) Memelihara kulit di makan usia 
5) Meningkatkan tenaga badan
6) Tenangkan hati
7) Melegakan tekanan 
8) Merawat sakit tekak 
9) Mengawal sistem saraf 
10) Meningkatkan penglihatan 
11) Merawat insomnia; dan tenaga badan



KEISTIMEWAAN PERLA POTION :
- Mengatasi masalah kulit muka/badan berjerawat (nanah), kering atau kusam
- Mengurangi tanda2 penuaan awal, jeragat dan parut
- Mengecilkan liang pori
- Mencegah badan letih / lesu
- Mengatasi eyebag, lingkaran gelap bawah mata
- Menjadikan tona kulit lebih cerah sekata
- Melembab, melembut, melicin juga menghaluskan kulit


KANDUNGAN HEBAT PERLA POTION :
- Serbuk mutiara asli, Kolagen Marine, Vitamin C, Astaxanthin, Aloevera, Avocado, Pomegranate, Mix Berry


CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN :
- 1 sachet sehari semasa perut kosong, sebaiknya sebelum sarapan
- Kemam sahaja tanpa perlu dibancuh
- Minum air bersih secukupnya sepanjang hari
- Ibu hamil dan ibu menyusui bayi boleh amalkan

** Apabila wanita hamil dan menyusu mengambil Serbuk Mutiara dipercayai ia boleh mempercepatkan pembangunan tulang dan menggalakkan kepintaran pada bayi.


KANDUNGAN  / JAR :
Serbuk 3 Gram × 20 Sachet.

PERLA POTION : SERBUK MUTIARA PEMUTIH BADAN

HARGA PASARAN :
RM55sm / RM60SS


HARGA PROMOSI :
RM50sm / RM55SS
*FRE POSTAGE




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com













AZ COSMETIC SKINCARE MURAH & 100% ORI

As salam dan hey semua


AZ COSMETIC SKINCARE MURAH & 100% ORI
AZ COSMETIC SKINCARE PALING HANGAT DI PASARAN

anda ada masalah kulit ? 


Now,xpyh risau lagi..sy ada penyelesaian untuk masalah kulit anda.. 

az kosmetik BEBAS KIMIA,TANPA PENGELUPASAN DAN YANG PASTI KESAN SEAWAL 7 HARI !! 
Nak kulit cantik,shining,glowing gunalah az kosmetik.. 


PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.
TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…

KELEBIHAN AZ COSMETIC
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic…


CARA penggunaan set AZ COSMETICS


DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM

SABUN
~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.

NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…

TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….

DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia

SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C…..


CARA BEZAKAN TIRUAN DAN ORIGINAL

MINTA PERHATIAN!!!Sila berhati hati dengan produk Az Cosmetic yang fake,ramai yang dah terkena,nak cari yang murah tak pasal2 dapat yg fake
Az Cosmetic belum pernah buat promosi jauh lebih murah dari harga pasaran baik retail price ataupun dealer price..

PERBEZAAN KETARA PRODUK YG FAKE
-warna yang berbeza
-bau yang x sama dengan yg ori
-harga jauh lebih murah
-ingredient dalaman berbeza


TESTIMONI AZ COSMETICS



AZ COSMETICS ADALAH SET SKINCARE YANG BEBAS BAHAN KIMIA…
NAK KULIT WAJAH SEPERTI MEREKA GLOWING GEBU GEBAS DAN KULIT MENJADI PINKISH JEA..

Belum pun habis 1 set dh nampak kesannya,ramai yang bertanya padanya pakai produk apa sampai kulit nampak cantik glowing berseri2 dan kulit kusam serta parut jerawat pun tiada??

*azcosmetic 100% original bukn produk thaiii naaaaiiiiihhhh

Selamat tinggal!!!!!!!!!!!!!
-kulitkusam
-jerawat
-jeragat
-parutjerawat


Az kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,jerawat,jeragat,tona tidak sekata,kulit kusam atau kering,blackhead dll.tanpa‬ pengelupasan u oll.....xmenipiskn kulit kite 100% bhn semulajadi

 
AZ COSMETIC TERBAIKKKKK

Muka glowing? xperlu susah2 nak pergi inject hanya dengan AZ cosmetic sahaja..



Jerawat dan jeragat serta parut jerawat dah semakin hilang,kulit wajah semakin glowing,belum pun habis 1 set my lovely cus sudah jatuh cinta dengan AZ COSMETIC,diterbangkan khas ke bumi kenyalang,bertaut cinta dan bertambah yakin,‪‎original‬ produk 


Parut JERAWAT semakin hilang,baru pakai 1 minggu dah nampak kesannya,Az Cosmetic memang terbaikkkk..dapat menyelesaikan segala masalah diwajah anda,yang cantik bertambah cantik,so bila lagi??belum cuba belum tahu-pm atau whatsapp directly 100% ORIGINAL 


Makin ramai yang berpuas hati dan yakin dengan produk kami,tq dear yang cantik manis..‪az cosmetik‬ terbaikkkkk,100% GUARANTEE ORIGINAL FROM ME 


Mau kasi berapa bintang yaa,adik cantik manis ni bagi 10bintang,az cosmetic mmg terbaik tq dear,belum cuba belum tahu dah cuba pasti puas hati,satu set pun belum habis lgi dah puas hatiii azcosmetic 10bintangggg testimonilgi alhamdulillah



Testimoni lagi lagiii dan lagiiii kenapa anda semua xpercaya??? Sdh ramai yg dah berjaya dgn az cosmetic!!! Setiap hari semakin cantik jelita tau,wajah pun gebu gebas cam bby gi2,xpyh nk letak bedak asas byk2,hanya dgn az cosmetic jer sapu day cream&sunblock jer di waktu pagi,hanya sekali pakai je sampai ke ptg cantik glowing kannn tq az cosmetic 



Alhamdulillah.. Cust Sy Brpuas hti sgt2.. 4org skali Gus testimoni AZcosmetic.. 
Ingin nk kulit mcm ni.. Blh lh orda AZcosmetic yg original ok.. Cust Sy bpuas hti sgt2, kulit mkin cerah, parut jerawat, dh xde.. Dan brsinar g2.. Brkilat2 kulit dy kn.. Nk Comey mcm Cust Sy PILIH lh AZcosmetic 100% ori ok.. HnyA rm++ 1set..! Brbaloi2. Kesan seawal 7hri..






Feedback alhamdulillah.. dy amat bpuas hti dgn az cosmetic. .. dy ckp xpkai bedak dh skrng ni... kulit putih gebu g2.. pink2 kn kulit dy.. dy ckp g mna2 xpyh pkai bedak dh... kulit stail natural g2.. az cosmetic meletoppp.




Alhamdulillah.. hebat skali Az cosmetic. . Smua dh cntik jelita dgn az cosmetic. . Anda bagai mane..?? Jom pm2 k.. az cosmetic meme no1 di hti

hanya 1 kotak azcosmetic mampu buat kulit korang cantikkk!!!!!

series! ini betul2!!!
jom cuba!
harga berbaloi
kulit cantik
gebu
makin cerah...


AZ COSMETIC SKINCARE MURAH 
& 100% ORI
HARGA PASARAN :
RM150sm / RM155ss

HARGA PROMOSI  :
RM100sm / RM105ss
*fre postage*




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com







































BLV PINKY GLOW FOUNDATION free SPONGE

As salam dan hey semua....


~Tengah tercari-cari foundation yang xberminyak??
~Tidak merekah kt tepi hidung , tepi mulut??
~Tidak bertompok??

>Tahan sehingga 16 jam tanpa perlu touch up berulang kali??
>Dapat memberi hasil solekan gebu,flawless dan glowing??
>Mempunyai agen perlindungan UVA & UVB yang berkesan??


PINKY GLOW FOUNDATION jawapannya!

Merupakan foundation yang pertama di malaysia tiada code tertentu mengikut jenis kulit, foudation yang boleh digunakan oleh semua jenis kulit dan bertindak mengikut peredaran darah.
Senang dan mudah! tak perlu bersusah payah atau pening-pening nak cari code & match bagai....hanya cuma pakai BLV terus kulit lebih nampak cantik....sebab BLV ikut jenis darah.



Kini BLV PINKY GLOW FOUNDATION berwajah baru dan mudah dibawa, selain itu bentuk yang sangat unik serta free SPONGE

Pasti tidak mengecawakan anda setanding
>produk jenama mahal
>Boleh di gunakan untuk kegunaan harian
>Sangat neutral sesuai utk smua jenis kulit


 BLV PINKY GLOW FOUNDATION. Tak kenal maka tak cinta...hehe
BLV PINKY GLOW FOUNDATION hanya mempunyai satu kod warna sahaja bertindak magik mengikut darah dan warna kulit si pemakai , mempunyai spf50 untuk melindungi kulit dari sinaran uv berbahaya dan mempunyai vitamin e untuk merawat ,melembab dan memudarkan parut pada wajah dan tidak berminyak , tidak bertompok walaupun berpeluh tahan sehingga 16 jam


MANFAAT:-
✿ Tidak berminyak
✿ Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut
✿ Tidak bercapuk
✿ Tahan 16 jam
✿ Hasil solekan gebu,flawless dan glowing
✿ SPF 50
✿ Agen perlindungan UVA & UVB 3


Produk Blv Pinky Glow Foundation diluluskan KKM . 
Ini bermakna tiada bahan merbahaya seperti hydroquione dan mercury . Selamat digunakan
Dan ia buatan tempatan..... so sgt2 selamat u olls...



PINKY GLOW FOUNDATION
✿ Tidak mengecawakan anda setanding produk jenama mahal
✿ Boleh di gunakan untuk kegunaan harian
✿ Sangat neutral sesuai untuk semua jenis kulit
✿ Hanya satu kod warna sesuai untuk semua jenis kulit

Awas! ! Efek foundation ini boleh buat anda nampak gebus licin & glow







antara testimonia yang berpuas hati...
uolls bila lagi nak bertukar kepada BLV pinky glow foundation....?
mari cepat order!


BLV PINKY GLOW FOUNDATION free SPONGE
RM66 sm / RM55ss
*FRE POSTAGE*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com