Tuesday

SALES RAYA AIDILADHA

As salam dan hey semua....

Bagi memudahkan uolls servire harga, hari ni shida nak direct terus inform harga promosi...
tak perlu nak pm satu per satu...sebab lebih senang nak buat urusan
setiap pembelian adalah free postage untuk semenanjung malaysia sahaja, bagi sabah serawak dan luar negara akan di charge postage, add RM5ss 

sekiranya berminat boleh sms/whatsapp 017-5280661
29-9-2014 sehingga 3-10-2014

*double click gambar untuk tengok price if tak jelas*
insyallah, akan update promosi produk yang lain......cepat grab selagi stock masih ada!
















































Friday

SALES RAYA AIDILADHA

As salam dan hey semua....


"Shida shop house" akan nak buat sales kaw-kaw sempena perasmian blog title baru serta sempena sambutan hari raya adiladha yang bakal menjelma tak lama lagi....walaupun lambat lagi nak raya tapi jangan risaw sebab sales ni shida hold sampai lepas raya.....


nak cantik semasa raya?
nak glomor masa raya?
nak jimat semasa raya?

mari pm/whatsapp/sms shida untuk mendapatkan harga yang terbaik!
tapi ada syarat! if shida dah bagi harga discount and sale jangan la korang kuang ajo sangat sampai nak kurang harga jadi RM0, nampak beno nipu~nya.....relavan sikit dan please la respect shida ni, bila kita layan dengan baik so uolls sambutlah dengan bicara yang baik.....erk?erk?erk?

tapi setakat ni overall cust shida semua ok dan baik hati tapi bila terselit sikit ada yang jenis sydrom down tue yang buat kita jadi mood ilang.....nasib kita ni penyabar and layan je,hehehehe

ada free gift x?
ada free postage x?
ada code x?

sesiapa yang pernah beli dengan shida dan menjadi customer tetap shida mesti tahu apa yang shida bagi gift kat uolls kan?shida mintak maaf if ada yang tak terselit gift dan ada yang terlebih selit so harap uolls halakan segala kesilapan shida semasa packing sebab setiap hari terlalu banyak pack barang......
free postage dan tiada charge....if shida dah bagi discount kaw-kaw untuk tempahan barang yang lebih 5unit jangan la korang mintak kaw-kaw lagi, kira bagus la shida tak charge postage untuk 5unit keatas bagi barang tue....siap bagi free postage lagi, ada setengah agen/penjual kena charge taw!harap maklum.....

so untuk tempahan harga sales sila pm/whatsapp/wechat/sms 017-5280661
*email tidak akan dilayan sebab malas nak bukak....*






P/S:
ada stock baru yang belum update tapi boleh beli if uolls berminat, produk dibawah termasuk harga sales, insyallah sis akan update secepat mungkin....

  1. bust up express
  2. blackhead remover serum
  3. clean and smooth
  4. anti-acne crean nina skincare
  5. selfei skincare by perla
  6. amyera flawless (new packing)
  7. sparkling diva
  8. feelvogue super cover foundation

semua diatas termasuk harga sales jugak....

































Thursday

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB

As salam dan hey semua..........

MUKA dah cantik dan cerah tapi SAYANGNYA tangan gelapp...!!
Untuk menjaga kecantikan jgn hanya tumpukan pada muka sahaja, badan pun mesti putih gebu selaluuu. Hapuskan daki yang ada dan dapatkan kulit yang cerah dan lembut. Tiap2 hari kulit anda terdedah dengan kotoran
lebih baik sental dengan produk BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB.
Jangan biarkan kotoran bertempek pada badan anda.


DIGUNAKAN KHAS UNTUK :-
✔ Ketiak
✔ Tangan dan lengan
✔ Celah peha
✔ Tempat2 yg berdaki degil.


KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS  GOLD SCRUB
✔ Vitamin C
✔ Vitamin E
✔ Collagen
✔ Milk
✔ Pure Smooth Salt
✔ Micro Pure Gold

BERAT : 200 GRAM


KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
✔ Mencerahkan dan memutihkan kulit
✔ Melicinkan kulit
✔ Menegangkan kulit
✔ Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
✔ Melembabkan kulit
✔ Menghilangkan parut
✔ Menanggalkan daki lama dan degil
✔ Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
✔ Menghaluskan kulit



kulit yang sebelum ni tak sekata dan tak berapa nak cerah sekarang dah gebuuu..
tangan tu penting bagi perempuan tau..tangan yang 
cantik semestinya menjadi idaman setiap wanita..

yelaa, sape tak nak muka dan tangan sekata kan.tak de la asyik menyorok je tangan tu..
banyak faktor penyebab tangan lebih gelap dari muka, salah satu sebabnya ialah 
muka lebih mendapat penjagaan dari kulit tangan..muka sentiasa kene belai 
dgn pelbagai krim, sebaliknya, tangan ni, sebulan sekali pun 
belum tentu dpt rasa sentalan scrub buang daki kan..


untuk mendapatkan kesan yang lebih  baik dan dpantas, shida syorkan uolls pakai secara combine....
dimana secara dalaman uolls cosume BLR collegen dan dari segi luaran uolls apply BLR scrub, insyallah dengan usaha gigih uolls akan memperolehi hasil yang terbaik.....


eh boleh ke kita pakai kedua-dua ni?
mesti la boleh sebab dia dibawah company yang sama....

eh betul ke kalau pakai dua jenis ni cepat dapat kesan?kalau pakai 1 jenis je lambat ke kesan?
Depend pada custumer nak pakai 1 atau 2 sekali, kalau pakai 1 pon boleh dan dapat jugak hasil yang baik cuma nak lebih kulit cantik dan sekata biarlah pakai dua-dua sekali....
BVRC merawat masalah kulit yang bermasalah selain tu memutihkan kulit, manakala BVRS ialah sejenis cream scrub yang disapu dibahagian kulit degil...bermaksud ketiak, celah-celah badan yang kulit agak legam dan hitam so bila pakai scrub ni kulit lebih cepat membantu merawat dan memutih....



BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
 RM70 (SM) / RM75 (SS)


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
























Tuesday

IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE BY NINA SKINCARE

As salam dan hey semua.....


 - Masih tercari-cari set penjagaan WAJAH sesuai untuk kulit kusam
 berjerawat ?
- Inginkan kulit kekal sihat, cerah berseri tanpa masalah ?
- Set lengkap NINASKINCARE IBU PUTIH OXYGEN WHITE boleh 
membantu..
- Banyak testimoni puas hati dengan kesan seawal 1 minggu !!



Ibu Putih Oxygen White Skincare kelengkapan harian kita utk kulit sentiasa sihat, tiada masalah dan tampil lebih cantik.

1 SET MENGANDUNGI :

-Ibu Putih Blacksoap ( 2ketul)
-Toner Blemish
-Day cream SPF 35
-Night cream

NOTA :
* Night Cream ini juga boleh dipakai pada siang hari sebelum memakai 
Day Cream 
SPF 35
* Sebelah malam pula, pakai toner dahulu dan disusuli dengan Night Cream.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita


MENGANDUNGI :
** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 PCS)
- Membersihkan kulit dari kotoran
- Kulit lebih gebu setiap kali cucian

** TONER BLEMISH
- Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul
- Menutup pori-pori terbuka
- Memutihkan kulit

** DAY CREAM SPF 35
- Melindungi kulit dari sinaran UV 
- Alas bedak yang sangat lembut
- Tona kulit akan lebih sekata

** NIGHT CREAM
- Memutihkan kulit dengan cepat
- Menghilangkan jerawat 
- Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat
- Menaikkan seri wajah 
- Kulit lebih putih setiap kali sapuan












IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE BY NINA SKINCARE
RM120 (SM) / RM125 (SS)



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com









































Monday

7 DAYS WHITENING ~ BY LYANAZ BEAUTY CARE

As salam dan hey semua...

Terbaru !!!
Yahoooo... Sure Pengguna Tegar Lyanaz Beautycare akan suka kan heheh
Lyanaz kini telah mengeluarkan Product HEBAT untuk Kesihatan Badan & Kulit secara TOTAL !!

EJEN PENCERAHAN PERTAMA JENIS JUS, MINUMAN YANG SANGAT SEDAP DAN SENANG...CUMA BUKA DAN MINUM

KESAN SEAWAL 7 HARI !


Kelebihan & Keistimewaan 7 days Whitening Gluta Collagen Drink : 
Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
Mensekatakan tona kulit.
Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
Kulit akan menjadi pinkish serta gebu seawal 7 hari.
Meningkatkan imuniti badan.
Anti penuaan.
Menganjalkan payudara.
Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua peringkat umur.
Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.


Kandungan Dalam 7 Days Whitening : 
L-Glutathione, Kolagen Ikan & Serbuk Mutiara : Akan membantu u ntuk pencerahan, keanjalan dan melembabkan kulit selain untuk Anti Penuaan
Stevia, Garam Buluh, Vitamin C, Mineral dan Multi Vitamin : Akan membantu meningkatkan kesihatan dalaman dan  imuniti badan
L-Carnitine dan Chito Glucant : Akan Membantu untuk mengawal berat badan!



Cara Pengambilan : 
1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
1 hari minum 2 kali (waktu pagi dan malam semasa perut kosong)
1 box - 6 botol - tahan sebulan - 12ml untuk setiap kali minum



Soalan Lazim mengenai 7 Days Whitening Lyanaz BeautyCare : 
1. Satu kotak 7 Days Whitening ada berapa botol dan boleh tahan berapa lama?
1 kotak 7 Days Whitening ada 6 botol. 1 botol mengandungi 120ml dan tahan sehingga 5 hari. Jadi 6 botol boleh tahan sehingga sebulan

2. Siapa yang boleh mengambil 7 Days Whitening ini?
Lelaki, ibu mengandung dan ibu menyusu, malah penghidap diabetes boleh ambil 7 Days Whitening

3. Bagaimana dan apakah rasa 7 Days Whitening ni?
7 Days Whitening rasa miz berry dan pomegranate (delima)









7 DAYS WHITENING  BY LYANAZ BEAUTY CARE
RM90sm / RM95ss
*FREE POSTAGE*
*6 BOTTLE ON 1 BOX*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com