Thursday

Shake N Take Blender Juicer

As salam dan hey semua


Memblender tidaklah akan menjadi sulit apabila Anda menggunakanShake N Take.  Shake N Take Blender Cup adalah satu-satunya blender dual fungsi yang berfungsi sebagai blender atau juicer sekaligus sebagai cup atau gelas. 

Jadi, dengan Shake N Take, Anda hanya perlu memblender di dalam cup juicer lalu boleh terus meminumnya dari cup juicer tersebut. Senang kan? 


SHAKE N TAKE adalah cara terbaru dalam membuat jus di dalam satu bekas dan boleh meminumnya terus dari bekas yang sama.  

Menggunakan shake n take ini akan menambah perlengkapan rumah tangga dan dapur anda. Membuat suami makin sayang pada istri dan sebaliknya, serta anak menjadi lebih gemar minum jus di rumah. Dapatkan Shake n take dari kami 


Kelebihan menggunakan Shake N Take  
✔️ Shake N Take mampu memberikan kemudahan untuk Anda untuk membuat jus dan terus minum dari dalam cup juicernya  
✔️ senang kerana anda tidak perlu menggunakan gelas lagi untuk minum  
✔️ Sangat sesuai untuk Anda yang suka olahraga dengan membawa botol minum  
✔️ Ukuran shake n take yang minimalis sehingga tidak memakan tempat yang terlalu banyak  
✔️ Tersangat menjimatkan masa dalam membuat jus menggunakan shake n take 



Sekelip mata boleh buat juice,smoothies,ice blended. 

kalau pakai blender biasa kat rumah mesti rasa jus xsedap..ada rasa bawang lah.macam2 lagi. gunalah shake & take....khas untuk buat jus,Boleh blend dgn ais sekali Lepas blend cabut terus minum. Tak payah nak tonggeng2 blender. 

Boleh bawak gi mana2 malah muat letak dalam drinks holder dalam kereta. Tak payah nak basuh banyak2.


Shake n take dilengkapi dgn : 
✔️ 2 PC Bottle blender dgn ukuran 9inch x 2.5 inch Volume : 600ml Voltage : 180W 
✔️ 1 motor blender : 5, 5inch x 4inch 
✔️ Bahan bottle : Plastic aman makanan 
✔️ Pisau blender : stainlestel

                       

                   
Carrot susu 
Jus tembikai  
Anggur + yogurt
Siap dlm 5 minit dgn shake n take 


Cara paling mudah utuk buat jus.. 
Masukkan buah yg dipotpng bukan sebiji sebiji 
Masukan sedikit air Air gula(bg yg suka manis) 
Ais cube( yg nk suka ais) 
Pusing bg rapat..DAN mesin

 Boleh minum dlm botol yg sama atau masukan dlm cawan.. Mudah kan..cpt je nk buat pg2..paling best sy buat strawberry shake..best..anak2 suka oreo....



SHAKE N TAKE 
HARGA PASARAN: RM80.00 


HARGA OFFER:  
RM75.00 (SM) / RM80 (SS)  
(FREE POSTAGE)






SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


























AURAWHITE SKINBEAU WHITENING KAPSUL

As salam dan hey semua



NO. KELULUSAN KKM : MAL12105021TC
- Ingin kembalikan kulit halus gebu persis bayi?
- Mahu kecerahan kulit terserlah, segar bermaya dan awet muda?
- Dapatkan produk terbaru, keluaran Aurawhite Beauty..
SKINBEAU CAPSULES membantu anda tampil lebih yakin dan berseri2..


KEISTIMEWAAN SKINBEAU CAPSULES :
- Diformulasikan dari bahan aktif terpilih semulajadi yang baik untuk 70 peratus pencerahan kulit.
- Bahan yang digunakan adalah berkualiti tinggi selamat,halal dan efektif.
- Membantu struktur kulit seluruh badan lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
- Mengurangkan garis halus dan kedutan
- Mengaktifkan penghasilan kolagen dan anti penuaan
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi, melasma dan tompok hitam
- Melindungi dari sinaran UV radikal bebas dan pencemaran
- Mencantik serta menguatkan kuku dan atasi masalah keguguran rambut
- Mengurangkan parut, jerawat, resdung dan pori terbuka
- Meningkatkan pengeluaran susu ibu
- Sesuai untuk lelaki dan wanita
- Sesuai untuk yang berumur 16 tahun ke atas


Kandungan AuraWhite SkinBeau
1) Cartex Pinus Pinaster
2) Dried Grape Seed
3) Green Tea
4) Soybean


CARA PENGAMBILAN SKINBEAU CAPSULE :
- 2 Kapsul sehari selepas makan.
** TIPS : Minum air 8 gelas sehari . Boleh diamalkan bersama supplemen lain juga.






AuraWhite SkinBeau (30 BIJI)
Anti Penuaan Dan Antioksidan Yang Tinggi

BUKAN RM80 
BUKAN RM70 


KINI....
RM65 (SM) / RM70 (SS)
*FRE POSTAGE**



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





























AURAWHITE SKINSPA TRIAL

As salam dan Hey semua....



Produk ini selamat dan tiada bahan kimia terlarang.
•Mendapat kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
•GMP,HACCP, FRANCE Technology System & BUMIPUTERA
•Khidmat nasihat dari pakar kecantikan yang berpengalaman
•Diformulasikan dari Perancis dengan rumusan bahan-bahan berkualiti tinggi
•Antara bahan utama adalah Ekstrak Protein Berlian, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Ekstrak bunga-bungaan seperti Chamomile,Sakura dan lain-lain lagi


Antara bahan utama:
Deep Cleanser, Stemcell serum collagen, CC cream, Phyto Night cream

Kebaikan:
► Kesan Seawal 5 hari.
► Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
► Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
► Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten.
► Produk yang mendapat permintaan yang tinggi
► 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.



Cara penggunaan:
Siang>>> Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation)

Malam>>> Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream


Deep Cleanser, 
Stemcell serum collagen, 
CC cream, 
Phyto Night cream


AURAWHITE SKINSPA TRIAL
RM85 (SM) / RM90 (SS)
*FREE POSTAGE*


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

























Wednesday

TATI SKINCARE

As salam dan Hey semua


- Sudah mencuba pelbagai produk tapi belum serasi dengan kulit?
- Wajah tampak kusam, berjerawat dan tampak tua dari usia?
- Jeragat, bintik hitam serta pori2 kulit terbuka buat wajah tidak bermaya?
- Dapatkan produk TATI SKINCARE NATURAL HERBS WITH ALPHA ARBUTIN hari ini!
- Solusi penjagaan wajah yang berkesan dan mengujakan hanya dalam 7 hari!
- Tiada penggelupasan dan bebas kimia berbahaya, pastinya terbaik untuk kulit wajah anda!!


APA ITU ALPHA ARBUTIN YANG MENJADI FENOMENA KINI ?
Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.

Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran matahari. Kerana potensi nya itu ia menjadi bahan utama pengeluar kosmetik masakini dalam menghasilkan produk berkaitan pencerahan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut secara natural dan semulajadi.

Para penyelidik memberi jaminan 100% bahawa arbutin selamat dan berkesan digunakan dalam produk pencerahan tanpa kesan sampingan berbanding merkuri. Tindakbalas nya lebih cepat dan efisien berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit. Arbutin juga mengandungi agen antipenuaan yang membantu kulit sihat, halus dan awet muda.


KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :
✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut 
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi


SET 5 IN 1 TATI SKINCARE :
1. CLEANSER : NOT150200978K
2. DAY CREAM : NOT150200976K
3. SUNBLOCK CREAM : NOT150200977K
4. NIGHT CREAM : NOT150200975K
5. TREATMENT CREAM : NOT150200974K

CARA PENGGUNAAN TATI SKINCARE :
- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
- Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock
- Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream
















TATI SKINCARE
RM100sm / RM110ss
*free postage*


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com















































Bellezza Miracle Powder (Bedak Padat)

As salam dan hey semua

Bedak Mesra Solat , Halal dan Merawat kulit. 
Bedak yg boleh diguna dgn 2 cara  : kering @ basah . 
Didatangkan sekali dgn Bekas bercermin & Span yg berkualiti tinggi setanding dgn produk Jenama antarabangsa... 


Bellezza Miracle Powder dengan 2 tone colour :
✿ NATURAL BARBIE : utk ton natural
✿ WHITE FROZEN : utk ton putih 


Pengguna Bellezza Miracle Powder :
Natural Barbie : utk ton natural (kiri)
White Frozen : utk ton putih (kanan)


Kelebihan Bellezza Miracle Powder
✔ Sebagai Make up dan merawat kulit 
✔ Melindungi Kulit wajah anda dari sinar UV 
✔ Mempunyai SPF 
✔ Hasil makeup yang tahan lama
✔ Tidak bercapuk walaupun berpeluh. 
✔ Memberikan kesan lembapan pada kulit wajah 
✔ Mengurangkan kesan merah di wajah akibat dari sinaran UV 
✔ Berfungsi sebagai rawatan kepada masaalah Jerawat & Jeragat 
✔ Menyuburkan kulit wajah 
✔ Mempunyai kandungan Vitamin E yang tinggi 
✔ Mudah dicuci dan boleh digunakan ketika Solat 
✔ Halal 
✔ Boleh digunakan secara sapuan kering ataupun basah


sebelum make up spray kan dulu miracle water treatment, apply sikit uv cream nour ain sebagai pelembab..sebab kulit ain jenis kering. .apply sikit cc cream nour ain dan last sekali touch up dgn bellezza miracle powder untuk nmpk flawless ..hehe byk sikit step  tp kesannya superb...! 
Nak cuba meh pm

Ain guna code color White Frozen


Flawless n Fresh

Sekarang sgt mudah dgn Miracle powder 
Tak perlu lg ambik masa yg lama utk bersiap, tepek2 dah siappp.... 
Nak solat tak perlu susah2 nak cuci muka lama2..mudah sgt dgn Miracle powder nie sbb based dia powder shj, Senang nak cuci.. 
Mesra solat Insyaallah.. 
Yang paling best Miracle powder nie siap dgn SPF & ada Treatment utk kulit kita jgk ye..

TIP PEMAKAIAN :
Bersihkan wajah dengan cleanser. 
► Ratakan Miracle Powder menggunakan span pada seluruh wajah dan oleskan dengan sekata. 
► Ratakan Miracle Powder menggunakan span BASAH pada seluruh wajah dan oleskan dengan sekata. 
► Spray MWT sebelum atau selepas atau kedua2nya sekali untuk hasil yang menakjubkan

Pilihan cara penggunaan berdasarkan citarasa pengguna dan kesesuaian wajah pengguna


TESTIMONI : 







Harga Bellezza Miracle Powder : 
☆ Harga Promosi ☆
●RM60 semenanjung 
●RM66 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
RM69 Semenanjung Malaysia
RM75 Sabah/Serawak






Harga Bellezza Water Treatment (30 ml) :
Harga Promosi ☆
●RM75 semenanjung 
●RM80 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
RM79 Semenanjung Malaysia
RM84 Sabah/Serawak


DETAIL PRODUCT : Miracle water treatment

Miracle Water Treatment nie bukan shj bertindak sebagai Penyegar, Pemulihan & penjagaan kulit, melembutkan & pencerahan kulit,♥

Tp juga sebagai pelembab kulit wajah selepas kita apply makeup.. Make up akan lebih tahan lama, nampak lebih natural, tidak kering dan makeup nampak lebih kemas.. Insyaallah

Cara penggunaan yg sgt Senang & Mudah dibawa kemana shj


Harga Bellezza Essential Collagen (30 sachet) :
☆ Harga Promosi ☆
●RM140 semenanjung 
●RM145 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
RM150 Semenanjung Malaysia
RM160 Sabah/Serawak



Dapatkan set BELLEZZA ESSENTIAL! 
Bellezza Essential 
Miracle water treatment 
Miracle powder

Combo set BELLEZZA ESSENTIAL 
RM299sm / RM305ss

KINI PROMOSI KAMI :
RM265 (sm) / RM270 (ss)
Free pos



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com