Thursday

Gadis Toilet....

Salam dan hey semua.....


Syukur Al-hamdullilah, genap 2 tahun shida dah berbisness on9 ni...
macam-macam pengalaman yang shida dapat dari jatuh...naik...jatuh...naik...
Terima kasih banyak-bayak kepada customer yang banyak beri kepercayaan kepada shida dalam menguruskan uolls punya parcel.... *sila touching....*


WHAT?
gadis toilet?kenapa perlu ada steatment macam tue....
dalam banyak-banyak gambar, shida baru ada perasaan "terperasan" yang kebanyakkan shida suka snap dalam toilet...
tak taw la kenapa suka benor snap dalam toilet....maybe ni adalah hobi terbaru shida kott??

Gambar ni semasa kat midvelly penang...
suka sangat gambar lady tue, sampai mintak BFF tolong snap jugak walaupun agak mengarut kat situ...

kalau aku dah jenis syok sendiri, pasti ada pengikut kan?kan?

Gambar ni masa dekat Bukit Bendera, kenapa cuma ada signboard wanita?mana lelaki?
aku pon tak faham apa motif aku macam tue...hehe

Gambar ni masa dekat Gua Kelam Gopeng, apa yang pasti mesti ada signboard toilet!
kadang-kandang bukan aku nak snap dekat toilet pon tapi secara kebetulan yang tak dapat aku nak elak...hohoho

Gambar terbaru...
Masa ni kat Mydin Meru...agak rasa tension jugak la time ni bila tunggu tunang lama sangat siapkan urusan dia, shida pun laju duk dalam toilet semata-mata nak snap picture, masa ni apa yang shida fikir.... "mesti ramai yang tengah beratur tunggu turn masuk, silap-silap ada maki hamun kottt..."  memang betul la, bukak je pintu berderet orang tunggu.....hahaha! yang pasti aku dapat lepaskan gian nak bergambar, tak kisah la sudut mana yang rasa berkenan...

berdasarkan gambar semua diatas...cewah!
start dari tudung putih dan orange (penang) time tue aku baru mula berbisnes dan baru jugak mula makan/minum produk, so gambar yang terbaru ni la (tudung kuning) hasil kulit aku lebih halus.... *sila muntah cacing...*
shida tak guna cream apa-apa pun, cuma minum aurawhite je...bila dengar feback ramai yang cakap "wonderglow" best....insyallah shida akan menyusul!!shida pon nak gak try supaya lebih glow-glow, tambah nak jadi raja sehari pasti kulit ni lebih penting....nanti nak make-up tak perlulah nak touch-up tebal sangat sampai berdebu, biar lebih natural, tue sebab kita perlu jaga kulit dari awal.....


ok tadaaa...nanti shopping erk dekat sini!!
>_>













K WHITE 38

Salam dan hey semua.....



KWHITE 38 (SATU COMPANY DGN KCOLLY)

NEW KOREAN NANO REVOLUTIONARY SKIN AND BREAST ENHANCEMENT
UNTUK PERELMPUAN SAJA,LELAKI JGN DOK GATAI PI MAKAN PLAK..::-))

Menggabungkan O5 pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap.Keputusan cepat SEAWAL 60 SAAT (Dengan IzinNYA )

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!


★ KULIT SEMAKIN PUTIH
★ PAYUDARA SEMAKIN KERAS ,
★ AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN SERTA MERTA
★ ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
★ WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA

(SEGALANYA DENGAN IZIN "NYA") --Kita Hanya Bertawakal--

✔ 100% HALAL 

>TERBUKTI BERKESAN <

KWHITE38 "RASANYA SEPERTI KOPI"

PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAWDA DAN DARK CHOC
✦ "Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati" -(HR : Al-Bukhari/Muslim)

✦ Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
✔ Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan

KEPUTUSAN DI TANGAN UOLS UNTUK KULIT PUTIH,PAYUDARA KERAS MONTOK SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN. WOW!! TAK CUBA TAK CINTA


Kwhite 38
~ Memerahkan melainan kulit agar kulit menjadi putih kemerahan
~ Mencerahkan celah eelah ketiak,Celah Miss V agar Sekata.
~ Mengurangkan bau badan dan Bahagian intim agar Harum dan Enak
~ Memberikan tenaga berpanjangan dan badan akan segar dan cergas !
~ Merawat masalah keputihan
~ Membantu memerahkan puting payudara yang gelap
~ Melambatkan monopause
~ Menganjalkan memontokkan payudara dan punggung agar terbentuk bulat dan cantik
~ Menambahkan size payudara bagi yang terlalu kecil
~ Bagi yang sudah besar Ia membantu agar kekal menawan dan Semakin anjal
~ Mengetatkan dan Zip "Miss V"
~ Awet muda
~ 1 box ada 20 sachet


K white 38 adalah minuman berkhasiat pemutihan kulit revolusi teknologi terkini korea yang dirumus khas untuk wanita asia. Collagen sarang burung, esen sakura serta perisa coklat yang mengandungi fitoestrogen semula jadi, asid amino, sarang burung kolegen yang terbaik, N-Acetyl L-cysteine (NAC), L-glutamin, beta caretena, habbatas, niacinamide, vitamin b3, sakura essence, serbuk perla, hyaluron untuk membantu kulit wanita putih sekata. Untuk kewanitaan pulak menegangkan payudara ingredient hebat green papaya, serapat serbuk, manjakani serbuk, ekstrak pueraria mirifica, kacip fatimah untuk mempercepatkan proses pengukuhan payudara dan kewanitaan anda

K white 38 juga  menembuskan dalam tisu payudara untuk mengaktifkan pertumbuhan sihat sel-sel payudara, Ia juga mencerahkan puting gelap untuk penambilan yang seksi, dan pemutihan nada kulit 


K WHITE 38

Harga Pasaran
RM120.90 (sm) / RM130.90 (ss)

Harga Promosi !!!!
RM90 (sm) / RM95 (ss)
1 box = 20 sachet
FREE POSTAGE

SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com



















Wednesday

AURAWHITE 3D DIAMOND SHEET MASK

Salam dan hey semua....

GOOG NEWS!!
Kepada semua pengguna setia AURA WHITE pasti uolls akan rasa gembira sebab sekarang aurawhite telah menyediakan pembelian 3D DIAMOND SHEET MASK. Sesiapa yang pernah beli aurawhite masa first batch dulu mesti dah tahu bertapa best pakai 3D DIAMOND SHEET MASK ni

Shida banyak terima email dan sms/whatsapp dari custumer semata-mata nak beli 3D MASK je, sebab best sangat bila pakai.... tapi time tue setiap pembelian aurawhite akan dibekalkan 1pc sahaja...sehingga la keluaran aurawhite Batch ke-2 iaitu nano serum.
Nano serum ialah sejenis MASK dalam bentuk cecair, cuma sapu kat muka je...tak macam 3D DIAMOND tempek je kat muka dalam 30minit then bukak...lebih senang!

AURAWHITE 3D DIAMOND SHEET MASK (1 BOX : 5 KEPING)
RM50sm / RM55 ss
 AURAWHITE 3D DIAMOND SHEET MASK NEW IMPROVEMENT !

HANYA RM50 UNTUK 5 KEPING SHEET MASK sangat berkualiti tinggi setanding jenama Antarabangsa !
SKIN WHITENING . SKIN ELASTICITY . SKIN TIGHTENING



KELEBIHAN 3D DIAMOND SHEET MASK adalah :
- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Melembapkan kulit
- Anti Penuaan
- Mengecilkan pori-pori pada wajah anda
- Menegangkan kulit wajah yang kendur
- Mencantikan kulit wajah anda
- Menggunakan nano pitera merawat kulit sehingga lapisan paling dalam
- Mengandungi pure hyaluronic acid bagi mengurangkan kedutan pada wajah
- Wajah segar bagai rawatan di salun kecantikan

TIPS : Untuk kesegaran berganda tempatkan mask di dalam peti sejuk dalam rasai kesegaran berganda.. SYok wooo!!!!


Terus terang shida cakap  3D DIAMOND SHEET MASK ni memang best bila pakai, muka akan jadi lebih segar, lembab dan suci murni.....hehe
Pakai mask ni jangan lah tiap2 hari pakai, nanti terlampau cantik pulak....hihihihi, so pakai 2x seminggu atau 1x seminggu supaya kulit sentiasa lebih lembab dan segar....

AURAWHITE 3D DIAMOND SHEET MASK
(1 BOX : 5 KEPING)
RM50sm / RM55 ss


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

















Tuesday

BUZY VS BUZYBODY

Salam dan hey semua.....


Hari ini shida nak cerita sikit pasal personal...
produk jap lagi shida publish erk...

Manusia ni macam-macam jenis...
Ada yang suka sibuk hal orang dan ada yang malas nak ambik tahu pasal orang lain...
shida suka orang yang sibuk pasal orang lain ni bermaksud dia suka ambik tahu tandanya dia sayang dan ambil berat tentang kita....tapi kalau lebih had nak ambik tahu boleh buat kita jadi muak dan geram kottt!!

Entry ni just nak membebel dan luahan perasaan jer....
setiap insan diberi kelebihan dan kekurangan...dimana tak semua orang memiliki perkara yang sama, sebab itu timbul perasaan jeles pada setiap manusia, kerana kelebihan yang dimiliki seseorang lebih dari diri orang lain....
tapiiiiii....
kenapa kekurangan yang ada pada seseorang tak ada plak timbul jeles?apa yang timbul adalah belas kesihan...manusia ni memang pelik kot!!apa salahnya kita timbul perasaan jeles...


Mulut lazer?
ouchh...rasa nak lempang laju-laju sampai kepala tercabut, hihi
paling benci manusia macam ni...suka sangat cakap ikut suka hati dia sampai tak fikir nak jaga hati orang lain...please la, kalau kita nak orang jaga hati kita tapi dalam masa sama tak mampu nak jaga hati orang, sila prepare insurans for u mouth!!

sebenarnya hari ni tiba-tiba bad mood sebab sikap manusia yang tak bertanggungjawab dan mementingkan diri...ushhhhhhh!
apa-apa pun kita berdoa supaya kita tak tergolong dengan orang-orang yang kurang didikan seperti itu...hidup mesti happy...happy...happy....

*dalam toilet pon boleh jadi untuk sesi bergambar...huhuhu*

Keadaan marah boleh menyebabkan seseorang tue "Mengantuk"  "kuat makan"  "Melalak" demi merialisasikan impian untuk menjadi lebih tenang...hihi
tapi kalau shida tengah hot perkara yang shida akan capai ialah "NASI" sebab nasi ni bagi aura yang meyenangkan....yes i know! ambik wuduk lebih membuatkan hati kita tenang tapi ada perkara pelik yang membuatkan kita happy lagi dengan makan "NASI"

Apa pun, kita kena kawal perasaan yang kita ada ni....peduli apa orang nak cakap, yang penting apa kita buat adalah yang terbaik untuk diri kita sendiri.... >_<



P/S : shida akan umum harga promosi lepas shida post semua entry tentang produk erk?shida harap uolls dapat membeli dengan bijak, produk dalam blog ni original dari ladang, bukan dari gedung...krek!krek!









PERLA JUICE

Salam dan hey semua......


PERLA ialah produk kecantikan yang sangat populor pada masa kini....
keluaran pertama ialah PERLA COFFEE iaitu salah satu produk kecantikan yang diperbuat daripada kopi...
kemudian PERLA MILK COKLAT sama juga tetapi lebih kepada perisa smooth iaitu rasa coklat...


PERLA JUICE AURA ANAK DARA
Perla Juice ialah minuman kesihatan khususnya untuk wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran. Ia juga amat sesuai diminum oleh anak gadis yang masih belum berkahwin.


100%ORIGINAL
250ml sebotol

♥ Minuman kesihatan dalaman terbaru Perla Juice untuk wanita.
♥ Rasai Aura Anak Dara dalam Masa 3 hari!
♥ Cantik Luar Cantik Dalam Pasti Suami Makin Sayang!

Juga sesuai utk anak gadis yg belum berkahwin. 

Jom cuba kehebatan Perla Juice, minuman perapat dan juga minuman kesihatan untuk wanita dengan kandungan daripada serbuk mutiara, manjakani, mirifica, akar serapat & lain-lain.
Rasai kehebatan dalam masa 3 hari.

Keistimewaan Perla Juice
♥ Merapatkan vagina
♥ Mengatasi masalah keputihan dan bau yang tidak selesa
♥ Meningkatkan keinginan serta rangsangan seksual
♥ Sangat baik untuk wanita lepas bersalin

Antara KEBAIKAN PERLA JUICE
♥ amat sesuai utk wanita selepas bersalin
♥ melembap & memutihkan celahan badan
♥ menghilangkan bau yg tidak selesa pada faraj
♥ menegangkan otot-otot & menyempitkan faraj
♥ mencantikkan & memutihkan kulit
♥ menegangkan & memontokkan payudara
♥ mencegah kanser rahim
♥ merawat masalah keputihan


CARA PENGAMBILAN
2kali sehari. Pagi & Malam 
Kesan seawal 3 hari.
Yang penting ada serbuk mutiara, bahan effektif untuk memutihkan tubuh.

Cantik luaran dan dalaman impian setiap wanita. Suami makin sayang. Rumahtangga bahagia

Kandungan :
Manjakani
Cekering
Ekstrak Delima
Akar Serapat
Mas Cotek
Halia
Kacip Fatimah
Kulit Manggis
Stevia
Habbatus Sauda
Ubi Bidadari
Feenogrik

PERLA JUICE AURA ANAK DARA
RM50sm/RM55ss

SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




















Monday

AMYERANADIA CHOCO GLOW

Salam dan hey semua.......

Hari ini shida nak  memperkenalkan salah satu produk terbaru Amyera Beauty  iaitu CHOCO GLOW dimana sebelum ini syarikat amyeranadia telah mengeluarkan produk skincare AMYERA FLAWLESS yang sekarang tengah hot gituuuu....

Apa yang best dengan CHOCO GLOW, tidak perlu berpantang kafein atau apa-apa semasa pengambilan choco glow ini. Setiap kotak mempunyai 20 sachet . Satu sachet sehari . Sekotak mampu bertahan 20 hari . Boleh diambil ketika datang haid 


CHOCOGLOW WHITENING DRINK !

Dapatkan kulit yang gebu dan anjal seawal 3 minggu dengan hanya mengamalkan minuman coklat yang mengandungi 1001 khasiat .
Choco Blow by Amyera Beauty merupakan kombinasi campuran 5 bahan utama untuk kecerahan kulit berganda dan tona lebih sekata. selain rasanya enak, ia mampu melembap, melembut, menghaluskan kulit wajah, mengatasi masalah dalaman, jerawat, dan parut. Dan yang paling penting ia mampu mencerahkan kulit seawal 3minggu.


KEBAIKAN CHOCOGLOW !
Khasiat dan keistimewaan Choco Glow :
1. Memperbaiki struktur kulit 
2. Mencerahkan kulit 
3. Mengatasi masalah kulit kering 
4. Melembutkan kulit wajah dari dalam seawal 3 minggu 
5. Mencerah dan menggebukan kulit 
6. Mengurangkan masalah parut 
7. Mencantikkan kuku 
8. Melebatkan rambut 
9. Membantu menguatkan tulang dan gigi
10. Mangatasi masalah tumit merekah 
11. Anti penuaan dan menegangkan kulit 
12. Menguatkan sistem imunisasi
13. Membuang toksin dalam badan
14. Menyihatkan organ dalaman kerana mempunyai kandungan protein dan vitamin yang tinggi
15. Mengandungi kandungan anti oksidan yang sangat tinggi 


Untuk mendapatkan kesan yang lebih super duper, shida syorkan uolls pakai secara combo.. CHOCO GLOW & AMYERA FLAWLESS untuk mendapatkan hasil kulit yang lebih cantik dan gebu! setakat ni alhamdullilah, ramai cust shida yang pakai produk AMYERA FLAWLESS dapat feback yang bagus sampai repeat order.... hihi, thanks semua!

Produk Minuman Berasaskan 5 Bahan Utama tersebut adalah:
1. Pitera
2. L-gluthathione
3. Collagen
4. Vitamin C
5. Omega 3

Choco Blow by Amyera Beauty mengandungi 20sachet / 25gram setiap sachet

Fakta Produk
Pengilang berstatus GMP
Keluaran Islam Bumiputera
Selamat & Halal





antara testimonia yang berjaya mengubah wajah mereka kepada yang lebih baik, hanya mengambilmasa dalam beberapa minggu sahaja... produk amyera beauty mendapat sambutan yang mengalakkan ini kerana hasil yang didapati amat menajubkan sehingga ramai yang mempercayai produk ini, jangan risaw! tiada kesan sampingan dan mendapat kelulusan daripada KKM



AMYERANADIA CHOCO GLOW
RM90sm / RM95ss
 Mengandungi 20sachet / 25gram setiap sachet
*p/s: shida genapkan 10sen untuk memudahkan pembelian*


AMYERA FLAWLESS
RM80sm / RM85



COMBO
AMYERA FLAWLESS & AMYERANADIA CHOCO GLOW
RM160sm / RM170ss




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






Friday

CALIFORNIA BEAUTY SLIM N FIT Girdle

Salam dan hey semua....


Mengalami masalah perut boncit?
pakai seluar sendat?

Bukan uolls sahaja yang mengalami masalah macam tue, shida pon sama taw!kadang-kadang nak pakai baju kurung yang jenis body shape ini, benda yang kita takut bila nampak perut boncit kedepan...maybe orang awam akan fikir @#$%^&* kita pregnent?????

oh noo!!
tak kan kita nak kempis perut sepanjang jalan?tahan nafas sebab nak kawal perut...boleh kentut panjang kottt, sebab angin dah banyak dalam badan....hihihi


CALIFORNIA BEAUTY SLIM N FIT Girdle ialah jenis bekung yang berbentuk seluar, selain kempiskan perut ia juga boleh mengecilkan body disekeliling pinggul dan peha yang agak besar meriam buluh...hihi

California Beauty®’s Slim ‘n Lift™ Silhouette is a revolutionary slimming and lifting undergarment than can give you a sexy, curvy hour glass figure in and instant!
Made from a super comfortable miracle micro fiber, it is the most effective solution for quickly smoothing out unsightly bulges and getting your figure back. Just slip on a pair and watch as the elastic ribbed support flattens and lifts for an instant tummy tuck, how the side panels firm-up thighs, and how the double U band ribbing lifts and shapes for a sexy butt!

Just imagine... No more confining girdles or strangling control top pantyhose! With the Slim ‘n Lift™ Silhouette,you go from bulging and bumpy to tight and trim!All of your problem areas are targeted at once!

* Flattens tummy
* Slim thighs
* Firm and lift butt
* So comfortable you’ll never know you’re wearing it!
* Clothes fit better and look better
* Cotton gusset keeps you dry and comfortable


JENIS MATERIAL
*Cotton Spendex
*80% nylon 20% elastane "sejuk dan lembut"
* diperbuat dari respirasi baru percuma mudah untuk memakai kain serat mikro.
* ikatan kapas membuat anda tetap kering dan selesa.
* pakaian yang sesuai lebih baik dan kelihatan lebih baik


KELEBIHAN CALIFORNIA
- mengemaskan/ melangsingkan perut, peha
- mengangkat pingggul di kedudukan yg betul
- kedudukannya dari bawah garis payudara untuk di atas garis lutut


CARA PAKAI
- masukkan kaki dan perlahan2 tarik dari pinggul ke pinggang
- masukkan tangan kedalam girdle dan angkat punggung ke kedudukan yg dikehendaki

CARA MENCUCI
- menggunakan cucian tangan lembut menggunakan mild detergant
- perah
- biarkan kering di bawah kipas @ tempat teduh



CIRI-CIRI
- nyaman digunakan, membentuk lekukan tubuh secara sempurna sehingga anda tdk terlihat seperti menggunakan slimming suit
- membentuk tubuh kelihatan ramping, nampak seksi
- menyembunyikan benjolan lemak
- membuat anda semakin ramping dah hilang beberapa kg


SIZE: ukurlilit pinggang
S : 71-86 cm ( seluar 28-34)
M : 78-92cm ( seluar 30-36)
L : 83-101cm (seluar 32-39)
XL : 89-110cm (seluar 35-43)

Available Colour:
Black









CALIFORNIA BEAUTY SLIM N FIT Girdle
1 box : RM35
box : RM60


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Salam dan hey semua....



Hari ni shida nak memperkenalkan salah satu produk hasil dari BUMIPUTRA, merupakan salah satu minuman penjagaan kulit supaya lebih sihat, lembut dan halus.... wanita tidak akan jemu untuk mencuba mencari kecantikan diri mereka, sebab itu wanita dianugerahkan 9 nafsu...kesemuanya melibatkan nafsu kecantikan! yessss....

Duta SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat.



KEISTIMEWAAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
1. Di pek berasingn dalam sachet untuk memudahkan pengambilan selain menjaga kualiti produk agar tidak tercemar dengan udara akibat buka tutup jar/bekas seperti produk yang seumpamanya di pasaran.
2. Mengandungi 60 sachet setiap jar, untuk pengambilan selama 2 bulan. Sungguh menjimatkan!
3. Produk berbentuk serbuk memberikan kesan lebih pantas untuk diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.
4. Mengandungi kandungan stemcell dan antioksidan tertinggi bagi memulihkan kesihatan dan sel2 kulit bermasalah/rosak dengan lebih cepat iaitu :
** 1,600,000mg
** 36x Antioksidan
** 14x Stem Cell
** 20x Super Fruits
** Pitera Rich Extract



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
♥ Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
♥ Kulit lembap dlm masa 1 hari..
♥ kulit halus dlm masa 1 hari..
♥ kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
♥ jerawat kecut dlm masa 3 hari..
♥ minyak berkurang dlm masa 5 hari..
♥ parut pudar dlm masa 7 hari..
♥ buat abang makin sayang
♥  Merangsang penghasilan kolagen asal kulit
♥ Menghalang sinar UV matahari dan menelakkan kulit sunburn
♥  Mencuci darah kotor dan membuang toksin 
♥  Melambatkan penuaan, mengurangi jeragat dan kedutan halus
♥ Menguatkan tulang dan sendi, rambut dan mencegah kanser
♥  Kulit lebih anjal, muda, cerah dan berseri
♥  Membantu mengawal selera makan dan menurunkan paras kolesterol
♥  Menghilangkan jerawat dan parut
♥  Menjadikan kulit lebih lembab, halus, licin dan mengecilkan pori2
♥  Mengatasi masalah tekstur kulit rosak, selulit dan strechmark
♥  Mengatasi masalah tumit kaki pecah/merekah
♥  Memerahkan bibir, membantu masalah penglihatan


** Boleh diambil oleh wanita hamil dan menyusui bayi
** Sesuai untuk semua jantina dan usia serta mereka yang ada darah tinggi atau kencing manis



KANDUNGAN UTAMA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell, Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon




     Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.
 Berapakah harga sebotol SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Sebotol ada 60 sachet utk penggunaan 60 HARI berharga RM170 semenanjung, RM180 sabah sarawak.



 Bagaimanakah cara pengambilan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Mulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.
 Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?
Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.
 Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.
 Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.
 Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.
 ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.



 Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.
 Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas.
 Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.
 Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun
.
 Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus






Paling penting ialah ...
HALAL
LULUS KKM


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

RM170(S), RM180(S/S)

60 SACHET / KOTAK
++ percuma GIFT mask ++
(-UNTUK 2 BULAN PENGAMBILAN-)


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com