Thursday

ZINNIA INNER CLEANSE : : MENGUBATI SEMBELIT, KERAK USUS DAN KEGEMUKAN

As salam dan hey semua


Anda Mengalami Masalah Berikut ??? 

Sembelit ??
Perut Buncit ???
Gemok ??
Usus berkeladak ??
Kembung Perut ??
Susah Buang Air Besar (BAB) ???


Jangan Biarkan Diri anda Sengsara
JOM DETOKS sekarang !!!

Apakah Zinnia Inner Cleanse ?

KKM Approved : MAL14055115TC

Zinnia Inner Cleanse adalah produk detoksifikasi yang diperbuat daripada 100% herba semulajadi. 
Ia amat membantu anda menghilangkan sembelit dan masalah perut kembung. 

1 kapsul sudah cukup untuk membersihkan dalaman anda dan mengeluarkan 99% daripada najis dari badan, dengan itu perut anda tidak lagi kembung! 

Selain itu, ia juga membantu untuk menguruskan badan, menghilangkan kembung, menurunkan gula dalam darah, mengurangkan tekanan darah dengan berkesan bg membantu anda mendapatkan kembali kesihatan dan keyakinan anda! 

Bandingkan dengan produk serat (fiber)  lain yang hanya boleh mengeluarkan hanya 60% daripada najis, ZINNIA INNER CLEASE pasti akan menjadi pilihan no 1 anda! Ia memberikan anda kepuasan 100% daripada membuang air besar !!!!




Susah buang air besar (BAB) ada beberapa jenis misalnya buang air besar tidak setiap hari dan sudah dialami berbulan-bulan. Ada juga yang buang air besar tiga hari sekali walaupun jumlah makanan yang dikonsumsi tiap hari cukup banyak.

Ada yang susah buang air besar krn mengambil makanan yang mengandung zat tanin, bersifat panas. Ada juga seseorang sukar buang air besar kerana berada di tempat baru yang kurang selesa.

Susah buang air besar akan membuat perut tidak selesa. Frekuensi normal buang air besar setiap orang berbeza-beza antara satu sama lain, mungkin antara tiga kali sehari sampai sekali setiap tiga hari.

Jangan ambil mudah masalah buang air besar. Ini kerana penderita susah buang air besar jika sudah parah akan boleh menyebabkan kanser usus.


Ada beberapa penyebab susah buang air besar, diantaranya:
✔ Kurang cairan atau serat-serat dalam diet
✔ Kurang aktiviti fizikal dan olahraga, sehingga menyebabkan kontraksi usus lemah yang boleh menyebabkan kekotoran sepanjang usus.
✔ Perubahan pola diet, misalnya saat traveling
✔ sering buat tdk endah (menahan) diri drpd membuang air besar krn tidak mahu mengganggu aktiviti seharian
✔  Kehamilan menyebabkan tekanan pada usus.
✔  Buasir 
✔  Pengambilan ubat tertentu 


Kesan jika USUS DIPENUHI TOKSIN :
✔ Makan Supplemen x putih2....makan collagen x cantik2
✔ Telan Pil kurus tp tak kurus2
✔ Sembelit
✔ kurang actif
✔  Kulit Kusam
✔  Kesihatan Terganggu (mudah mendapat penyakit)


Fungsi Inner Zinnia Cleanse:
✔ melegakan SEMBELIT
✔ membuang TOKSIN
✔ menguruskan BADAN
✔ menghapuskan PERUT BUNCIT
✔ Trim n Firmkan KULIT
✔ mengurangkan KEMBUNG PERUT
✔ mencuci USUS

Siapakah yg boleh mengambil Zinnia
✔ lelaki & perempuan
✔ berumur 12 thn - 40 thn
✔ pengidap darah tinggi
✔ pengidap kencing manis
✔ pengidap kanser


Siapakan yg TAK BOLEH ambil zinnia
✔ wanita hamil
✔ kanak2 bawah 12 tahun


.Kenapa Perlu Pilih Zinnia Inner Cleanse ?
✘ Tanpa Perlu Bancuh.
✘ Tanpa Perlu Shake.
✘ Tanpa Perlu Kemam.
✘ Tanpa Diet
✘ Tanpa rase pening @ mual
✘ Tanpa rase berdebar
✘ Tak perlu minum air banyak
✘ Tanpa Bahan Kimia
✘  Tiada Pewarna, Pengawet Dan Bahan tambahan
✘ Tanpa Perlu Lakukan Perkara Yang memenatkan.
✔ Mempunya kelulusan KKM : MAL14055115TC
✔ Mempunyai Sijil Halal dari JAKIM


Kesan Pengambilan Zinnia Inner Cleanse ?
✔ Lancar Buang Air Besar (after 8 hours consume Zinia)
✔ Tidak mengalami cirit birit
✔ Pengurangan berat badan yg mendadak
✔ Kehilangan perut buncit
✔ kentut
✔ Kulit yg lbh cantik kesan dr usus yg bersih

Fructus Crataegus Pinnatifida
✔ Meningkatkan kualiti tidur
✔ Mencegah Daripada pembekuan Darah
✔ Pengembangan saluran darah
✔ Meningkatkan Of Arteri Koronari Aliran Darah
✔ Meningkatkan Of Heart Daya Maju
✔ merendahkan tekanan darah & Kolesterol
✔ Diuresis Dan penenang
✔ Asid Maslinic Juga Dengan Meningkatkan Fungsi Jantung
✔ Baik Untuk Penyakit Jantung
✔ menghindarkan Sakit perut, Kesan antikulat


Folium Camellia sinessis
✔ memperbaiki pencernaan
✔ lipolisis
✔ Mengurangkan sel-sel lemak terkumpul
✔ antibiosis
✔ Anti-penuaan
✔ Hypolipidemic
✔ pencegahan kanser

Semen Plantage Asiantico
✔ Kesan diuresis
✔ kedap Tonglin
✔ meningkatkan Penglihatan
✔ menghilangkan kahak
✔ edema
✔ Cirit-birit Akibat Summer Heat


Cara pengambilan: -
Sembelit : 1 Biji sebelum tidur
Sembelit teruk, obesiti: 2 biji sebelum tidur


Zinnia Inner Cleanse vs 3 Major type of Toxins 
Secara amnya toksin adalah bahan yang berbahaya dan menyebabkan kesan negatif kepada badan manusia. Toksin dalaman adalah: radikal bebas, tahi, kolesterol, lemak, asid urik, air tercemar dan darah.

Setiap orang mempunyai tahap yang berbeza toksin dalam tubuh mereka. Semua orang perlu untuk bernafas, minum air dan makan makanan dari saat kita dilahirkan, pertumbuhan tubuh manusia datang seiring dengan penuaan, yang bermaksud badan kita akan mempunyai toksin selama kita hidup. Oleh itu, apabila mereka mencapai kuantiti tertentu, toksin dalam badan kita akan serius mengancam kesihatan kita. Tahap imuniti akan merosot, keletihan akan berlaku dan penyakit yang mengancam nyawa akan berlaku (di bawah keadaan yang teruk). Ia jelas bahawa kita perlu detoksifikasi secara jangka panjang.

1. Toksin Permukaan Kulit
Toksin permukaan kulit bermula dari liang kulit yg lemah, yang akan menyebabkan seseorang itu mudah diserang oleh sindrom angin sejuk. Ini mengurangkan tahap imuniti mereka, dan menyebabkan kotoran dan kulit gelap terbentuk pada kulit.

2. Toksin Darah
Keracunan darah akan menyebabkan peredaran miskin & ketidakupayaan untuk memanaskan & menyuburkan empat anggota badan seseorang. Lemak dan kolesterol akan disimpan di dinding saluran darah dan membentuk arteriosklerosis & tekanan darah yang tidak stabil, antara lain. Tahap berlebihan daripada darah bahan keasidan algogene akan menyebabkan kesakitan kepada seluruh badan. iaitu penyakit sendi. Kehadiran gejala seperti membuktikan bahawa apabila toksin mula terkumpul secara berlebihan, perubahan patologi mula menunjukkan.

3. Toksin usus
Keracunan usus bermula dari sembelit. Gejala-gejala seperti sembelit, kembung perut, bintik kulit mulut berbau, insomnia dan keletihan mental akan berlaku apabila toksin terkumpul dalam saluran usus telah diserap.


Kandungan Zinnia Inner Cleanse :
✔Fructus Crataegus pinnatifida 180mg
✔Folium Camellia Sinensis 90mg
✔Semen Plantago Asiatico 90mg
✔Semen Cassia Tora 80mg
✔Spica Prunella vulgaris 60mg


ZINNIA INNER CLEANSE (30 BIJI)
RM68 (SM) / RM72 (SS)
*free postage*




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


































Tuesday

PHYTO COLLAGEN WHITENING 19x STEM CELL - Pink

As salam dan hey semua




~~~~~~~~~~~~~KING OF WHITENING~~~~~~~~~~~~~~~~~
SUPER WHITENING GLUTATHIONE 65,000mg
~~~~~~~~~~~~~~19X STEM CELL~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

L-Glutathione sudah lama terkenal dikalangan artis-artis dan celebrity international dan juga di Malaysia. Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuatkan kulit menjadi semakin putih dan cerah. Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

L-Glutathione adalah protin yang mengandungi 3 jenis asid amino iaitu cysteine, glutamic dan glycine, yang biasanya dihasilkanoleh badan untuk mengatasi pencemaran udara, air yang di minum,bahan kimia dan racun serangga di dalam makanan yang di makan. Bahan-bahan ini boleh memusnahkan sel-sel di dalam sistem tubuh kita.

L-Glutathione selalunya dipanggil sebagai “Master Anti-oxidant” di dalam badan, molikul yang terbentuk oleh jalinan asid-asid amino dan anti-oxidant yang di hasilkan secara semulajadi oleh badan. Ia nya telah diketahui secara meluas tentang kepentingannya untuk mengekalkan kesihatan dan jangka hayat yang panjang.

L-Glutathione yang dipertingkatkan kandungan dose nya memberikan kesan sampingan yang baik seperti memutihkan kulit (SKIN WHITENING). Badan akan meningkatkan penghasilan Glutathione selari dengan peningkatan pendedahan badan kepada bahan beracun seperti toxin. Tanpa perlindungan dari Glutathione ini, sel-sel badan akan mati dengan kadar yang cepat, ini akan mempercepatkan proses penuaan dan risiko kanser.



Apa yang boleh Super WHITENING L-Glutathione (65,000) lakukan untuk anda :-


✔️ Memutihkan kulit dan gebu
✔️ Menghilangkan bintik hitam
✔️ Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
✔️ Anti penuaan dan anti kedut
✔️ Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
✔️ Mempercepatkan penyembuhan luka
✔️ Membantu mengawal dan menghilangkan jerawat
✔️ Meningkatkan kadar tenaga
✔️ Memperkuatkan sistem imunisasi badan
✔️ Menyah toksin di dalam badan
✔️Menghapuskan masalah kulit kusam
✔️Mengurangkan rasa lapar
✔️Sumber asid omega 3,6,9
✔️Membantu mengawal kolesterol
✔️Membersih usus
✔️Lebih bertenaga & lebih ringan 
✔️Boleh digunakan sebagai awek muda
✔️Mampu merendahkan risiko penyakit kanser
✔️Merawat penyakit kulit
✔️Menurunkan berat badan


Cara Minum
Bancuh 2 scope  PHYTO COLLAGEN WHITENING 19x STEM CELL dengan air suam/sejuk 120ml sebelum serapan pagi dan sebelum tidur
TIPS : banyakkan pengambilan air kosong sehari sekurang-kurang 3 liter dan minum bersama air jus







PHYTO COLLAGEN WHITENING 19x STEM CELL - Pink
 RM150 (SM) / RM160 (SS)

KINI PROMOSI!!.
RM130 (SM) / RM140 (SS)
*fre postage*





SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















Monday

GLUTACAPS 500MG PLUS

As salam dan hey semua


"Putih Dan Kurus Sblm Raya"

"kak dah 3 org tegur saya kurus lepas makan glutacaps ni.. sebab memang rasa kenyang je sepanjang hari.. dan yg paling sy suka kulit makin berseri putih satu badan and dia bukan putih pucat tau, dia putih pinkish.. semua kawan tegur..hepy je nk pakai baju raya sambil muka baru ni"


Harga Glutacaps®
promosi : RM 139  (sm) / RM144 (ss)
* free pos
 (Jika berminat dalam masa 24jam boleh buat pembayaran)

GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM.


KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS ....
✅Kulit bertambah putih dan glowing 
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN 
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan


Apa yang boleh anda dapat dari Glutacaps
1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
Glutacaps hebat sangat kerana
10) Melembabkan kulit
11) Memudarkan parut jerawat
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)

Diluluskan KKM (MAL15065008NC)
Ingridient:
1. Glutathione Gred AAA daripada jepun
2. Vitamin C
3. Hyluronic acid
=> Mengunakan gluta 100%
=> mempunyai 500mg setiap kapsul
=> Mengatifkan gluta dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%



Cara Makan : 
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. Makan glutacaps sebaiknya 20mnt sblm mkn berat..


Pantang Larang :
✔ Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
✔ Ibu mengandung tak digalakkan
✔ Menyusu baby boleh ambil
✔ Umur boleh ambil 15tahun keatas
✔ Pesakit Cancer dilarang ambil
✔ Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
✔ Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja pengambilan 20minit

* produk ini adalah persediaan supplement tambahan utk memutihkan kulit dan ianya tdk merbahaya utk smeua lapisan umur, tetapi dilarang ambil bersama yg mengamalkan pil perancang, IUD atupun injection untuk mencegah kehamilan. Ambil selepas 2 jam dibenarkan


Info lebih: 

Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1 kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12 jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? 

sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. 

sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit. 


Apa beza putih, cerah dan berseri? 

putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? 
baru la putih tu betul betul naik kan? 
putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh. 


Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps® 
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni....gabung 3 sekali gus!

PENCERAHAN SATU BADAN 
GLUTACAPS 500MG PLUS....


Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...

GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik...

GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..

1000-2000mg utk proses pemutihan 

500mg utk proses detox








Glutacaps Promosi :
  RM 139  (sm) / RM144 (ss)
* free pos



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





























Thursday

Shake N Take Blender Juicer

As salam dan hey semua


Memblender tidaklah akan menjadi sulit apabila Anda menggunakanShake N Take.  Shake N Take Blender Cup adalah satu-satunya blender dual fungsi yang berfungsi sebagai blender atau juicer sekaligus sebagai cup atau gelas. 

Jadi, dengan Shake N Take, Anda hanya perlu memblender di dalam cup juicer lalu boleh terus meminumnya dari cup juicer tersebut. Senang kan? 


SHAKE N TAKE adalah cara terbaru dalam membuat jus di dalam satu bekas dan boleh meminumnya terus dari bekas yang sama.  

Menggunakan shake n take ini akan menambah perlengkapan rumah tangga dan dapur anda. Membuat suami makin sayang pada istri dan sebaliknya, serta anak menjadi lebih gemar minum jus di rumah. Dapatkan Shake n take dari kami 


Kelebihan menggunakan Shake N Take  
✔️ Shake N Take mampu memberikan kemudahan untuk Anda untuk membuat jus dan terus minum dari dalam cup juicernya  
✔️ senang kerana anda tidak perlu menggunakan gelas lagi untuk minum  
✔️ Sangat sesuai untuk Anda yang suka olahraga dengan membawa botol minum  
✔️ Ukuran shake n take yang minimalis sehingga tidak memakan tempat yang terlalu banyak  
✔️ Tersangat menjimatkan masa dalam membuat jus menggunakan shake n take 



Sekelip mata boleh buat juice,smoothies,ice blended. 

kalau pakai blender biasa kat rumah mesti rasa jus xsedap..ada rasa bawang lah.macam2 lagi. gunalah shake & take....khas untuk buat jus,Boleh blend dgn ais sekali Lepas blend cabut terus minum. Tak payah nak tonggeng2 blender. 

Boleh bawak gi mana2 malah muat letak dalam drinks holder dalam kereta. Tak payah nak basuh banyak2.


Shake n take dilengkapi dgn : 
✔️ 2 PC Bottle blender dgn ukuran 9inch x 2.5 inch Volume : 600ml Voltage : 180W 
✔️ 1 motor blender : 5, 5inch x 4inch 
✔️ Bahan bottle : Plastic aman makanan 
✔️ Pisau blender : stainlestel

                       

                   
Carrot susu 
Jus tembikai  
Anggur + yogurt
Siap dlm 5 minit dgn shake n take 


Cara paling mudah utuk buat jus.. 
Masukkan buah yg dipotpng bukan sebiji sebiji 
Masukan sedikit air Air gula(bg yg suka manis) 
Ais cube( yg nk suka ais) 
Pusing bg rapat..DAN mesin

 Boleh minum dlm botol yg sama atau masukan dlm cawan.. Mudah kan..cpt je nk buat pg2..paling best sy buat strawberry shake..best..anak2 suka oreo....



SHAKE N TAKE 
HARGA PASARAN: RM80.00 


HARGA OFFER:  
RM75.00 (SM) / RM80 (SS)  
(FREE POSTAGE)






SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


























AURAWHITE SKINBEAU WHITENING KAPSUL

As salam dan hey semua



NO. KELULUSAN KKM : MAL12105021TC
- Ingin kembalikan kulit halus gebu persis bayi?
- Mahu kecerahan kulit terserlah, segar bermaya dan awet muda?
- Dapatkan produk terbaru, keluaran Aurawhite Beauty..
SKINBEAU CAPSULES membantu anda tampil lebih yakin dan berseri2..


KEISTIMEWAAN SKINBEAU CAPSULES :
- Diformulasikan dari bahan aktif terpilih semulajadi yang baik untuk 70 peratus pencerahan kulit.
- Bahan yang digunakan adalah berkualiti tinggi selamat,halal dan efektif.
- Membantu struktur kulit seluruh badan lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
- Mengurangkan garis halus dan kedutan
- Mengaktifkan penghasilan kolagen dan anti penuaan
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi, melasma dan tompok hitam
- Melindungi dari sinaran UV radikal bebas dan pencemaran
- Mencantik serta menguatkan kuku dan atasi masalah keguguran rambut
- Mengurangkan parut, jerawat, resdung dan pori terbuka
- Meningkatkan pengeluaran susu ibu
- Sesuai untuk lelaki dan wanita
- Sesuai untuk yang berumur 16 tahun ke atas


Kandungan AuraWhite SkinBeau
1) Cartex Pinus Pinaster
2) Dried Grape Seed
3) Green Tea
4) Soybean


CARA PENGAMBILAN SKINBEAU CAPSULE :
- 2 Kapsul sehari selepas makan.
** TIPS : Minum air 8 gelas sehari . Boleh diamalkan bersama supplemen lain juga.






AuraWhite SkinBeau (30 BIJI)
Anti Penuaan Dan Antioksidan Yang Tinggi

BUKAN RM80 
BUKAN RM70 


KINI....
RM65 (SM) / RM70 (SS)
*FRE POSTAGE**



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com