Thursday

BELLEZZA ESSENTIAL COLLAGEN (wajah baru)

As salam dan hey semua


PANTANG TENGOK WANITA BERDAHI LINCIN!!!
PASANGAN ANDA MULA-LAH NAK MENGGATAL!!!!
BERTINDAK SEGERA SEBELUM TERLAMBAT...


Foto Faz Ghazaly.
(packing baru)

Ramai yang bertanya, apa beza BELLEZZA dengan produk lain?
"kalau uolls nak tahu, BELLEZZA ESSENTIAL, merupakan 100% natural content yang berkualiti tinngi...malah  BELLEZZA ESSENTIAL yang mempunyai sunnah makanan nabi iaitu madu & kurma yang menjadi pilihan pada masa kini....ia juga bertindak sebagai semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan..."

 BELLEZZA ESSENTIAL juga macam produk lain yang boleh diamalkan oleh pregnant lady, BF lady dan juga boleh dimakan oleh kaum adam


Putih, Gebu, Sihat & Awet Muda...Melengkapkan Kecantikan Anda
Mudah & Senang dan Mampu Milik, 30 sachet untuk SEBULAN...

Hanya 2 langkah :
1) Koyak Sachet
2) Minum terus dari Sachet




► JOM TENGOK APA LAGI KEBAIKAN BELLEZZA ESSENTIAL:
(✔) Rasa yang sangat sedap.
(✔) Di perbuat dr kolagen Ikan yg berkualiti tinggi (Ikan yg diimport)
(✔) Mengandungi pemakanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Delima & Habbatus Saudah
(✔) Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag)


FUNGSI UTK KECANTIKAN:
(✔) Memulihkan kulit rosak, berparut, kusan dan bermasalah
(✔) Mencerah dan pemutihkan kulit seluruh badan
(✔) Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap
(✔) Mengurangi kedutan dan garis-garis halus
(✔) Mengecilkan pori-pori kulit
(✔) Melindungi dari sinaran UV
(✔) Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
(✔) Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
(✔) Mengurangkan kesan parut-parut lama.


FUNGSI UNTUK KESIHATAN:
(✔) Anti Kanser
(✔) Meningkatkat sistem imunisasi badan
(✔) Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
(✔) Mengurangi sakit radang dan sendi
(✔) Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
(✔) Baik untuk mata
(✔) Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi
(✔) Meningkatkan kualiti tidur
(✔) Mengatasi masaalah resdung
(✔) Meningkatkan Kadar metabolisma dalam badan
(✔) Menyah toksid dalam badan
(✔) Membantu mendapatkan berat badan yang Ideal
(✔) Sesuai untuk pesakit Diabetis
(✔) sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Foto Faz Ghazaly.
+ Produk Berstatus GMP Certified
+ Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM (160614/06/152)
+ Produk Muslim & Herbal
+ Produk Selamat & Berkesan

CARA PENGAMBILAN
Kesan Cepat dan terbaik
►1 Sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
►1 Sachet pada waktu malam sebelum tidur.







BELLEZZA ESSENTIAL COLLAGEN (30 SACHET)
 RM150sm / RM160ss
RM135sm / RM140ss
*fre postage



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com













































BELLA FORMULA SINUS CURE SC60 SINUS

As salam dan hey semua


 SC60 SINUS CURE 60 KAPSUL
BELLA FORMULA SINUS CURE SC60 SINUS

1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya. 
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus. 
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis. 
13) Pening kepala. 
14) Kelesuan. 
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan. 
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang. 
17) Demam atau rasa tidak sedap badan. 
18) Kurang deria rasa atau bau. 


Image result for BELLA SINUS CURE BARUImage result for BELLA SINUS CURE BARU
SELESAIKAN masalah anda dgn SINUS CURE 

KANDUNGAN: 
[✔] LIGNUM COSCINIUM BLUMEANUM 15MG
[✔] TUBER DENDROCOLLA PARDALIS 30MG
[✔] LIGNUM CEASALPINIA SAPPAN LIMA 15MG
[✔] LIGNUM VITEX PUBESCENS 15MG
[✔] CHANNA STRIATUS 3MG
[✔] EXSLPIEN SAMPAI 450


Masalah RESDUNG boleh menyerang pada sesiapa sahaja, tidak kira usia dan jantina. Antara gejala yang sering dialami mereka yang mengalami masalah ini ialah seperti :

  ✿ Gatal-gatal pada hidung dan muka
  ✿ Hidung bengkak /berair/pedih/sakit/berbau
  ✿ Pernafasan berbau busuk
  ✿ Kawasan sekeliling mata menjadi gatal/pedih
  ✿ Sering mengalami sakit kepala
  ✿ Selalu bersin apabila keadaan persekitaran sejuk ataupun apabila terkena embun pagi/malam.


KELEBIHAN SINUS CURE :
 ✿ Membantu menghilangkan gatal-gatal di muka & badan.
 ✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan hingus & lendir
 ✿ Membantu membaik pulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat.
 ✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung.


Foto Faz Ghazaly.
100% daripada herba Semulajadi & dijamin  SELAMAT / TIADA KESAN SAMPINGAN.


SOALAN YANG SERING DITANYA BERKAIATN DENGAN SINUS CURE : 

1) Apakah fungsi Sinus Cure?
 ~ Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

2) Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol? 
~ Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.


Image result for BELLA SINUS CURE BARU
3) Bagaimana cara penggunaan? 
   ✿ 15 tahun dan ke atas - makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari
   ✿ 11 tahun - 14 tahun - makan 1 biji selepas makan setiap hari
   ✿ 7 tahun hingga 10 tahun - makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari

Image result for BELLA SINUS CURE BARU
 4) Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap kapsul? 
~ Sinus Cure adalah berasaskan herba semulajadi dan terpilih.Antaranya :
    ✿ Lignum Coscinium Blumeanum
    ✿ Tuber Dendrocolla Pardalis
    ✿ Lignum Ceasalpinia Sappan Lima
    ✿ Lignum Vitex Pubescens
    ✿ Channa Striatus    
    ✿ Exsiplen sampai
5) Adakah selamat digunakan? 
~ Sinus Cure selamat digunakan tanpa kesan sampingan


6) Adakah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ? 
~ Sinus Cure mendapat kelulusan daripada KKM & nombor kelulusan ialah MAL06121075T


7) Adakah ibu mengandung boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu mengandung TIDAK DIBENARKAN ambil Sinus Cure kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba.

8) Adakah ibu menyusu boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKANambil Sinus Cure.

9) Bolehkah di ambil /makan bersama ubat/ suplement yang lain? 
~ Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam.  





CARA PENGAMBILAN :

Dewasa (15 tahun ke atas )
1 biji pagi & 1 biji malam selepas makan.

Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh buka kapsul & campur dalam air) 

Solusinya? Jika anda pengidap resdung, cubalah SINUS CURE produk keluaran Bella Formula, yang mampu membantu anda mengatasinya secara selamat dan berkesan.


Jom kita lihat testimoni pengguna2 yang telah merasai keberkesanan Sinus Cure, kebanyakan feedback menyatakan mereka dapat merasai kesan ia seawal 3-7 hari! Memang terbaik..




TESTIMONI SINUS CURE


Dulu muka saya BERJERAWAT, Hidung gatal, berair, bersin bila ada habuk atau sejuk. Semua masalah selesai bila saya gunakan SINUS CURE










Foto Faz Ghazaly.Related image
★ BELLA SINUS CURE BARU (60 biji)
RM55 (SM )/ RM60 (SS)

★ BELLA SINUS CURE LAMA (40 biji)
RM35 (SM )/ RM40 (SS)



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com








































BEAUTE CANDY

As salam dan hey semua....



BEAUTE CANDY - MENGEKALKAN KECANTIKAN & KEREMAJAAN KULIT



PENGENALAN MENGENAI APA ITU BEAUTE CANDY?
Beaute Candy ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma kemam-kemam dan terus putih.Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat dan parut selepas ini.. 
masalah liang pori pon hilang

BEAUTE CANDY
KEBAIKAN BEAUTE CANDY
↠Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel 
↠Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
↠Mengurangkan sembelit
↠Baik untuk penyakit jantung
↠Kandungan tinggi antioksidan
↠Mengurangkan risiko penyakit jantung
↠Sokongan kesihatan tulang
↠Anti-radang
↠Kaya dengan Vitamin C
↠Tinggi antioksidan



KANDUNGAN BAHAN-BAHAN  BEAUTE CANDY
↠Nutroxsun (Pemutih)
↠Olive Leaf (Daun Zaitun)
↠L-Cystein

Image result for BEAUTE CANDY
CARA PENGAMBILAN BEAUTE CANDY
↠1 kali sehari sebelum sarapan
↠Kemam sahaja


PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM(FAQ)  BEAUTE CANDY
↬Ibu mengandung, wanita period dan dalam pantang 
↬tidak boleh mengambil beaute candy
↬Untuk kesan lebih cepat dilarang mengambil 
↬minuman berkabonat & kafin
↬Banyakkan minum air masak




Image result for BEAUTE CANDY












 BEAUTE CANDY
 RM90sm / RM95ss

*FRE POSTAGE*




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com































Wednesday

AURAWHITE SPARKLE DIAMOND

As salam dan hey semua.....



Image result for aurawhite sparkle diamond collagen
AURA WHITE SPARKLE DIAMOND

NAK CANTIK ..NAK JIMAT..BOLEH KE? DENGAN AURAWHITE SPARKLE 
DIAMOND NEW IN SHAA ALLAH BOLEH!!!



Related image
Aurawhite Sparkle Diamond Iilah minuman Kecantikan untuk 3 generasi supaya
 terpancar kecantikan Sebenar dengan pencerahan berganda. Kulit makin ANJAL dan
GEBU. Aurawhite  Sparkle Diamond yang SuperHOT sekarang!!.Tengok sendiri
perubahan pengguna setia Aurawhite Ayda Jebat pun makin putih tau.

Aurawhite Sparkle Diamond memang sedap sangat rasa dia dan tesktur serbuk halus
memberi penyerapan sempurna kepada kulit.Kulit makin Putih gebu dan badan bertenaga.
Punca jerawat ialah disebabkan oleh penjagaan wajah dan pemakanan yang tidak betul.
Masalah hormon juga menjadi punca timbulnya jerawat ini di pipi-pipi gebu wanita.Jadi nak
buat apa? Gunakan Aurawhite Sparkle New Formula. Bebaskan muka anda dari Jerawat!
Cantik menawan selepas mengenakan set makeup Aurawhite Sparkle Diamond ni😉.
Anda nak nampak gorgeous?pilihla Aurawhite Sparkle Diamond!!!.Bye untuk kulit kusam,
Kering dan berminyak. Yang lagi best Aurawhite Sparkle Diamond sesuai untuk semua
jenis kulit.So apa tunggu lagi? cepat dapat kan Sparkle Diamond NEW!!!



KELEBIHAN & KEBAIKAN AURA WHITE SPARKLE DIAMOND
↬ Kesan pencerahan kulitt 10x cepat dari biasa.
↬Harga cukup berbaloi.
↬Kesann yang cepat.
↬Semua jenis kulitt sesuai. 
↬Tindak balas yang cepat. 
↬Tiada bahan terlarang. 
↬Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna.
↬Jerawatt cepat kecut. 
↬Merawatt masalah kulit.
↬Mengatasi masalah kulit berminyak.
↬Menutup pori kulitt yang terbuka.
↬Rasanya yang sangat sedapp untuk di minum setiap hari.
↬Percuma shaker dan dan sabun pencerahh badan.


CARA PENGGUNAAN AURA WHITE SPARKLE DIAMOND
⇨Masukkan 2 scoop ke dalam shaker bersama air kosong dan goncang

⇨Tidak digalakkan guna air panas kerana boleh menghilangkan 
zat-zat makanan di dalam AURAWHITE STEMCELL

⇨Diambil ketika perut kosong iaitu waktu pagi sebelum 
sarapan dan sebelum tidur


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
AURA WHITE SPARKLE DIAMOND produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG AURA WHITE SPARKLE DIAMOND
Untuk hasil yang baik
↣Amalkan gaya hidup sihat
↣Kurangkan makanan tidak berkhasiat
↣Lemak tinggi
↣Berminyak
↣Minuman keras
↣Minuman bergas
↣Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA AURA WHITE SPARKLE DIAMOND

Beberapa testimoni pengguna AURA WHITE SPARKLE DIAMOND .
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^











 AURAWHITE SPARKLE DIAMOND 
+ FREE SHAKER + SABUN
RM180sm / RM190ss

*FREE POSTAGE*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com







































































Monday

ROSE TYARA FOUNDATION

As salam dan hey semua.....



Foto Faz Ghazaly.
ROSE TYARA di datangi dengan 3 jenis cream foundation yang memberi sentuhan yang memukau!
jangan lupa untuk mencuba sebab pasti akan reapeat lagi!


Antara foundation yang sangat hangat dipasaran!
★ ROSETYARA (PACK FULL) : 40 GRAM
- LILY - paling cerah - STOCK ON D WAY
- ROSE - sederhana kebanyakkn kulit org malaysia
- VIOLET - utk kulit tan/ gelap

★ ROSETYARA (PACK TRIAL) : 7 GRAM
- LILY - paling cerah - STOCK ON D WAY
- ROSE - sederhana kebanyakkn kulit org malaysia
- VIOLET - utk kulit tan/ gelap

★ ROSETYARA CC CREAM SPF 50:

★ ROSETYARA CC CREAM SPF 50 (PACK TRIAL) : 7 GRAM

★ ROSETYARA TRIAL RADIANCE LOOSE POWDER (5G)


*******************************************************

Image result for ★ ROSETYARA CC CREAM SPF 50:
★ ROSETYARA CC CREAM SPF 50
RM88


Rosetyara CC Cream ( RTccc) dikenali sebagai correct & care ialah formula ringan yang memiliki tekstur yang sangat lembut dan halus.

Konsep CC cream adalah untuk menyamarkan perbezaan kulit pada wajah, kemerahan dan hiperpigmentasi dan menambahkan bahan khas untuk mengurangi kemerahan dan memberikan nutrisi vitamin B agar wajah tampak lebih bermaya dan berseri seri.

Pemakaian yang berterusan mampu menjadikan kulit lebih halus dan gebu. Juga boleh dijadikan base makeup.

Sesuai juga dipakai oleh jejaka yang mementingkan penjagaan wajah.




★ ROSETYARA CC CREAM SPF 50 (PACK TRIAL) : 7 GRAM
RM30

selain dari pek biasa, Didatangi dengan pek trial sekiranya ada sesetengah cust yang baru hendak mencuba, atau berjinak-jinak untuk mengunakan RT CCC ini....




★ ROSETYARA (PACK FULL) : 40 GRAM

Foto Faz Ghazaly.

ROSETYARA GLOW FOUNDATION : 40GM
RM98

Mula dipasarkan mulai 1 Januari 2016 oleh syarikat RoseTyara Beauty. Sudah mendapat sambutan hangat dari penggemar mekap dan MUA (Make Up Artist)

KELEBIHAN
-Tekstur Rosetyara Glow Foundation sangat pekat.
-Rosetyara memberi litupan penuh dengan hanya satu pam sahaja.
-SPF 30 yang dapat melindungi wajah dari sinaran matahari
-Tekstur sangat ringan di wajah ( seperti tiada foundation)
-Tahan lama. ( sehingga 16 jam)
-Ianya HALAL
-Boleh dibawa solat (Ambil wudhu sebelum mekap
-Sesuai untuk semua tona kulit wanita asia
-Menjadikan wajah kelihatan glowing
-Lebih dari 500 testimoni yang berpuas hati dengan RoseTyara

Foto Faz Ghazaly.
AVAILABLE :
- LILY - paling cerah - STOCK ON D WAY
- ROSE - sederhana kebanyakkn kulit org malaysia
- VIOLET - utk kulit tan/ gelap

Foto Faz Ghazaly.
★ ROSETYARA (PACK TRIAL) : 7 GRAM
RM30

AVAILABLE :
- LILY - paling cerah - STOCK ON D WAY
- ROSE - sederhana kebanyakkn kulit org malaysia
- VIOLET - utk kulit tan/ gelap

Foto Faz Ghazaly.



ROSETYARA RADIANCE POWDER : 5GM



ROSETYARA RADIANCE POWDER : 5GM
RM30

Radiance powder akan memberikan kemasan yang sempurna kepada skin yang telah disapu foundation.

Dengan tekstur yang halus, mulus dan dihiasi "shimmer" halus, akan memberikan kesan yang sangat flawless dan glowing kepada pemakainya.

KELEBIHAN 
- Makeup akan glowing sepanjang hari.
- Memberi kesan matte yang halus dan natural
- Tahan lama
- Dapat mengawal minyak
- Tidak bercapuk
- Impak shimmer menampakkan muka berseri



Foto Faz Ghazaly.

Foto Faz Ghazaly.

Foto Faz Ghazaly.

Foto Faz Ghazaly..



Foto Faz Ghazaly.

★ ROSETYARA (PACK FULL) : 40 GRAM
RM98
AVAILABLE :
- LILY - paling cerah - STOCK ON D WAY
- ROSE - sederhana kebanyakkn kulit org malaysia
- VIOLET - utk kulit tan/ gelap

★ ROSETYARA (PACK TRIAL) : 7 GRAM
RM30
AVAILABLE :
- LILY - paling cerah - STOCK ON D WAY
- ROSE - sederhana kebanyakkn kulit org malaysia
- VIOLET - utk kulit tan/ gelap

★ ROSETYARA CC CREAM SPF 50:
RM88

★ ROSETYARA CC CREAM SPF 50 (PACK TRIAL) : 7 GRAM
 RM30

★ ROSETYARA TRIAL RADIANCE LOOSE POWDER (5G)
RM30





SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com