Friday

Off Day.....

As salam dan hey semua....


selamat menyambut hari malaysia!
macam biasa order boleh submit dekat whatsapp dan wechat...cuma kat sini shida nak bagi taw uolls yang shida akan cuti selama 4 hari...

Bermula (esok) 13/9/2014~16/9/2014 shida tak buat postage tapi still ambil order dari uolls....17/9/2014 shida akan start postage!

sempena hari malaysia ni mesti uolls tertanya-tanya harga sales ada x?
opcos ada!
korang whatsapp je so shida akan bagi harga best sampai terkencing-kencing taw....
"over sangat ayat tu...hihihi"


lagi satu nak habaq mai....kalau shida lambat reply mesej uolls tu tak payah la nak send enter masej berkali-kali, shida taw uolls send....cuma sekarang ni banyak perkara yang nak diuruskan, jangan risaw shida akan reply satu per satu dengan hati yang riang!hihihi

Jangan call!shida tak suka jawab panggilan uolls sebab suara shida terlalu merdu sampai boleh buat uolls punya jantung bergerak lebih kencang.....NO!NO!NO! please respect me!

if nak tanya soalan tapi tak mau beli boleh je tanya....uolls whatsapp je kalau sms shida tak layan!cuma cust yang nak buat pembelian dan order melalui sms sahaja akan dilayan.....
sebab apa?kalau dah beli dengan orang lain then mintak pendapat kita?lepas tue kalau produk tu tiruan dok kutuk-kutuk peniaga tu?apa kes??
jadi la pembeli yang bijak dan pandai membeli.....apa-apa pun setakat ni alhamdullilah!custumer shida banyak yang beri feback yang baik.....







p/s: sila whatsapp/wechat/sms  order 017-5280661















Thursday

RADIANCE SIGNATURE

As salam dan hey semua...


Sepertimana yang kita ketahui RADIANCE SIGNATURE merupakan supplement yang dipercayai kerana keberkesanan dapat kelihatan seawal 3 hari??

wow amazing right?
RADIANCE SIGNATURE telah mendapat sambutan yang hangat dan hot selling,1 box ada 20sechet...untuk dapat kesan yang maximum uolls digalakkan makan 2x sehari tetapi untuk penjimatan uolls boleh makan 1x sehari.....


Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan kerana bertindak secara semulajadi serta menggunakan bahan berkualiti dan bermutu tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.
ID NO : RSS 05

boleh lihat info disini juga:: KLIK SINI ::

3 Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

► Kecantikan:
♥♥ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
♥♥ Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
♥♥ Menjadikan kulit glowing secara natural.
♥♥ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
♥♥ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
♥♥ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
♥♥ Menghilangkan sel kulit mati.
♥♥ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
♥♥ Menghilangkan jeragat.
♥♥ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
♥♥ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
♥♥ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
♥♥ Mengecilkan pori-pori.

► Kesihatan:
♥♥ Anti kanser.
♥♥ Menstabilkan tekanan darah.
♥♥ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
♥♥ Merawat ekzema.
♥♥ Merawat imsonia.
♥♥ Merawat resdung.
♥♥ Merawat penyakit kencing manis.
♥♥ Merawat dan mencegah kanser payudara.
♥♥ Merawat dan mencuci buah pinggang.
♥♥ Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
♥♥ Bertindak sebagai Anti-Body.
♥♥ Memberikan tenaga serta merta.
♥♥ Memberikan tidur yang nyenyak.
♥♥ Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
♥♥ Menegang dan menganjalkan payudara.
♥♥ Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
♥♥ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
♥♥ Melawaskan pembuangan.
♥♥ Meningkatkan daya ingatan.

► Bentuk Badan Yang IDEAL
♥♥ Mengawal berat badan.
♥♥ Membuang toksin dalam badan.
♥♥ Meningkatkan kadar metabolisme badan.
♥♥ Memberikan rasa kenyang.
♥♥ Mengawal nafsu makan.
Serta mempunyai 1001 khasiat lain.


. Produk berstatus GMP Certified
. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan



Maklumat Saiz Per Hidangan :
► 1 Kotak mengandungi 20 sachet
► 1 sachet 20ml.


Maklumat Pemakanan :
► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.


Kesan Terbaik :
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
►1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
► Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
► Minum air yang banyak.
► Perubahan setiap orang berbeza.
► Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.


Proses :
► Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
► Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
► Menambah kandungan kolagen dalam badan.
► Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.




promosi radiance !!!
beli 3 box dapt free 1 t-shirt
✿ RADIANCE SIGNATURE ✿
 1 BOX RM180 (SM) / RM185 (SS)

✿ RADIANCE SIGNATURE ✿
 3 BOX RM520 (SM) / RM530 (SS)

untuk yang borong
10 box - free 3 t- shirtt
sementara sock masih ada.. apa tunggu lagi 


















Tuesday

ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA

As Salam dan hey semua....


Benefits / Manfaat pemakai Ice Cream Soap PIP By JannaLawwa :
** Ice Cream Soap PIP bukan sebarang Ice Cream. ce Cream Soap PIP merupakan sabun untuk muka dan badan  yang dapat membersih secara mendalam. Maksudnya kotoran dapat dibersihkan secara menyeluruh.Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

Kandungannya yang merupakan pati ibu putih dan multivitamin bertindak membersihkan kulit muka dan badan secara lembut dan mendalam sehingga ke liang roma agar kulit dapat bernafas dengan sempurna dan kembali sihat tanpa menyingkirkan lapisan perlindungan kulit yang semula jadi. Mengangkat sel kulit mati serta bertindak merawat dan memperbaiki kulit parut, jeragat, jerawat, kulit kusan, tidak sekata, bintik hitam dan putih, celahan hitam di paha dan ketiak. Membantu membentuk wajah V. Memberi vitamin dan mineral pada kulit.

Penggunaan setiap hari membantu memberi kelembutan, kegebuan dan memutihkan kulit secara kekal dan selamat. Icecream Soap bukan setakat boleh dijadikan sebagai mandian harian, ianya boleh dijadikan sebagai masker untuk kulit.



Kata JANNA : Bayangkan sambil-sambil mandi boleh cuci muka make up yang tebal-tebal, completely cleans all kinds make up in one minute! Yang best sekali...Ice Cream Soap by Jannalawwa yang merupakan sabun seakan ice cream yang pertama di Malaysia dan DUNIA!.



KHASIAT ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA
~Mencerahkan kulit wajah dan tubuh
~Menyingkir sel kulit mati
~Menghalus dan melembapkan kulit
~Meningkatkan keanjalan kulit
~Mengurangkan kesan parut, bekas jerawat, jeragat dan kulit kusam
~Mengecilkan liang pori
~Mengatasi masalah pigmentasi
~Merawat dan mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV
~Memperbaiki tona kulit agar ia tampil lebih sekata
~Menyerlahkan keremajaan kulit
~Menyegarkan kulit
~Boleh digunakan ketika mandi setiap hari
~Boleh digunakan pada wajah mahupun seluruh tubuh
~ Usia bukan penghalang untuk cantik, semua golongan boleh pakai
~ Masalah jerawat dapat settle
~ Untuk jeragat dapat clear
~ Dark spot / pimple mark boleh Handle
~ Tiada lagi kulit kusam dan tak sekata!
~ Membersihkan semua sel kulit yang telah mati
~ Memudakan kulit wajah @ Anti aging
~ Membentuk V Shape
~ Melembut, melicin, menegangkan dan memutihkan kulit muka
~ KULIT AKAN MENJADI GEBUSSSS
~Sesuai untuk lelaki dan wanita



KEGUNAAN UNTUK SELURUH BADAN

CARA 1:
~Bersihkan muke dan satu badan
~Ambil sedikit seperti di dalam gambar.
~Buihkan dahulu baru apply di muka dan badan yang dibasahkan.
~Selesai bersabun, bilas bersih-bersih.

CARA 2 (untuk putih dengan mudah)
~Bersihkan muke dan satu badan
~Ambil sedikit seperti di dalam gambar.
~Buihkan dahulu baru apply di muka dan badan yang dibasahkan.
~Selesai bersabun, tunggu 5 min. Duduk-duduk sambil-sambil.
~Kemudian baru bilas bersih-bersih.

CARA 3 (untuk pemakaian mask)
~Hanya sapukan pada wajah mahupun tubuh
~biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam 
~bilas sehingga bersih

***Cuci muka,badan,celahan

Ice Cream Soap PIP By JannaLawwa pun boleh buat mask di muka dan badan! OMGeee. Banyakkan manfaat kegunaan Ice Cream Soap PIP By JannaLawwa. Berbaloi beli dan amalkan selalu. Muka cantik sentiasa maintain aje. Anti aging lagi. Nampak muda uols bila meningkat umur


Jannalawwa kan terkenal dengan produk pati ibu putih yang sangat berkesan, berkualiti serta selamat.
Apa yang paling penting produk ini tidak mengandungi bahan berbahaya dan diiluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

NOT 131202529K

Ice cream janna lawwa telah menyediakan sudu bagi memudahkan pengambilan cream, selain itu bau yang menarik boleh membuatkan uolls terasa nak makan!nyummnyummmnyummm....

 
ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA - BANANA




 
ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA - SWEET CANDY



ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA 
~BANANA
~SWEET CANDY

HARGA
1 BEKAS : 150gram
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com































Monday

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL

As salam dan hey semua....


nak wangi?
nak cerah?
nak kulit licin dan halus mulus seperti baby?

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL akan memberikan kelainan pada kulit hanya dengan sapuan gel ke seluruh badan.....


# Glutathione dan plasenta 
# Gel mandian campuran emas 24K 
# Anti-Aging shower gel 
# Dapat menjadikan kulit lebih licin 
# Lembab dan mencerahkan 
# Membantu peredaran darah yang baik 
# Gel mandian ANTI PENUAAN 
# Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. 



Kelebihan Cathy Choo Shower Gel: 
1) Memutihkan kulit 
2) Membuang kotoran di kulit spt daki dan sel kulit mati 
3) Memutihkan kulit yang kusam dan kasar dlm masa 18 hari 
4) Melembabkan dan melembutkan kulit pada sekitar siku, paha, celah paha & pelipat 
5) Mencantikkan kulit 
6) Packaging yang sangat cantik dan menarik 
7) 24K GOLD (anti penuaan dan awet muda) 
GLUTHATHIONE (gluta ni memutihkan kulit) 
9) PLACENTA (melembab, menganjal dan melicinkan kulit dan membantu peredaran darah dengan baik) 
10) Membantu peredaran darah dengan baik




Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 
Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. 

Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.




CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL
RM50sm / RM55ss
*free postage*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















MINI CLASS EYE BROW

As salam dan hey semua

~>Nak mekap bahagian kening tapi tak pandai? 
~>nak mekap kening tanpa perlu cukur/cabut??

Pakai jer Brow Class ni, senang jer guna!

Especially kpd mak andam sekalian, senang nak mekap kening pengantin yang memilih untuk tidak mencukur atau mencabut kening. Guna Brow Class ni mesti senang bentuk! Tak payah nak tertilik2 kening tu dah sama ke belum kannnn.. Tak payah nak susah payah berimaginasi kat mana nak letak line untuk kening dah. Kalau tak mak andam pun boleh beli jugak kaayyyy...

NAK UKIRAN KENING YG CANTIK DAN TERATUR ????



1SET ADA 3BENTUK KENING!


Spesifikasi Produk: 
• Dilengkapi dengan tiga berbeza mudah untuk digunakan stensil kening 
• Bahan plastik lembut selesa apabila ditekan terhadap kulit dan wont smear solek sedia ada 
• Pilih gaya kening yang sesuai dengan anda yang paling atau acara perlawanan terbaik 
• Cara yang hebat untuk mencapai dua kening sempurna sepadan! 
• Bahan: EVA 
• Saiz: 8.5cm x 3cm 
• Kandungan: Tiga Stensil

Jadi, bagaimana untuk menggunakan panduan kening. Sekurang-kurangnya hanya menarik garis yang pertama, dan kemudian anda boleh mengisi bahagian dalam dengan mudah. :)


CARA-CARA PEMAKAIAN
~>sikat kening dan kemudian pilih salah satu gaya ur" 
~>set bahagian berongga hidung kepada garis lurus titik-titik dan menetapkan kepada bentuk hati dengan ibu jari dan jari telunjuk" 
~>menarik dari depan ke tengah dan menarik yang lain sebelum memeriksa akhir dahi" 

Mudah, bukan? apa tunggu lagi, bertindak sekarang untuk kelihatan kening yang kemas dan cantik...


Di sini adalah tiga penampilan yang berbeza dengan tiga bentuk kening yang berbeza









MINI CLASS EYE BROW
RM10sm / RM12ss
*FREE POSTAGE*

BUY 5 GET 1 FREE!!!!




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com











































Sunday

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

As salam dan hey semua....


Sudahlah badan berkilo-kilo lemaknya, strecth marks dan selulit pula tumbuh merata di setiap penjuru tubuh.
Mulalah anda jadi begini...

TANPA DIET. TANPA SENAMAN.
Cuma SAPU 2x sehari selepas mandi. Sapuan arah lawan jam. Boleh disapu di PERUT, PEHA, LENGAN, PUNGGUNG dan BAWAH DAGU.
Bagaimana Anda Ada Strech Mark dan Selulit?


 
L’AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM menggunakan teknologi Terkini dari Switzerland dan mampu :

~Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, dan lengan.
Menghilangkan selulit, orange peels, stretch marks & parut.
~Ia juga menghaluskan tekstur kulit dan boleh disapu pada double chin
~Membakar Lemak anda dalam masa 24 jam



L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam. Ia sekaligus mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut anda. Ia diformulasi khusus untuk..

LEMAK: 
pembakaran lemak berlaku sangat pantas. Anda hanya perlu sapu serum ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum.

SELULIT: 
perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini.

LANGSING:
 perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan.

STRETCH MARKS: 
Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
BAHAGIAN-BAHAGIAN ANGGOTA YANG
PERLU DISAPU L'AROME


Cara Penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum
~>99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit
~>100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark


Cara Pengunaan :
Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.
Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.
1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Kandungan L'arome:
Methyl Nicotinate, PhytoCellTech, Malus Domestica, Actin Heat, Ekstrak Biji Cucurbita Pepo (Labu) , Pati Minyak Serai


L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
* LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
* SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
* LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
* STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
* APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
* Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
* Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
* Boleh disapukan pada double chin.
* Menghaluskan tekstur kulit.
* Mengeluarkan angin2 dalam badan.


Kelebihan L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum:
Hebat menghapus STRETCHMARK
Berkesan menghilangkan SELULIT
Pantas membakar LEMAK
Pakar mengurangkan BERAT BADAN
Bertindak meredakan SENGGUGUT
Bertindak menghilangkan "Double Chin"

Testimoni Pelanggan L'arome
Disyorkan sendiri oleh Jurulatih Gym iaitu Andreas Osbahr.












No KKM yang membuktikan 100% original dan selamat digunakan...



L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM


HARGA ASAL: RM170.00
Harga promosi terhad kami:
1 botol RM160
2 botol RM300





SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
































Friday

AURA BABIES SAKURA

As salam dan hey semua....



Fenomena terbaru untuk KULIT GEBU,SIHAT DAN CANTIK menggunakan bajet yg rendah....
AURA BABIES SAKURA



Diformulasikandengan 15x premium stemcell, high vitamin C yang berkualiti untuk memberikan tubuh anda keperluan asas yang diperlukan untuk kulit dan badan yg sihat.
Ia tidak hanya melembutkan, memutihkan dan melembapkan seluruh kulit anda, ia mengembalikan keremajaan ke dalam kulit anda membuatkan ia kuat, sihat dan selembut sutera.

*RM39.90/jar (berperisa oren dan blackcurrant)




Kebaikan dan kelebihan AURA BABIES SAKURA
o Kesan seawal 3 hari pengunaan.
o Dengan 15x Premium Stemcell
o Pencerahan kulit lebih pantas
o Kulit lebih anjal dan gebu
o Mengaktifkan penghasilan kolagen
o Anti Penuaan
o Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
o Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
o Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
o Kulit lebih lembap
o Membantu masalah kulit
o Mengatasi masalah keguguran rambut
o Mengurangkan parut & tompok hitam
o Mengurangkan cellulite
o Mengurangkan rekahan pada tumit
o Mengurangkan stretchmark
o Melembapkan bibir yang kering
o Detoxifikasi toksin dalam badan
o Atasi masalah sakit sendi
o Menguatkan tulang
o Menurunkan kadar kolestrol
o Memberi tenaga & meningkatkan stamina
o Meningkat pegeluaran susu ibu
o Sesuai untuk lelaki dan wanita


Produk yang baik sesuai untuk lelaki dan wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran....




Cara pengambilan Aura Babies Sakura adalah seperti berikut.

1. Jika dalam keadaan sentiasa sibuk. Para penguna boleh terus tuang kedalam mulut dan dilarutkan secara semulajadi untuk mendapatkan khasiatnya.

2. Satu scoop Aura Babies Sakura + dengan 120ml air sejuk dan di goncang menggunakan shaker.

3. Untuk betul-betul dinikmati. Aura Babies Sakura juga boleh di dengan jus kegemaran pengguna. Dua scoop dan dicampur dengan 200ml jus kegemaran para pengguna dan boleh ditambah dengan ais untuk mendapatkan kenikmatan yang lebih.

** Pengambilan yang terbaik adalah pada sebelah pagi ketika perut kosong dan juga sebelum tidur di waktu malam......



TESTIMONI AURA BABIES SAKURA








AURA BABIES SAKURA
RM39.90/jar
ADD RM6 POSTAGE

TERDAPAT DALAM 2 PERISA : ORANGE DAN GRAPE



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com