Instagram

Monday

Sales November

As salam dan hey semua....


Shida ada buat SALES NOVEMBER, harga sales kali ini memang kaw-kaw promosi dan murah...
bukan sebab fake!
haippp!semua stock dan produk dalam list ini adalah ORIGINAL!
ada kelulusan kkm serta shida jugak ada ID bisness....so bukan tipu dan original!

SALES NOVEMBER bermula pada 24-11-2014 sehingga 30/11/2014
jangan lepaskan peluang ini....
















SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





































Thursday

SERUM ALPHA ARBUTIN

As salam dan hye semua...


Memperkenalkan produk yang sedang panas dan terlaris dipasaran iaitu Serum Alpha Arbutin dari Labdee gred swiss. Mengandungi 10 ml setiap botol. Serum alpha Arbutin jenama dari Labdee merupakan serum yang asli gred dari switzerland. Ia berfungsi mempercepatkan proses pemutihan sehingga 2 kali ganda

~>mengurangkan kedutan dan  tompok-tompok hitam secar beransur-ansur
~>mencerahkan kulit dan memberikan anda kulit secara semula jadi
~>mengecilkan liang-liang roma dengan memberi kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari

KELEBIHAN SERUM ALPHA ARBUTIN
>Membantu mempercepatkan proses pemutihan sehingga 2x ganda
>Mengurangkan kedutan pada kulit
>Mengurangkan tompok-tompok hitam secara beransur
>Menghalang proses melanin yang boleh mengakibatkan jeragat
>Membantu mendapatkan kulit yang sekata tanpa perlu rawatan laser
>Mengurangkan masalah parut jerawat
>Mampu mencerahkan kulit secara semulajadi
>Kulit akan kembali seperti awet muda dalam tempoh 7-14 hari
>Produk ini bebas dari alkohol


Cara penggunaan:
Sapukan pada seluruh muka serum Alpha Arbutin asli.
Gunakan ia 2 kali sehari iaitu pagi dan petang.
Urut secara perlahan-lahan ke seluruh muka bagi menyerap ke dalam kulit.






#Berdaftar di bawah kementerian kesihatan Thailand (SYN:10-1-5524106) dan ada GMP
#Selamat daripada bahan merbahaya seperti merkuri, hydroquinone, retinol, steriods serta bahan-bahan yang dilarang dalam produk kosmetik dan skincare


SERUM ALPHA ARBUTIN 
(10ml)
RM30sm/ RM36ss
*fre postage*




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















Wednesday

OPEN FOR DROPSHIP & AGEN

As salam dan hey semua....

Akhirnya!
akhirnya!
akhirnya!



Qalasakura dah start open dropship dan agen untuk semua jenis produk yang ada dijual disini!
kesemua produk ini bukan sahaja dari segi kecantikan dan kesihatan malah terdapat juga barangan lain seperti pakaian serta barangan yang kiut-miut....

alhamdulliah!
banyak feback yang shida dapat daripada customer...
especially daripada regular customer shida sendiri!
selain tu diorang ada jugak mintak nak jadi dropship shida, dan selain tu ada jugak banyak orang yang whatsapp dan pm ngan shida nak sangat jadi dropship....

so now!
shida dah start open dropship untuk uolls...adik iolls pon jadi dropship i taw!!hihi

Tujuan shida tiba-tiba nak open dropship ngan uolls adalah untuk share rezeki dengan uolls, kalau kaum lain boleh berjaya dan saling tolong menolong so apa salahnya shida cuba untuk tolong uolls mencari duit lebih kan?
nak harapkan duit gaji sahaja memang tak cukup even kalau tak ada sumber pendapatan lain...



Apa tu dropship?
~uolls bertindak sebagai orang tengah, dimana uolls memasarkan semua stock dan produk dari qalasakura dimana sahaja mengikut kreativiti uolls sama ada melalui FB, BLOG, INSTAGRAM or ec
~segala urusan pembayaran produk adalah melalui akaun bank uolls...setelah pembayaran dibuat pastikan uolls membuat payment diakaun sis...mengikut list harga barang yang sis bagi, balance dari pembayaran tersebut adalah untung uolls
            cth:
            si A beli aurawhite harga RM150 (harga uolls blh mark sendiri tapi biar berpatutan)
            A akan buat paymnet diakaun uolls (deposit mesin/transfer)

            selepas A buat paymnet uolls perlu membuat payment pada shida bagi mendapatkan barang:-
            uolls buat payment diakaun shida mengikut list harga yang shida bagi :
            RM150-RM120 (ini harga mengikut list dropship,so bank in banyak ni je)
            RM30 (balance ni merupakan untung uolls)

*tak semua barang akan dapat untuk RM30, ada yang kurang dan ada yang lebih dari itu*
if uolls rajin buat promote dan sering buat review tentang barang insyallah uolls boleh mencecah RM300 keatas untung dalam sehari...yang penting usaha!tawakal!rajin!

~selepas pembayaran sudah dibuat so uolls diminta untuk pm/sms/whatsapp/telegram shida NAMA, ALAMAT & NO TELEFONE custumer untuk postage....kerja dropship ni senang je,tak perlu susah payah cuma klik promote produk dan buat payment, tak perlu bazir masa bungkus dan post sebab segala kerja postage ini adalah tanggungjawab kami semua...
~selepas postage kami akan update no tracking postage sebagai rujukan,


DETAIL DROPSDHIP QALASSAKURA
~ TIADA MODAL DIPERLUKAN
~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK
~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG
~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK
 ~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL
 ~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN
 ~ LAYANAN TIP TOP
~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK
~ HARGA DROPSHIP TERMURAH



YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , Rujuk item disini
FACEBOOK KAMI :JOM CANTIK (klik sini)
INSTAGRAM KAMI : IG QALASAKURA (klik sini)


PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE :



*sila tinggalkan email uolls dibawah sekiranya berminat besertakan nama & no telefone atau boleh sahaja pm ke FB kami JOM CANTIK (klik sini) bagi memudahkan segala urusan dropship
*shida akan sertakan syarat-syarat dropship, so jangan risaw tak susah pon sebab harga yang shida tawarkan ini adalah hak ciptaan terpelihara so uolls perlu jaga harga ni....i love uolls!!




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH:-
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com












SNOWHITE COLLAGEN

As salam dan hey semua


NAK TAHU RAHSIA KULIT PUTIH GEBU & 
BADAN SLIM TAK??

**************************************
Peghhh!! memang meletop giler snowhite collagen ni?? 
Apa tidaknya, kulit gelap jadi putih gebus dan badan pun slim & seksi... 

Harganya pun sangat2 berpatutan dan sesiapa pun boleh beli.. 
Kepada jelitawan kat luar sana tu janganlah berkira sangat sampaikan kecantikan diabaikan..


JOM ORDER SEKARANG !! 
PRODUK AJAIB 3 DALAM 1 ‘’PUTIH GEBU , SEKSI DAN BODY SLIMM’’ YANG PERTAMA BERASASKAN 10 JENIS STEMCELL BUAH-BUAHAN 10 STEMCELL SAYUR-SAYURAN’’!! 

RASA YANG AAAAMAT SEDAP..!!
MESRA UNTUK LELAKI DAN WANITA.. TERLAJAK MUJARAB TERLAJAK BERKESAN..

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK KULIT CERAH DAN 
GEBU SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN.. 

WOWW!!! WOWW!!! BELOM COBA BELOM TAHU,DAH COBA TAK CARI LAIN DAH...


KESAN YANG SANGAT AJAIB. 3 DALAM 1 PUTIH GEBU DAN 
KURUS SEKSI BERSAMA SNOWHITE. 
✔ Kesan seawal 7 hari.
✔ Pencerahan kulit lebih pantas
✔ Kulit lebih anjal dan gebu.
✔ menurunkan berat badan dengan mudah cepat dan berkesan.
✔ memberikan bentuk badan idaman seperti model jelita.
✔mengurangkan selera makan yang keterlaluan.
✔ Mengaktifkan penghasilan kolagen
✔ Anti Penuaan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
✔ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
✔ 60% kulit lebih lembap
✔ Membantu masalah kulit
✔ Mengatasi masalah keguguran rambut
✔ Mengurangkan parut & tompok hitam
✔ Mengurangkan cellulite
✔ Mengurangkan rekahan pada tumit
✔ Mengurangkan stretchmark
✔ Melembapkan bibir yang kering
✔ Detoxifikasi toksin dalam badan
✔ Atasi masalah sakit sendi
✔ Menguatkan tulang
✔ Menurunkan kadar kolestrol
✔ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
✔ Meningkat pegeluran susu ibu
✔ Pinggul & dada lebih mengancam
✔ Miss V lebih rapat & ketat
✔ Muka lebih segar & kemerah-merahan
✔ Hubungan suami isteri lebih hangat
✔ Perjalanan Haid lebih lancar
✔ Mengurangkan kekeringan Miss V
✔ Keputihan & lendir berlebihan tiada
✔ Bau badan berkurangan
✔Sesuai untuk lelaki dan wanita


Cara Pengambilan : 
Ambik satu scoop pagi & satu scoop malam hari,dlm keadaan perut kosong utk tindak balas cepat dlm badan.

Elakkan pengambilan sebarang jenis caffein, air kelapa & air berkarbonat.
Amalkan minum air putih 2-3liter sehari utk cepatkan proses..Lagi byk air, lagi cepat kulit anda cerah..

Fuh, memang hebat bukan kelebihan-kelebihan SNOWHITE COLLAGEN ini!
Pastinya hebat. Lagi LUAR BIASA hebat jikalau anda sendiri yang merasainya..




# Kulit Gelap & Kusam .
# Muka Berjeragat & berjerawat .
# Badan tak langsing akibat selera makan yg melampau .

Adakah Anda mengahadapi masalah tersebut ?
Usah risau .. Snowhite Collagen mampu mengatasi semua masalah itu!


SNOW WHITE COLLAGEN
FREE SHAKER + 3D MASK
RM150 (SM) / RM155 (SS)
*fre postage*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com















ARGAN SOAP ~IBU PUTIH

As salam dan hey semua



Satu lagi produk keluaran Shima Beauty Care, kalau sebelum ini yang meletup2 ibu 
putih collagen drink, produk kedua kali ini ibu putih argan soap makin mendapat sambutan hangat.
So meh kita lihat kebaikkan produk sabun argan ni.


Mengalami masalah seperti ini:-
- Rimas dengan masalah kulit kusam, jerawat dan sunburn?
- Kulit kering, eye bag atau mula tampak tua?
- Tekstur kulit kasar, mekap pun jadi bercapuk?
- Ayuh amalkan sabun pembersih ini, IBU PUTIH ARGAN SOAP !
- Kesan seawal 5 HARI !!

KEISTIMEWAAN IBU PUTIH ARGAN SOAP :
► Memutih dan mencerahkan kulit wajah hingga 3 tona
► Menghilangkan jeragat
► Merawat kulit berjerawat dan gelap kerana sunburn
► Memudarkan parut dan bintik2 hitam
► Melembab dan menghaluskan kulit, menghapuskan kulit kering
► Mengurangkan garis penuaan dan kedutan halus
► Merawat ekzema, kudis dan kegatalan
► Anti penuaan
► Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
► Mengurangkan masalah kulit berminyak
► Mengatasi blackhead/whitehead
► Mengecilkan liang pori





DIFORMULASI DARI BAHAN TERBAIK :
►70% Minyak argan
► Kolagen
► Minyak Jojoba
► Vitamin C & E
► Glutathione
► Madu asli
► Susu




ARGAN SOAP ~IBU PUTIH 
RM50 (SM) / RM54 (SS)
BERAT : 120 GM / BAR


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com















Friday

V GRIP : SERUM PENGETAT VAGINA DALAM 5 MINIT

As salam dan hey semua

SERUM PENGETAT VAGINA DALAM 5 MINIT


PERHATIAN! 
Post ini hanya ditujukan kepada mereka yang mempunyai masalah di bawah sahaja. 
@ Rindukan malam pertama?  
@ Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama? 
@ Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’? 
@ Agak longgar selepas bersalin? 
@ Suami kurang memberikan perhatian? 
@ Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM? 


Apa yang anda perlukan untuk mencapai ini semua? 

@ Kacip Fatimah
- Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan. 

@ Manjakani 
- Sebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya. 

@ Senamaki
- Berfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar. 

@ Ubi Jaga 
- Kegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama. Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.


Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.


Kenapa anda perlukannya? 
# Ketat dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan. 
# Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum. 
# Seperti malam pertama - Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama. 
# Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita 
# Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang. 
# Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik 
# Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan 
# Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia 
# Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda. 
# Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!


Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?
Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa! 

Cara Penggunaan: 
Hanya perlu lumurkan 2 titik vgrip di hujung jari anda, dan masukkan hujung jari anda ke dalam lubang faraj selama 15 saat. Gunakan 5-30 minit sebelum bersama. 

100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Disahkan oleh KKM. 


FAQ Adakah produk ini bahaya? 
# Tidak. Produk ini 100% selamat dan dijamin berkesan dan sesuai untuk semua jenis kulit. Ianya dirumus menggunakan herba. Ada Sijil KKM dan Halal. 

Perlu ke saya pakai hari-hari? 
# Hanya perlu pakai setiap kali hendak bersama. Tetapi, untuk permulaan botol pertama, digalakkan memakainya setiap hari sekali. Botol seterusnya hanya perlu apply sebelum bersama (*Saranan ini untuk peroleh kesan maksima).

Siapa je boleh guna? 
# Semua wanita tak kira umur. Termasuk wanita yang mengandung (*3 bulan kebawah). 

Berkesan dalam 5 minit?
#Ya! Ia mengandungi bahan aktif yang membantu vagina menyerap serum dengan cepat. Jadi kesan boleh dirasa dalam 5 minit. 

Sebotol berapa tahan berapa lama penggunaan? 
# Sebotol VGriP penggunaan untuk 2 bulan.Sangat jimat! 

Dimana nak beli? 
# Produk ini hanya dijual oleh kami secara online. Produk ini tidak akan didapati di luar. Jika ada, awas itu pasti produk tiruan! 

Siapa kami? 
# Kami adalah syarikat bumiputra muslim yang bertapak sejak 2010 lagi. 







V GRIP : SERUM PENGETAT VAGINA DALAM 5 MINIT
RM 150 SM RM 160 SS
*free postage*






SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


















































Thursday

SHAKE N TAKE GENERATION 3

As salam dan hey semua...


Pernah dengar shaker N take?
satu-satunya blander yang mendapat sambutan...
mempunyai bentuk dan warna yang menarik....

DESIGN TERKINI 2014 Shake n Take Generasi 3
~ sangat praktikal
~ sangat comel
~ tahan lasak
~ hasilkan smoothie anda di mana sahaja

Adakah anda mengalami hari yang sibuk? 
Perlu sajian yang cepat lagi berkhasiat? 

shake N take adalah citarasa yang memang perlu ada pada kita!
kenapa?
Bayangkan minum smoothie anda terus dari botol yang sama. Tidak hanya itu sahaja keseluruhan proses sangat mudah , membersihkan botol adalah juga mudah. Shake N Take menjimatkan banyak masa dan membuat rutin harian lebih mudah! 

Rekabentuk edgy

SHAKE N TAKE GENERASI 3 adalah pembuat smoothie dengan botol boleh tanggal yang mudah menggabungkan dan membolehkan anda minum dari botol yang sama.  Motor kuasa tinggi mudah digunakan untuk buah-buahan, sayur-sayuran dan ais ke dalam smoothie kegemaran anda.




On-The-Go 
~>Nikmati smoothie anda semasa memandu di dalam kereta 
~>Reka bentuk Shake N Take ini langsing dengan mudah masuk ke dalam pemegang cawan kereta.  
~>Shake N Take boleh memuatkan 16 oz smoothie dan dilengkapi dengan bahagian atas flip yang    membuatkan "drinking" dari botol lebih mudah.  
~>Amat sesuai utk anda yg sentiasa sibuk dan memerlukan sesuatu yg ringkas dan mudah


CIRI - CIRI PRODUK  
# Ada 2 botol di dalamnya 
# Produk untuk membuat jus yg sangat mudah
# Anda boleh blend dah terus minum jus tersebut dari btol yg sama. Mudah kan :-) 
# Mudah untuk mengisar 
# Anda boleh menghasilkan smoothies walau di mana aje 
# Mudah dibawa ke mana-mana 
# Mudah dicuci  
# Mempunyai pilihan warna yg menarik 
# Anda akan mendapat 1 BOTOL PERCUMA dengan setiap pembelian (Maknanya anda akan mendapat jumlah semuanya 2 botol dengan setiap pembelian) 

Didatangkan dalam kotak yg cantik, sesuai untuk dijadikan HADIAH


APA YANG ANDA DAPAT DALAM 1 KOTAK  
"SHAKE N TAKE MALAYSIA GENERASI 3" 
1 Shake N Take Mini Blender 
1 Botol 800ml 
1 Botol tambahan (PERCUMA) 
1 Manual Pengguna


Saiz (L x W x H) 7 x 10 x 34 
Berat 2 kg 
Bahan Stainless Steel Punca Kuasa 2 pin AC Adapter 
Watt 180 W 
Voltan 220 V




available colour
~blue
~purple
~yellow

SHAKE N TAKE GENERATION 3
RM75 (SM) / RM85 (SS)
FREE POS



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com