Instagram

Thursday

MEIKO NATURACTOR FOUNDATION

As salam dan hey semua

Assalammualaikum,
Percubaan pertama kali membeli dan menggunakan Meiko Naturactor ni mmg puas hati..Tak sia-sia lah kata org yang foundation ni mmg bagus..Maaf kali ni suke sgt bab2 kecantikkan..hehe..

Okey jom kita berkenalan dulu tentang Meiko Naturactor foundation.Ada 2 jenis Naturactor Foundation Original ni 1 dari Jepun dan 1 lagi dari China. Yang Yana jual ni dari china tp still ori sbb meiko jugak ade kilang di china

Meiko Naturactor Foundation .


this ORIGINAL yea!!


Meh bace sikit info nih :
Bedak asas yang berasaskan tumbuhan organik (japanese white flower).
Bedak asas ini keluaran meiko cosmetic Inc.
Anda akan kelihatan cantik dan menawan.
Dalam sekelip mata anda seperti artis ataupun model.

SIAPA PENGGUNA?
Anda mungkin tertanya-tanya. Siapa yang pernah menggunakan bedak ini?
Tak pernah pun dengar prodak ini?
Antara pengguna produk ini adalah :-
•Mak andam atau pak andam
•Make up artis
•Anda??bila lagi...
JIMAT!!!!!!

Anda boleh berjimat dengan menggunakan bedak ini.
Bedak ini boleh digunakan selama 6 bulan hingga 1 tahun.
Bedak asas biasa hanya boleh digunakan selama sebulan atau 2 bulan

KELEBIHAN NATURACTOR FOUNDATION CREAM
•~ Anti kilauan / tidak berminyak.
•~ 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
•~ Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
~ UV Protection
~ Diperbuat dari bahan organik asli
•~ Senang digunakan dan tidak melekit
•~ Bertahan hingga 12 jam, berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
•~ Tidak menutup pori-pori
•~ Sering digunapakai oleh makeup artis professional





  


APA KEBAIKKAN NATURACTOR COVER FACE?
100% Original Naturactor Japan
100% brand new 
Sesuai untuk semua Jenis Kulit 
saiz: 20g


Kandungan Cover Face:
Jojoba Oil - Minyak Jojoba memang terkenal dengan fungsinya untuk melembap. So, dengan adanya kandungan ni, Cover Face mampu membantu untuk menghidratkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut, dan cantik berseri.
Rice (Beras) - Cover Face juga adalah rice based powder, so ianya menyerap minyak berlebihan yang dihasilkan oleh kulit, menyeimbangkan kelembapan kulit agar tidak berminyak, menghasilkan kulit yang bebas dari keradangan dan jerawat.
Vitamin E - Meningkatkan metabolisme kulit dan sistem imun.


1) Minyak Jojoba memang terkenal dengan fungsinya untuk melembap. So, dengan adanya ingredient ni, Cover Face mampu membantu untuk menghidratkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut, dan cantik berseri.
2) Cover Face ni jugak adalah rice based powder, so ia menyerap minyak berlebihan yang dihasilkan oleh kulit, menyeimbangkan kelembapan kulit agar tidak berminyak, menghasilkan kulit yang bebas dari keradangan dan jerawat.
3) Kombinasi dua ramuan di atas mampu menghasilkan kulit yang lebih sihat, lembut dan berseri.
4) Cover Face juga terkenal sebagai ''moist powder foundation'' - yang bertindak sebagai bedak asas dan pelembab. Sambil menjadi foundation (menutup cela di muka), ia juga bertindak sebagai pelembap pada kulit.
5) Bertindak sebagai pelindung dari sinar UV, menjadikan kulit tidak mudah gelap 
6) Tidak menutup pori-pori di muka, ringan, tidak melekit, tidak bertompok-tompok apabila dipakai.
7) Bertindak sebagai 3-dalam-1 foundation; sebagai bedak asas, pelembab, dan juga sunblock.
Warna Cover Face:



 
Cara Guna Mudah : 
Lembapkan span (Pastikan air tidak terlalu banyak)
Ratakan foundation mengikut warna kulit  menggunakan span lembap @ berus sehingga rata
Halakan Urutan Keluar Wajah, sebaik-baiknya daripada bahagian bawah wajah menghala ke atas. Bagus untuk melambatkan proses kulit wajah yang kendur semula jadi. ( dap2 sehingga rata)  
Setelah rata, sapukan  loose powder untuk kemasan yang lebih sempuna & wajah lebih gebu. Pastikan sapuan loose powder dibuat sedikit demi sedikit. Dap puf loose powder sedikit demi sedikit secara pelahan.
Sapuan loose powder blh menggunakan puf @ berus (Dap-Dap Mengunakan Span Loose Powder @ Menggunakan Berus Loose Powder)


Tak paham jugak?? 
Ha layanlah video nih 
( thanks to akak Chadiyus sudi buat video, sy sahare kat sini yea)

Apa Itu Meiko Naturactor Foundation?
Merupakan bedak asas yang berasaskan tumbuhan organik (mengandungi ekstrak bunga sakura)

Antara kebaikkan bunga tersebut ialah:
Membantu kulit menjadi lebih lembut.
Membantu menghidratkan kulit.
Mengurangkan kerandangan
(sesuai untuk yang mengalami masalah jerawat)

Orang Jepun selalu keringkan bunga sakura ni untuk diminum bersama teh. Selain itu, ia juga ada perlingungan dari UV. Ini sangat penting sebab matahari adalah punca penuaan kulit yang no.1.


KELEBIHAN NATURACTOR COVER CREAM
- Anti kilauan / tidak berminyak.
-100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
- Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation
- Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
- Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit
- Long lasting & tahan sehingga 12 jam
- Tidak menutup pori-pori

Harus di ingatkan produk yang digemari ramai ini pastinya mempunyai barangan TIRUAN..So nak beli kena berhati-hati yerk...Mari kita lihat perbezaan antara yang Original dengan yang Tiruan.


Ciri2 Naturactor Tiruan:
1. Berminyak dan bila pakai nampak berminyak sangat.
2. Bila Apply banyak kali pun tidak akan menutup cela atau parut2.
3. Teksturnya sangat lembik tidak padat. 
4. Disertakan dalam kotak kecik.
5. Harga lebih murah berbanding yang ori.


Korang impikan kulit yang gebu, licin dan berseri-seri tanpa memakai botox?

Lupakan sahaja bedak asas atau krim yang mengandungi bahan kimia yang 
merbahaya yang boleh menyebabkan kanser!!!!

Satu anugerah teragung dalam dunia kecantikkan..... 
Bedak asas yang di tunggu-tunggu oleh semua wanita....
Tiada tandingan. Hebat & menakjubkan!!! 
Produk terlaris di Jepun. 
 Anda pasti tidak menyesal... 

MEIKO NATURACTOR FOUNDATION
1 PC : RM40sm / RM45ss
5 PC : RM150sm / RM155ss

SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























Wednesday

DNARS SKINCARE ORIGINAL

As salam dan hey semua....


D'nars Skin Care 
~Set Pencerahan Dalam 7 hari
~100 % di jamin berkesan
~100 % lulus KKM

Produk Dnars Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.  Selamat dan ia berkesan!


SET SENSITIF ( KULIT JERAWAT/BERMINYAK)
Set Trial Normal RM59.90
 Toner Treatment  RM27.90
Krim Ku-Neng RM26.90
Glowing Foundation RM45.90
*Kos POS RM6 (sm) / RM9 (ss)
___________________________
RM166.60 (sm) / RM169.60 (ss)


Harga Promosi Set Normal
RM160 (sm) / RM165 (ss)
free pos


KEBAIKAN :
* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.

Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

CARA PENGGUNAAN SET KULIT SENSITIF / JERAWAT
siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim scr nipis (lps pakai day cream , terpulang utk anda samaada utk menggunakan bedak @ tidak)
4. Guna glowing foundation jika ade urusan diluar utk menampakkan kulit lagi flawless

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. Penggunaan moon cream diselang selikan dengan toner treatment 


(mlm ni pakai moon cream, malam esok pakai toner treatment)
(selang selikan toner treatment dgn moon cream, tak boleh pakai sekaligus)
** Dalam 1 minggu pertama ,x digalakkan utk pakai cream malam lg...bg kulit serasi dulu..pastu next week tu barulah pakai night cream.nk cantik,kena sabar kn? hehe.


SET DNARS JERAWAT selain daripada memakai pakej dnars jerawat uolls juga digalakkan untuk memakai bersama produk khas dnars set jerawat yang lain bagi memastikan kulit lebih consisten dan kesan yang bagus serta mendapat feback yang cepat!


SET NORMAL (kulit normal)
Set Trial Normal RM59.90
 Toner Collagen  RM21.90
Krim Ku-Neng RM26.90
Glowing Foundation RM45.90
*Kos POS RM6 (sm) / RM9 (ss)
___________________________
RM160.60 (sm) / RM163.60 (ss)

Harga Promosi Set Normal
RM155 (sm) / RM160 (ss)
free pos


Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :-
* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori-pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Menyerikan kulit yang kusam
* 100% recommended


SET SENSITIF ( KULIT JERAWAT/BERMINYAK)
Set Trial Sensitif RM59.90
 Toner Treatment  RM21.90
Glowing Foundation RM45.90
*Kos POS RM6 (sm) / RM9 (ss)
___________________________
RM133.70 (sm) / RM136.70 (ss)

Harga Promosi Set Jerawat
RM130 (SM) / RM135 (SS)
free pos




KRIM KU-NENG (NORMAL/JERAWAT)
**RM26**
*tak termasuk postage

-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. 

(Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. 
Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.- 


KEBAIKAN :
- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.-
- Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.-
- Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
- Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.


CARA GUNA :
Dipakai secara berselang seli bersama night cream. 
Pakai secara nipis sebelum tidur.



MAGIC GOLD FOUNDATION 
**RM40**
* tak termasuk kos pos

Alamilah perubahan wajah dengan Foundation Ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit . Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

KEBAIKAN :
- Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan wajah.
- Menutup kecelaan pada wajah.
- Mengandungi Vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
- Sesuai untuk kulit jeragat / kulit kusam / normal
- Dikeluarkan dalam satu warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan hasil warna mengikut jenis darah / ton kulit.
- sesuai digunakan untuk semua jenis kulit,Untuk Lelaki & Wanita.

( Kesan Dapat Dilihat Dalam Tempoh 1-2 Minggu Penggunaan )



TONER TREATMENT (KULIT BERJERAWAT/JERAGAT)
**RM22**
* tak termasuk kos pos

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

KEBAIKAN 
- mengecilkan liang pori..
- menyegarkan kulit.-
- mengelakan kekeringan kulit.- 
- merawat jerawat/jeragat.


SILKY GOLD 
**RM37**
* tak termasuk kos pos

Miliki wajah yang bebas cela dengan Silky Gold Foundation Dnars. Bedak asas yang menyandungi SPF 40 dan minyak biji anggur ini diformulasikan untuk mengatasi masalah kulit berminyak, di samping melindungi sel kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit. Ia sesuai digunakan untuk kulit yang berjeragat, berminyak, kusam, sensitif, dan normal.

Khasiat Silky Gold Foundation Dnars
Mencerah, menganjal dan menegangkan kulit wajah.
Menutup sebarang cela pada kulit wajah
Menghilangkan parut pada wajah
Mengawal kandungan minyak pada kulit

Kandungan Silky Gold Foundation Dnars
Minyak biji anggur: Ramuan ini mempunyai kualiti astringen yang tinggi dan mampu menegangkan kulit wajah. Selain itu, minyak biji anggur juga berfungsi untuk melembapkan kulit, mengatasi masalah jerawat dan melindungi kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit.

Vitamin E: Pengambilan vitamin E yang konsisten menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan lebih berseri. Ia juga kaya dengan anti-oksida yang mampu mencegah penyakit yang boleh merosakkan kulit wajah anda. Vitamin E juga berperanan untuk mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit yang kusam.

Cara Penggunaan Silky Gold Foundation Dnars
Cuci muka dengan bersih, sebaik-baiknya dengan sabun beras ataupun sabun kolagen
Keringkan wajah terlebih dahulu sebelum menyapu toner dan seterusnya krim pelembap pada kulit
Sapukan Silky Gold Foundation

Untuk hasil yang lebih berkesan, gunakan Silky Gold Foundation Dnars bersama produk-produk lain keluaran Dnars. 



TONER COLLAGEN (KULIT NORMAL) 
**RM28**
* tak termasuk kos pos

Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering

KEBAIKAN
*mengecilkan liang pori
*menyegarkan kulit
*mengelakkan kekeringan kulit



GLOWING FOUNDATION SKINCARE
RM45.90
*EXCLUDING POSTAGE

~ Glowing foundation hanya dikeluarkan dalam 1 warna sahaja
~ Bila apply kat skin automatik akan ikut warna skin kita
~ Senang kan! Confirm sesuai dgn semua jenis warna kulit..
~ Ia ringan dan x berminyak.

Slps pakai day cream, anda blh pilih samada nak pakai magic foundation atau glowing foundation. Selain dapat benefit glowing, ia juga mencerahkan dan dapat menutup cela/ parut pada wajah.

Glowing Foundation produk terbaru keluaran Dnars Skincare.
Glowing Foundation adalah foundation yang tahan lama serta mampu menghilangkan kesan-kesan gelap dimuka dengan sekata. Glowing Foundation ini adalah vitamin CC krim atau Colour Correcting Cream boleh membantu menghasilkan tona kulit sekata,sesuai digunakan oleh wanita yang mempunyai masalah kulit seperti kemerahan,kusam dan lain-lain.Krim ini lebih ringan dan kulit akan menjadi lebih cerah dan lembut setelah diaplikasikan pada wajah anda serta mampu memberi kelembapan dan melindungi cela di wajah.



Keistimewaan Glowing Foundation Dnars Skincare
-Tahan sehingga 10jam
-Tidak berminyak @ melekit
-Ringan & senang digunakan , dgn sekali sapuan pun dah rata ke seluruh wajah
-Dikeluarkan dlm 1 warna shj, bila dah pakai akan ikut warna kulit (ikut warna darah kita)
-tidak menyumbat pori @ menyebabkan masalah jerawat @ masalah lain
-Selain dari cerahkan & lembapkan kulit, ia juga dpt menutup cela dan parut pd wajah
-wajah akan nampak glowing & natural


Cara Pemakaian Glowing Foundation
1) Sapukan day cream di wajah terlebih dahulu.
2) Kemudian aplikasikan Glowing Foundation dengan hanya sedikit sahaja di wajah.
3) Oles rata dengan lembut serta ratakan dengan rapi
4) Biarkan sebentar kemudian rapikan dengan bedak 


Soalan Berkaitan Glowing Foundation
1) Sesuai untuk yang ada masalah kulit sensitif tak?
Untuk kulit sensitif juga sesuai menggunakan Glowing Foundation

2) Jika guna Glowing Foundation kulit akan mudah berminyak serta comot tak?
Glowing Foundation tidak akan menyebabkan kulit wajah berminyak serta comot

3) Lelaki boleh guna Glowing Foundation ini
Lelaki juga sesuai menggunakan produk ini

4) Berapa lama boleh tahan jika guna Glowing Foundation ini?
Boleh bertahan sehingga 10 jam










SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




























Thursday

Sales November

As salam dan hey semua....


Shida ada buat SALES NOVEMBER, harga sales kali ini memang kaw-kaw promosi dan murah...
bukan sebab fake!
haippp!semua stock dan produk dalam list ini adalah ORIGINAL!
ada kelulusan kkm serta shida jugak ada ID bisness....so bukan tipu dan original!

SALES NOVEMBER bermula pada 24-11-2014 sehingga 30/11/2014
jangan lepaskan peluang ini....
















SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





































Wednesday

K KOLLY SWEET 17: ORIGINAL VS FAKE

As salam dan hey semua...

Alhamdulillah kerana shida diberi kepercayaan!
semua barangan yang shida jual adalah original....semua senarai yang ada kat sebelah ni adalah original sebab shida menawarkan harga yang berpatutan serta murah adalah kerana shida sering buat promosi...so jangan lepaskan promosi setiap bulan...

qalasakura merupakan STOKIS BERDAFTAR K KOLLY SWEET 17..dapatkan K KOLLY Original daripada kami ..::)))

K-COLLY SWEET 17
~ 1.5MILLION MG COLLAGEN NANO
~ 12 X STEM CELL
~ 39 X VITAMINS & MINERALS
~ HIGH POTENCY AND FAST ABSORPTION
~EXTRA "WHITENING EFFECT" WITH WHITENING ESSENCE

BEWARE OF K COLLY FAKE !!!PASTIKAN ANDA MEMILIKI K COLLY DENGAN SERIAL NO YG SAH DARIPADA KAMI !!!

Anda mempunyai kulit kusam, kering, berjerawat atau berjeragat?
Ingin kembalikan kemulusan kulit sehalus kulit bayi ?


K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG juga membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata. Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit, memutihkan kulit secara semulajadi, menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10x lebih cepat. Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah. Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku, sendi, otot dan rambut. Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi. Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

SATU-SATUNYA COLLAGEN NANO PERTAMA DI MALAYSIA
 IAITU K-COLLY SWEET 17 THE KOREAN SECRET !! 


BILA BADAN KITA SELALU DIISI DENGAN COLLAGEN ,TUBUH BADAN KITA TIDAK AKAN MUDAH KENDUR. 

BAGI YANG SUDAH KENDUR MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK MENAIKKAN KEMBALI MANA-MANA YANG SUDAH KENDUR.BUKAN WANITA SAHAJA YANG MENGALAMI KEKENDURAN,LELAKI JUGA BOLEH MENGAMALKAN K-COLLY BAGI MENJAGA KESIHATAN KULIT DAN MASALAH KESIHATAN.


Ciri-ciri K-Colly Sweet 17
  • Ianya bukan ubat, tapi ia makanan tambahan , 100% herba, tiada kesan sampingan
  • Ada Kelulusan KKM, Dijamin selamat (rujuk pelekat hologram)
  • Halal, ada sijil Halal JAKIM, rujuk sticker JAKIM
  • Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaan " ada Pengguna sudah merasai perubahan dalam masa 24 jam"
  • K-Colly Sweet 17 adalah produk keluaran Malaysia, halal JAKIM, Sijil GMP, berasaskan formula teknologi nano dari Korea, dgn kehalusan kolagen 1,500,000MG.


ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17
  • Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari. 
  • Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah. 
  • Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering. 
  • Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata. 
  • Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka. - Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari. 
  • Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak. 
  • Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman. 
  • Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut. 
  • Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka. 
  • Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah. 
  • Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit. 
  • Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit / telapak kaki. 
  • Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit. 
  • Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit. 
  • Sesuai untuk lelaki mahupun wanita / remaja. 
  • Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi. 

Siapa yang sesuai makan K-Colly?
  • Remaja 13 tahun ke atas
  • Lelaki dan perempuan
  • Ibu Hamil & Menyusu


Kandungan K-Colly ?
  • HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 
  • ASTAXANTHIN - bagus untuk mereka yang penyakit eczema 
  • COENZYME Q-10 
  • L-GLUTATHIONE BERRY PLUS - fungsi untuk mencerahkan kulit kusam - MULTIVITAMIN - ni bagus untuk kulit juga, tulang, rambut dan kuku 
  • PURE PEARL POWDER - untuk kulit nampak glowing 
  • HYALURONIC ACID - yang ni untuk kuatkan tulang, akar rambut, kuku - 12X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach) - stem cell pun sama juga untuk kebaikan keseluruhan badan.

K Colly 100% Dijamin Dan Disahkan Oleh JAKIM , Semestinya K Colly HALALAN TOYYIBAN



CARA PENGAMBILAN K-COLLY SWEET :

CARA PENGAMBILAN :
- Masukkan setengah scoop serbuk K Colly ke dalam mulut secara perlahan-lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air. Makan  1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.
- Rasa manis2 buah. Sedap.
- Boleh diambil lelaki dan wanita. Selamat diambil oleh wanita hamil, bebas pengawet, pewarna dan perasa tiruan serta tanpa gula tambahan.


CARA PENGAMBILAN K COLLY DI BULAN PUASA :
- Berbuka dengan Kemam 1/2 scoop k-colly dan minum bersama jus @ air suam
- Sebelum berterawih, pastikan minum air mineral sekurang-kurangnya segelas
- Sebelum tidur, kemam lagi 1/2 scoop lagi sblm tidur, bagaikan anda sedang menjalani proses kecantikan sewaktu tidur. Pastikan minum air mineral 2 @ 3 gelas sblm tidur utk kesan yang memberansangkan
- Bagi yang ingin kekal sihat dan bertenaga ketika berpuasa, ambil 1/2 scoop lagi k-colly ketika bersahur dan rasailah tenaga berpanjangan serta kekal sihat dan cantik

* air mineral yang cukup menjamin kesan yang lagi pantas


K-COLLY COLLAGEN NANO SANGAT 100% SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU DAN WANITA HAMIL KERANA FORMULA KAMI TIADA :

 TIADA BAHAN PENGAWET
 TIADA PERASA TIRUAN
 TIADA GULA TAMBAHAN
 TIADA PEWARNA TIRUAN

K-COLLY COLLAGEN NANO MEMBANTU PARA WANITA HAMIL AGAR BERTENAGA DAN BAYI & IBU YANG MENYUSU MENDAPAT NUTRISI DAN ZAT YANG SEMPURNA.



Jom baca kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??

● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

● K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.


SOALAN LAZIM BERKAITAN K-COLLY
S» Adakah jika makan K-Colly Sweet 17 ada kesan sampingan? 
J» K-Colly tiada kesan sampingan kerana ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan 

S» Adakah Produk ini ada kelulusan Kementerian Kesihatan? 
J» K-Colly Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,(rujuk pelakat hologram di kotaknya) 

S» Adakah K-Colly Sweet 17 Halal? 
J» HALAL, ada sijil halal jakim, rujuk sticker jakim, Belakang Jar K-Colly ada logo Halal 

S» Berapa lama untuk nampak kesan? 
J» Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 24 jam, 

S» K-Colly Sesuai pada umur berapa? 
J» Remaja berusia 13 tahun ke atas, warga emas pun boleh pakai 

S» Adakah K-Colly sesuai pada lelaki? 
J» K-colly 17 Sweet sesuai pada Lelaki dan Perempuan. 

S» Ibu Mengandung boleh tak makan K-Colly Sweet 17? 
J» Digalakkan pada Ibu Hamil & Ibu Menyusu, tiada kesan Sampingan 

S» Perlu tak makan makan K-Colly Sweet 17 selepas kulit menjadi cantik? 
J» Boleh berhenti makan K-Colly Sweet 17, hanya jaga permakanan & kena banyak minum air untuk bagi kulit sentiasa Natural. 


Bagaimana untuk membezakan antara K-Colly Original dan Tiruan?

Ramai yang bertanya , macam mana nak mengenalpasti k-colly original dan tiruan, Ok, disini saya tunjukkan cara mengenalpasti k-colly original supaya anda tidak tertipu dengan membeli k-colly tiruan

 
1) K-Colly sekarang adalah penutup berwarna PINK peach (dulu putih) , selain itu scoop juga berwarna pink peach

2) Di bawah botol ORIGINAL terdapat expired date dan LOGO K-Colly. Jangan beli jika ianya TIADA LOGO K-Colly dibawah botol

3) K-Colly tudung yg warna putih (yg lama) juga masih original tetapi sila berhati-hati jika tiada expired date di bawah botol. Jangan beli !!!


4) Perbezaan K-Colly Original dengan tiruan. Perbezaan pada logo di atas QR Code. Untuk tiruan, logo agak gelap. Jika Scan QR Code akan keluar " Awas, produk anda adalah tiruan"



5) Kesalahan ejaan pada kandungan K-Colly. Tiruan- Hvaluron Hyalurair Acid. Original - Hyaluron Hyaluronic Acid


6) Perbezaan K-Colly Original dengan Tiruan. Kesalahan ejaan pada kandungan K Colly. Tiruan - Pearl Pender , Original - Pearl Powder


7) Satu lagi, K Colly original terdapat bar kod berwarna merah pada botol. Bila botol disengetkan, akan nampak di bar kod merah yg menunjukkan nombor 17


8) Jom lihat sama ada K Colly Collagen anda adalah ORIGINAL atau TIDAK.


Scan QR Code
Juka keluar " This serial number has reached the scanning limits" . Ia adalah TIRUAN


9) Update terkini !! Scan QR Code, dan jika keluar seperti dalam gambar, bermakna produk itu dalah tiruan

Jadi, anda jangan tertipu dengan K Colly Tiruan...walaupon harganya jauh lagi murah dari hg sebenar, jangan mengambil risiko dengan kesan buruk yg akan terjadi pada diri anda


Harga Pasaran
RM169 (sm) / RM179 (SS)

* Hati2 dengan HARGA YANG TERLALU RENDAH dari harga ASAL kerana dikhuatiri ianya produk TIRUAN

* Walaupun bentuk botol yg sama kami tidak akan bertanggungjawab tentang kesan sampingan BURUK yang bakal anda hadapi


Testimoni K Colly Original !!!















K KOLLY SWEET 17
RM140sm / RM150ss
(PROMOSI PRICE QALASAKURA)
*FREE POSTAGE*




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com