Monday

CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODYBATH + LOTION + SCRUB )

As salam dan hey semua......


 CHERRY BLOSSOM  SET 3 IN 1 ( BODYBATH + LOTION + SCRUB ) 
MURAH DAN WANGI


Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )

Set Mandian Cherry Blossom merupakan Product yang telah di import dari Korea & diperbuat dari bahan-bahan Semulajadi & Diperkaya dengan Extract Susu & Buah Buahan...


100% ORIGINAL GURLAI BRAND IMPORTED all the way from KOREA 


Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )
SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM TERDIRI DARIPADA :

✔Scrub Bathsalt 400gram
✔Mandian Bodybath 500ml
✔Losyen Bodylotion 500ml


Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )
KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

✔Langsung tidak melekit
✔Tahan sehingga 3 bulan/set
✔Memberi kelembapan yg maksima
✔Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan
✔Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
✔Haruman yang berpanjangan & tahan lama
✔Memelihara Kehalusan Kulit
✔Menyegarkan Tubuh Badan
✔Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
✔Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
✔Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
✔Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
✔Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
✔Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
✔Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi
✔No Mercury
✔No Paraben 
✔Wangian ada Aromaterapi


Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )
Kalau anda nak tahu , Body Scrub sangat bagus kerana ia merupakan salah satu perawatan kulit yang dapat membuat kulit halus, membuang kotoran dan sel-sel kulit mati, membuat kulit lebih bercahaya, melancarkan pengaliran darah, serta menenangkan fikiran.


BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN SCRUB DENGAN BETOL 

LANGKAH 1 :
Sebelum mengaplikasikan body scrub ke seluruh tubuh, lebih baik jika Anda mandi terlebih dahulu dengan menggunakan sabun antiseptik atau body bath untuk menghilangkan bakteri dan kuman yang menempel pada kulit tubuh.

LANGKAH 2 :
Setelah mandi, keringkan tubuh dengan tuala yang bersih

LANGKAH 3 :
Setelah badan kering dan masih dalam keadaan agak lembab, aplikasikan body scrub ke seluruh tubuh;

LANGKAH 4 :
Saat mengoleskan body scrub ke seluruh tubuh, picit-picitah dan gosokkan body scrub dengan cara memutar membentuk lingkaran;


LANGKAH 5 :
Oleskan body scrub dengan perlahan-lahan serta hindari bagian kulit yang sangat sensitif atau terdapat luka, agar Anda mendapatkan kulit halus dan bukan kulit yang teriritasi;


LANGKAH 6 :
Biarkan body scrub mengering pada tubuh lalu gosokkan body scrub secara perlahan.


LANGKAH 7 :
Selanjutnya, bersihkan sisa body scrub pada tubuh dengan sabun dan air hangat serta akhiri dengan membasuh kulit dengan air dingin;


LANGKAH 8 :
Setelah proses luluran selesai, segera keringkan tubuh Anda dengan tuala yang bersih dan lembut...
Mudah kan 
Anda dah tahu kan camana nak gunakan Scrub dengan Betol 
Lepas ini pasti kulit anda akan lebih Cantik & Halus selepas menggunakan Scrub dari Cherry Blossom nih....
Sudah la kulit Lebih Cantik , Halus malah anda juga akan lebih Relax lepas menggunakan Set Mandian Cherry Blossom 


Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )
CARA MENGGUNAKAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

Basahkan bdn dgn air 30% , pastu sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang-kurangnya.. Bahagian yg berdaki, ada hitam-hitam tu gosok lama-lama skit nooooo... hehe biarkan seketika. kemudian baru bilas.
Mandi seperti biasa menggunakan body wash
Selepas mandi , boleh sapu body lotion yg wangi tu


NOTED : Amalkan Selalu... Insyallah kulit anda akan semakin Cerah Berseri 




TESTIMONI PENGGUNA SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM :

Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )

Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )

Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )

Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )

Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )


Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )


Image result for CHERRY BLOSSOM. SET 3 IN 1 ( BODY BATH + LOTION + SCRUB )

 CHERRY BLOSSOM :- 
SET 3 IN 1 ( BODYBATH + LOTION + SCRUB ) 
RM85 
(CITYLINK) *fre postage*



LOOSE ITEM CHERRY BLOSSOM ::
SCRUB 400G = RM25 + POS SM RM7 / RM11 SS
BODYBATH GEL 500ML = RM30 + POS SM RM7 / RM13 SS
BODYLOTION 550ML = RM30 + POS SM RM7 / RM13 SS


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























Thursday

MUNAFIE PANTY : UNDERWARE

As salam dan hey semua


Japanese MUNAFIE High Waist Women's Panties

Function:Hips Push Up, Shaping, Sexy , Breathable
The Waist Type:High-Waist
Color : Black, Grey, Brown, Nude
Size :Free Size
Waist: 69-100cm

Fabric Content :95% Bamboo Fiber + 5% Spandex
Material:Bamboo Fiber,Cotton,Spandex
Material Composition:Bamboo Fiber
Panties Type:Briefs
The Bottom Fork Material :Cotton

Perut boncit?Sukar untuk mengimpis, jangan risau! MUNIFIE akan menolong anda dari perut boncit itu.

panty ajaib! pakai terus tersorok 







MUNAFIE PANTY

1 X RM15
5 X RM13
10 X RM11

NOT INCLUDE POS






Colour Available :
merah n biru fit until xl
hitam, coklat ,grey tu kecik skit...fit until L size



MUNAFIE PANTY

1 X RM15
5 X RM13
10 X RM11

**NOT INCLUDE POS




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com



















































CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK - ORIGINAL

As salam dan hey semua....


Chubby Chubby Weight Gain Milk ialah produk pilihan ramai berkesan
membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!

Dah bosan selalu kena sindir dengan kawan??? Selalu kena perli dengan 
saudara-mara???Jom ubah bentuk penampilan anda bermula dari sekarang!!!.
Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan.Bagi mereka terperanjat kaw..
kaw punya dan malu sakan dengan perubahan penampilan anda yang bermula
 dari hari ini!!!.Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri anda dengan satu produk
 ni yang mana ia membantu anda untuk mendapatkan bentuk tubuh badan
 yang lebih ideal.Tunggu apa lagi..Jom buktikan kepada mereka!!!!!


KELEBIHAN  CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
✔Membantu menambah selera makan anda.
✔Membantu memutih dan mencantikkan kulit.
✔Membantu memberi kekuatan atau tenaga pada tubuh.
✔Membantu menaikkan berat badan ke tahap ideal.
✔Membekalkan vitamin dan collagen yang mencukup untuk kulit.
✔Mengatasi masalah jerawat dan parut.
✔Anjal,padat,pejal,montok.
✔Memudarkan jerawat.
✔Membantu mencerahkan kulit.
✔Menaikkan dan membesarkan punggung dan  dada bagi wanita.
✔Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang.
✔Membantu menambah susu ibu.
✔Baik untuk ibu hamil dan menyusu.
✔Mencantikkan kuku dan rambut.
✔Merawat masalah tona tak sekata dan parut..


KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
✔Susu Skim.
✔Protein.
✔Gula.
✔Minyak Sayuran.
✔Gentian.
✔Rasa Coklat Semulajadi.
✔10 Vitamin.
✔10 Mineral.
✔Soya Lesitin.

CARA PENGAMBILAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
1 sachet sehari sebelum makan.



TIPS TAMBAH BERAT BADAN
✔ Konsumsi Karbohidrat.Tubuh memerlukan karbohidrat sebagai sumber tenaga.
Jika ingin menaikkan berat badan,Anda harus mengonsumsi cukup karbohidrat.
✔ Protein.Tubuh Anda perlu protein untuk pembentukan otot,stuktur organ 
dan menjaga fungsi sistem imun tubuh.
✔ Lemak.Lemak diperlukan tubuh sebagai cadangan tenaga,menjaga kesehatan
rambut,kulit dan fungsi syaraf.
✔ Vitamin.Konsumsilah sayur dan buah beraneka warna agar kebutuhan vitamin
 Anda terpenuhi.Anda bisa mengombinasikan beberapa sayur dan
buah dalam sehari.
✔ Mineral.Kalsium,zat besi,seng,fosfor,iodin,natrium,kalium,dan fluorin merupakan 
jenis mineral yang diperlukan tubuh.
✔ Air Putih.Minuman bersoda,cappuccino dan sari buah memang mengandung 
banyak gula dan membuat Anda cepat gemuk,tapi tidak sehat. 
✔ Olahraga.Tubuh berisi yang sehat tak akan terwujud jika Anda malas olahraga.Jenis
latihan kardio seperti jogging,jalan cepat dan aerobik bisa membuat tubuh terlihat
 berisi tapi tidak menggelambir karena lemak berlebih.
✔ Hindari Junk Food.Hentikan kebiasaan Anda menyantap junk food seperti burger,
hot dog,pizza,kraker atau daging olahan yang dibekukan.


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
Chubby Chubby Weight Gain Milk produk 100% Original dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.

PANTANG LARANG CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
✔Untuk hasil yang baik Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
✔Tidur awal,Rehat secukupnya
✔Amalkan gaya hidup sihat
✔Kurangkan makanan tidak berkhasiat
✔Lemak tinggi
✔Berminyak
✔Minuman bergas
✔Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Ada testimoni pengguna Chubby Chubby Weight Gain Milk.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)







CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK -  ORIGINAL
RM50 SM / RM55 SS




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















RAPIBUST MASK - original

As salam dan hey semua


Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara
RAPIBUST - IT WORKS FOR 

EVERYONE!!!!!
NO SIDE EFFECTS
NO SIDE EFFECTS
NO HORMONES


Masih mencari produk yang sesuai..
Cubalah Masker Kolagen Payudara Rapibust!!
Sangat membantu untuk membesarkan dan memejalkan payudara anda tanpa sebarang kesan sampingan..
Alami pengalaman terbaik sbg seorang wanita bersama Masker Kolagen Payudara Rapibust!!


*********************************************


Sebelum bercerita lebih lanjut tentang kebaikan dan kelebihan mask ini, so hari ini nak tunjukkan macam mana perbezaan untuk kenal pasti sama ada RAPIBUST MASK ORIGINAL & FAKE

First : Pastikan ada perkataan word 100 di bawah gambar wanita baju merah ni, kena sebijik macam ni taw?


Second : Ada line emas di seriap perkataan cina tu, uolls akan nampak bila beli nanti, kalau tak ada emas tu tandanya fake


Third : Mask tu memang lembut tapi tak mudah koyak, lembik sikit je tapi still boleh pakai tanpa tiba-tiba terkoyak. kalau jenis cepat koyak dan rapuh so itu tanda fake.



Fourth : Yang ni penting, setiap barang yang kita beli boleh scan kan? so kalau barcode yang boleh scan tu tanda yes! ori! but kalau yang jenis scan tak ada no found, itu tanda tak original....


alhamdullilah semua ni adalah tanda-tanda original, dan setakat ni cust sis dapat feback yang +ve dari rapibust mask sis, yang penting pakai tu biar berpanjangan jangan la skip ok?pernah la cust sis beli dengan orang lain dan tanya kenapa kotak mask barcode tak boleh scan.... so dah tahu jawapan kan?
lepas tu ada cust yang lain, mask dia selalu cepat koyak dan rapuh, so jawapan dia kalau original memang lembut tapi tak mudah koyak.....



Dah besar! Dah besar! Baru 6hari... dah bsr!!!!!
Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang lendur anda HANYA dalam waktu 10 hari. 

Mengandung Kolagen semulajadi yang dapat membantu membesarkan dan menegangkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan! Tiada ada kesan sampingan! Tidak melantun balik kesan selepas berhenti pakai! Cara pemakaian sangat mudah, hanya masukkan mask pada bra anda, sangat praktis dan nyaman dipakai.

Mask kolagen payudara ! Menegang & membesar dlm masa 10hari!

1st pakai treatment pertama, xrasa ape2 perubahan mask kolagen payudara ni... tetapi bila teruskan treatment kedua... perubahan AMAT ketara!!! Payudara menjadi tegang dan tidak kendur teruk lagi, sbb dah breastfeed 3 anak.... so..amazing kan?? Tak caya hanya mask kolagen boleh menegang dan membesarkan payudara !! Sekarang jann teruskan lagi treatment yg ke3 dah!!! huhu... breast jann dah besar 1 cup !!!!

Byk lagi dah terbukti mmg mask kolagen ni berkesan!!!! Tidak risau kesan sampingan sbb ini bukan ubat hormon, dan tidak mengandungi ubat larangan utk merangsang pembesaran payudara!

Mask ni sesuai dipakai oleh semua golongan wanita termasuk ibu yg menyusu!!
Tidak mengandungi hormon, tiada bahan merbahaya !! Ia menggunakan kolagen semulajadi and menyerap masuk ke lobus payudara , dengan ni payudara akan menjadi tegang dan besar, tambahan pula tidak kembali ke saiz asal jika berhenti menggunakannya!!


Masukkan mask yang basah ini kedalm bra anda, pasti nyaman & sejuk sekali

♥ Untuk hasil yang maksima, gunakan setiap malam sebelum tidur selam 1 minggu berturut-turut. Tidak ada efek sampingan dalam penggunaan Rapibust Masker Kolagen Payudara kerana 100% natural!!!
♥ Rapibust Masker Kolagen Payudara hasrat untuk mempunyai bentuk payudara ideal dan pejal kini bukan mustahil lagi..
♥ Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang kendur anda HANYA dalam waktu 10 hari.



Keistimewaan Rapibust:
♥ Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara♥ 3 rawatan akan menambahkan saiz payudara♥ Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam♥ Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum.
Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru


original mask and pic 

1 box isi 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari
For better results, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment)

Kenapa mesti guna 3 treatments dengan tidak berhenti?
First Treatment - Growth
Second Treatment - Compacting
Third Treatment - Constant

1 box RAPIBUST contains 4 pieces.
1 EFFECTIVE TREATMENT COURSE = 5 BOXES
After 3 - 5 courses = visible and permanent results.


HARGA OFFER :
1 BOX ( 4pcs masker : utk 2 hari) = RM20

3 BOX ( 12pcs masker : utk 6 hari) = RM50

5 BOX (20 pcs masker : utk 10 hari) = RM70


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com











Sunday

SECRET KAWAII COLLAGEN SET JIHAN 3 IN 1

As salam dan hey semua



Ingin tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji? 

Inilah dia supplement TERBAIK kerana bahan-bahannya yang LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA. 

Ianya juga mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit bagi melambatkan penuaan dgn efektif. 

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari..

SECRET KAWAI COLLAGEN SET JIHAN 3 IN 1 
• 1 jar SSWKC Hijau (31 sachet)
• 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
• Free Kawaii Foundation


 Terkejut tengok JIHAN MUSE Raja Lawak kini dah putih bercahaya?
Dulu kalau korang perasan kulit Jihan gelap tau. Sekarang ramai tak percaya Jihan boleh jadi putih mcm ni. Apa produk yg Jihan guna ye?
Rupa-rupanya JIHAN MUSE dah amalkan Secret Skin White Kawaii Collagen selama 5 bulan sebelum bersetuju utk menjadi duta produk ni. Cubalah selama 5 bulan pasti kulit korang putih gebu gebas sampai jiran sebelah rumah pun terlopong tengok.
Semua masalah kulit seperti jerawat, jeragat, selulit, kulit teregang, parut dan lain-lain boleh diselesaikan hanya dalam satu produk. Kenapa tak percaya lagi.


Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:
- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KULIT :
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KESIHATAN:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk PARA IBU:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! 
kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano! Tak rugi anda mencuba


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

• 1,600,000mg

• 36x Anti-Oxidant

• 14x Stem Cell

• 20x Super Fruits

• Pitera Rich Extract


Cara Pengambilan

KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA bersama SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

------------------

.. Kalau nak cepat kesan /anda merokok/anda demam/selsema/batuk .. Amik extra vitamin c 500mg

.. Kalau ada amik ubat tahan sakit/demam/selsema/batuk.. Jarakkan 2-4 jam dari pengambilan Supllement ini

Sebab apa kena jarakkan? Sbb ubatan tahan sakit juga ada sedikit unsur spt caffein

Elakkan caffein sbb caffein bleh kurangkan keberkesanan vitamin c .. Sekaligus kurangkan keberkesanan Serapan gluta dlm badan

Selain beli detox yg byk dijual atau detox tea., boleh juga amalkan air detoks home made . Ia boleh keluarkan toxin dari badan kita..jadi segala suplement/nutrien senang diserap dan membantu mempercepatkan lg proses penyerapan gluta 




.








 SECRET KAWAI COLLAGEN SET JIHAN 3 IN 1 
 RM220 (SM) RM225 (SS)
• 1 jar SSWKC Hijau (31 sachet)
• 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
• Free Kawaii Foundation



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com