Sunday

SATIN SKINZ FACIAL 3+1 SKINCARE: RAHSIA KULIT WAJAH MENAWAN

AS salam dan hey semua

SATIN SKINZ FACIAL YUUME ROSEHIP + VITAMIN E

Anda mengalami Masalah Kulit Kusam
Lemah dan Tidak Bermaya

Mahu Satin Skinz bantu Anda??
KESAN SEAWAL 3 HARI!!


KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1  :-
 Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
 Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
 Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
 Menghilangkan jerawat dan jeragat
 Mengecilkan pori-pori di wajah
 Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.

KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN

Maksimum Result Dengan Pengunaan Yang Konsisten 3 Bulan. Penggunaan Yang Berterusan Tidak Akan Merosakkan Kulit Anda .

100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera.
Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai.

CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 :-

  1. Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen,Aloe Vera dan ROSE HIP OIL
  2. Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri
  3. Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik
  4. Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
  5. Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.

Jika pakai ACNE BOTANICAL SERUM boleh ke pakai day/night cream SATIN SKINZ FACIAL?
Boleh.. tapi kena biarkan kering sepenuhnya dulu..means bagi 100% serap pada kulit baru apply cream. 

SATIN SKINZ FACIAL 3+1 MENGADUNGI :-
1. CLEANSER 50ML
2. DAY CREAM 5g
3. NIGHT CREAM 5g
4. **FREE TONER 50ML

SATIN SKINZ FACIAL ROSA SKINCARE LULUS KKM




KANDUNGAN SATIN SKINZ ROSA :-



TESTIMONI SATIN SKINZ FACIAL ROSA & GREEN TEA SKINCARE :-











HARGA ASAL SATIN SKINZ FACIAL :-
RM110 SM / RM120 SS

HARGA KAMI :-
RM90 SM/ RM100 SS

SATIN WHITE BOOSTER
RM85 SM/ RM90 SS

COMBO SATIN SKINZ FACIAL + SATIN WHITE BOOSTER
RM165 SM/ RM170 SS


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com









































Thursday

DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12,000MG

As salam dan hey semua....


Sampul raya dianz dah sampai.. ;);)
Setiap pembelian dianz vitamin dpt 1 pack sampul(5pcs) ye...
Boleh buat raya... 



Stok DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12000 MG kini sudah ditukar ke new packaging. Boleh klik tulisan merah di bawah

DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL


✔ Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.

~ ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL ~


FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG
✔ Memutihkan seluruh badan
✔ Melembabkan kulit
✔ Mencantikkan kulit
✔ Merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati



CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG
✔ 1 biji selepas sarapan & 1 biji sebelum tidur
✔ Tablet boleh di hisap atau di telan
✔ Ada 60 biji untuk kegunaan sebulan



5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG?
✔ Mendapat kelulusan kkm (kementerian kesihatan malaysia) tidak seperti syarikat lain yang menyatakan ia selamat tanpa bukti.
✔ Dua gabungan hebat vitamin C & E 12000 mg dan ia termurah dan
pertama di malaysia.
✔ Kesan seawal 3 hari di jamin SELAMAT dan berkesan.
✔ Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan.
✔ Tablet yang sedap dan boleh di isap.



Manfaat Utama Dian'z Vitamin C & E
★Untuk memutihkan kulit
★Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
★Menbantu pertumbuhan sel baru
★Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat,
★resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap


Vitamin ini juga :
★Mempunyai 6000mg whitening collagen
★Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia
★Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
★Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
★No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
★Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.


★Sijil kelulusan kementerian kesihatan dian pixy ent

Sesuai untuk mereka yang berumur berapa : 
★Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas.
★Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak.
★Lelaki dan perempuan boleh consume










Top question ! Kenapa muka sy naik jerawat ? Perlu ke minum air masak /
plain water yg byk jika ambil dian'z vitmain ?

Kita kalau tak ambik apa2 supplement pun, seharusnya kena minum banyak air kan. Maybe 3 liter. Kalau dapat 1.5 liter sehari pun dah ok. Jerawat akan naik sebab toksik dlm badan tak leh keluar sebab uolls minum sikit air. Bila kita makan supplemt.. ia akan try reduce semua toksik dlm badan.. tapi bila air tkde.. nak keluar melalui pe? so muka naik jerwt sikit2 time makan supplemt sebelum dpt kulit yang cantik. Kalau uolls tak larat sampai 3 litter, cukup memadai dengan satu botol air 1.5 liter tu sehari. Disiplin itu penting ya.









DIANZ VITAMIN (BARU - 60 BIJI)
 RM85 SM / RM90 SS

10 pcs x RM70


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


Sampul raya dianz dah sampai.. ;);)
Setiap pembelian dianz vitamin dpt 1 pack sampul(5pcs) ye...
Boleh buat raya...



































Tuesday

PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

As salam dan hey semua


Fenomena serbuk mutiara kini melanda!!
100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina..
Kesan yang sangat hebat!! 
3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dgn PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI!!
Kulit makin cerah, gebu dan anjal!!


KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Tiada pantang 
✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari 
✔ 100% asli dan selamat 
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!




KANDUNGAN DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina
✔ Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
✔ Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
✔ Bersifat antiradikal bebas
✔ Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
✔ Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
✔ Mengecutkan jerawat

Kolagen Ikan Salmon
✔ Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
✔ Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
✔ Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
✔ Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
✔ Memudarkan parut dan menggebukan kulit

Asid Hyaluronik Gred A
✔ Lebih halus dan bermineral
✔ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✔ Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
✔ Melembapkan kulit

Vitamin E & Grapeseed Extract
✔ Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan



MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
✔ Mencerahkan kulit
✔ Perlindungan matahari
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Jerawat kecut
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Menguatkan folikal rambut
✔ Meningkatkan daya ingatan
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Merangsang peredaran darah
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang







PERLAKING PROMO CANTIK-CANTIK RAMADHAN :-)
:
:
:
1 BOX RM90 (SM) / RM95 (SS)
10 BOX RM750 (SM)
30 BOX RM2100 (SM)
FREE POS


* PROMO AKAN BERAKHIR WHILE STOCK LAST (CURRENT STOCK AVAILABLE 1050 BOX).


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






























EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM

As salam dan hey semua

-
-
-
-
-
-


APA ITU EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM
Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum sejenis cecair serum pertama keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd dibawah jenama Ephyra yang menggunakan Teknologi Nano yang dipatenkan di Switzerland. Serum ini telah teruji dan terbukti secara klinikal dapat memulihkan + memperbaharui + melindungi kulit agar lebih kembali segar dan cantik berseri.

-
-
-
-

10 KESAN NYATA MERAWAT KULIT EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
*Mengecutkan jerawat 
*Menghilangkan parut jerawat & jeragat
*Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur 
*Menghilangkan bintik – bintik hitam 
*Mencerahkan kulit kusam 
*Memperbaiki tona kulit tidak sekata
*Mengekalkan kelembapan wajah 
*Menghilangkan lebam bawah mata 
*Merawat kulit terbakar ( sunburn ) 
*Memberikan efek kilauan pada wajah 


Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum mampu memulihkan + memperbaiki dan melindungi kulit.

kulit wajah tampil lebih bersih + tegang + muda
kulit yang anjal, lembut, dan tampak bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna
Melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaan dengan menjadi agen ANTI OKSIDA yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan Vitamin E kepada kulit anda agar kekal sihat.




BAGAIMANA TEKNOLOGI NANO BERTINDAK PADA KULIT
Teknologi Nano adalah teknologi terkini dan sangat popular dalam bidang kecantikan. Teknologi ini menjadikan partikel serum sangat kecil sehingga mudah meresap untuk masuk ke lapisan kulit yang paling dalam. Partikel serum yang telah meresap akan memulihkan struktur dalaman kulit dan menjadikan permukaannya anjal dan tidak berminyak. Dengan serum ini, ia memberikan manfaat kepada kulit :

MEMULIHKAN : Mengembalikan dan memulihkan keanjalan kulit secara luaran dan dalaman bagi menghasilkan kulit wajah yang lembut, cerah dan sihat berkilau serta bersinar. Ia turut memperbaiki kulit wajah agar tampil lebih bersih, tegang & muda.

MEMPERBAHARUI : Menyerap jauh ke dalam sel kulit dan menjadikan proses pembaharuan sel kepada tahap maksima. Untuk hasil kulit yang anjal, lembut, dan tampak bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna.

MELINDUNGI : Melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaan dengan menjadi agen anti-oksida yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan Vitamin E kepada kulit.

CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari, ratakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum pada beberapa bahagian muka dan leher
5. Dengan urutan yang lembut bermula dari dalam ke luar, sapukan sehingga serum meresap. Untuk hasil yang maksimum, gunakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum setiap hari, siang dan malam

Mesti ramai yang tertanya-tanya turutan penggunaan serum dalam regime penjagaan kulit wajah kan? Okey, ini adalah turutan yang Ayue gunakan setiap hari.

Pencuci > Penyegar > Serum > Pelembap

Ini penting ya untuk kesan yang maksima. Yang paling penting anda kena menggunakan serum sebelum penggunaan pelembab kerana molekul serum lebih halus berbanding pelembab. Kalau anda guna pelembab dulu, macam mana molekul serum nak masuk ke dalam liang kulit kan. Hehe.

Untuk kesan yang optimum di sarankan guna pada waktu siang dan malam. Anda tak perlu risau lambat untuk bersiap setiap pagi kerana serum ini wangi dan cepat meresap ke dalam kulit. Kulit rasa segar dan lembap serta merta tau. Sebotol 15ml Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum boleh tahan 3-4 minggu penggunaan bergantung pada penggunaan anda. 
















 EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM 
RM68 (sm)  / RM75 (SS)
*FREE POSTAGE



COMBO SET

EPHYRA SKIN SERUM + EPHYRA SKIN BAR
RM100 (sm) / RM110 (ss)

EPHYRA SERUM + EPHYRA 10SECHET
RM130 (sm) / RM135 (ss)

EPHYRA SERUM + EPHYRA 30 SECHET
RM220 (sm) / RM225 (ss)

EPHYRA SERUM + 10 SECHET + SKIN BAR
RM160 (sm) / RM170 (ss)

EPHYRA SERUM + 30 SECHET + SKIN BAR
RM260 (sm) / RM270 (ss)



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com











































Wednesday

EVELIN HAIR REMOVAL NEW PACKING

As salam dan hey semua.....


Anda mempunyai masalah ketika mencukur bulu?
Sering luka ketika mencukur?
Gatal atau ruam selepas mencukur?
Mesti berbulu je rasa bila dah lebat. Nak nak dekat bahagian ketiak.
Ehh perempuan ada misai??


KEISTIMEWAAN EVELIN KRIM PENANGGAL BULU
Evelin, krim penanggal bulu buatan Malaysia.
 ✔ Tanpa perlu bercukur! 
 ✔ Mudah dan pantas digunakan untuk menghapuskan bulu roma tidak diingini pada mana-mana bahagian badan seperti betis, ketiak, misai juga sekitar garis bikini. 
 ✔ Boleh digunakan lelaki juga wanita.
 ✔ Tidak merengsakan kulit & tiada bahan kimia yang membahayakan.
 ✔ Melambatkan kadar pertumbuhan bulu roma.
 ✔ Menanggalkan bulu dari akar umbi.
 ✔ Bahagian dirawat terasa sejuk dingin selepas penggunaan krim dan kulit akan licin sehalus sutera!
 ✔ Tidak mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan
 ✔  Pengilangan bertaraf GMP
 ✔  Mudah digunakan, kulit licin sepantas 5 minit!

Evelin boleh di sapu pada berbulu lebat:
✔ Misai Nipis
✔ Ketiak
✔ Miss V (Bikini Line)
✔ Paha
✔ Kaki


CARA MENGGUNAKAN EVELIN:
 1.  Sapukan sedikit EVELIN pada bahagian yang anda ingin buang bulu
 2.  Biarkan selama 5 minit
 3.  Lap kawasan tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah ke atas
4.  Pastikan kulit anda bersih dari bulu-bulu yang tertanggal tadi. Jika tidak bersih, bilas dengan air sehingga bersih


TESTIMONI PENGGUNA







.




EVELIN HAIR REMOVAL NEW PACKING
RM50sm / RM55ss
*FREE POSTAGE



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com