Tuesday

2BE GORGEOUS FIBER

salam dan hey semua!

Ramai rakan-rakan dan customer shida tanye tentang produk kecantikkan......tapi ada setengah yang sudah berjaya dan ada setengah tak berjaya....

KENAPA?

Sebab kehadiran toksid didalam badan yang menyebabkan uolls makan apa saja supplement still tak dapat kesan yang best...jadi sebelum uolls nak dapat keadaan yang cantik dan sihat....pastikan uolls dapatkan 2BE GORGEOUS FIBER sebagai pembuangan toksid dalam badan....

2BE GORGEOUS FIBER

Makan ubat kurus, tak kurus-kurus !
Makan ubat putih, tak putih-putih !
KENAPA YE ? Apa kata DETOX dulu dengan 2BE GORGEOUS FIBER.

Fiber ni special , sebab ia lazat ala-ala smoothie.
Anda boleh pelbagaikan RESIPI tanpa menjejaskan keupayaan khasiatnya pun.

PALING MENARIK, KESAN SANGAT MENAKJUBKAN .


2BE GORGEOUS FIBER ialah produk minuman kesihatan, detoxifikasi , pelangsingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna & juga merupakan minuman  gabungan buah-buah terbaik, super fruit, sayuran,fiber, madu, mutiara, kekacang dan bahan organik lainnya . 

Anda diluar sana sangat2 di galakkan mengambil 2BE GORGEOUS FIBER terlebih dahulu sebelum mengambil mana2 supplement untuk tujuan detoxifikasi (buang toxin)

Produk ini ialah BANTUAN DETOKS yang hebat. Bagi yang dah cuba pelbagai supplement, TETAPI TAK BERKESAN mungkin kerana ada TOKSIN dalam badan. Buang toksin tersebut kemudian anda lihat kesan pengambilan supplement selepas itu. Lagi cepat serap. Sebab tu, ia juga boleh menjadi booster untuk supplement kecantikan kepada anda. BOOSTER hebat kepada semua supplemen. 



Sama ada anda nak gunakan 2be Gorgeous Fiber sahaja atau nak campur dengan supplement lain, TIADA MASALAH.

2BE GORGEOUS FIBER di hasilkan kerana ingin membantu wanita dan peminat kecantikan / kesihatan mendapat kesan terbaik dan maximum sesuatu supplement dan membantu semua mendapat khasiat organic lengkap . Belum ada produk seperti 2BE GORGEOUS FIBER di Malaysia memandangkan gabungan bahannya sangat LENGKAP malah harganya sangat berpatutan / mampu 'maintain'/ tidak menyusahkan orang untuk membelinya. 




Perisa strawberry milk tetapi bukan susu ia 100% dairy free. 
TIADA TENUSU.

Sebab tu if you all nak letak sedikit susu manis sikit or susu segar, khasiat still tak terjejas. 
Ramai peminum tegar 2BE Gorgeous ini dah olah ikut selera masing2. Malah ada yang ratah begitu sahaja.Definitely sedap... 

Mungkin kerana ada badam telah menambah rasa sedap produk ni sampai ada yang mula menggantikan ia dengan nescafe / caffeine..
U ALL MUST TRY IT




Fungsi utama 2BE Gorgeous FIBER ialah DETOX 
- buang toxin hilangkan tanda2 ketiak hitam
- menguruskan badan MEMBAKAR LEMAK ( kerana ada lecithin)
- mencantikkan kulit menjadikan complexion kulit merah jambu
- mengelakkan kanser usus menyerap asid urik dalam badan kenyang sepanjang hari
- mengelakkan sembelit
- melancarkan peredaran darah
- sesuai lelaki dan wanita serta kanak2 seawal 12 tahun yang mengalami obesiti ! 

"Sebab tanpa kita sedar, lemak , jerawat dan masalah kat badan kita berpunca dari toxin"



ANTARA BUAH2 DAN SAYURAN SERTA BAHAN ORGANIC DALAM 2 BE GORGEOUS: 
*SEABUCKTHORN
*SEAWEED
*SPINACH
*ALFAFA
*BADAM
*DELIMA
*SOY LECITHIN
*ACAI BERRY
*10 JENIS FIBER
*GABUNGAN KEKACANG DLL
KOMPOSISI ASAS YANG DI SERIKAN LAGI DENGAN SERBUK MUTIARA UNTUK CANTIKKAN KULIT KITA.



CARA PENGAMBILAN YANG UNIK mengikut permasalahan yang anda hadapi.


2BE GORGEOUS FIBER untuk DETOXIFIKASI / SEMBELIT
1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
Minum 2 HARI 1 KALI SAHAJA

2BE GORGEOUS FIBER untuk BANTUAN PELANGSINGAN
1. Masukkan 1 sudu setengah + 1 cawah air suam hampir ke panas ( size tea cup )
Minum setiap pagi before breakfast atau setiap kali sebelum pengambilan makanan berat

2BE GORGEOUS FIBER untuk KECANTIKAN / CUCI DARAH / SEMBELIT
1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
Minum sebelum tidur, SETIAP HARI

Ia juga boleh dijadikan sebagai gantian makanan untuk diet yang lebih teratur.

Selain itu DIINGATKAN KEPADA SEMUA, BAHAWA 2BE GORGEOUS FIBER BUKAN UBAT,TETAPI BANTUAN MAKANAN TAMBAHAN ORGANIC yang dipercayai mampu membantu anda meningkatkan keyakinan diri.2BE GORGEOUS merupakan produk detox paling lazat dengan formulasi terbaik di MALAYSIA



HARGA : RM50
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
FREE GIFT



berminat boleh sahaja
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

















































8 comments:

rinsapphire said...

salam, saya nak tau kandungan utk sebotol tu brapa kilogram utk rm50 tu?

Rashida Hazran said...

berat 150gram
local produk malaysia

berminat?

Anonymous said...

satu bekas boleh tahan berapa lama?

Rashida Hazran said...

2 bulan dear....berminat?

Anonymous said...

2bulan ?? bekasnya kecik je kan ?? kng jd cm aurawhite plk kata 2 bulan tp sbulan kadang xsampai sbulan pon da habis .. review skrg mlmpau2 wpon produk bksan ..

Anonymous said...

Xsdp lgsg..strawberi sgt..mcm mnum air msk bserdak je

Rashida Hazran said...

fiber jimat 2 bln sebab 1 hari 1x, tapi aura white 2x dengan 2scope tu yang tak cukup sampai 2 bln...

Rashida Hazran said...

rasa memang tawar dan strawberi...nama pun ubat untuk kesihatan,xkan nak manis kot...hehe
nnt ilang ls khasiat dia...
kalau nak rasa sedap boleh campur dengan air jus atau apa2 buahan...selain dri air jus, tak boleh air lain sbb nnt khasiat dalam air fiber akan hilang...