Sunday

2BE GORGEOUS FIBER

salam dan hey semua!

Ramai rakan-rakan dan customer shida tanye tentang produk kecantikkan......tapi ada setengah yang sudah berjaya dan ada setengah tak berjaya....

KENAPA?

Sebab kehadiran toksid didalam badan yang menyebabkan uolls makan apa saja supplement still tak dapat kesan yang best...jadi sebelum uolls nak dapat keadaan yang cantik dan sihat....pastikan uolls dapatkan 2BE GORGEOUS FIBER sebagai pembuangan toksid dalam badan....

2BE GORGEOUS FIBER

Makan ubat kurus, tak kurus-kurus !
Makan ubat putih, tak putih-putih !
KENAPA YE ? Apa kata DETOX dulu dengan 2BE GORGEOUS FIBER.

Fiber ni special , sebab ia lazat ala-ala smoothie.
Anda boleh pelbagaikan RESIPI tanpa menjejaskan keupayaan khasiatnya pun.

PALING MENARIK, KESAN SANGAT MENAKJUBKAN .


2BE GORGEOUS FIBER ialah produk minuman kesihatan, detoxifikasi , pelangsingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna & juga merupakan minuman  gabungan buah-buah terbaik, super fruit, sayuran,fiber, madu, mutiara, kekacang dan bahan organik lainnya . 

Anda diluar sana sangat2 di galakkan mengambil 2BE GORGEOUS FIBER terlebih dahulu sebelum mengambil mana2 supplement untuk tujuan detoxifikasi (buang toxin)

Produk ini ialah BANTUAN DETOKS yang hebat. Bagi yang dah cuba pelbagai supplement, TETAPI TAK BERKESAN mungkin kerana ada TOKSIN dalam badan. Buang toksin tersebut kemudian anda lihat kesan pengambilan supplement selepas itu. Lagi cepat serap. Sebab tu, ia juga boleh menjadi booster untuk supplement kecantikan kepada anda. BOOSTER hebat kepada semua supplemen. 



Sama ada anda nak gunakan 2be Gorgeous Fiber sahaja atau nak campur dengan supplement lain, TIADA MASALAH.

2BE GORGEOUS FIBER di hasilkan kerana ingin membantu wanita dan peminat kecantikan / kesihatan mendapat kesan terbaik dan maximum sesuatu supplement dan membantu semua mendapat khasiat organic lengkap . Belum ada produk seperti 2BE GORGEOUS FIBER di Malaysia memandangkan gabungan bahannya sangat LENGKAP malah harganya sangat berpatutan / mampu 'maintain'/ tidak menyusahkan orang untuk membelinya. 




Perisa strawberry milk tetapi bukan susu ia 100% dairy free. 
TIADA TENUSU.

Sebab tu if you all nak letak sedikit susu manis sikit or susu segar, khasiat still tak terjejas. 
Ramai peminum tegar 2BE Gorgeous ini dah olah ikut selera masing2. Malah ada yang ratah begitu sahaja.Definitely sedap... 

Mungkin kerana ada badam telah menambah rasa sedap produk ni sampai ada yang mula menggantikan ia dengan nescafe / caffeine..
U ALL MUST TRY IT



Fungsi utama 2BE Gorgeous FIBER ialah DETOX 

- buang toxin hilangkan tanda2 ketiak hitam

- menguruskan badan MEMBAKAR LEMAK ( kerana ada lecithin)
- mencantikkan kulit menjadikan complexion kulit merah jambu
- mengelakkan kanser usus menyerap asid urik dalam badan kenyang sepanjang hari
- mengelakkan sembelit
- melancarkan peredaran darah
- sesuai lelaki dan wanita serta kanak2 seawal 12 tahun yang mengalami obesiti ! 

"Sebab tanpa kita sedar, lemak , jerawat dan masalah kat badan kita berpunca dari toxin"

ANTARA PETANDA BANYAK TOKSIN:
- badan berpeluh dan berbau
- rambut gugur, lingkaran gelap di bawah mata
- kulit berkudis, jerawat, bisul, gatal, ruam
- sering sakit kepala dan emosi tidak terkawal
- tidur terganggu
- cepat letih, mengantuk, lesu
- berat badan berlebihan dan selulit
- warna kulit tidak sekata, kusam
- metabolisme rendah
- sentiasa sakit bahagian sendi/tulang
- sembelit


KANDUNGAN 2BE GORGEOUS FIBER:

- formula gabungan superfruit, sayur-sayuran dan kekacang terhebat, menyumbang kadar orac yang tinggi. 100% organik, kesan dijamin dalam 1 minggu! Produk ini adalah makanan bernutrisi, kaya fiber semulajadi yang boleh diamalkan setiap hari tanpa kesan sampingan.

* madu - penyumbang tenaga dan agen awet muda
* soy lecithin - agen membakar lemak yang berkesan tanpa mengganggu hormon
* serbuk mutiara - agen detoksifikasi terbaik dan membantu mencerahkan kulit
* gabungan kekacang seperti badam, walnut dll kaya serat untuk nyahtoksin yang teratur
* gabungan sayuran terbaik seperti zuchhini, alfafa, bayam, rumpai laut, grape seed oil, flax seed oil, chlorella, dll
* mengandungi buah-buahan tempatan dan antarabangsa yang kaya dengan vitamin seperti acai, delima, rasberry,
* mengandungi ekstrak pelbagai jenis fiber dan bijirin dan seperti wheat berries, husk dll.


MANFAAT DAN KHASIAT 2BE GORGEOUS FIBER:
- membantu membuang toksin di dalam badan
- menyihat, mencantik dan menyerikan kulit
- membakar lemak
- membantu mencuci darah dan membersihkan kolon/usus
- menghilangkan lebihan gula dalam badan
- membantu menjana sel kulit2 baru, menguatkan kuku, rambut, tulang, gusi dan gigi
- membantu sistem dalaman badan dan mengelakkan sembelit/buasir
- mengurangkan sakit/pening kepala
- menjadikan badan lebih bertenaga
- memudarkan parut jerawat/cela/kulit kusam
- merendahkan kolestrol dalam darah
- memberi vitamin a,c,d,e dalam badan
- tinggi dan kaya anti oxidant untuk anti penuaan/awet muda
- menghilangkan bau badan dan nafas berbau



CARA PENGAMBILAN YANG UNIK mengikut permasalahan yang anda hadapi.


2BE GORGEOUS FIBER untuk DETOXIFIKASI / SEMBELIT
1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
Minum 2 HARI 1 KALI SAHAJA

2BE GORGEOUS FIBER untuk BANTUAN PELANGSINGAN
1. Masukkan 1 sudu setengah + 1 cawah air suam hampir ke panas ( size tea cup )
Minum setiap pagi before breakfast atau setiap kali sebelum pengambilan makanan berat

2BE GORGEOUS FIBER untuk KECANTIKAN / CUCI DARAH / SEMBELIT
1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
Minum sebelum tidur, SETIAP HARI

Ia juga boleh dijadikan sebagai gantian makanan untuk diet yang lebih teratur.

Selain itu DIINGATKAN KEPADA SEMUA, BAHAWA 2BE GORGEOUS FIBER BUKAN UBAT,TETAPI BANTUAN MAKANAN TAMBAHAN ORGANIC yang dipercayai mampu membantu anda meningkatkan keyakinan diri.2BE GORGEOUS merupakan produk detox paling lazat dengan formulasi terbaik di MALAYSIA






2BE GORGEOUS FIBER

HARGA PASARAN:
RM50 (S/M), RM55(S/S)
150gm/jar

HARGA PROMOSI KAMI :
1 JAR RM45 (S/M) , RM50(S/S)
2 JAR RM80 (SM) , RM85 (S/S)
5 JAR RM160 (S/M) , RM170 (S/S)
10 JAR RM300 (S/M) , RM310 (S/S)

150gm/jar

FREE POSLAJU SEMENANJUNG
FREE GIFT




017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

















































8 comments:

rinsapphire said...

salam, saya nak tau kandungan utk sebotol tu brapa kilogram utk rm50 tu?

Rashida Hazran said...

berat 150gram
local produk malaysia

berminat?

Anonymous said...

satu bekas boleh tahan berapa lama?

Rashida Hazran said...

2 bulan dear....berminat?

Anonymous said...

2bulan ?? bekasnya kecik je kan ?? kng jd cm aurawhite plk kata 2 bulan tp sbulan kadang xsampai sbulan pon da habis .. review skrg mlmpau2 wpon produk bksan ..

Anonymous said...

Xsdp lgsg..strawberi sgt..mcm mnum air msk bserdak je

Rashida Hazran said...

fiber jimat 2 bln sebab 1 hari 1x, tapi aura white 2x dengan 2scope tu yang tak cukup sampai 2 bln...

Rashida Hazran said...

rasa memang tawar dan strawberi...nama pun ubat untuk kesihatan,xkan nak manis kot...hehe
nnt ilang ls khasiat dia...
kalau nak rasa sedap boleh campur dengan air jus atau apa2 buahan...selain dri air jus, tak boleh air lain sbb nnt khasiat dalam air fiber akan hilang...