Thursday

CHRISZEN MOIST CAKE

salam dan hey semua....

Hari ini shida nak memperkenalkan salah satu bedak compact macam cake or ais-cream!
happp!
yang ni salah satu produk bedak compact berbentuk cake gulung so memang sangat nice!cute!shida pon terasa nak makan pun ada bila tengok bedak ni bentuk macam makanan...hehe


Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!
-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)


Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
2 in 1:
Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg

Net: 20g
Formulated in Korea

Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.


Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu 
No. 3 Kuning Langsat

Cara-cara pakai Chriszen Products
Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!


CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION FREE AMPOULES
AVAILABLE COLOUR :
No.1 :- Putih pink lebih cerah (Sofea Jane)
No.2 :- Putih Pink Cerah (Zizie Ezzety) 
No.3 :- Kuning Langsat (Lisdawati)


Anda pakai ampoule sebelum "make up"??
 Jika jawapan anda ialah "tiada"... Maksudnya anda sudah "OUTDATE" !! 
Kelebihan Chriszen Ampoule 
-Mencerahkan kulit wajah 
-Melembapkan kulit wajah 
-Melicinkan kulit wajah
-Tahankan "make up" sepanjang hari Dengan penggunaan Chriszen Ampoule, anda tidak perlulah -Merisaukan "make up" anda tidak tahan sepanjang hari
 -Merisaukan kulit anda kering (Kulit anda yang kering akan menyebabkan "make up" anda nampak tebal dan jadi seperti "cake face"
 -Merisaukan kulit wajah yang nampak pucat dan letih (gelap) 

Cara-cara penggunaan Chriszen Ampoule, 
1. Dua titik ampoule untuk seluruh muka, pat pat pat muka anda supaya Chriszen Ampoule diserapkan ke dalam muka anda. 
2. Tunggu sebentar (1 minit), anda akan dapat rasa bahawa ampoule sudah diserapkan ke dalam muka anda.
 3. Muka anda sudah jadi lembap dan cerah!
 4. Pakai "make up" atau "skin care" anda seperti biasa. Jadi, anda jangan Miss kepeluangan kali ini untuk dapatkan Chriszen Ampoule dengan Percuma!! 
Anda cuma membeli satu Chriszen Moist Cake sudah boleh dapat Chriszen Ampoule yang bernilai RM29 dengan FREE!!


TESTIMONIA CUSTUMER







CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION 
FREE AMPOULES
FREE SPONGE


CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION 
RM60sm/RM64ss


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

















Wednesday

AURAWHITE SKINBEAU WHITENING KAPSUL

As salam dan hey semua



NO. KELULUSAN KKM : MAL12105021TC
- Ingin kembalikan kulit halus gebu persis bayi?
- Mahu kecerahan kulit terserlah, segar bermaya dan awet muda?
- Dapatkan produk terbaru, keluaran Aurawhite Beauty..
SKINBEAU CAPSULES membantu anda tampil lebih yakin dan berseri2..


KEISTIMEWAAN SKINBEAU CAPSULES :
- Diformulasikan dari bahan aktif terpilih semulajadi yang baik untuk 70 peratus pencerahan kulit.
- Bahan yang digunakan adalah berkualiti tinggi selamat,halal dan efektif.
- Membantu struktur kulit seluruh badan lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
- Mengurangkan garis halus dan kedutan
- Mengaktifkan penghasilan kolagen dan anti penuaan
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi, melasma dan tompok hitam
- Melindungi dari sinaran UV radikal bebas dan pencemaran
- Mencantik serta menguatkan kuku dan atasi masalah keguguran rambut
- Mengurangkan parut, jerawat, resdung dan pori terbuka
- Meningkatkan pengeluaran susu ibu
- Sesuai untuk lelaki dan wanita
- Sesuai untuk yang berumur 16 tahun ke atas


Kandungan AuraWhite SkinBeau
1) Cartex Pinus Pinaster
2) Dried Grape Seed
3) Green Tea
4) Soybean


CARA PENGAMBILAN SKINBEAU CAPSULE :
- 2 Kapsul sehari selepas makan.
** TIPS : Minum air 8 gelas sehari . Boleh diamalkan bersama supplemen lain juga.






AuraWhite SkinBeau (30 BIJI)
Anti Penuaan Dan Antioksidan Yang Tinggi

BUKAN RM80 
BUKAN RM70 


KINI....
RM65 (SM) / RM70 (SS)
*FRE POSTAGE**



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





























Tuesday

CHRIZEN ROLLER MOIST CREAM

As salam dan hey semua


CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM! NO.1 di Malaysia!
LAIN daripada yang LAIN!
PRODUK TERBARU CHRISZEN !!

Apakah yang paling paling penting dalam rangkaian make up??
Jawapannya:
Bedak asas yang berkualiti !!



Chriszen Roller Moist Cream ialah gabungan daripada moist cake foundation 
dan serum ampoule.Produk yang wajib dimiliki kerana ia ialah Bedak asas 
dengan span berputar. .tidak perlu bawak guna span.cuma oles 
dan ratakan di wajah.


Didatangi dengan 2 Warna: 
 Natural beige
 Honey beige

KELEBIHAN CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM
- Hanya TEKAN & OLESKAN 
- FORMULASI : Moist Cake + Ampul
- Tidak perlulah gunakan pelembap sebelum bedak asas
- Tidak perlulah guna jari atau tangan
- Hanya 2 minit untuk siapkan solekan
- Tidak melekit
- Tahan lama sehari 24 jam
- Roller span senang dibuka untuk dicuci
- Lebih rata
- Lebih bersih
- Muka licin dan GLOWING 
- SPF 50/PA+++
- COLLAGEN + L-GLUTATHIONE
- AMPOULE PLUS

KANDUNGAN CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM
L-Glutathione
 Kolagen
Ampul 24 K emas


CARA PENGGUNAAN CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM
Tekan dan oleskan pada wajah
Tidak perlu gunakan jari untuk meratakan



Di datangi dengan dua code iaitu natural dan honey, bagi uolls yang masih keliru nak pilih mengikut kesesuaian kulit muka boleh rujuk disini... untuk cerah boleh refer natural, bagi kulit yang agak gelap sedikit boleh ambik honey :)




HARGA PASARAN : RM69 (SM) RM72 (SS)
HARGA OFFER!!
RM65 (SM) RM70 (SS)

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM! NO.1 di Malaysia!

LAIN daripada yang LAIN!

PRODUK TERBARU CHRISZEN !!

Apakah yang paling paling penting dalam rangkaian make up??
Jawapannya:
Bedak asas yang berkualiti !!





SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























Monday

TATI SKINCARE

As salam dan Hey semua


- Sudah mencuba pelbagai produk tapi belum serasi dengan kulit?
- Wajah tampak kusam, berjerawat dan tampak tua dari usia?
- Jeragat, bintik hitam serta pori2 kulit terbuka buat wajah tidak bermaya?
- Dapatkan produk TATI SKINCARE NATURAL HERBS WITH ALPHA ARBUTIN hari ini!
- Solusi penjagaan wajah yang berkesan dan mengujakan hanya dalam 7 hari!
- Tiada penggelupasan dan bebas kimia berbahaya, pastinya terbaik untuk kulit wajah anda!!


APA ITU ALPHA ARBUTIN YANG MENJADI FENOMENA KINI ?
Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.

Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran matahari. Kerana potensi nya itu ia menjadi bahan utama pengeluar kosmetik masakini dalam menghasilkan produk berkaitan pencerahan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut secara natural dan semulajadi.

Para penyelidik memberi jaminan 100% bahawa arbutin selamat dan berkesan digunakan dalam produk pencerahan tanpa kesan sampingan berbanding merkuri. Tindakbalas nya lebih cepat dan efisien berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit. Arbutin juga mengandungi agen antipenuaan yang membantu kulit sihat, halus dan awet muda.


KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :
✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut 
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi

SET 5 IN 1 TATI SKINCARE :
1. CLEANSER : NOT150200978K
2. DAY CREAM : NOT150200976K
3. SUNBLOCK CREAM : NOT150200977K
4. NIGHT CREAM : NOT150200975K
5. TREATMENT CREAM : NOT150200974K

CARA PENGGUNAAN TATI SKINCARE :
- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
- Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock
- Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream
















TATI SKINCARE
RM100sm / RM110ss
*free postage*


★ TATI LOOSE ITEM
( belum masuk kos pos)
Cleanser 60ml RM20
Cleanser 120ml RM35

Sunblock 5g  RM25
Day cream 5g RM25
Treatment 5g RM25
Night cream 5g RM,5

Sunblock 10g RM45
Day cream 10g RM45
Treatment 10g RM45
Night cream 10g RM45

Toner 30ml RM25
Serum 20ml RM69.90



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com