Monday

AMARAN KERAS AURA WHITE!

Assalamualaikum & hey semua....

AURAWHITE 900000MG
Buat pengetahuan cust yang shida sayangi...sekarang aurawhite 900000mg kini berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya pengeluaran aurawhite tiruan, selain itu sekarang ni aurawhite sudah tukar FREE GIFT so uolls boleh pilih yang mana nak sama ada whitening spa soap atau nano serum


***********************************************
siapa yang masih belum mencuba produk AURA WHITE???sesiapa yang sudah pakai shida ada beberapa tips yang perlu uolls ikot dan bagi sesiapa yang belum mencuba tak apa....sebab tengah bulan sekarang ni so belum lagi ada gaji dan bila bergaji sila cepat grabb aura white ni taw.....

so bagi sesiapa yang mahukan produk ini boleh terus ke :

serunai_shidaz90@yahoo.com
017-5280661 (masej je dilayan)

sesiapa yang apply produk ini pastikan mengikut perkara-perkara dibawah bagi mengelakkan berlaku sampingan :

1-TIDAK BOLEH MINUM AURAWHITE KETIKA PERIOD-MINUM PADA HARI KEEMPAT

2-MINUM AIR KOSONG YANG BANYAK UNTUK CEPATKAN PROSES PENYERAPAN AURAWHITE




Cara minum:

2 SCOPP UNTUK 2KALI SEHARI

uolls pastikan rajin munum air sebanyak yang mungkin supaya aura white dapat diserap!
*rasa AURA WHITE ni umpama rase seperti blackcurrent*
nyummm...nyummm...nyummm

sekiranya uolls rajin apply minum then rajin pulak minum air masak, in sha allah uolls akan mendapat kecerahan dalam masa secepatnya 14hari atau 30hari!
suka tak?
bukan saja cerah pada kulit tapi kecantikan pada kuku serta rambut!


ramai antara uolls yang tidak yakin tetang produk AURA WHITE tapi semua itu akan terjawap dengan terdapatnya Logo Halal serta GMP, so sekarang dah percaya?

ramai yang masej shida bagi taw kenapa mahal sangat?tak boleh discount ke?
maaf uolls, buat mase sekarang inilah harga yang terbaik untuk uolls beli, bukan mahal sangat pun shida rasa berbaloi sebab boleh tahan hampir 2bulan....






Sekiranya berminat boleh terus email,FB ataupun masej! thankkzzzzz





REFER LINK AURA WHITE:
*SILA RUJUK LINK DIATAS SEKIRANYA MASIH RASA WAS-WAS*


*maaf banyak-banyak bagi sesiapa yang call shida dan mintak shida call back tapi no respon...please remind me again!shida cepat lupa sebab dalam 1 hari shida dapat panggilan hampir 20 call and 30sms...so shida takot tak dapat nk follow up uolls....please help me remind uolls again....thanks...love u all!


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






162 comments:

Anonymous said...

Saya nak beli direct...x suka purchase on line...leceh

Anonymous said...

Saya nak beli direct...x suka purchase on line...leceh

Anonymous said...

k

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rashida Hazran said...

Adk yg mcj akak td ke?he5x
Dear just bank in je,so akn dpt fre postge,mask n sharke,
:-)

Anonymous said...

Aura white boleh turunkan berat badan juga ke?

Embun said...

knp tak boleh minum time period? ape effect klo minum?

Rashida Hazran said...

yup,ada customer shida ni apply aura white bukan saja dapat kulit putih dan gebu tapi kesan pada penurunan berat badan...

sis berminta?mari la order....

Rashida Hazran said...

time period merupakan time hormon kita bertukar dan takot ada kesan negetif sekiranya apply time period but pada hari ke-4 period dear bolah la apply balik aura white nie....

berminat?mari la order sebab bulan ni last dapat free gift!

haziq razib said...

Ap jminan??

Rashida Hazran said...

produk ini halal dan mendapat kelulusan dari GMP....setakat ini ramai yang sudah guna produk aura white dan mendapat feback yang bagus....sesuai juga pada kaum lelaki....

berminat?order sekarang sebelum tamat free gift daripada haziq... :)

amoi melayu said...

anak dara boleh minum aura white? org just sesuai utk org dah kahwin jer n ade anak?

Rashida Hazran said...

amoi...produk nie sesuai semua peringkat umur tak kira la berapa umur die..hehe...kecuali ada masalah sakit badan better rujuk pada doktor dahulu sblm apply....tambah kalau amoi mengandung memang elok sebb bukan mama bby je cantik..tapi bby pon akan bertambah cantik...

kalau berminat boleh order dekat shida: 017-5280661

Anonymous said...

Untuk kuruskn badan ?

Rashida Hazran said...

setakat ini ada jugak customer shida yang pakai aura white ini boleh menguruskan badan.....aura white ini bukan saja boleh menyelesaikan maslah kulit tapi juga pelbagai masalah lain...if nak order boleh la sms shida atau email
thanks

Anonymous said...

buln april msih ada free gift tu x?

Rashida Hazran said...

ada lagi sis...saya dah update kat sini http://rashidahazran.blogspot.com/2013/04/aura-white-semakin-panas-dan-diminati.html

sila masuk ke link ini dan lihat...segala free gift sudah diupdate!hehe

thanks

LinDaisa said...

kalau terminum masa awal period ade ape2 effect buruk tak?

CoklatVanilla said...

Salam, now saya consume vco and maajun anggun bistari, boleh ke kalo nak amik aurawhite skali?

Rashida Hazran said...

setahu shida la...aura white hanya boleh di apply pada hari ke-4 sebb hari pertama tidak boleh minum AW kerana badan kita perlukan rehat kerana hormoun dalam badan bertukar dan kita kehilangan bnyak darah ketika haid

Rashida Hazran said...

boleh tapi bagi sesiapa yang apply supplement lain dan mahu minum aura white pastikan jarang makan itu adalah 2 jam...

bermaksud if minum AW so selepas 2jam baru makan yang lain, tapi seelok2 nya fokus pada satu produk sebb takot badan tak dapat menerima macam2 supplement....lagi pun AW mampu membaiki masalah kulit dengan baik

Anonymous said...

klu tengah haid x boleh ambik ye. Kalau dlm pantang boleh tak?

Anonymous said...

kalau di kedai kedai atau farmasi takda ka?

Rashida Hazran said...

yup...hari ke-4 period saja boleh mula minum AW...if tengah pantang better tunggu selepas selesai dulu...takut dapat kesan negetif...selepas pantang baru boleh minum AW

Rashida Hazran said...

setakat ni tiada lagi dimana2 premis cuma kalau nak order dalam blog or fb...berminat?
meh la order.....sms shida tok buat order...thanks

Anonymous said...

aurawhite ny under syarikat ape sbnarnye ?

Anonymous said...

Klo order keindo gimana sis.....

Eliha Yusriha said...

memang dua scoop yg die bg ni ke? sbb mase saye beli, tuan kedai tu cakap, guna satu scoop je sbb scoop dulu lain dengan scoop sekarang. die cakap scoop dulu kecik. betul ke?keliru ni.

Anonymous said...

bukan apply la... consume... apply tu bunyi cam letak2 kat muka lak...

Rashida Hazran said...

boleh dear....cuma kos penghantaran ditanggung oleh awak...mengikut berat produk...boleh?

email shida....serunai_shidaz90@yahoo.com...if berminat nak order, :D

Rashida Hazran said...

ikut peraturan yang ada kat botol aura white.....

2scope+120ml air kosong...so satu hari 2scope malam dan sebelum serapan....ok?

Rashida Hazran said...

yelorrrr....sorrry silap bahasa!hehe

Anonymous said...

salam sy nk tye btl ke produk ni selamat untuk wanita hamil.sy hamil 36 weeks berminat nk cuba tp was2..apa jaminan ianya selamat untuk wanita hamil?

Rashida Hazran said...

boleh dimunum oleh ibu mengandung tapi kandungan itu mesti la dah matang...bermaksud 5bulan keatas....saya syorkan if dear was-was better ambil selepas b'salin sbb aura white jugak boleh memberi tambahan susu sekiranya susu ibu kekurangan.....

Anonymous said...

salam kak.. betul ke ada org ckp kalau consume aurawhite ni nnt esk2 dah kawen ssh nak dapat zuriat? cnth mcm scha dgn lisa surihari, diorg mkn sne be..smpai skg xde zuriat lgi.. aurawhite ni pun boleh jd mcm tu jgk x kak? risau la plk sy ni sbb sy bru 2 hri minum ni..mama lak duk potpetpotpet

nur liyana said...

kesan negatif yang macam mane tu?boleh terangkan dengan teperinci?

Rashida Hazran said...

wsalam...akak pon ada dengar yg SNE ni xblh bg zuriat tapi xtahu la sama ada ia betul atau tidak...
aura white ini jangan la risaw sebab dia tiada kesan sampingan if nak bt perancangan mengandung....sedang kan wanita yang mengandung 4 bulan keatas pon boleh consume aw nie....tiada kesan buruk pada kandungan....

Anonymous said...

salam, skang sy ade mengambil produk utk turunkn berat badan.kalo nk amik aura white boleh tak?

Anonymous said...

Maknanya kalo tgh rancang nk mengandung bole ambek la AW ni ye? Ada apa2 jaminan x..berminat nk amek tp tgh asek dok pk

Anonymous said...

Salam Ada jual kat booth jusco Bkt tinggi klang. Tgk kat tempat jual jamu tapi free shaker je kalau beli online berbaloi byk free gift laa

shila johari said...

Bila time period hormon kita brtukar...memang susah nak berkesan dengan ape2 produk supplement pun...

shila johari said...

Maaf nak tanya...kalau saya ade ambil suppliment API fat burner...bleh ke ambil aurawhite ni... Dlm ingredients API fat burner tu ade caffein la...if klu bleh camne nk jarakkan cara pgambilan tu. ...

Anonymous said...

Saja nk share..sy minum aw slpas period bln lpas.mmg mrancang nk pregnant...alhamdulillah kulit mkin cerah di terutama kt celah lengan n peha..dan yg paling best,positif pregnant..

Anonymous said...

AURA WHITE 900,000mg + 5X STEM CELLS!!! 25 FREE GIFT HEBAT DGN HARGA HEBAT !!!

1 JAR AURA WHITE 900 000mg
25 FREE GIFT ^X^
+ FREE SHAKER
+ FREE MASK 3D
+ FREE EYE MASK COLAGEN
+ FREE BLACK MASK
+ FREE MASK SHISEIDO
+ FREE SABUN BERAS
+ FREE LIPS GLOSS
+ FREE LIPS CANDY OBUSE TINT
+ FREE SABUN SLIMMING
+ FREE SABUN BREAST
+ FREE 15 BIJI VITAMIN RAMBUT
+ FREE POSTAGE

# jOm BuAt OrdEr,skrg..

READY STOCK..!!

Anonymous said...

Sblm tau pregnant tu, awk still consume aw kew?

Anonymous said...

salam kak...

saya ade masalah dark eye circle yg terok..agak2 kalau guna aura white bleh hilng x?? ade x kes org yg mcm saye nie punye testimoni...minta tolong akak untuk mengsahkan..saya berminat untuk mencuba produk ni.

Rashida Hazran said...

boleh...tapi jarak pemakanan,jgn makan bersama takut badan xblh terima skali gus

Rashida Hazran said...

yup...betul tue!
ramai gak customer shida bg taw boleh subur dan merancang pregnant...
nak nampak cepat kesan cuba minum air masak 7gelas sehari

Rashida Hazran said...

wsalam dik...

aura white boleh menyelesaikan masalah kulit,xkisah la eyeback pon...dia akan sekatakan kulit adik...akak pon mcm adik gak,lepas minum aura white ni kulit bertambah elok...trust me!
jom cuba.....

Anonymous said...

kami yangkurus nie macamnaa?

Rashida Hazran said...

badan akan lebih lemah...and dalam aura white ada sumber gluth (ia sejenis bahan pemutih...tue yang kulit blh putih dan gebu...)
kalau minum time period mungkin nnt takut macam-macam penyakit akan timbul...bg badan rehat time period....

Rashida Hazran said...

ada caffein ke?sbb aura white kena elakkan caffein...takut nnt kesan lambat and terbantut...hehe

Anonymous said...

Kak..saya nak tny.. knape ye badan kawan saya naik mendadak lepas minun aura white nih.. dia da minum dekat sebulan dah.. saya nak try pon mcm teragak2..

Kamarudin Suraya said...

Assalamualaikum..sy dh mnum aw...ttpi sy terminum ketika haid..skrang sy alami msalah haid n mslah skit kepala y teruk..bgaimana saya nk kmbali normal sprti dlu..adakah ia mngmbil masa yg agak lama untuk kmbali sprti sdia kala

cenetos said...

wah gembira bila baca ade yg tgh merancang preggy bila minum aurawhite ni lekat...alhamdulillah...sy nk cuba minum laa lps period nie...tp takot kalau terminum lepas lekat...cenggane tu? hehe

Ayu Canda said...

sye mngamal kan perancang keluarga jenis suntikan..boleh ke amek AW ni??

Siti Aisah said...

Nk tnya scoope aw kcil ke besar ye?sb sy pnya kcil tp sy tgk kt cni bsr..pnutup botol plak wrna pink..

Rashida Hazran said...

syarat aura white adalah berhenti ketika datang bulan kan?so npe minum jugak....
buat pengatahuan dear...aura white juga boleh memberi kesuburan pada wanita...take time and dont worry.... :D

Rashida Hazran said...

jom cuba!ramai yang minum and dh boleh ada bby....

Rashida Hazran said...

boleh dear....
AW ni tak mengganggu masalah perancangan...cuma ia lebih focus kepada kulit gebu dan cantik...bagi yang berjaya mendapat bby tue disebabkan hormon seseorang menerima tindak balas setiap produk...hehe

Rashida Hazran said...

yg terbaru ni memang kecik...yang besar ni lama punya,lagipun skrg yang terbaru ada 5tem cell so kadar pengambilan kena la lebih kecik...hehe

Anonymous said...

Klw minum clenx tea tp dlm msa yg sama minum AW ni blh ke?

Anonymous said...

pantang larang aura white ap jea kak ? bleh tau tak ?

Anonymous said...

Kalau umur 17 tahun bleh guna tak?

Anonymous said...

Macam mana nk consume aurawhite ni masa puasa?

Anonymous said...

Mcm best je bc testimoni. Tp xde pulak bgtau kesan pd rambut. Makin lebat @ kuat ke? Saya ada masalah rambut makin menipis. Bmacam ubat, krim dh beli, mahal, murah. Hasilnya habuk tarak. Badan saya pulak jenis cpt naik. Jadi saya sgt2 takut nak try produk2 untuk kulit. Please3x help!!!!!

Anonymous said...

cm best bc testimoni kat sni. Tp xde pulak bgtau kesan pd rambut. Makin lebat ke. Saya ada masalah rambut menipis. Mcm2 produk sapu n makan dh try. Dh kecewa sgt2. Badan sy pulak jenis cpt naik, jd syaatkut sgt2 nk try produk2 utk kulit. Sbb sy pernah mnum kolagen utk kulit, seminggu naik 2kg. Saya mkn mcm biasa saja. Please3x help!!!!!

siti noriana said...

salam kak nak tanya.. sya dah minum aurawhite selama 3 hari.. lpas tu badan sya terasa sakit dan lenguh.. kenapa erk? ada kah itu effect dya?

Anonymous said...

Sorry Sis...Nak tanya,saya ada baca dan cari information berkenaan Aura White....According artikel yang saya baca,Aura White asli hanya berperisa lemon...sedangkan yang tiruan berperisa Anggur/Blackcurrant....mcmana tu ????? sedangkan Sis kata rasa Aura White seperti Blackcurrant/ anggur ???? boleh explain ???.....saya amat berhati2dgn produk sebegini kerana banyak sangat tiruan.... :)

Anonymous said...

According satu artikel,Aura White Asli rasa Lemon Berry,.....Rasa lemon Berry macam Rasa Blackcurrent ke? Confius 3x.....sampai sekarang saya x berani cuba kerana x tau mana satu asli,manasatu tiruan :(

Anonymous said...

salam, harap puan boleh membantu. aura white ni ibu mengandung 4 bulan ke atas baru boleh ambil kan? Macam mana kalau selepas ambil baru tahu pregnant? ada kesan tak? Saya baru start minum aura white. pada masa yang sama merancang kehamilan..saya risau sekiranya saya teruskan pengambilan, tiba2 saya hamil. takut memberi kesan buruk sebabnya hanya wanita hamil 4 bulan ke atas digalakkan ambil. perlukah saya stop sementara?

Tqvm

Anonymous said...

aurawhite ni boleh diambil oleh ibu mengandung 4 bulan kat atas kan? tak berisiko untuk kandungan ke kalau diambil semasa awal-awal pregnancy? ataupun time kita xtau kita pregnant atau tidak?

Anonymous said...

Sape yg pregnant..klu bleh..elakkan mkn sebarang produk yg meragukan..AW wlaupun ade GMP tp masih was2 jgk..sy consume AW mase preggy 4 months..sad to say bb meninggal mse 7 months dlm perut sbb ade komplikasi..dipercayai jngkitan kuman.bila doc tye ade amek ape2 suppliment..sy kate amek AW..trus doc marah..sbb AW xdisahkn oleh KKM..xleh mkn suka hati..hrp tuan punye blog ni jgn delete komen sy..sy cuma nk advice pd ibu2 preggy je..supaya xjd mcm sy..

Anonymous said...

sy preggy 7 bln, n baru sgt2 try AW, cmne ni rugi la cmni dh beli, hmmm

Anonymous said...

plz respon tuan pnya blogger, btl2 slmt @ x utk yg preggy, dh mula risau bila bc komen 2 august tu psl bby mninggal dlm prot

Anonymous said...

pelik2 cara minum aura white!! sekejap ckp time period boleh minum ....sekejap ckp x boleh.......hmmmmmmmmmmmm.........mana satu yg btl ni?

Anonymous said...

betol sama laaa .

Noorsyafinaz Zainal Ariffin said...

SALAM, SY NK TNYE, KALAU KITE AMBIL AURA WHITE NI..BOLEH KE KITE AMBIL SUPLEMEN LAIN? CONTOHNYE VITAMIN E. ADE EFFECT PAPE KE? REP PLZ...

Anonymous said...

Nak tanya bagi orang yg ada tyroid, bengkak kecil di leher boleh tak ambil aura white ni.

Tolong gi tau ya...terima kasih.

Anonymous said...

bagi wanita dlm pantang ble minum aurawhite ka?

Anonymous said...

salam,saya berminat dgn AW,tapi saya tengok k.ipar saya cantik kulit dia,dah putih gebu,tetapi berat badan dia bertambah n Nampak ketara sangat.tolong komen...

Anonymous said...

Knapa tuan blog diam je ni.
ragu2 jgk.nk thu pjelasan..bru nk consume AW..

Anonymous said...

Sye mmg amek aw time preggy...tp alhamdulillah bby sy xde mslh slps bersalin...

Anonymous said...

Assalmkum,

Saya dah amik 3 botol Aw. Tapi kulit saya masih x sekata.Belum ada perubahan ketara pencerahan kulit. Saya keliru tentang AW asli dan tiruan. Bagaimana nak tau asli atau tiruan?

Anonymous said...

Anonymous24 May 2013 05:57
'Saja nk share..sy minum aw slpas period bln lpas.mmg mrancang nk pregnant...alhamdulillah kulit mkin cerah di terutama kt celah lengan n peha..dan yg paling best,positif pregnant..'

tahniah kwn, dh pregnant n kulit pun makin cerah...:))
dr ape yg saya fhm, aw blhle diambil if dlm perancangan tuk dptkan zuriat..bile dh tauu pregnant, stop dlu then after 4month kandungan continue blk...saya memng tgh berusaha dptkan zuriat...hope aw xdele effect pd kesuburan...

Anonymous said...

Assalamualaikum. Sy da ambil aw ni dlm dua bulan, berat badan sy makin bertambah, da 4 kilo da. Ada yg naik berat lepas makan aw ni. Knp eh? Perlu ke stop minum aw?

Anonymous said...

Maaf la. Sy da 3botol amik AW. Pntang larang ape sume sy ikot. Minom air masak bnyak pon ikot. Tp stil xde kesan positif rase da mls da nk amik. Buang masa buang duit :(

Anonymous said...

Try elmarino blanc pasti berpuas hati. Produk2 cmnie dtakuti menaikkn berat bdn. Collogen biase memng berat bdn akn naik...takotnyeee

Anonymous said...

Ni dah botol kedua.tapi em taknampak lagi kesannya.tapi it's okay la slowslowkan.nak amik SNE bahaya pula.boleh kecutkan rahim walaupun effect dia cepat.nak cantik ni kena pikir kesihatan jugak.

Rashida Hazran said...

time kandungan 4 bulan better jangan minum aw sebab still yong ur bby...sedangkan wanita yang period pun tak dibenarkan minum time period...takut ada kesan negetif...


jangan risaw sebab aw tak ada effect pada rahim...sebab kandungan aw adalah 5x stem buah-buahan...bukan mcm sne....tahniah dear sebab dah prgnent!!

Rashida Hazran said...

tue sebab best beli dekat on9....bnyak gift!so lepas ni try beli on9 lagi bnyak gift boleh dapat....

Rashida Hazran said...

tak boleh ada kaitan dengan teh...kopi...air gas

Rashida Hazran said...

teh...kopi...air teh....

so time period jangan minum aw ni....

Rashida Hazran said...

boleh...semua jantina and umur boleh minum

Rashida Hazran said...

jangan risaw....aw ni tak ada kesan negetif....shida pon minum aw ni, dlo rambut selalo berbuah tapi bila pakai rambut semakin sihat and kulit pon dh cntik jer...

Rashida Hazran said...

oh jangan risaw...aw ni tak ada kesan negetif sebb shida pun mgamalkan minuman ni...dulu rambut shida pon rosak and berbuah bila pakai ni jadi macam sihat dan ok...kuku pon macam cantik....nak jadi cantik ni bukan sekelip mata macam tue je...tapi sedikit demi sedikit nampak perubahan......

Rashida Hazran said...

rasa macam blackcurrant...tp aw ni masam2 manis, macam rasa lemon...maksud blackcurrant ialah warna apabila bancuh jadi macam warna ribena....rasa macam lemonberry...tp sedap! nak tahu tiruan tengok link sini..........http://rashidahazran.blogspot.com/2013/07/original-dan-tiruan.html

Rashida Hazran said...

cuma tengok link sini.....http://rashidahazran.blogspot.com/2013/07/original-dan-tiruan.html

Rashida Hazran said...

wsalam...saya belum puan lagi,hehe

ok,wlpn kita tengah merancang hamil boleh je minum...atau kita tak tahu kita tengah pregnent pon kita boleh minum....kecuali kita dah tahu mengandung so cepat2 stop! 5-6bulan keatas baru start minum....

kesan negetif boleh memudaratkan kandungan mcm bby sakit...atau keguguran...sedangkan kalau kita minum time period pun boleh menyebabkan 3bulan tak datang period....so be carefull...jangan minum time period and time pregnent 4bulan kebawah... :D

Rashida Hazran said...

mari saya jelaskan secara detail....

aw tidak boleh diambil semasa kandungan 4bulan kbwah..so sis 2hb aug ambil aw time bby still young....tue kesan negetif yang kita dapat...if sis ambik supplement lain pun sama jugak mana boleh mnum time bby bru 4bulan.....bby terlalu muda...sedangkan wanita yang apply time period pun boleh menyebabkan 3bulan dia tak datang bulan.....

so saya harap rakan-rakan semua dengar nasihat saya...sebab saya pun minum aw ni...
-jangan minum ketika period...hari ke 4 kalau dah kering so boleh minum balik...selagi tak kering period jangan minum
-time pregnent jangan minum bila kandungan 4 kebawah....biar lah kandungan betul2 matang dan sempuna jadi manusia.....

harap kawan2 faham dan ikut apa yang saya bagi tips ini...........






Rashida Hazran said...

wsalam....boleh,supplement macam pil kena la makan 2jam selepas minum aw...takut badan jem tak boleh terima sekali gus

Rashida Hazran said...

urm...saya rasa jangan minum,sebab awak ada penyakit tyroid....lebih baik awak focus pada ubat doctor jer...sebab aw ni untuk bagi kulit jadi lebih cantik dan gebu...

Rashida Hazran said...

tak boleh...tunggu abis pantang..........

Rashida Hazran said...

urm...kadang2 aw ni ikut hormon badan juga...rajin2 la minum air kosong selalo...

Rashida Hazran said...

saya tak diam....saya asyik post tentang entry sampai lupa nak balas komen...maaf2...
saya dah jelas semuanya diatas....nnt baca erk...

Rashida Hazran said...

tahniah!!
awak ikut step minum aw so bby pon sihat....

Rashida Hazran said...

cuba tengok link ini.....awak akan tahu mana yang better http://rashidahazran.blogspot.com/2013/07/original-dan-tiruan.html

Rashida Hazran said...

kesan putih and gebu ok tak?
berat badan ni kadang2 ikut hormon badan dik...macam period jugak,ada hormon tak menentu....

Rashida Hazran said...

cuba stop sekejap....dalam masa stop tue ada nampak kesan tak?

kadang2 time kita dah stop baru kesan nampak...tp walaupun stop awak tetap minum air banyak taw....

Rashida Hazran said...

adik kena sabar...nak cantik kena sabar!
mnum aw ni kena rajin mnum air masak dan selalu amalkan apa yang patut... :D

Anonymous said...

Akak stokis sah

Anonymous said...

Aw ni mebi ikut hormom jgk.sy dh sebulan lebih ambk.mmg kulit mkn lembut.jerawat cpt kering smua.tp sy punya brt naik 5kg.waaa :( pdhl sy dh minum air kosong 3litre sehari.kawal diet secara sihat..sedihhh..waaa.berat nak trn jgk.kulit nk cntk jugak:(

Anonymous said...

saya sudah 2 minggu makan AW kesan muka tak kering lembap, tp mslhnye saya dah lewat period dlm 2 minggu tak tahu kenapa? saya berhenti takut preggie takut ada kesan pulak..tapi masih belom ada maklumat terbaru..ada effect ke period tak dtg..sbb period saya konsistan mkn aura tak datang bulan selepasnya period saya...risau la pulak ..huhuh

Anonymous said...

Sy minum ni...berat mmg naik....huhu...

Anonymous said...

Nak tanya. Kalau amik aurawhite ni kan, tak boleh minum susu ye? Lepas tu kalau saya sedang mengamalkan makan jamu, ada effect tak kalau campur dgn aurawhite ?

melissa ixora said...

Salam sy baru amik aw smggu..mmg nampak kesan ketara kat dada dan 2 belah peha da putih sgt...tp tgn dan muka sy masih gelap...da mcm kuda belang rasanya hehehe...

Anonymous said...

Salam, sy nk tumpang tnye... skrg sy tgh ambil Aura slim, n sy mmg tgh merancang untuk preggy... sume kat ats tntg AW, tp sy ni minum AS, blh ke kalau sy ambil? ade ape2 kesan sampingan x untuk kndgn if sy xtau sy preggy? n da 5 hari sy ambil, n 5 hari ni jgk, kpale sy asyik skit and skit menstrual nk period sy dtg, sy pelik jgk... sbb sy baru lpas berhenti period baru minum AS... mcm mane ye, adkh produk ni xsesuai utk sy?

siti raihanah said...

salam nk tnye, ikut kt botol tu lps 30 minit minum aura white bru blh makan, tp sy tgk kt blog 2 jam sblm mkn, mcm mna ye. lg 1 yg minum air byk tu slps minum aurawhite ke? tq

Rashida Hazran said...

yup stokis yang sah

Rashida Hazran said...

urm...mcm yang awak cakp tadi...
aw ni kut hormon...saya pun sama jugak tapi xlama pun sebab nnt badan akan stabil....just bnyakkan relax

Rashida Hazran said...

ada minum time period tak?sebab time period memang tak boleh minum...tunggu dah betul2 kering baru boleh minum balik....

Rashida Hazran said...

boleh la minum susu...cuma xblh minum kopi,teh and air gas jer...
kalau minum jamu boleh tapi jangan minum sekali dengan aura white....jarak minum dalam 2 jam atau lebih

Rashida Hazran said...

hehehe...slow2 erk...sebab muka dan tangan berada dibahagian yang selalu kena cahaya uv...insyallah nnt dia akan proses seluruh badan....

Rashida Hazran said...

i tak tahu pregnent xper...tp bila dah tahu better stop! takut terjejas pada kandungan...lagipun time pregnent xkan nak diet kan?kne la bg baby sihat dan membesar....

seeloknya awak berhenti dulu....

Rashida Hazran said...

wsalam....seelok2 nya biarlah lebih minit dan jam...
saya syorkan selepas 2jam...bermakna minum aw sebelum sarapan...

minum air masak selepas minum aw ni....minum banyak mana pun boleh...

Ena Faiz said...

Hm..I think aurawhite x boleh diminum ketika period sbb klu minum akan kerap buang air kecil..hehehee..

Anonymous said...

Salam.. sye nak tanya, klo consume aurawhite ni, minuman or makanan yg ada caffein mmg x boleh amk.. tp susu pn x boleh minum gak ke? ada member cakap susu pn x boleh minum kalau nak kesan yang terbaik dan cepat.. Saya lelaki n ada masalah parut jerawat berlekuk n yg parut hitam tu.. Sye nk cuba aurawhite ni n dah beli pun.. tapi bab susu tu macam mana? sye sejak kecik, skolah n sampai sekarang mmg minum susu, 1 hari 1 gelas.. Minta penjelasan.. Time ksh..

Tn Suhaila said...

Salam sis. Sy ade pakai aw sekarang. Kulis sy berjerawat. And skrg kulit sy kering dan menggelupas. Adekah ini oke atau sy patut berhenti ?

Anonymous said...

ok, trime kasih, krn mmbantu =)

Anonymous said...

Anonymous 2 sep~awk start cnsume aw time preggy bp bulan yer?

Anonymous said...

boleh minum ngan mnuman protein x?

numuli said...

as salam sis. sebelum ni sy ada amek produk kuruskan badan. produk tu kena mnum pagi sblum brekfas. pstu sy try aura white ni kena mnum sblum brekfes jgk. mcm mne nk manage mase? bpe mase jarak tu nk amek AW plak?

Anonymous said...

akak sebelum tido sy ambil vitamin E. mcm mne nk amek AW sblum tdo ni

Anonymous said...

boleh ke amek vitamin E dgn aura white kak?

adie ko said...

aurawhite boleh diminum kaum lelaki ke? n ape bezanya dengan auramen sebab skrg aku try auramen.ape kesannya sama macam aurawhite atau admin prefer aku pilih yang mane ???aurawhite or auramen??

nur raidah hidayah said...

salam.. nak tanya... kalau belom kawin boleh ker ambil aura white.. n x de kesan kemandulan ker??/

nur raidah hidayah said...

so kalau x kawin lg.. n sebelom kawin dh minum ade ker kemungkinan besar boleh menyebabkan ,mandul?? plez.. saya teringin nk minum.. n takut sebab ramai ckp lau minum suplement boleh menyebabkan mandul...

Rashida Hazran said...

maaf kerana lambat reply...maybe awak pernah whatsapp atau sms saya ari tue kan?
tapi saya nak bagi taw lagi sekali mana taw ada cust yang lain memerlukan tips2 ni semasa minum aw ni nnt...

perkara utama yang dilarang ketika minum aw ialah minuman atau makanan yang mengandungi caffein kerana akan melambatkan proses aw dalam badan serta membantutkan proses...
masalah susu saya rasa salah tue...susu boleh minum tetapi minuman gas tidak boleh,so selepas ni boleh la minum susu tanpa ragu2....

Rashida Hazran said...

awak beli aw yang label baru tue kan?

aah, aw yang baru ni kita akan dapat effect macam jerawat dan kulit kering...kandungan dalam aw sudah bertambah dan diperbaharui, oleh itu sya harap awak kena minum lebih air masak....around 9x sehari supaya aw mudah proses dalam badan.... :)

Rashida Hazran said...

boleh...awak makan vit E dlo, dalam 2jam atau 1 jam baru minum aw..

Rashida Hazran said...

minum produk kurus tue dulo...dalam 2 jam atau 1 jam setengah baru minum aw...jangan minum sekali sebab nnt badan akan lemah sebab nak proses 2 jenis kandungan yang berbeza...

Rashida Hazran said...

aurawhite ni boleh semua jenis kategori umur dan jantina...
cuma auramen ni khas untuk lelaki sahaja sbb auramen ni memberi kuasa dan tenaga lelaki yang sering melakukan akivii lasak....selain tue merawat masalah jerawat,jeragat dan kulit tidak sekata...

saya syorkan awak guna auramen... :)

Rashida Hazran said...

wsalam...
eh boleh,tak ada masalah kemandulan...sbb dah banyak cust shida yang sudah pregnent selepas minum aw ni...walaupun awak tengah pregnent pon boleh minum taw...tapi pastikan kandungan 5bulan keatas...

jangan risaw, tak ada kesan negetif if awak berhenti secara tiba2....

Yumi Sya said...

Sy nak share skit...hri tu pergi salon..die ckap..aw klau badan dh gemuk die xgalakkan mkn aw ni...klau nak mkn pun blh tp jgn ambil pd waktu mlm...

Anonymous said...

Assalam. kak kalau minum aura white tanak guna shaker boleh tak ? hehe nak guna mug je~

Anonymous said...

Assalam . kak kalau umur 13 tahun boleh minum aura white tak ?

Zhufairah Qaireen Marissa said...

salam sis... nk tye klu bf bby bleh amik aura white ker...???

Anonymous said...

salam sis....nak tanye, klau dr segi pemakanan boleh mcm biase je ke...
contohnye, sy mengamalkan diet atkins, so sy hanya makan protein je..
klau sy consume AW nie akn ade side effect tak?

Anonymous said...

bkn nk burukkan aurawhite..p,skdr nk kongsi pnglmn sy consume aurawhite..pnglmn pahit..tension ngn aurawhite..1 mggu lps minum muka trs naik jerawat..bukan sikit malah penuh satu muke..nk tgk cermin pun takut..p,ble tnye kt owner phl mke tmbh jrwt..die kte tue prkra biasa kesan detox..so,sy xbhnti..trs je minum aurawhite n minum bnyk air..elakkan minum minuman yg mngndungi kafein..slps sebulan..jerawat mkin teruk..so,sy stop minum aurawhite n bli produk len utk sembuhkn jerawat..lme jg la tggu jerawat sembuhh..sengsara nyee...menyesal minum aurawhite..

Anonymous said...

Sy baru minum aw dah nak masuk 1 bln t'tbe jerawat tumbuh pulak...McM jerawat Batu ,sblum nie x da jerawat pun,,kenapa ek...? Risau dah sy nk cantik punya pasal...tolong bg tips...cikit McM ne yee...

Anonymous said...

slm...nk tny,np kalo komen y kurang berkesan,awk jrg bls ae? ples bls...sy dah nk masuk botol y ke 3 dah,tp x jugak putih2...tp mse amek aw btl y peryama n suku y kedua,sy kurang minum air sbb sy xtw plak kne mnum smpi 3 ke 5 liter.pastuxde kesan pun bahkan makin gelap mcm sun burn...bila sy cek kt intrnet,br lah sy th kesilapan sy...then sy bnykkn la minum air...skrg ni dah nk msuk btl ke 3 tp xd pon putihnye...betul ke berkesan...ckp dlm tempoh 14 hari da nmpk kesan...ape ni?sy mcm dah fade up dah...lg 1,y saya beli tu dpt harga 120 dr booth kat lua pasar raya..y tu real punya ke?ples jwp ae...

Anonymous said...

Saye nk tau sye tgh period hari 1st tpi sye xtau pon time period xleh minum sye minum 2 kli pgi dan mlm tdi..so sye bru tau hari ni..mcm mne ye sye risau nti sye xdtg period blan depan..xpe ke klu terminum skli mse hari 1st period?? Esok 2nd day period sye akn berhenti minum..risau la sis

Anonymous said...

Sis sye bru period 1st day harini 9june tapi sye xtau pon xleh minum time period so sye pon minum la pgi tdi dan mlm tdi so skrang sye bru tau xleh minum mse period..so mcm mne ni..sye takut akn ade msalah xdtg period blan depan sb terminum tdi..so esok 2nd day period 10june sye akn stop minum..tpi sye da mula risau kesan negatif utk nxt month xpon mse period ni..

Anonymous said...

Aurawhite memang terbaik

Anonymous said...

Aura White ni ada berapa jenis ye? Tengok dekat kedai2 jamu bukan main banyak lagi jenis2 Aurawhite ni..
nak beli pun ragu2.
i nak yg untuk memutih dan masalah jerawat.. PLEASE REPLY AND LEAVE UR PHONE NUMBER

Anonymous said...

Sekarang dah ok tak? Ragu2 nak beli

Anonymous said...

Sekarang u stilll amalkan AW ke? And ok tak?

Herrie said...

Helo sis saya herrie, saya baru je mengamalkan minuman AW ni ..tapi saya juga ada mengamalkan supplement lain mcm spirullina dan cholera yaeyama cosway product boleh campur ka sis...

Naza Alsufi said...

Kenapa minum aw muka bertambah jerawat.jerawat kasar2 pulak tu.sblm minum xda pun.tlg jelaskan.

Anonymous said...

Sy mnum aurawhte mcm jrwt mkin btmbh n rsa kulit mcm gelap jerr

Anonymous said...

Sy pon minom gak..tp kadang2,sbb leceh nak bancuh.bila baca komen2 kat sini seram lak rasa nya..harap tuan punya blog jwp komen org ekk..

shida shop house said...

Buat semua custumer sila pm/whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan.....

sis tak dapat nak scroll komen dari bawah dan yang entry lepas-lepas sebab setiap weeks sis akan update stock baru dan update new packing bagi stock yang ada....selain tu sila usya segala tips2 yang tekini yang telah sis post mengenai produk sebab setiap produk akan menpunyai perubahan bagi mendapatkan kesan yang bagus dari masa ke semasa....

thanks for sharing ur info and experience abaout aurawhite...pls inform me if u have problem and something tu ask....ok bye....
whatsapp/sms 017-5280661