Friday

RAPIBUST MASK

salam dan hey semua....

post entry kali ni khas buat wanita diluar sana...setahu shida blog shida ni yang banyak sekodeng ialah majoriti wanita kan?hehe....malu nak cerita tapi ini adalah kecantikkan dalam wanita yang perlu uolls tahu...


Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara
RAPIBUST - IT WORKS FOR 

EVERYONE!!!!!
NO SIDE EFFECTS
NO SIDE EFFECTS

NO HORMONES
Masih mencari produk yang sesuai..
Cubalah Masker Kolagen Payudara Rapibust!!
Sangat membantu untuk membesarkan dan memejalkan payudara anda tanpa sebarang kesan sampingan..
Alami pengalaman terbaik sbg seorang wanita bersama Masker Kolagen Payudara Rapibust!!

Dah besar! Dah besar! Baru 6hari... dah bsr!!!!!
Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang lendur anda HANYA dalam waktu 10 hari. 

Mengandung Kolagen semulajadi yang dapat membantu membesarkan dan menegangkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan! Tiada ada kesan sampingan! Tidak melantun balik kesan selepas berhenti pakai! Cara pemakaian sangat mudah, hanya masukkan mask pada bra anda, sangat praktis dan nyaman dipakai.

Mask kolagen payudara ! Menegang & membesar dlm masa 10hari!


1st pakai treatment pertama, xrasa ape2 perubahan mask kolagen payudara ni... tetapi bila teruskan treatment kedua... perubahan AMAT ketara!!! Payudara menjadi tegang dan tidak kendur teruk lagi, sbb dah breastfeed 3 anak.... so..amazing kan?? Tak caya hanya mask kolagen boleh menegang dan membesarkan payudara !! Sekarang jann teruskan lagi treatment yg ke3 dah!!! huhu... breast jann dah besar 1 cup !!!!

Byk lagi dah terbukti mmg mask kolagen ni berkesan!!!! Tidak risau kesan sampingan sbb ini bukan ubat hormon, dan tidak mengandungi ubat larangan utk merangsang pembesaran payudara!

Mask ni sesuai dipakai oleh semua golongan wanita termasuk ibu yg menyusu!!
Tidak mengandungi hormon, tiada bahan merbahaya !! Ia menggunakan kolagen semulajadi and menyerap masuk ke lobus payudara , dengan ni payudara akan menjadi tegang dan besar, tambahan pula tidak kembali ke saiz asal jika berhenti menggunakannya!!

Masukkan mask yang basah ini kedalm bra anda, pasti nyaman & sejuk sekali

♥ Untuk hasil yang maksima, gunakan setiap malam sebelum tidur selam 1 minggu berturut-turut. Tidak ada efek sampingan dalam penggunaan Rapibust Masker Kolagen Payudara kerana 100% natural!!!
♥ Rapibust Masker Kolagen Payudara hasrat untuk mempunyai bentuk payudara ideal dan pejal kini bukan mustahil lagi..
♥ Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang kendur anda HANYA dalam waktu 10 hari.

Keistimewaan Rapibust:
♥ Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara♥ 3 rawatan akan menambahkan saiz payudara♥ Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam♥ Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum.
Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru



1 box isi 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari
For better results, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment)

Kenapa mesti guna 3 treatments dengan tidak berhenti?
First Treatment - Growth
Second Treatment - Compacting
Third Treatment - Constant

1 box RAPIBUST contains 4 pieces.
1 EFFECTIVE TREATMENT COURSE = 5 BOXES
After 3 - 5 courses = visible and permanent results.

HARGA OFFER :
1 BOX ( 4pcs masker : utk 2 hari) = RM20

3 BOX ( 12pcs masker : utk 6 hari) = RM50

5 BOX (20 pcs masker : utk 10 hari) = RM70


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





5 comments:

Anonymous said...

hai, mcm mana nak tahu produk ni original ke tiruan?

Rashida Hazran said...

whatsapp shida...nnt shida tunuj beza ori and x...
nak taw ori..ada sticker

Anonymous said...

kalau takde sticker tu, bahaya ke sis?

Suhana Satar said...

mengandung atau menyusu betul.ke boleh pakai?

Unknown said...

sy menyusukan anak..boleh pakai ke...