Monday

AURA WHITE ORIGINAL DAN TIRUAN

salam dan hey semua....

Sebelum ni pernah dengar tak Aura White ada yang tiruan?
Dulu sering kali kita dengar pasal bancuhan yang warna sangat slow dan kesan yang lambat.....

Hari ini shida nak memberi penjelasan yang terperinci tentang perbezaan Aura White yang original dan tiruan....shida harap sangat supaya uolls selepas ini berhati-hati dalam membuat pilihan pembelian....tak semestinya ia murah ia baik dan terbaikkkkkk......




1)WARNA PENUTUP SHAKER PINK SLOW YG ADA TULISAN
2) SILA PERHATIKAN FONT SETIAP PERKATAAN 
3) SENDUK YANG BERBEZA

1) GRAF WARNA GELAP
2) TERDAPAT HOLOGRAM SEPERTI GAMBAR INI
1) LOGO 100% NAMPAK KABUR SEBAB SCAN

so sekarang macam mana?
dah boleh beza antara yang original dan tiruan?

cuba uolls Clik Link dibawah

uolls boleh tengok Jar Aura White shida ini dan bezakan gambar diatas....
kadang-kadang shida dapat SMS dan email bagi taw kenapa sampai sekarang saya tak nampak perubahan?
macam mana nak kenal original dan tak?
kenapa warna bancuhan saya tak pekat macam shida punya?

bila shida tanya beli dekat mana?
diorang akan cakap beli dekat kedai...kadang-kadang beli dekat supermarket...so shida pun tak dapat nak tolong macam mana...dengan info diatas maybe boleh tolong uolls kenal yang mana original dan tiruan....

Harga tiruan dengan original memang berbeza,sampai customer shida cakap "kenapa shida jual mahal"?
shida jual RM150, ikut harga pasaran la....lagipun shida ada jugak buat sales bagi kesenangan uolls untuk mendapatkan harga runtuh dan terbaikk....

Depend pada uolls untuk menilai yang mana terbaik...kita nak sihat biarlah secara yang elok dan terbaik!
shida harap uolls belilah pada stokis dan pengedar yang sah!
shida harap dengan penyebaran info ini akan membantu uolls lebih berhati-hati untuk membeli.....


bagi uolls yang membuat pembelian Aura White yang mendapat FREE GIFT 3D MASK akan REPLACE dengan DIAMON NANO SERUM 30ML
so jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan free gift dari AURA WHITE

AURA WHITE RM150
FREE GIFT
SHAKER
SERUM AURA WHITE
BEDAK TANAKA
SHEHIDO 6PCS
MASK LIPS
MASK EYE
VIT FOR HAIR


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























27 comments:

~QisHa~ said...

patut laa aura withe sy x menjadi, sy kena tipu. kata dalam 7 hari nampak kesan, tup2 xdak perubahan lansung. sedih~
rugi betul sy.
tq for the information.

Rashida Hazran said...

ok....apa2 selepas ini lebih berhati-hati erk?
apa2 stock boleh order dengan shida....sebab shida pengedar yang sah....

Anonymous said...

ada k blog yang cakap ada hologram atau tidak tetap ori.. confiuse dh... :( http://nurklections1.wordpress.com/2013/05/09/perbezaan-aura-white-ori-dan-tiruan/................. pohon penjelasan saya betui2 nak try product nie...

Rashida Hazran said...

maksud hologram fake ialah ia di "scan"
berbeza dengan ori punya hologram...dia bersinar...macam kita beli barangan electronik,plastic dia nmpak lebih berwarna warni dan tulisan lebih jelas...tiada kesan copy paste....

amalina aimi said...

Kalau yg senduk berwarna putihh.. bkn ori la kak shida???

Rashida Hazran said...

senduk sama warna but saiz je lain dik.... :D

FJ - Faten Johary said...

Kalau senduk xdk pulak macam mana ? Haihhh ori ke x ?

FJ - Faten Johary said...

Kalau senduk xdk pulak macam mana ? Haihhh ori ke x ?

Rashida Hazran said...

adik cuba goncang kuat2 botol tue....sebab senduk ada dalam serbuk....
check elok2...ori atau tiruan senduk memang ada cuma kena tahu beza senduk jer kalau nk taw ori atau fake...

Nini Zayani said...

salam kak shida... saya pelik sbb 1 jar saya beli kandungan dia 1/2 je tp 2 jar full... tu mcm mana pulak

Rashida Hazran said...

tak ada apa masalah...mybe terlebik kuantiti,ok la tue dapat full...hehe
yang nak beza ori just label,senduk jer.....untung la dapat full,ada setengah cust dapat half sangat...

husni marina said...

Brp harga bg 1 botol aurawhite coklat

Sofiah Sulong said...

Hi shida..saye nak yg ni.. check ur yahoo email pls. :)

nor ain ahmad said...

Aura white ni de bpe perasa

Rashida Hazran said...

harga sama....rm150

Rashida Hazran said...

hey sofi...nnt u whatsapp saya jer.... :D

Rashida Hazran said...

ada 2 jer...coklat dan lemonberry....
tapi mejoriti ramai yang suka minum lemonberry.....

Anonymous said...

yg ori dstributed by aurawhte beauty kn kak shida..???sbb tngk yg kwn punya keluarn laen.....

Anonymous said...

Sy punye senduk tu pn colour pink. Ori ke? Sy mkn da sebotol lebih tkde pape pn. Lemon berry tu rse die mcm ribena ke? Sy nye mcm ribena. Tak mcm lemon pn. Tiruan ke?

Anonymous said...

Dan takde hologram sblh logo 100% tu.

Anonymous said...

is the diamond nano collagen cap supposed to be in white..?? cuz when i got it, the cap was in pink..?

Anonymous said...

slm..kak ni sy ad bli aura white..sy da beli 2 kali da...yg jar ke 2 ni kn..dia punye pnutup xdk cop aura white..pastu dia punye serbuk cerah n ble kte bancuh warna jadi pudar n rse lain...knape ye.ori ke x

Rashida Hazran said...

new packing now...dont worry coz cap pink still original....

Rashida Hazran said...

nak tahu ori sekarang tengok labek holigram dan scope....
sekarang aura white dah buat new packing....

Anonymous said...

Salam kak syida.. maaf nk tnye, aurawhite nie brapa lma jaminan msa utk dptkn result whitening? Sbb dh amik nk dkt half year dh

Anonymous said...

Salam Kak syida, kat trg nie, ade yg jual dgan harga rm 120. Die cakap die seorang pemborong, so sbb tu dpat murah. so camne tu kak

Anonymous said...

Assalamualaikum..if parut accident n parut nakal zaman kanak2 boleh hlg x ye?? Thanks. :-)