Instagram

Thursday

TOTURIAL BANCUH AURA WHITE

Salam dan hey semua......

AURAWHITE 900000MG
Buat pengetahuan cust yang shida sayangi...sekarang aurawhite 900000mg kini berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya pengeluaran aurawhite tiruan, selain itu sekarang ni aurawhite sudah tukar FREE GIFT so uolls boleh pilih yang mana nak sama ada whitening spa soap atau nano serum


*******************************************************
Hari ini shida nak tunjukkan macam mana bancuhan yang ok!
walaupun semua dah tahu cara nak bancuh tapi shida just nak tunjukkan sebagai rujukan bagi uolls yang baru nak mencuba minum AURA WHITE.....


sediakan aura white,shaker dan air masak atau air sejuk
shida lebih suka pakai air sejuk sebab bila minum memang terangkat!!!
janji jangan air panas sebab kesan terhadap aura white akan hilang....

masukkan air kosong setinggi 120ml sahaja...korang xperlu sukat guna ruler sebab kat tepi shaker memang dah siap tulis number....

masukkan 2x scope aura white yang disediakan

pastikan 2x scope pagi sebelum sarapan dengan keadaan perut kosong serta 2x scope malam sebelum tidur....

air kosong tadi akan berubah warna kerana serbuk tadi ada kat dalam shaker...hehe

Goncang shaker sehinga serbuk tadi sebati jadi pewarna...
kire macam dalam gambar ni laa....

lastly....minum dengan tenang dan jangan gopoh-gopoh!
banyakkan minum air kosong serta jangan minum teh.kopi dan air gas.....

selamat mencuba!!!0_0


sekiranya berminat boleh la order
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com








No comments: