Sebarang tempahan boleh dibuat melalui :-
sms/whatsapp 017-5280661
(lebih cepat reply)
atau
serunai_shidaz90@yahoo.com

No call!!

Postage:-
Isnin ~ Jumaat

Bisness start:-
8.00am ~ 11.00pm

Wednesday

AURA SLIM SHAKER

salam dan hey semua


Pasti uolls tertungu-tunggu stock Aura Slim Shaker nie dari minggu lepas lagi kan?
sekarang bagi uolls yang nak order dan masih menunggu stock dari shida......mari cepat!cepat!

OPEN STOCK
READY STOCK

apa itu AURA SLIM SHAKER?

Aura slim shaker (ASS) ialah produk pelansingan badan yang mampu menyelesaikan masalah berat badan...terdapat 6 program yang dalam carta ASS diatas 



AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.

Berkesan menurun kan berat badan dengan 2 kali bancuhan setiap hari sebelum makan tengahari dan makan malam, larut kan 2 scoop ke dalam 120ml air sejuk dan shake. Di aplikasikan dari Korea dengan aplikasi technology nano dapat membakar lemak tanpa kesan sampingan yang teruk.

Program Aura Slim Shake berfungsi dengan mengawal jumlah kalori dan karbohidrat secara keseluruhan di dalam tubuh badan. Pribaiotik Fiber yang terkandung di dalam Aura Slim Shake dapat membantu mengurangkan lemak di dalam darah dan melawas kan proses pembuangan toxin di dalam badan. Dapat menyerap segala khasiat dan vitamin dengan mudah. Khusus untuk perlansingan dan kecantikan kulit.




NAK BELI AURASLIM? first sekali, kena tahu product tu untuk ape, jgn main beli je tau..
detox. burn. slim. shape.
jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi dalam auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. Auraslim ni, rasa buah2 han, lagi best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar secara semulajadi! xperlulah uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar.. just amik aurashake and dah xlapar. sangat mudah, senang. mcm baca alif, ba, ta.



1.    Detox

Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.


2. Burn

Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"

    
3. Slim
"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."

Baru lah diet uollsss berkesan!


4, Shape

Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda. jap2m, ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.


DETOX - BURN - SLIM - SHAPE

SELEPAS AURAWHITE 400 000MG MENGGEGARKAN PASARAN SKRG,KINI MUNCUL 1 LAGI PRODUK BARU UNDER COMPANY YG SAMA...LANGSINGKAN BADAN ANDA SECARA SIHAT & REALISASIKAN IMPIAN ANDA 




BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -
1 - 7 HARI 
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan 
- detoxifikasi pembuangan toksin 
- meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI 
- Pembuangan air besar yg konsisten 
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah 
- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS 
- sistem penghadaman lebih baik 
- badan sihat & ketahanan lebih baik 
- berat badan menurun berperingkat 
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan

RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan

CARA PENGAMBILAN : 
Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan


NOTE : 
IF AMBIL AURAWHITE BLH KE AMBIL AURASLIM ?? 
BOLEH.....TP SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIK AURAWHITE 

INGREDIENT :-
VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY , CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE , KIWI AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA, ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED

UTK HASIL YG LEBIH BAIK GUNAKAN BERSAMA DGN AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman & sejuk digunakan.

PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN

DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING




AURA SLIM SHAKER
Harga RM180 SM / RM190 SS

RM160 SM / RM165 SS
Free Shaker + Free Postage



sekiranya berminat boleh la order
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


2 comments:

  1. emmm saya baru jer cuba....baru 5 hari.Cuma masih tak faham cara pengambilannya,masa beli hari tue(kat kedai kat area umah saya)jurujualnya macam tak pasti cara pengambilannya...so takut tak betul cara mcm mana keberkesanannya.....pastu mcm mana nak tahu original atau tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin kedai tue keliru kot cara pemakanan....setakat ini ok?dah berapa lama apply?
      nak tahu original mesti ada cop GMP/KKM dan halal

      Delete