Tuesday

AURA WHITE ORIGINAL ATAU TIRUAN

Assalamualaikum dan hey semua.....


Genap 5 hari bulan rejab...syukur alhamdullilah,sapa kat sini puasa?
walaupun hari-hari panas membahang tapi tidak mematah semangat uolls untuk berpuasa kan?
shida yang duduk kat air-cond pon terasa jugak panas......harap-harap time bulan puasa nanti tak ada lah panas membahang sangat.......

ok...berbalik pada topik yang ingin kita bincang ialah persoalan yang sering shida terima dari uolls.....setakat ini kebanyakkan customer orang lain tapi nak kan pendapat dari shida.....tapi shida juga tidak lepas dari customer sendiri....nasib sorang jer mengalami masalah yang sama.....

hari ini shida akan selesaikan masalah uolls kenapa boleh jadi macam tue......


soalan yang sering shida dapat:
  1. kenapa aura white kita tak sama? tak ada pun sirim aura white?
  2. kenapa shaker saya warna pink...shida warna merah?
  3. kenapa warna saya bila bancuh pucat dan pudar....tak sama macam shida? (top)


Jawapan yang sering shida reply setiap sms atau email......

  1. Pengeluaran stock aura white sangat la laris dan tiada had pengeluaran.....disebabkan terlalu banyak pengeluaran pasti akan ada stock yang tidak "ringan tangan" dimana mana sempat saja akan diletak sirim pada botol.....apa-apa pun uolls jangan la takut sangat sebab stock yang shida ambik ini daripada HQ aura white sendiri.......
  2. terkejut dapat soalan ini....hehehe
    shaker ada dua warna iaitu pink dan merah....sapa yang bertuah and bernasib baik dapat la shaker yang warna pink.... :D
  3. soalan yang sangat top bagi shida......
    warna pucat dan pudar adalah disebabkan oleh kekurangan letak pewarna dalam bancuhan serbuk, tapi bagi sesiapa yang mendapat batch ini sangat beruntung kerana kandungan original talipian dan stem cell tidak ubah....malah kesan lagi cepat bagi uolls yang mendapatkan batch ini
    untuk mendapatkan tambahan lebih sedap boleh la tambah sunquick or ribena dalam bancuhan bersama bnacuhan aura white...so rase tawar akan hilang....


shida harap soalan dan jawapan ini akan membantu uolls dalam proses pengambilan minuman aura white ini....

semoga uolls mendapat kuli yang cantik dan gebu!!!































































1 comment:

Faridah Shawatie Muhammad Termizi said...

skrang ni rmai org ckp yg AW byk yg tiruan....mcm mna nk bezakan yg tiruan dgn original...???