Tuesday

AURAWHITE SKINSPA SKINCARE 4IN1

Salam dan hey semua...


AURAWHITE SKINSPA SKINCARE
kulit akan lebih cantik, gebu dan licin tanpa makeup...hanya perlu memakai 4 set aurawhite spa uolls bakal memiliki wajah yang sangat halus dan cantik..


SET EKSKLUSIF 4 IN 1 AURAWHITE SKINSPA
RM150 (SM) RM160 (SS)
• terdiri daripada Diamond Deep Cleanser, 
• WhiteDiamond Serum, 
• CC Crรจme Spf 35 &amp
• Phyto Night Cream.

FENOMENA KECANTIKAN TERKINI! AURAWHITE SKINSPA REGIM PERAWATAN WAJAH EKSKLUSIF UNTUK PENJAGAAN KULIT WAJAH ANDA. MESTI CUBA PRODUK BERKUALITI TEKNOLOGI DARI PERANCIS.  PASTI ANDA JATUH CINTA! MUACKSSS


KENAPA PERLU MEMILIH PRODUK AURAWHITE SKINSPA ?
• Produk ini Selamat, Halal , Tiada Bahan Kimia Terlarang.
• Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia
• GMP, HACCP, FRANCE Technology System & BUMIPUTERA
• Khidmat Nasihat Dari Pakar Kecantikan Yang Berpengalaman
• Di formulasikan dari Perancis dengan rumusan bahan-bahan berkualiti tinggi
• Antara bahan Utama adalah dari Ekstrak Protein Berlian, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Ekstrak Bunga-bungaan seperti Chamomile, Sakura, Pheony dengan memberi kelainan dari produk yang ada di Pasaran.
• Kesan Seawal 5 hari.
• Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
• Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
• Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten.
• Produk yang mendapat permintaan yang tinggi
• 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
• Mesti Cuba baru tahu Kesannya…



CARA PENGGUNAAN :

WAKTU SIANG :
DIAMOND DEEP CLEANSER 
Picit cleanser pada tapak tangan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan & stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih.

WHITE DIAMOND SERUM
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebi cerah, anjal , sekata & halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam. 

CC CREME SPF35
Pelindung matahari dengan tekstur mousse sangat lembut pada kulit anda. Sapukan seluruh muka molekul nano meresap pantas ke dalam kulit untuk melembap dan meyuburkan kulit secara intensif agar kulit lebih lembut dan halus. Dengan pelindungan UV SPF 35 melindungi kulit dari sinaran UVB dan UVA. 

(produk tambahan luxuria Magique Toner gunakan sebelum white diamond serum )


WAKTU MALAM :
DIAMOND DEEP CLEANSER 
Picit cleanser pada tapak tangan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan & stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih.

WHITE DIAMOND SERUM
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebi cerah, anjal , sekata & halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam. 

PHYTO STEM NIGHT CREAM
Sapukan krim malam ke seluruh wajah ia membantu menyihatkan dan memulihkan sel kulit untuk meningkatkan tekstur kulit lebih halus & mulus. Ia membekalkan kelembapan, memudarkan cela dan tompok gelap, mengurangkan kedutan & garis halus.






untuk mendapatkan kesan yang lebih exclusive, uolls digalakkan memakai barangan aurawhite secara combo dimana AURAWHITE SKINSPA SKINCARE + AURAWHITE STEMCELL bagi memperolehi wajah kulit yang lebih cantik, awek muda dan jelita walaupun tanpa memakai make up....

ini testimonia yang berjaya mengunakan combinasi aurawhite stemcell + aurawhite skinspa, perr!cantikkan kulit dia...lebih halus dan natural je, sangat sesuai dipakai oleh semua golongan dan jantina...manakala peringkat umur digalakan dari umur 17tahun dan keatas.....
cepat order, jangan lepaskan peluang keemasan ini!


AURAWHITE SKINSPA SKINCARE
RM150sm / RM160ss
*free postage*


NOW PROMOSI 2016
RM135sm / RM140ss
*free postage*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


















NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL

As salam dan hey semua


Niqrees Firming & lifting hidrogel


merupakan inovasi baru dalam menganjalkan kulit muka dan payudara, agar ia lebih tegang dan berseri-seri

Niqrees Hidrogel adalah revolusi krim hidrogel , yang berfungsi utk mengangkat dan membantu meningkatkan isi padu payudara. 

Formula inovatif dan eksklusif kini mengandungi ekstrak  buah Kigelia Africana  yg mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan

Dengan penggunaan yang teratur, hidrogel ini telah terbukti untuk mengangkat payudara sehingga 15% . Dalam ujian , telah terbukti 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu.


revolusi krim hidrogel pertama yg mampu :
๐Ÿƒ menegangkan payudara sehingga 15%.
๐Ÿƒmenambah dalam saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa 5 minggu


NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL adalah satu produk yang diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu iaitu dalam bentuk HYDRO GEL yang mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.

hydrogel...mengapa produk menggunakan hydrogel dikatakan lebih bagus ????

HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien-nutrien yg mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
-
-
selain tu, yg pasti, penggunaan hydrogel membuatkan sst produk itu tdk melekit...senang nak guna n sangat selesa bg yg ingin menggunakan alatan mekap
-
-
sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia kerana diperbuat dari mineral semulajadi dan bebas dari bahan kimia.


BESAR & TEGANG

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.

Cara Penggunaan
1) Payudara
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.


Cara berkesan hilangkan kedut & eye bag

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah kedut dimuka dan juga eye bag dan lebam bawah mata...hasil boleh dilihat dari kali pertama penggunaan NIQREES


Cara Penggunaan
1) Muka dan Mata
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Buat urutan lembut disekitar mata
Hasilnya dapat dilihat serta merta


Fungsi Niqrees Hidrogel pada muka :
๐Ÿƒmengurangkan kedut seluruh wajah
๐Ÿƒmenghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
๐Ÿƒmemutihkan kulit
๐Ÿƒ melicinkan kulit
๐Ÿƒmerawat masalah jerawat
๐Ÿƒmerawat masalah ekzema
๐ŸƒAnti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
๐ŸƒAgen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
๐Ÿƒ anti-bakteria.




Cara berkesan hilangkan jerawat & jeragat

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah jerawat dan jeragat...hasil boleh dilihat dengan penggunaan NIQREES secara konsisten


Cara Penggunaan
1) Jerawat dan jeragat
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Niqrees tidak berminyak & mudah menyerap..anda bebas menggunakan sebarang alatan mekap selepas menggunakan NIQREES


Kandungan NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
Aqua (air)
Acrylates / Beheneth-25 Matacrylate Copolymer
Extract Buah Kigelia Africana
Glycine Saja (kacang soya) Protein
Triethanolamine
Phenoxyethanol
Kigelia Africana

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berasaskan bahan aktif semulajadi utama yang terdiri daripadakigelia africana dan puriera mirifica bagi membesarkan saiz payudara, menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara.


Khasiat utama kigelia africana

1-Mengalakkan pembesaran payudara.

2-Menegangkan struktur kulit dengan cepat.

3-Anti-kanser iaitu merawat kanser kulit serta kanser payudara.

4-Bersifat anti bakteria yang tinggi boleh merawat pelabagai masalah kulit serta luka.

5-Anti-penuaan dan bersifat aktif bagi menghilangkan kedutan pada kulit.

6-Merawat Ekzema,penyakit kusta dan sifilis.

7- merawat pelbagai penyakit kulit dari jangkitan kulat, bisul, jerawat dan psoriasis

8 - berkesan untuk merawat luka dan kudis.

kigelia juga diambil secara dalaman untuk merawat keadaan seperti disentri, kurap, malaria, kencing manis dan pneumonia.



 lulus kkm : NOT150705975K
๐Ÿƒsijil halal
๐Ÿƒdikeluarkan oleh kilang bertaraf gmp
๐Ÿƒ produk bumiputera



KEBAIKAN NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
===============================

➡Wanita
๐ŸƒMenganjalkan p@ud@ra
๐ŸƒMemontotkan struktur p@ud@ra
๐ŸƒMenghaluskan kulit
๐ŸƒMencerahkan Puting
๐ŸƒMenghilangkan kedutan bawah mata & seluruh wajah
๐ŸƒMengecutkan Jerawat
๐ŸƒMenipiskan Jeragat
๐ŸƒMengatasi masalah kurap / panau
.
.
➡Lelaki
๐ŸƒMenghilangkan kedutan bawah mata
๐ŸƒMenegangkan kulit wajah
๐ŸƒMencerahkan kulit muka
๐ŸƒMenghaluskan texture kulit
.
.
➡Kanak-Kanak
๐ŸƒMerawat masalah excema / kudis buta
๐ŸƒMenyembuhkan masalah panau /kurap
๐ŸƒMencerahkan & menghaluskan kulit
๐ŸƒMerawat kesan gigitan serangga
.
.
➡Sesuai utk semua gologan termasuk :
๐ŸƒIbu Mengandung
๐ŸƒIbu Menyusu
๐ŸƒBayi yang baru lahir


HYDROGEL MEMPUNYAI KEBAIKAN BERIKUT
-
-
‪#‎Serapan‬ yang lebih tinggi berbanding serum, lotion atau cream.
.
‪#‎Berbau‬ Harum
.
‪#‎Memberikan‬ rasa sejuk dan nyaman pada kulit.
.
‪#‎Tidak‬ melekit atau berminyak.
.
‪#‎Mengandungi‬ bahan mineral semulajadi yang membolehkan ia sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur serta bagi yang mengalami kulit sensetif.
.
#100% bahan semulajadi dan tiada kandungan bahan kimia.
.
.
"NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL"



TESTIMONIA CUSTUMER



lpas habis sebotol trus repeat order 2 botol trus..sy suruh kakak sy try pakai.. 
Alhamdulillah, antara perubahan yg sy alami :
+dulu sunburn terok skang dh pulih
+dulu kulit kusam,skang tona makin sekata dan cerah
+dulu muka merah2 sbb kulit sensitif, gatal2, skang dh xda
+dulu jerawat sentiasa tumbuh..skang jerawat pun da segan nk naik..if ada pun cepat kecut
+parut cepat hilang,cuma tinggal parut lama2 (mmg take time nk hilang)

๐Ÿ‘‡gmbr sy lpas sebulan guna niqrees..xdela flawless tp dlm proses pemulihan,biar lambat asal selamat..kulit sy sangat sensitif mudah meragam if produk xkena,tp dgn niqrees Alhamdulillah ngam, jatuh cinta๐Ÿ˜..uolls pun try la dulu baru tahu ๐Ÿ‘



Saya dah guna...kesan yg best, bila kita sapu urut je trus meresap dlm kulit...pori2 dah mengecil..kulit makin moist


aya juga pengguna niqrees dah botol ke 2..apa yg blh sy katakan niqrees mmg best๐Ÿ‘kulit saya agk problem sebelum ni..saje2 try guna niqrees..ingatkan xde kesan..rupanya sy silap...byk sgt kebaikan yg sy dpt dari niqrees ni...
Sekarang ni tiap hari mesti nk pakai niqrees..mcm xlengkap je klu xpakai..
Paling best sb blh mix ngn skincare kita...jadinya kesan lebih cepat...yg belum try tu cepat2 lah try..

Jujur saya bagitawu semua.. NIQREES HYDROGEL memang AWESOME sangat sangat! Ini bukan pujian atau bodekan.. Ini pengakuan ikhlas lahir dari hati. ☺๐Ÿ˜„ Saya dah cuba bermacam2 produk dari yang mahal beribu2.. Sampai ke yang murah.. Masih tidak sesuai dan tak dapat mengatasi masalah jerawat kronik/hidup yang saya hadapi. Ubat Dr. dah makan..dah pakai..dah sapu.. Ubat pakar pon sudah.. Pakar kecantikan pon sudah. Tapi masih belom sesuai. Masih sama dan makin terok.
Saya menderita hampir 2 tahun cari penawar untuk kulit muka saya.. Tapi alhamdulillah NIQREES ambik masa seminggu saja untuk bunuh jerawat kronik/hidup yang saya hadapi ni. Syukur Alhamdulillah. Orang cakap memang tak cari lain dah..! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜





NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
HARGA PASARAN :
RM110

HARGA PROMOSI 2016 :
RM90 (sm) / RM95 (ss)
**free pos**

KINI PROMOSI :
COMBO (A ) : 
1PC RM80 NIQREES HYDROGEL + FREE 1PC C2M SCRUB

COMBO (B): 
2PC NIQREES HYDROGEL RM150 + FREE 2PC C2M SCRUB

COMBO (C) : 
3PC NIQREES HYDROGEL RM200 + FREE 3PC C2M SCRUB

๐Ÿ“ฎKAMI BAGI FREE POSLAJU SEMENANJUNG


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com