Friday

PERLA WHITE JAMU JELITA

Salam dan hey semua....

Salah satu produk yang semakin laris dan hot dipasaran, walaupun bersaiz kecil tetapi kesan yang diberikan sangat bagus dan menjadi tarikan buat semua wanita, uolls mesti cuba! insyallah segalanya akan berubah sedikit demi sedikit, yang penting bersabar dan mengamalkan cara makan/minuman yang betul dan sihat....

Nak jadi cantik ni memerlukan masa yang panjang, kesan yang awal ialah dalam masa 2minggu keatas..insyallah kesan sedikit demi sedikit akan perolehi, yang penting uolls kena amalkan produk tue sentiasa that mean kekal sampai bila-bila dan tak ada stop tiba-tiba.... >_<

Diformulasikan dengan kolagen yang telah dihidrolisiskan, ceri Acerola, ekstrak tomato dan kulit kayu Pine yang mempunyai pelbagai khasiat, Pearl White Putih Mulus keluaran Jamu Jelita ini efektif untuk mencerah dan menganjalkan kulit wajah. Pearl White Jamu Jelita bebas dari kandungan lemak dan kaya dengan karbohidrat dan Vitamin C.


# Shaker disertakan bersama Pearl White Jamu Jelita.
# Khasiat Pearl White Jamu Jelita.


Kelebihan Perla White
Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
Mencerahkan kulit wajah
Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
Menyihatkan lagi kulit wajah
Menghaluskan kulit wajah
Menyegarkan kulit
Melindungi kulit dari sinaran ultraungu


Kebaikan Pearl White
- 50% Pencerahan Ketara Dalam Masa 1-2 Minggu
- Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
- Kulit lebih cantik & anjal
- Atasi kedutan & garis halus
- Pencerahan kulit lebih cepat
- Mengetatkan riang roma
- Menguatkan, menghaluskan pd kuku dan rambut
- Menguatkan sisitem imunisasi badan
- Membuang toksin dalam badan
- Atasi masalah jerawat & jeragat
- Awet muda dalaman & luaran
- Tiada lagi sakit sendi
- Mengandungi prebiotik & 3 kali stem sel
- Sesuai bagi ibu mengandung
- Tingkatkan pengeluaran susu ibu
- Kecantikan kuku & rambut
- Memberi tenaga yang optimum
- Kurangkan kolestrol
- Hilangkan parut & selulit
- Atasi rekahan tumit
- Tidur yang berkualiti
- Melawan radikal bebas
- Sesuai untuk lelaki & wanita


KANDUNGAN JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS:
Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3X Stem-Cell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Astaxanthin, Argan, Pearl, Rose Alps.


CARA MINUM JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS :
- Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan 120ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
- Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.




PERLA WHITE JAMU JELITA sangat sesuai dan disarankan kepada anak-anak dara diluar sana kerana penjagaan dalaman dan luaran perlu dijaga pada usia yang muda, tambahan pula buat wanita yang sudah berkahwin penjagan sangat diperlukan supaya suami bertambah sayang dan tak pandang lain!!hehe

Disini shida nak bagi tahu siap-siap rupa dan jenis saiz botol, kandungan Perla White ialah 400MG sahaja dan kecik sedikit dari Aura White, Shaker macam Aurawhite first batch...walaupun dia bersaiz kecil tapi kesan yang ada pada Perla WHite ni sangat bagus dan best!


PERLA WHITE JAMU JELITA
RM43
*including postage...harga sudah termasuk charge postage*



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






25 comments:

asmawey atirah said...

Hai salam kak, lepas minum jamu pearl white ne mmg ada keluar bintik2 merah ka?

Anonymous said...

Hujung2 rasa kelat..sy dh ambik 3 mggu pearl white ni.,rasa pedih kerongkong/tekak,.knpa yer

Anonymous said...

pearl white utk wanita jer?

Anonymous said...

salam. saya nak tanya akak berhenti ke bila keluar bintik bintik merah? saya pun sama

Azie Ulik said...

Sy mkn jtung sy bdegup lju knpe

Love Jonque said...

Kalau untuk ibu mengandung boleh ambik x?

Nur Luminah said...

Saya ambil 1 minggu perut dan kerongkong saya sakit kenapa a kak

ernie amani said...

bgy sy pearl white ni tkde kesan smpingan punnn.. kndungan nyee pun natural.. sy pngguna pearl white.. daa msuk 5botol alhamdulillah nmpk perubahan tapi kesannye lmbt sikit.. tpy perubahannye marvelousss sgt puas hty.

Reen Airus said...

Bagi yang sakit tekak tu disebabkn kurangnya pengmbilan air kosong. Bykkan minum air. In shaa Allah akn dpt kesan yg terbaik.

Reen Airus said...

Bagi yang sakit tekak tu disebabkn kurangnya pengmbilan air kosong. Bykkan minum air. In shaa Allah akn dpt kesan yg terbaik.

Unknown said...

Sis mcmmne nak tahu produk tiruan dgn ori ? Mrata2 sy cri jwpan tp tak ada. Bantuan plz

Unknown said...

Sis mcmmne nak tahu produk tiruan dgn ori ? Mrata2 sy cri jwpan tp tak ada. Bantuan plz

Anonymous said...

Tu sebab kurang air. Makan supplement or jamu mesti minum banyak air

Anonymous said...

sya pngguna tegar pearl white dan ternyata berkesan...
pearl white ne baik diamalkan 15 atau 10 minit sebelum srapan pagi(tanpa berus gigi-kolegen asal dalam mulut) dan tidur malam pada waktu/jam yang konsisten stiap hari...Jangan makan selepas minum pearl white pda waktu mlam kerna akan menaikkan bintik2 merah...minum air putih sebanyaknya kerna kandungan pearl white membersihkan tubuh badan dan kulit...kesan seawal 1 minggu jika konsisten...

Papa Aril said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

assalamualaikum sis.. macam mana nak bezakan pearl white putih mulus yang original dan tiruan?? mohon bg tips

dameya said...

Sy baru 2 kali minum pearl white ni. Serious mmg bagus. 1st minum malam before tido. Esok nya senang je buang air besar n kentut pun banyak. Mmg kempis la perut.

Nurizan Ahmad said...

Patut lah asyik kentut je.. upenye kesan pearl white... yg lawas tu pun ye jugak.. hihi

dania said...

Asalamualaikum sis kalau time period boleh makan pearl white ni ke?

Anonymous said...

Assalamualaikum sis..sy nak tanya..ia sesuai untuk ibu mengandung berapa bulan keatas ya? Sy sudah 4bulan..tapi risau akan kandungan jadi sy hanya minum seminggu sekali..

mimi penang said...

Bila ditanya pasal beza ori n tiruan xda yg berjawab...ermmm..sadis tul....

mimi penang said...

Bila ditanya pasal beza ori n tiruan xda yg berjawab...ermmm..sadis tul....

Miss Fida said...

Yang ada sticker hologram tu yang ori :)

Unknown said...

Lelaki boleh minom ke???

miss pinckiss said...

Time datang bintang boleh minum ke? Reply please...