Thursday

K-COLLY SWEET SEVENTEEN 1,500,000 COLLEGEN NANO

Salam dan hey semua.....

sapa nak jadi secantik macam gadis korea?
lebih comel ,berseri dan putih gebu...oleh itu uolls juga boleh jadi secantik seperti mereka!

macam mana??

ahhh!masalah ini sering ada....
Kulit kusam?jeragat?jerawat?kering?
ingin kulit secanik korea dan bayi? K-COLLY SWEET boleh membantu...


Memperkenalkan K-Colly Sweet Seventeen 1,000,000 Collagen Nano, yang baru saja memasuki pasaran Malaysia mulai 1 June yang lalu. Produk ini sesuai untuk gadis atau wanita atau sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang lebih cerah.


KEISTIMEWAAN K COLLY SWEET 17:
- Formula KOREA berteknologi Nano, membentuk molekul terkecil untuk penyerapan optimum badan, kesan seawal 3 hari!

- Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat,tona kulit tidak sekata dan kusam.
- Mencantik, menghalus dan melicinkan kulit, selain pencerahan secara semulajadi serta meningkatkan kelembapan kulit 10 kalilebih cepat dan berkesan.
- Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan berseri.
- Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
- Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
- Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
- Turut membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.


selain membaiki masalah kulit dimuka K-COLLY SWEET juga membantu bibir yang sangat kering sehingga menjadi kemerah-merahan tanpa perlu memakai lips...


K-COLLY SWEET 17, adalah produk keluaran malaysia yang terjamin 100% kerana mempunyai kelulusan JAKIM, sijil GMP dan berasaskan formula teknologi nano dari Korea, dgn kehalusan kolagen 1,500,000MG.

KANDUNGAN:
- HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10, L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rosselle, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach)

TESTIMONIA K-COLLY SWEET
adakah uolls mempunyai masalah macam ni?atau lebih teruk daripada ni?

ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi


Kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??
● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.
● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.
● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.



Rahsia kandungan K-Colly Sweet 17 ,Ramai yang tak perasan atau melepas pandang gitu jer pasal kandungan K-Colly. Apa dia?


K-Colly boleh diambil oleh ibu mengandung?
Antara kandungan utama dlm K-Colly Sweet 17 ialah Omega 3
Penyelidikan saintifik sentiasa memperluaskan pengetahuan kita tentang keperluan pemakanan semasa kehamilan. Antara perkembangan terkini dalam bidang ini ialah kepentingan asid lemak omega 3 dalam perkembangan bayi dalam kandungan yang sihat dan kesihatan ibu hamil.

Apakah itu Acid Lemak Omega 3?
• Omega-3 adalah sebuah keluarga rantai panjang asid lemak poli tak tepu (polyunsaturated fatty acid) yang merupakan nutrien penting untuk kesihatan dan perkembangan badan. Malangnya, ini tidak disintesis oleh tubuh manusia dan mesti diperolehi dari diet, vitamin, suplemen atau makanan tambahan.

Mengapa Pengambilan Omega 3 Penting Terutamanya Semasa Mengandung?
• Omega 3 didapati penting untuk perkembangan sistem saraf otak dan awal penglihatan bayi. Kajian menunjukkan bahawa ibu mengandung didapati kesusutan omega 3 dalam badan jika pengambilan omega 3 yang kurang dalam pemakanan akibat janin menggunakan omega 3 untuk perkembangan sistem saraf otak. Omega 3 juga digunakan selepas bersalin untuk membuat susu ibu yang penting untuk perkembangan bayi. Kajian telah mengesahkan bahawa pengambilan tambahan EPA dan DHA kepada diet seorang ibu hamil mempunyai kesan positif ke atas pembangunan penglihatan dan kognitif bayi. Kajian juga telah menunjukkan bahawa penggunaan omega 3 yang lebih tinggi boleh mengurangkan risiko alergi di kalangan bayi.



CARA PENGAMBILAN :
- Masukkan 1 atau 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan-lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. 
- Diamalkan 1 kali sehari sebelum sarapan @ sejam sebelum tidur

Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air. Makan 1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.

Elakkan drp meminum minuman bergas, kafein seperti kopi atau nescafe serta minuman herba.

Banyakkan minum air kosong/air masak untuk lebih berkesan dan pemulihan kulit dan badan.


HARGA PASARAN:
RM169 (SM) / RM179 (SS)
(NORMAL PRICE)

HARGA RUNTUH!!!
RM145ss/RM155ss


sekiranya berminat boleh:
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

(tak perlu isi form...just sms/whatsapp shida untuk buat order,lebih mudah!)








8 comments:

  1. Assalam.. nk tanya, cmne nak bezakn yg asli dan tiruan? Thanks (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni belum lagi ada isu tiruan k-colly...if aura white mmg ada fake so boleh tengok beza tiruan dan original dalam blog shida... :)

      Delete
  2. K colly ni scoop die mmg bsar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...besar sikit...
      tapi sekarang dh tak jual...sebab xada sambutan sangat

      Delete
  3. salam..
    nak tanye..antara aura white dengan k colly ni yang mne stu ok? tq..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...saya syorkan k-colly sbb produk ni 1.5juta mg...
      aw still 900mg

      Delete
  4. salam..akak kalo sy minum harum malam..boleh ke sy nk makan k colly juga??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..jarakkan masa pengambilan..sy ada menjual kcolly hanya rm110 dan harum malam serta beberapa produk lain..untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0172782681 mohon izin post ye

      Delete