Tuesday

RAYA SONGKET.....MINIMALACE

Salam dan hey semua......

wow!bestnya korangggg.....nak raya erk?ramai dah beli baju raya...kasut...beg...
tapi shida tak bersiap apa-apa pun!!
xada mood raya!!..hoho...

Jom shopping raya!mana tahu uolls nak tambah koleksi baju raya lagi...mana yang belum shopping boleh la beli disini sebab banyak design terkini!!

Bagi sesiapa yang rasa dah ada mood raya jom kita cuci mata!
mana taw uolls tak sempat order baju raya boleh la beli secara on9...tak perlu nak berpeluh-peluh round satu bangunan cari baju!segalanya dihujung jari...
sekarang ni nak cari baju raya mungkin ambil masa sebab perkara utama yang kita nak tahu ialah kuantiti kain dan cara jahitan!shida memang pantang kalau jahitan kelam kabut!

Koleksi terbaru MINIMALACE 
kombinasi songket yang mampu menaikan keceriaan di pagi raya!
shida memang suka sangat setiap design yang diorang keluarkan...tambah2 hari raya ni,ada je yang buat mata uolls akan menjadi bulat....hohoho

haa!tengok songket ni...
Jenis dan corak songket yang ditawarkan oleh MINIMALACE
antara songket diatas yang mana menjadi feberet shida?haha


tadaaaaa....
design baju yang dikombinasikan dengan songket!
memang sangat cantik!harga pun boleh tahan la...RM239 (FREE POSTAGE)
baju minimalace ni shida suka sangat sebab tak nampak susuk badan dan yang paling best tak jarang!
cara jahitan pun kemas dan selesa nak pakai...


Kebaya Fish Tail Songket!
Harga RM249 (free postage)

Baju Kurung Moden: Mix AND Match
yang ni berbeza sikit dari yang tadi...yang ni tak ada songket,kombinasi kain kosong and kain bercorak!
selain itu aksesori disetiap baju seperti bunga ataupun reben...

Harga berbeza mengikut corak dan design baju..
uolls boleh terus ke FB MINIMALACE dapatkan harga dan membuat tempahan...jangan lambat sangat sebab raya dah nak dekat!takut nanti tempahan ditutup!


uoll boleh terus ke:
FB : MINIMALACE





















No comments:

Post a Comment