Sunday

Info Penting Tentang Vitamin C + Pure Collegen




Assalamualaikum and hey guy....

masih ingat tak tentang produk vitamin c + pure collegen ??? klik sini 
so hari ini shida nak cerita lebih detail tentang produk ini ok??shida harap produk ini dapat memberi kesedaraan kepada oull tentang penjagaan diri and kesihatan...terutamanya bagi kaum hawa...yang mahukan penampilan yang sangat cantik!!!

setiap produk yang kita lihat mesti nak mencuba tapi hati stilll cakap...elok ker? halal ker? ada kelulusan KKM ker? or yang paling penting ialah... ada effect buruk tak??

soalan nie mesti femes dikalangan uolls kan??sebab shida pun akan menggunakan soalan yang sama macam pemikiran uolls...so semuanya akan terjawab sebentar lagi....

nak taw??
 ~
~
~



Soalan Kalau stop ambil Vitamin C, ada effect buruk atau masih boleh maintain tak kulit kita?
Jawapan : Dalam dunia ni, apapun tak bersifat kekal. Kalau stop, kulit kita tak jadi semula macam masa kita belum ambil vitamin c ni dulu. Tapi tak seindah sewaktu kita ambil vitamin c ni. Kulit kita akan masih ok. Takkan naik those jerawat-jerawat  all kalau kita jaga kulit kita. But, why not kita ambil 2-3kali seminggu atau at least seminggu sekali bila kita tgk badan  kulit kita dah elok. Paling-paling kurang, zat-zat vitamin-vitamin tu masih ada dalam badan. Jangan sampai tak ada langsung. :)


Soalan : How fast boley nampak kesan atau result Vitamin C pada kita ya?
Jawapan : Depends on body also darling2... Ada yg in a week dah show good result  ada yg sebulan baru nmpk result.. Tapi, selalunya belum sebulan kita akan nampak resultnya. Produk yg baik dtg dr pakar yg baik...



Soalan : Perlu pantang apa-apa ke kalau ambil Vitamin C ni?
Jawapan : Tak perlu pantang apa-apa,sayang2 ku! Sebab vitamin hanyalah vitamin. It's just a supplement for our body. Tapi kalau anda rasa anda cukup keperluan vitamin dalam badan anda, xperlu amik any supplemet lagi dah. DENGAN adanya PMCV ni, kesihatan luar dalam anda akan dijaga dengan lebih baik!



Soalan : Betolke xboleh makan Vitamin C + Udang sekali?
Jawapan : Udang? Kenapa udang. Alaaaa, hehe. Sebenarnya semua ni tipu. Takde pantang2, cumaa lebih baik anda jarakkan pemakanan antara udang dan vitamin c supaya mereka tak bergabung dan meletup mcm adam and stacy ! * Motip? haha.

  
Soalan : Halal x Vitamin C ni? Ada kelulusan KKM x?
Jawapan : Semestinyalah HALAL! Produk yg di bawa khas dr doktor pakar kulit sendiri terus kepada anda semestinyalah HALAL ,ada kelulusan KKM. This is combination of vitamin c, iqr and PF lagi...Number KKM ada dibelakang kotak, silalah check kalau masih ragu2. Berbahaya ke tidak? Mestilah x, kalau bahaya, sendiri takkan jual, dan makan


Soalan: Vitamin C ni sesuai utk semua peringkat umur ke?
Jawapan : Sesuai utk semua peringkat umur, Orang tua, orang muda, lelaki, perempuan, sesiapa pun boleh makan. Even ibu-ibu mengandung; ibu-ibu menyusu pun boley amik Vitamin C ni. Bagus utk si ibu & si baby kecik dlm perut. Si ibu & si anak akan sama-sama cantik. Susu badan akan makin bnyk & si baby pun akan puas minum susu dr si ibunya. Tapi, kalau yg umur 12 tahun ke bawah tu bg makan appeton la syggg... Ade perasa, boley budak-budak hisap kan?


     

Soalan : Vitamin C ni utk muka je ke?
Jawapan : Bukan utk muka sahaja,. Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x? Contohnya, kalau kita ada masalah belakang badan berjerawat, Vitamin C ni juga boley membantu menghilangkan those jerawat-jerawat xdiingini tu. :), dia juga dpt membetulkan sistem perkumuhan kita, unblock saluran darah yg tersumbat dan sebagainya.


Soalan : Vitamin C ni menggemukkan x?
Jawapan : Oh tidakkkkkk, sapa yang nak makan vitamin yg menggemukkan? Vitamin yang ada lecithin je yg bg badan naik :).. Plus, ada yg dapat body shape & figure shape tau lepas consume Vitamin C ni sebba apa?? toksik takda, hati gembira !



Soalan :  Kalau orang mengandung boleh makan ke makan Pmcvc? Tak ada effect ke kan ke ada pure marine collagen?
Jawapan : Boleh. sangat-sangat digalakkan lagi mengambil PMCVC untuk dapatkan nutrisi tambahan sambil menyihatkan bdan dan mencantikkan diri. Malahan ia akan mencantikkan kulit bayi anda. (seeloknya 4 bulan ke atas)

Soalan : Saya sekarang mengandung dan tengah makan PMCVC tetapi muka saya masih berjerawat. Kenapa ya?
Jawapan : Ada 2 kemungkinan, pertama kemungkinanan badan anda tengah mengeluarkan toksin kerana salah satu kesan penggunaan PMCVC adalah mennyah toksikkan badan . Kedua, kemungkinan badan anda tidak memberi tindak balas terhadap PMCVC tetapi menyerapan PMCVC anda disalurkan pada bayi anda. Kekadang apa yg Si Ibu makan hasilnya tidak pada si ibu tetapi pada si Anak yang dikandung. Jadi silalah jgn jeles dengan ank anda bila dia lahir nanti * hehe


Soalan : Saya dalam masa MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan PMCvc ini ?
Jawapan : Iya, selamat dan disarankan untuk memakan PMCVC ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.


PENGASAS FELLINA





pengasas fellina sendiri telah membuktikan keberkesanan vit c ini kerana die juga menggunakan vit c + pure collegen...tapi sekiranya ouall nakkan yang lebih super duper better ualls ambik INCLOSS AND VITAMIN C+PURE COLLEGEN secara bersama supaya kulit bertambah sihat dan gebu.....

Cara Penggunaan Bersama:

INCHLOSS FELLINA
sejenis produk yang diperbuat melalui cecair...seperti lotion, so 
ambik sedikit sahaja,seterusnya sapu ke seluruh muka...pada bahagian pipi pastikan sapu kearah atas...jangan sapu kebawah...nnt tak cantik laa pipi sebab tak nampak naik nya....selepas tue uolls sapu di bahagian dagu untuk menampakkan ia runcing seperti pengasas fellina...kerana die juga melakukan seperti itu untuk menampakkan dagu yang runcing....

p/s : jangan mengambil terlalu banyak kerana ia agak panas 
sedikit...just sedikit saja..


VITAMIN C + PURE COLLEGEN

Ambil 1-2 kapsul sehari sebelum tidur (makan malam 3-4jam sebelum itu). Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu 

badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.


antara gadis yang sudah cuba!!










sekiranya berminat dan nak cuba....boleh ke fb shida untuk membuat tempahan...
atau terus ke email shida
serunai_shidaz90@yahoo.com

ok :')























5 comments:

orked violet said...

skang cam tgh gLEmer felina ni ek..tp Sya xpenah try Lg.huhu

BTW dear, Sya br foLLow bLog awak. free, visit/foLLow Sya jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

All the best =)

Rashida Hazran said...

hai...memang tengah femes n sebab shida pon tengah mengunakan fellina nie...

thanks coz audi lawat n follow blog shida....nnt i singgah... :)

Anonymous said...

Nak tanye...supplement yg ada lecithin bg badan naik ke? Baru nak ambik supplement lecithin sbb ingtkn utk kurangkn lemak

Rashida Hazran said...

kadang2 supplement bt bdan naik adalah disebbkan hormon dalam badan...

ena said...
This comment has been removed by the author.