Instagram

Friday

Vitamin C+Pure Collegen



Assalamualaikum and hey semua....
Bertemu kembali kita dalam isu kecantikkan....kat sini shida nak terang simple jer...kalau membebel panjang lebar pun, mesti u all bosan kan...so hari ini shida nak memperkenalkan satu produk keluaran FELLINA yang kini semakin laris....



vitamin c + pure collegen

design kotak dari depan and back

capsul vit c ada 30biji
.
.
.
Sebelum nie shida ada memperkenalkan produk FELLINA kan??masih ingat tak?
pada mulanya FELLINA hanya mengeluarkan satu produk kuruskan badan dengan mengunakan lotion sahaja....tapi kini FELLINA juga mengeluarkan produk baru iaitu VITAMIN C + COLLEGEN.....untuk penjagaan kulit  dari luar dan dalam....
 ~
~
~

Antara kandungan yang terdapat dalam vit c

collagen marine

extract gluta 

vit c

extract citrus



PMCVC ini ialah vitamin c yang dirumus khas dengan ekstrak gluthathione iaitu agen pencerah kulit yang mampu mencerahkan secara natural, marine collagen yg mampu merawat kulit dengan lebih intensif dan Ekstrak sitrus yang mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit

Seperti yang kita ketahui...setiap manusia mempunyai sifat yang tersendiri...and ada yang rajin ataupun malas...betui tak??


kalau yang rajin tue boleh la mengamalkan sifat memasak PURE COLLEGEN MARINE seperti  klik sini...korang kene masak, selain tue boleh laa buat MASK...suka tak??memang berbaloi......


tapiiii......


kalau yang malas jer tue...boleh la, mengambil pil VIT C + PURE COLLEGEN....sama jer,cuma beza yang nie ada tambahan seperti vitamin c and makan guna capsul jer.....dan rajin minum air masak jer taw....bagi die lawas seluruh badan.....




Mendapat kelulusan daripada kementerian kesihatan malaysia (KKM), dan HALAL....
satu-satunya produk kecantikan yang dikeluarkan oleh bumiputra....insyallah,dijamin selamat kerana tiada kandungan campuran kimia dan 100% bahan asli....

kenapa shida yakin???
sebab shida juga sedang mengamalkan vitamin c+pure collegen ini...alhamdullilah,segalanya tiada kesan buruk terhadap diri shida....insyallah shida akan update gambar sebelum dan selepas penggunaan vit c nie.....

so next entry, shida akan post kan mengenai soal jawab tentang vit c + pure collegen ini...hari ini shida memperkenalkan dulu produk terbaru yang sangat baik dan terjamin...


sambung....
 :')





p/s : time menunggu saat punchcard berbunyi untuk balik rumah....































No comments: