Monday

TRICK ART MUSEUM I-CITY SHAH ALAM

Assalamualaikum and hey semua!

Suka tak bila dengar kat malaysia ni dah ada ART! Entry yang lepas shida ada menceritakan tentang travel ART di Penang...KLIK SINI (sila bace) kali ini shida cerita sikit tentang TRICK ART MUSEUM di I-CITY SHAH ALAM!

Shida belum lagi jejak ke ART MUSEUM ni,shida dapat info ni pun daripada sepupu shida. Mungkin uolls dah jejak tapi sekarang terdapat banyak gambar dan pelbagai ART terbaru didalam MUSEUM ni......shida yakin korang tak akan bosan!tapi pastikan camera uolls penuh battery and memory.....

Tak silap shida masuk tiada PERCUMA! masuk RM5 tak silap la, kalau dah naik harga jangan marah erk.... yang penting best dan tak bosan!berbaloiii-baaloiii....


So jom shida sajikan gambar-gambar yang terbaik dan mungkin buat uolls semua melelah air liur!gambar didalam MUSEUM ni semuanya adalah 3D ....


tengok tu!macam bilik kecik je kan?kire budak baju putih tu gegasi luar biasa macam cerita JACK THE GIANT!


runtuhan salji...padahal kat lantai jer...beria la minah tue baring macam jatuh.... >_<


antara gambar yang real, ops!gambar yang 1st tu buat macam tak nampak!



contoh cara nak ambik gambar secara 3D!perrrr....dasyat kan apek ni buat aksi minum susu lembu



comel jer susunan gambar ni


batman and supermen.....datang menyelamatkan korang laa


antara ART yang terdapat di MUSEUM


kat tepi tue ada baldi so buat laa gaya korang curah air....


ART

sudut ART bersama anjing laut....

ART katak terkeluar....




amoi nie kira angle la...bersayap bagai....


cantik tak ART yang terdapat semua diatas.....sapa yang dekat ngan I-CITY SHAH ALAM tu pergi la cepat serbu,macam-macam gaya kita boleh buat!shida pun jadi tak sabar nak pergi sana upload macam-macam gambar....>_<

ok daa....















2 comments:

coretan lia iqmalia said...

best kot.. tg0k depa pegy.. bile kite nak pegy?

Rashida Hazran said...

nnt g sme2 taw!aku dh jd an2 ble ada tmpt cntk nk tgkap gmbr yp cntk2,ha3x