Monday

AURA WHITE! CARA PENGAMBILAN

Assalamualaikum dan hey semua!

AURAWHITE 900000MG
Buat pengetahuan cust yang shida sayangi...sekarang aurawhite 900000mg kini berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya pengeluaran aurawhite tiruan, selain itu sekarang ni aurawhite sudah tukar FREE GIFT so uolls boleh pilih yang mana nak sama ada whitening spa soap atau nano serum


***************************************

Dah seminggu tak update blog dan sesi kecantikkan...thanks kepada uolls kerana sudi hantar masej dan berminat membuat tempahan dari shida...apa yang uolls soal in sha allah shida akan jawap mana yang mampu, semoga uolls suka dengan jawapan shida.....

Perkara yang paling penting sekali dimana apabila kita menjual barang jadi kita mengharapkan SERIOUS BUYERS...berminat untuk membuat tempahan!so jangan main-main sebab ramai lagi customer yang nak kan produk ni,shida harap selepas ini uolls  betul-betul berminat untuk membeli AURA WHITE...

Pembelian AURA WHITE dengan shida sangat simple dimana tidak memerlukan FORM!
cuma ikot step nie sahaja!
uolls just masej shida untuk membuat tempahan---->shida reply beserta number akaun----->uolls bank in------>uolls masej shida beserta bukti pembayaran melalui MMS atau email------->shida reply bukti terima-------->uolls send shida ADDRESS,FULL NAME-------->shida send no tracking

Senangkan?
korang akan mendapat FREE POSTAGE+FREE MASK(yang berharga rm12)+FREE SHARKE


AURA WHITE



CARA PENGAMBILAN

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.


2) Bancuh menggunakan air mineral atau air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang



3) Jauhi minum atau makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.



4) WAJIB minum air masak atau mineral atau air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 



5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)









SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

*untuk membuat tempahan boleh terjah seperti yang tertera diatas*











16 comments:

  1. Time period bole makan tak? Konfius...ade yang cakap xleh dan ada yang cakap boleh. mana satu yang betul ni??? =='

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgan konfius laa....hehehe

      adik jangan minum time period taw...hari ke-4 period atau sudah abis period baru adik start minum balik....minum time period takot effect apa2 kesan...

      :D

      Delete
  2. Klu sy ad mkn acid folid ssuai ke mnum dgn aura white

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer dear...jnji jarakkan pemakanan dengan aura white..:D

      Delete
  3. bagaimana di waktu bulan Ramadhan nanti hanya boleh minum di kala berbuka puasa jer, adakah Aura White akn dpt menyerap dgn cepat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. time berbuka jgn la minum...sbb mlm xpose kan?
      so sebelum tidor boleh la minum...cuma time bersahur jer masalah so sblm nak makan sahur minum aura white dlo sbb kena minum time perut kosong...

      Delete
  4. salam nk tya kalo terlupa p minum sebelum 2 jam selepas makan mlm cmna?

    ReplyDelete
  5. Katanya ada 20/25 hadiah percuma, betul ke ?

    ReplyDelete
  6. done follow u.
    salam, nak tanya, memang peraturan aurawhite 2 jam sebelum makan ke? klu 1jam sebelum atau 30 minit sebelm x blh? dia lebih berkesan minum aurawhite 2 jam sebelum atau camna? klu time sahur nak kena bngun 2 jam sebelum sahur laa klu mcm tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. se-elok2 nya better ambil dlm jangka masa 2 jam...if nak ambil dalam mase 30m atau 1 jam boleh jer...yg pening rajin minum air masak and jgn minum teh,kopi and air gas....
      semasa puasa boleh pendek kan masa...dalam 30minit mcm tue,then baru sahur...pastikan minum dlo baru makan...

      Delete
  7. Pasal pengambilan caffeine tu, kalau kita nak minum tapi jarak dengan pengambilan aura white boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. better jangan ambik...ia akan membantutkan proses kecantiikan dalam badan...

      Delete
  8. Salam. Klu bulan posa, cmna nk mnum 2x sehari tu. Nk mnum time bila.

    ReplyDelete
  9. Kenape bila saya makan aura white.. jerawat tumbuh besar-besar kat muka

    ReplyDelete
  10. time preggy boley ke minum aura white??

    ReplyDelete
  11. hye korang, nk beli apa2 mesti guna duit kn.. DOnt worry 1whp ada kn so xyh risau lar, bgi sesiapa yg berminat pasal biz 1whp nih blh check google atau add my wechat fakrul543, 1whp register SSM dan Halal bisnes modal murah tpi income berkali ganda.. Xyah takut sbb polis dh thu dh pasal 1whp nim sy dh join dri 55-600 dh sy dpt ^_^ nk thu lbih lanjut boleh add wechat sy ya.

    ReplyDelete