Friday

CHRISZEN MOIST CAKE

salam dan hey semua....

Hari ini shida nak memperkenalkan salah satu bedak compact macam cake or ais-cream!
happp!
yang ni salah satu produk bedak compact berbentuk cake gulung so memang sangat nice!cute!shida pon terasa nak makan pun ada bila tengok bedak ni bentuk macam makanan...hehe


Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!
-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)


Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
2 in 1:
Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg

Net: 20g
Formulated in Korea

Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.


Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu 
No. 3 Kuning Langsat

Cara-cara pakai Chriszen Products
Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!


CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION FREE AMPOULES
AVAILABLE COLOUR :
No.1 :- Putih pink lebih cerah (Sofea Jane)
No.2 :- Putih Pink Cerah (Zizie Ezzety) 
No.3 :- Kuning Langsat (Lisdawati)


Anda pakai ampoule sebelum "make up"??
 Jika jawapan anda ialah "tiada"... Maksudnya anda sudah "OUTDATE" !! 
Kelebihan Chriszen Ampoule 
-Mencerahkan kulit wajah 
-Melembapkan kulit wajah 
-Melicinkan kulit wajah
-Tahankan "make up" sepanjang hari Dengan penggunaan Chriszen Ampoule, anda tidak perlulah -Merisaukan "make up" anda tidak tahan sepanjang hari
 -Merisaukan kulit anda kering (Kulit anda yang kering akan menyebabkan "make up" anda nampak tebal dan jadi seperti "cake face"
 -Merisaukan kulit wajah yang nampak pucat dan letih (gelap) 

Cara-cara penggunaan Chriszen Ampoule, 
1. Dua titik ampoule untuk seluruh muka, pat pat pat muka anda supaya Chriszen Ampoule diserapkan ke dalam muka anda. 
2. Tunggu sebentar (1 minit), anda akan dapat rasa bahawa ampoule sudah diserapkan ke dalam muka anda.
 3. Muka anda sudah jadi lembap dan cerah!
 4. Pakai "make up" atau "skin care" anda seperti biasa. Jadi, anda jangan Miss kepeluangan kali ini untuk dapatkan Chriszen Ampoule dengan Percuma!! 
Anda cuma membeli satu Chriszen Moist Cake sudah boleh dapat Chriszen Ampoule yang bernilai RM29 dengan FREE!!


TESTIMONIA CUSTUMER







CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION 
FREE AMPOULES
FREE SPONGE


CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION 
RM60sm/RM64ss


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

















1 comment:

adeqyaya said...

berhati2. CHRISZEN. CHRIS ialah Christian, dan ZEN ia lah Buddhist. Barang ni tak HALAL