Thursday

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

As salam dan hey semua....


HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

PENGENALAN MENGENAI APA ITU 
HONEY BEE VENOM MULTI
SOLUTION CREAM


honey bee venom multi solution cream
Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah Sapuan Krim Khas
mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk
melegakan masalah kulit

Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis 
dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan 
kulit yang kusam dan kurang bermaya

Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks
dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada 
rangsangan udara kotor, kekurangan air dan
perbagai masalah jerawat.


honey bee venom berkesan
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
HONEY BEE VENOM MULTI
SOLUTION CREAM

Digunakan sebagai moisturizer 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.

5% Bee Venom kandungan yang sangat tinggi. Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran. Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Merupakan ubat untuk anti radang (anti inflammation). Just try this.

So, it's good for sensitive skin. Insyallah, your skin much better by using this treatment cream.

KEBAIKAN HONEY BEE VENUM 
- Menegangkan kulit dan menampakkan kulit kelihatan muda
- Melembabkan kulit kusam dan tidak bermaya
- Memberikan nutrisi yang bagus pada kulit kerana ia mempunyai kolegen  & vitamin
~ boleh guna sebagai pelembab kulit atau "base makeup" untuk senang apply foundation supaya kulit kelihatan flawless
~ Membuat kulit lebih gebu,licin dan berseri & anjal sepanjang masa


honey bee venom murah
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/
HONEY BEE VENOM MULTI 
SOLUTION CREAM
Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh 
dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan 
kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan
tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

BAHAN KANDUNGAN HONEY BEE VENOM
~ Vee venum
~ Madu
~ Propolis
~ Royal Jelly
~ kolegen
~ Vitamin c
~ hyaluronic acid


KELULUSAN KKM 
Mempunyai KKM NOT 140800675K



honey bee venom review

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 
HONEY BEE VENOM MULTI
SOLUTION CREAM
5 % bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
Honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
Vitamin c - skin brilliance
Collagen - untuk kulit yg anjal
Hyaluronic acid - melembapkan kulit

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi
paraben , minyak mineral atau benzophenone - 4.




TESTIMONI REVIEW HONEY BEE 

honey bee venom testimoni

Ramai yang tanya ..... moisturize apa yang terbaik?
yesss....! honey bee ini lah moisturize yang terbaik uolls, tak boleh move on bila make tak pakai HBV ni, tambah-tambah lagi time kulit kering lagi la kesan superb nak apply fundation senang. Kaum laki pun boleh guna untuk lindungi kulit sebagai rutin harian. 

honey bee venom harga

honey bee venom borong

honey bee venom pelembap


honey bee venom feedback



honey bee venom make up

honey bee venom flawless

honey bee venom artis
honey bee venom ori

honey bee venom agent

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM
RM80sm / RM85ss
*fre postage*

1 HONEY BEE VENUM 55ML ( tahan sehingga 2-3 bulan) 



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com
















No comments: