Wednesday

IBU PUTIH dan FLAWLESS SKINCARE

salam dan hey semua.....

Pernah dengar tak pasal krim IBU PUTIH? Hari ini shida nak cerita sedikit sebanyak tentang kebaikan dan cara memakai IBU PUTIH.....

Faktor utama yang perlu kita harus ambil IBU PUTIH ini ialah :
--->Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah?
---->Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu?


Set skincare flawless ada sabun (15 gram),
 krim siang (20g) dan  krim malam (30 gram)
Untuk krim boleh tahan sehingga 1-2 bulan. 
Untuk sabun boleh potong kecik-kecik untuk jimat.

KEGUNAAN FLAWLESS SKINCARE:
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada pengelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat & jeragat
- menghilangkan parut
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.

Produk set skincare ni diguna sekali dengan krim ibu putih untuk kesan putih yang melepak-lepak  .
Produk ini diperbuat dari ekstrak tumbuh-tumbuhan dan jugak susu. Untuk krim ibu putih pula dibuat dari ekstrak biji anggur.

Produk ni sesuai untuk bagi kulit putih, selesaikan masalah jerawat, parut, kulit berminyak, dan lain lain. Kulit sensitif pon sesuai guna. Lelaki pon boleh jer pakai set skincare ni.
Untuk lebih cepat efek putih, saya sarankan amik krim ibu putih. Krim ibu putih ni boleh mixkan dalam night cream..kesan lebih cepat..bangun pagi tengok cermin dah cun
Boleh jugak kalau nak beli krim ibu putih sahaja dan mixkan dalam night cream yang anda tengah guna sekarang. Boleh dicampur dalam losyen jugak.


SET SKINCARE + IBU PUTIH ( HIGHLY RECOMMENDED)
a) Sabun susu 15g
b) Night krim 30g
c) Day krim 20g
d) Ibu putih
RM100 (Semenanjung)
RM105 (Sabah Sarawak)
* free pos*


KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

 HARGA KRIM IBU PUTIH SAHAJA:
RM45 (Semenanjung)
RM50 (Sabah Sarawak)
* free pos

CARA GUNA :
Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

TIPS MUDAH :
- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..

Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..



HARGA RETAIL 
FULL SET (FLAWLESS SKINCARE + IBU PUTIH) : RM100SM / RM105SS
TRIAL SET (FLAWLESS SKINCARE) - RM70SM / RM75SS
IBU PUTIH : RM45SM / RM50SS
*free postage*

SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




























































2 comments:

aisha osman said...

ibu putih boleh pakai siang x?

Anonymous said...

Kami ad menjual ibu putih shj rm45 include postge ,ibu putih oxygen skincare rm90 inc post ,ibu putih nini skincare rm75 incl post...semua brg ori dri pembekal