Wednesday

CNY : part I


Assalamualaikum dan Hey semua.....

Dah lame tak update blog and banyak cerita nak dikongsi tapi tak ada mase nak update kan??kan??

sempena tahun baru cina yang semakin berakhir nie so macam-macam aktiviti yang kita buat...betoi tak?
tambahan pulak siapa yang bekerja dengan syarikat cina nie...mesti la tak lari daripada dapat bonus dan ampau!!

Tapi sempena cuti CNY nie shida banyak menghabiskan mase bersama keluarga dan kawan-kawan yang mana akan menamatkan zaman bujang diorang laa....hehehe

Tahniah buat sepupu rapat shida  Razib & cik zulaikha yang berlangsung pada 1 january 2013..."maaf erk?gambar nie shida tak ada sebab tak dapat datang."....
Insyallah!!kenduri sebelah keluarga shida....akan berlangsung pada 23 march 2013..... uolls di jemput datang erk?? ^_^



 Bagai pinang dibelah periauk...


Sama-sama padan dan cute

*keluarga baru ~ cik zulaika*



keluarga sebelah perempuan...belah lelaki??
tuuunnggguuuuu.....






Sambung entry seterusnya...lalalala


















2 comments:

orked violet @ SYA said...

haa..ad sambungan??hehehe

Rashida Hazran said...

sambungan percutian CNY...hehehe