Friday

Berita Baik!!! *FELLINA BEAUTY*



Assalamualaikum dan hey semua!!



Hari ni meupakan perasmian pembukaan premis FELLINA BEAUTY di petaling jaya,selangor...
mana yang duduk di petaling jaya boleh la lencong sekejap ke premis baru fellina untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk tersebut....
  

 ^_^

Antara koleksi yang ada dekat sana... overall barang die warna pink + white kan??comel jer...
tambah-tambah botol air and coklat tue...siap nama FELLINA  and warna pink!!
sukeee...sukee... ^_^



Majlis pada hari ini...so sweet!!warna pink + white....memang memenuhi tema dan cita rasa produk tersebut....
"Macam botol produk INCHLOSS FELLINA nie...."



Bukan khemah atau ofice jer tapi kesemua jenis produk hasil FELLINA akan menggunakan warna pink + white...
sekiranya ada yang masih tidah tahu tentang keberkesanan dan cara guna INCHLOSS ini 
boleh KLIK SINI untuk mendapatkan keterangan dan cara penggunaan



kenal tak siap nie??
YAT HAMZAH selaku duta dan jurucakap bagi produk FELLINA BEAUTY sekarang... alhamdullilah,produk FELLINA kini semakin laris dan hangat dipasaran serta mendapatkan  komen yang positif daripada pengguna...selain itu semua testomia yang menggunakan produk ini berjaya menurunkan berat badan dalam beberapa hari 
^_^




 Penang International Sports Arena.
PROMOSI besaran yang diadakan pada hari ahad,18-20january 2013

Yang nie bukan duta tapi Pemilik Fellina Beauty erk??cantik tak?ramping x??
kalau nak cantik macam pemilik FELLINA nie kena laa pakai inchloss untuk penurunan berat badan serta vit c + pure collegen bagi kecantikan dalam badan dan muka yang lebih berseri-seri....


Sempena premis baru FELLINA dibuka, so pasti ada jawatan kosong yang akan diwawarkan... ^_^
sesiapa yang berminat dan ada yang sedang mencari kerja boleh laa mohon untuk menjadi Pembantu Peribadi FELLINA tapi....baca syarat-syarat yang ada diatas nie dulu erk??



yang nie bukan duta ataupun pemilik FELLINA!!tapi penjual produk FELLINA ini....
bagi sesiapa yang mahukan INCHLOSS ataupun VIT C + PURE COLLEGEN boleh laa terus order daripada shida ... jangan segan silu untuk membuat tempahan...
untuk membuat tempahan boleh terus ke :
email : serunai_shidaz90@yahoo.com
masej : 017-5280661 (no call)


ok daa.... ^___^






















2 comments:

LiNda said...

Heee..dah open kat damansara kan. Linda pun pengguna n penjual produk felinna ni. Best sgt inchloss lotion tu kan :)

Rashida Hazran said...

hai linda....
a'a...dah open kat damansara, shida pon ske produk die....bukan sebb ok jer tapi produk die warna pink!!cute jer...^_^