Sebarang tempahan boleh dibuat melalui :-
sms/whatsapp 017-5280661
(lebih cepat reply)
atau
serunai_shidaz90@yahoo.com

No call!!

Postage:-
Isnin ~ Jumaat

Bisness start:-
8.00am ~ 11.00pm

Monday

Testomonia FeLLina Beauty



                                                السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Syukur ke hadrat illahi kerana diberi peluang merasai tahun baru sekali lagi...sebelum tue shida nak imbas balik tentang Produk kecantikkan yang pernah shida promosi kan dulu....ingat tak??hehehe

Setakat ini ramai yang ingin dan tertarik untuk mencuba menggunakan produk Beauty Care...iaitu Fellina Beauty....pernah dengar tak?produk melansingkan badan dengan sekadar memakai lotion sahaja....???

Tapi, masih ramai yang was-was tentang penggunaan Inchloss Fellina, tapi shida boleh menyakinkan bahawa ada yang berjaya menguruskan badan dengan menggunakan Inchloss Fellina ini.... :) mungkin korang semua pun tertarik dengan kejayaan diorang....kegigihan dan kerajinan adalah misi setiap orang yang berjaya menggunakan Inchloss Fellina ini...sekiranya tak rajin memang memasang angan-angan di langit jer la...macam mak jenah atau pak pandir...hehehe

Sebelum memasarkan Inchloss ini, kami memastikan produk kami mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia...malah Kelulusan dari Jakim amatlah penting, untuk memastikan produk kami ini Halal dan dijamin semasa menggunaan Inchloss ini... pengasas bagi Inchloss merupakan satu kejayaan yang sangat kite mau kan...betoi tak?sebelum kita nak mulakan memakai sesuatu produk tak kira la jenama apa, mesti kita nak tahu siapa pengasas dia dan sama ada die mengunakan produk nie ke atau tak?berjaya tak?hehehe....


Pengasas Inchloss telah berjaya menguruskan badan dalam mase beberapa bulan tanpa perlu berdiet...perbezaan pipi saja dah menampakkan pengasas nie sudah kurus kan??



salah satu gambar pengasas secara full bersama suaminya....perbezaan badan yang ketara kan??

*****************************

kini, testomonia yang berjaya melansingkan badan dengan menggunakan Fellina sahaja...beberapa bulan saja diorang boleh mengurangkan berat badan tanpa diet...tapi kena rajin pakai erk...jangan celup-celup so memang tak kurus la...jangan salahkan produk but salah sendiri kerana tidak berikhtiar....hehehee







Mereka telah berjaya menggunakan Inchloss dengan penurunan badan yang diingini tanpa memikirkan rutin makan...so menguruskan badan tanpa memikirkan diet,dimana makan lah banyak mana yang korang nak makan...tetapi perlulah rajin menggunakan Inchloss ini...insyallah korang akan berjaya seperti diorang....

PERTUA PENTING SEBELUM MENGGUNAKAN FELLINA

sebelum menggunakan Fellina ada beberapa perkara yang shida nak kongsikan bersama dimana korang semua perlulah mengikuti langkah-langkah ini supaya korang semua mendapat berat badan yang diingini....shida harap korang berjaya....

  1. Bila korang dah beli produk ini, so pastikan korang tidak melangkah botol ini...kerana Fellina telah membaca bacaan ayat al-quraan...bertujuan untuk memastikan produk ini sangat mujarab dan berjaya...alhamdullilah!!
  2. Sebelum memakai produk ini...pastikan korang ukur lemak terkini korang sebelum menyapu ke tempat lemak tersebut...untuk memastikan sama ada kurang 1 inch atau tak....tapi insyallah pasti akan kurang 1inch.....korang check selepas 1-2jam selepas pakai....
  3. Semasa menyapu lotion nie...pastikan lawan arah jam erk...untuk mendapatkan kesan yang cepat berbanding dengan sapuan mengikut arah jam....
  4. Masa yang lebih bagus adalah 1 hari 2 atau 3 kali pakai dalam sehari...tapi kalau nak lebih super duper...pakailah sebelum tidur...kerana bangun pagi esok  cuba check mas buang air besar...boleh nampak lemak-lemak berlebihan keluar tanpa rasa memulas atau pedih perut...
  5. Jauhkan diri anda dari makanan yang berlemak, berminyak dan terlalu manis dan masin serta pantang AIS tidak boleh buat sementara ini.....

****************************************************

KELEBIHAN SELAIN ITU



korang mesti hendak dagu macam nie kan?cuma pakai Fellina saja dah dapat dagu bujur sirih macam nie...suka tak??suka kan....Tips utk dapat pipi kurus, runcing dan ada shape ala-ala maya karin.. =)



1. Picit inchloss dalam kuantit yg sikit tak perlu banyak-banyak...sikit dah berbaloi2

2. Sapu pada bahagian bawah pipi, tulang pipi. Sapu secara ke atas.kalau sapu ke bawah nanti pipi jadi jatuh..kalau ke atas pipi jadi keatas....kalo senyum naik je dua biji pipi tu.hehe...comel kan

3. Urut perlahan-lahan kasi serap..

4. Lepas tu da boleh zzZZzzzz dengan lenanya sebab rasa panas+sejuk je..

5. Lepas bangun esok tu boleh cuci muka macam biasa....tak ada side effect pada kulit.sebab tak ada bahan kimia berbahaya.dan lagi rasa lembut ade lerrr

6. Yang nk sapu bawah dagu pon boleh...sebab ada yang dagu 2,3,4 lapis pon ada sebab terlebih lemak kt situ.





Sekiranya korang berminat dan tersentuh hati dengan hasil produk kami...so shida alu-alu korang untuk mencuba produk ini dan merasakan bersama kejayaan seperti mereka....insyallah!!yang penting kerajinan dan ketekalan dalam mengunakan produk nie...hehehe....nak cantik perlu rajin dan jangan malas-malas erk...sebagai wanita,kecantikan tidak dapat dipisahkan.....

jadi kepada sesiapa yang hendak membuat tempahan boleh la terus ke email shida......atau contack jer

  1. serunai_shidaz90@yahoo.com
  2. 017-5280661 (just sms sahaja...calling tidak di layan)
  3. serunai_shidaz24@hotmail.com
  4. fb shida pon boleh......http://www.facebook.com/rashida.ahmadhazran
  5. twiter???...nnt la...jrg on9...hehehe......



ok...selamat mencuba... :)






2 comments:

  1. hey. nnt aya rekomen fellina kt kwn yg memerlukan ye. btw, done follow ur blog.here my link:

    http://sheeraya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok thanks....so klo aya nak cuba pon boleh coz bukan sekadar badan jer tapi tok muka....
      ok thanks follow my blog...now i follow you...semoga mengiratkan lagi ukhwah persahabatan....

      Delete