Thursday

Reunion Smadi


Assalamualaikum.....

Entry kali nie memang sangat-sangat seronok dimana shida berkumpul balik dengan kawan-kawan sekolah setelah sekian lama tak berjumpe,maybe sekitar dalam 7 tahun..... :')

Alhamdullilah, segala plan yang kami rancang berjalan dengan lancar...walaupun hanya 8 orang saja yang dapat bersama.....selebihnya tidak dapat bersama kerana tugas kepada negara...hahahaha...

Plan percutian yang shida dan kawan-kawan rancang tidak la sangat adventure, tapi sekadar hiburan bersama.... :) mungkin selepas perjumpaan ini shida harap mengiratkan lagi silatulrahim dan akan kekal bersama sebagai kawan sejati.....dunia dan akhirat!!

Gua Tempurung

kami just ambik ticket for not advanture jer...RM9 for yang kering-kering jer tapi kalau korang nak yang basah kuyup boleh la ambik RM11 atau pun RM22...tapi shida syorkan korang ambik laa yang RM22 sebab die memang best,semua aktiviti ada...redah la segala ulu banat dalam tue...memang advanture la kan?kami ambik yang simple-simple jer...tue pun YA ALLAH!!memang penat sangat-sangat sebab kena mendaki 1300 anak tangga taw.... :')


sebelum masuk gua nie,ada gua comel kat depan tue...so nak menunjukkan kite dah sampai ker gua tempurung laa....hehehe




Ticket

kenapa ticket kami warna hijau?sebab kami ambik sampai cik point ke-2...so yang kering-kering jer...kalau warna oren bermakna die akan meredah segala ulu banat la...ikot suke korang laa erk...janji happy!!!

Bekalan dan Transport

kami naik 2 biji kereta jer...so bajet kami pon kecik jer dan jimatt
makanan kami just westernfood bersama nasi goreng!!sedap taw...sampai berterabur meja makan!!sebelum shida mendaki,memang tak makan pun dari rumah sampai pintu masuk...kire pose laa...lepas keluar dari gua 2 apa lagi zappp la capai makanan...kire kebulur laa...
: D


nak taw selepas nie kami kemana?
tunggguuuuu 

bersambung......





p/s : time tungg balik umah sebab update time free and kjer tak der....










4 comments:

Mummy Akmar said...

Salam Kenal..takpernah pegi Gua tempurung..sure best pergi ramai2...

JOM~

Nak invite SEMUA join 1st Giveaway Blog Qashmere

Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

Poe tra said...

salam knal.... jngn lupa mampir di blog saya y..

http://putra99999.blogspot.com

Rashida Hazran said...

yeker...awk dok mner?tahun nie kan visit perak so elok la kiter jelajah perak...hehehe

g gua tempurung ramai2 memang best....ada contest ker?mcm best jer ada hadiah...hehehe..ble 2?

Rashida Hazran said...

ok...nnt saya jelajah blog awak...apa2 pon thanks follow saya...