Wednesday

Baju Kurung Minima Lace


Assalamualaikum & Hey semua…

Entry kali nie mengisahkan peragaan atau fesyen yang semakin hangat kita dengar….bila bukak jer pan page die, mesti kita akan terbeliakkk mata sampai rase nak terkeluar biji mata itam nie…. atau ada yang sampai menjerit-jerit nak benda tue kan??
(*ngaku jer laa….kecuali shida*) hehe

Mungkin ramai yang sudah mengenalinya dan ada juga yang belum dengar tentang rekaan fesyen mereka so jom kita terjah...setakat nie dah hampi 6660 ribu orang yang sudah like FB Minima lace





Ini adalah antara baju peplum keluaran minima lace *first edition*
terdapat pelbagai warna dan jenis lace yang berbeza....nampak tak???
harga juga amat berpatutan malah quality kain yang digunakan sangat-sangat laa berkualiti dan cantik....

suka tak uolls???
shida lagggiiii sukeeee.....
 mana yang berkenan cepat-cepat order mana taw nanti sold out,uolls gak yang menyesal.... :'(

 High Quality Georgette Chiffon
cantikkan design baju nie,cara die meletakkan lace pon boleh buat kita cair dan terliur ... ^_^
tambah pulak dengan model die comel....memang sesuai!!
tapi kalau minima lace bagi peluang shida jadi model untuk baju rekaan die memang bersyukur sangat!!
(*perasan :'P*) 

Material : High Quality Chiffon
Size : S to L
Price : RM 259.00
Colour : Brown
Note : Fully Lining
*lace disekeliling pinggang*



 Material : High Quality Chiffon
Size : S to L
Price : RM259
Colour : Green Turqoise
Note : Fully Lining
*lace bunga pink di atas bahu*



Material : High Quality Chiffon
Size : S to L
Price : RM 259.00
Colour : Light Grey & Purple
Note : Fully Lining
*lace dipegelanggan tangan dan di tepi pinggang*


                                                       Material : High Quality Chiffon
Size : S to L
Price : RM 259.00
Colour : Yellow
Note :Fully Lining
*lace di tepi pinggang*




Material: High Quality Chiffon
Size : S to L
Price : RM 259.00
Colour : Red
Noted :Fully Lining
*lace dipegelanggan tangan dan di tepi pinngan*


Material : High Quality Chiffon
Size : S to L
Price : RM 259
Colour : Off White
Note : Fully Lining
*lace disekeliling pinggang*




Material : High Quality Chiffon
Size : S to L
Price : RM 259.00
Colour : Light Blue
Note : Fully Lining



Baju kurung ini berbeza dengan puplum diatas kerana die merupakan
 *Exclusive Design for special occasion.*
selain itu lace yang digunakan oleh mereka berbeza dengan baju kurung peplum.....




Sekiranya uolls berminat untuk membuat tempahan sila berlari pecut selaju 100m untuk segera membuat tempahan di FB Manima atau ke email : minimalace@yahoo.com

Kepada sesiapa yang mahukan kelainan pada hari bersejarah uolls seperti majlis pertunangan dan perkahwinan dengan mengayakan Busana Puplum, serta penawaran harga yang berpatutan boleh laa membuat tempahan di minima lace dan mengikut measurement chart diatas berdasarkan saiz badan uolls...


BERITA BAIK!!!



"'Wanna be a designer?? Stay tuned for our contest u all!Coming to you this February.. Fun. Exciting. Prize? wohoo!!"

Diorang nak buat contest!!sesiapa yang diluar sana mempunyai bakat yang luar biasa dan terpendam...cuba la contest nie untuk mencuba nasib...mana taw korang menang dan design baju korang dapat dihasilkan oleh Minima Lace kan?
*in sha allah*
so shida pun tak nak laa lepaskan peluang contest macam nie,memang menantikan saat contest lukis-lukis nie....walaupun seperti cakar ayam!!hehe
doakan shida berjayaaaa......


selamat mencuba dan mana uolls yang dah ada gaji tue cepat-cepat pergi tempah baju nie!! ^___^






















2 comments:

suhana said...

saiz besar lagi bg XL diatas xde ke?

Rashida Hazran said...

maksud awk double XL?
setakat ni saja saiz puplem yang ada....cuba awak ke pan page FB MINIMA LACE, mana tahu die boleh tolong buat kan tempahan untuk awak...just give ukuran badan....
>_<