Friday

assalamualaikum....

syukur ke hadrat illahi hari ini genap 4tahun 6bulan perkenalan kami...wow!lame sangat perkenalan kami tapi semua tue tak mustahil kalau tak ada suka dan duka....pergaduhan tu kira memang wajib dan kepercayaan juga perlu kukuh dan sentiasa berfikiran positif.....

setiap perhubungan pasti akan berlaku curang kan?tu semua ujian bagi setiap pasangan...sedangkan orang yang sudah berumah tangga pun akan berlaku perkara yang sama....tapi setakat ni shida bersyukur kerana dikurniakan seorang lelaki yang terlalu sayang dan banyak memberi tunjuk ajar....
kami sebenarnya suka gaduh dan 5minit kemudian ok balik kire angap macam tak berlaku apa-apa sebab ego masing-masing memang power dan tinggi...tetap tak nak mengaku kalah...huhu
tapi apa-apa pun kami tak ambik serious sangat, kami tak pernah mintak maaf kalau gaduh k!
sebab ego kami memang power...haha
kalau shida kata A so nak A gak...tapi si PAPA kalau nak B tetap nak B, so uolls boleh taw tak antara kami sapa yang akan beralah?

~_~

si PAPA memang tak suka posing...pujuk la macam mana still wat do nowww jer....so disebabkan aku rase aku ni comel (perasan!) aku gagahkan senyum dan angap tak berlaku apa-apa....


kalau buat muka macam MAK NYEE ni, maybe dia suka so shida pun layan jelah apa dia nak kan?nanti tak ikut menangis pulak....kelakor laa gambar ni, first time buat muka macam tikus mondok kat tepi longkang tue

insyallah, tahun ni kami sudah berpakat akan menamatkan zaman bujang kami, shida harap uolls mendoakan segalanya berjalan dengan lancar dan selamat, walaupun banyak rintangan yang akan kita hadapi, kita perlu bersabar dan banyakkan berdoa kepada allah!kerana dia maha mengetahui dan maha mendengar...

terima kasih shida ucapakan kepada follower yang sudi mengikuti perkembangan blog shida....kerana keikhlasan uolls shida sedaya upaya update apa yang rase nak...hehehe
bagi yang nak menjalinkan hubungan persahabatan dan saling follow & follow...uolls boleh la tinggalkan link korang kat baawah ni....supaya shida boleh terjah blog uolls....

blog shida ni memang tak ada promote di FB ataupun TWEET sebab shida jenis malu laa...hehehe
mana yang follower ada ni pon mungkin sebab terjah di GOOGLE kan?
thanks uolls....

love u



























1 comment:

jo jie said...

http://ilovecoloroflive.blogspot.com
Jom pollow