Tuesday

NAKED 2 URBAN DECAY

salam dan hey semua.....

Eyeshadow color Nude .Didatangkan sekali dengan berus 2 in 1 seperti dalam gambar diatas. Di Sephora pun ada koleksi NAKED 2 URBAN DECAY ini. 



Highlights
~ 12 color pallette for day and night. 
~ Limited edition collection! 
~ 2 pigment-rich, taupe and greige neutral eyeshadows 
~ This collection lets you achieve lots of neutral looks, smoky dramatic eyes, and everything in between 
~ The case has an art-school inspired look with hinged lid- taupe metal with embossed chocolate brown artwork. 
~ It's smooth, modern and cool to the touch - a real tactile experience.

The Urban Decay Naked2 Palette: Breaking down the shades

  • Foxy Eyeshadow: A matte creamy bisque with a matte finish (repromote)
  • Half Baked Eyeshadow: A golden bronze with a shimmery finish (repromote)
  • Booty Call Eyeshadow: A shimmery cork (new)
  • Chopper Eyeshadow: A copper shimmer with silver micro glitter (repromote)
  • Tease Eyeshadow: A creamy pale brown with a matte finish (new)
  • Snake Bite Eyeshadow: A dark bronze shimmer with a metallic base (new)
  • Suspect Eyeshadow: A pale golden beige with a shimmery finish (repromote)
  • Pistol Eyeshadow: A light greyish brown with a shimmery finish (new)
  • Verve Eyeshadow: An oyster with a shimmery finish (repromote)
  • YDK Eyeshadow: A cool bronze shimmer with a metallic base (repromote)
  • Busted Eyeshadow: A deep brown with a shimmery finish (new)
  • Blackout Eyeshadow: A blackest black with a matte finish (repromote)
  • Lip Junkie Lipgloss in Naked Eyeshadow: A sheer shimmery pinky neutral (repromote)

TOTURIAL  NAKED 2 URBAN DECAY



Terdapat 12 powder eyeshedow, boleh dipakai dimana-mana event so especially sesuai make-up pada bakal-bakal pengantin! warna yang sangat super duper...sebab ada sesetengah eyeshedow warna plate sangat pekat dan menarik tapi bila pakai dekat mata warna jadi macam slow-melow...tapi berlainan dengan NAKED,bila pakai warna tetap kekal pekat macam dalam plate dan tak adalah macam sesetengah eyeshedow bila pakai warna macam soft jer,.....


NAKED 2 URBAN DECAY
RM50
FREE POSTAGE


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






































4 comments:

Anonymous said...

Akak, maseh ade tk naked pallete ni? Kebanyakan makeup gurus yg sy tgk di youtube pakai pallete ni. Sy nk cube. Tapi boleh sy tau ingredients die?

Rashida Hazran said...

still ada lagi...sila email or whatsapp/sms akak erk....thanks...

Salhah Suhot said...

Is it ori or fake one? Curious ni. Sbb benda nk letak kat mata kan,,

shanny said...

Betul jua, I pin plan nak try but worry d originality. Is it ori sista?