Instagram

Wednesday

AURA WHITE - PART II

assalamualaikum dan hey semua......

AURAWHITE 900000MG
Buat pengetahuan cust yang shida sayangi...sekarang aurawhite 900000mg kini berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya pengeluaran aurawhite tiruan, selain itu sekarang ni aurawhite sudah tukar FREE GIFT so uolls boleh pilih yang mana nak sama ada whitening spa soap atau nano serum

*************************************************
Entry yang lepas shida siap bagi detail tentang produk AURA WHITE tapi hari ini shida akan berkongsi cerita tentang kebaikkan dan jenis manusia yang sesuai untuk menggunakan produk ini erk.....

produk ini memang sangat laris dipasaran malah berkesan dan mendapat pujian dan komen yang positif....

suka!suka!suka!

produk ini 100% dibuat dari marin dimana terdapat  COLLEGEN....bagi bahan pemutihan adalah sejenis GLUTATHIONE........
kebaikkan yang akan kita perolehi dengan pengambilan pemakanan aura white ini adalah:


kulit akan menjadi lebih cerah dan gebu...di samping itu kulit juga akan anjal dan akan menjadi lebih sekata... bagi uolls yang menghadapi masalah kulit tak kisah la macam mana daruratnya kulit uolls so mari la cuba produk ini kerana ia akan membantu kulit uolls dengan lebih sihat selain dari luaran tetapi juga dari dalaman


bila produk yang mempunyai detail GLUTATHIONE, pasti kita akan tahu bahawa produk ini boleh memutihkan kulit dan kulit akan menjadi lebih gebu dan sihat...kalau ikot zaman tradisional pure collegen direbus dan diminum...jadi ini merupakan produk moden yang tak perlu direbus bagai...malah bancuh dan minum terus...>_<



 produk ini bukan sahaja untuk seluruh kulit badan sahaja tetapi ia menyeluruh keseluruh organ badan kita...contohnya kuku!setelah uolls apply aura white ini automatik bukan saja kulit nampak cantik malah kuku akan menjadi lebih licin dan sihat...kuku akan menjadi kuat serta tidak akan cepat reput ataupun patah

aura white sangat sesuai bagi ibu yang mengandung ataupun bagi ibu yang menyusukan bayi...ini kerana aura white adalah 100% dari bahan semula jadi marin dan tiada tambah sisa toksid k?
bagi setiap ibu yang mengandung,andai uolls apply aura white ini...bukan saja ibu memeliki kulit yang cantik malah si ibu juga akan mendapat baby yang secantik kulit sutera dan gebu....


bukan sekadar cantik di badan.muka ataupun kulit tapi ia juga akan menjadikan rambut kelihatan cantik dan kuat, bagi yang menghadapi masalah rambut keguguran jangan risaw, aura white akan menjadikan impian anda menjadi kenyataan dengan melebatkan rambut anda seperti rumput padang bola...hahaha



bagi sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan produk AURA WHITE, boleh la segera menghantar pesanan produk melalui e-mail ataupun ke talian SMS yang tertera diatas....

semoga kita menjadi lebih sihat dan cantik dengan produk AURA WHITE!


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com








2 comments:

Vevey Rusli said...

Askum kak shida. Saya dah guna produk Aura White ni dah seminggu. Tapi masih tidak menampakkan perubahan. Apa yang ptut saya lakukan?

Amilyn Zanal said...

Sis,saya pun minum aurawhite,masuk ni dh 4 botol dh,dh masuk 5 bulan kot,kesannya slow sikit dkt saya,tp saya continue minum..kalau awak minum seminggu nak kesan cepat,maknanya produk tu tak sihat and mengandung bahan kimia.Produk yang baik,ambil masa 3 bulan utk tengok kesan.Jadi kuncinya SABAR,minumlah 3 bulan,baru nampak hasilnya.Kalau dalam 3 bulan tak de hasil,jgn minum dh..just my 2cent :)