Sebarang tempahan boleh dibuat melalui :-
sms/whatsapp 017-5280661
(lebih cepat reply)
atau
serunai_shidaz90@yahoo.com

No call!!

Postage:-
Isnin ~ Jumaat

Bisness start:-
8.00am ~ 11.00pm

Monday

AURA WHITE BEAUTY PURE GLUTATHIONE COLLEGEN

Assalamualaikum dan hey semua...


AURAWHITE 900000MG
Buat pengetahuan cust yang shida sayangi...sekarang aurawhite 900000mg kini berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya pengeluaran aurawhite tiruan, selain itu sekarang ni aurawhite sudah tukar FREE GIFT so uolls boleh pilih yang mana nak sama ada whitening spa soap atau nano serum



*********************************************************
Disini shida nak memperkenalkan satu lagi produk yang sangat laris dan hangat dipasaran...dimana selebriti juga mengamalkan pemakanan ini....

uolls pernah dengar tak tentang produk kecantikan "AURA BEAUTY PURE GLUTATHIONE COLLEGEN " mampu mencerahkan kulit, tegang serta tidak kusam...bagi sesiapa yang ada masalah tidak boleh makan collegen jenis marin, tak perlu risau kerana dengan pengambilan aura white tiada kesan sampingan....




KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pakar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

CARA MAKAN
- 1 Scoop Pagi sebelum sarapan
- 1 Scoop Malam sebelum Tidur
** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
** Selepas pengambilan Aurawhite elakkan minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

INOVASI TERKINI GABUNGAN
-L-GLUTHATIONE
-TILAPIA COLLAGEN
-VITAMIN C
-HYALURONIC ACID
-TRIPAL STEM SELL PHYTOCELLTEC



KEBAIKKAN AURA WHITE 
1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh
dan menghasilkan kulit lebih cerah



 CARA PENGAMBILAN AURA WHITE


CARA PENGAMBILAN :
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.


2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


sekiranya berminat boleh la uolls terus hantar email ke serunai_shidaz90@yahoo.com atau terus ke inbox FB SHIDA untuk membuat tempahan



Harga semenanjung : RM150
Harga Sabah/Serawak : RM160

*FREE POSTAGE

uolls akan mendapat barangan percuma seperti FREE SHAKER, FREE MASKER (SELAGI STOK MASIH ADA!!!) . nantikan testomonia dan kebaikkan aura white pada post entry akan datang...tunggu erk!



>_< cepat terjah ke FB SHIDA atau ke email untuk membuat tempahan dan memiliki barangan percuma seperti SHAKER & MASKER!!


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com



















11 comments:

  1. hi, sis skop aura white memang disediakan eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua disediakan...cuma uolls minum dan bancuh sahaja

      Delete
  2. x de kesan sampingan k?

    ReplyDelete
  3. kdai xd jual ker?

    ReplyDelete
  4. Klo nk pregnant pn bley minum ke.....tkot ad effect pape....cz sy ngn tggu nk ad zuriat bt bley minum aura white ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer akak minum sekiranya tunggu zuriat...sebab AW ni tak ada kesan sampingan terhadap peranakkan....AW ni hanya mencantikkan kulit dan gebu kan kulit sahaja

      Delete
    2. Nk tnya .. knp time first period xblh minum.?

      Delete
    3. time period hormon dalam badan mula bertukar dan badan akan letih dan lemah time period...so bagi badan rehat dulo...
      lepas dh settle period baru minum aura white...hehe

      Delete
  5. Salam,nak tanya...sy da mnum aura white da masuk 11 ari...sjk mnum aw kulit wjh sy mengelupas..adakah itu salah stu dr kesan sampingan nya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...tue adalah kesan sampingan dan bnyakkan minum air masak supaya kulit lebih sempurna dan larutan air dalam badan boleh berjalan dengan baik

      Delete
  6. betol ke tade kesan sampingan ? dan kalau benti minom aura white ni kulit muka akan kembali seperti dulu ke? n muke je ke yg akn putih? ke seluruh badan? mf terlalu byk tny

    ReplyDelete