Tuesday

EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM

As salam dan hey semua

-
-
-
-
-
-


APA ITU EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM
Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum sejenis cecair serum pertama keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd dibawah jenama Ephyra yang menggunakan Teknologi Nano yang dipatenkan di Switzerland. Serum ini telah teruji dan terbukti secara klinikal dapat memulihkan + memperbaharui + melindungi kulit agar lebih kembali segar dan cantik berseri.

-
-
-
-

10 KESAN NYATA MERAWAT KULIT EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
*Mengecutkan jerawat 
*Menghilangkan parut jerawat & jeragat
*Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur 
*Menghilangkan bintik – bintik hitam 
*Mencerahkan kulit kusam 
*Memperbaiki tona kulit tidak sekata
*Mengekalkan kelembapan wajah 
*Menghilangkan lebam bawah mata 
*Merawat kulit terbakar ( sunburn ) 
*Memberikan efek kilauan pada wajah 


Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum mampu memulihkan + memperbaiki dan melindungi kulit.

kulit wajah tampil lebih bersih + tegang + muda
kulit yang anjal, lembut, dan tampak bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna
Melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaan dengan menjadi agen ANTI OKSIDA yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan Vitamin E kepada kulit anda agar kekal sihat.
BAGAIMANA TEKNOLOGI NANO BERTINDAK PADA KULIT
Teknologi Nano adalah teknologi terkini dan sangat popular dalam bidang kecantikan. Teknologi ini menjadikan partikel serum sangat kecil sehingga mudah meresap untuk masuk ke lapisan kulit yang paling dalam. Partikel serum yang telah meresap akan memulihkan struktur dalaman kulit dan menjadikan permukaannya anjal dan tidak berminyak. Dengan serum ini, ia memberikan manfaat kepada kulit :

MEMULIHKAN : Mengembalikan dan memulihkan keanjalan kulit secara luaran dan dalaman bagi menghasilkan kulit wajah yang lembut, cerah dan sihat berkilau serta bersinar. Ia turut memperbaiki kulit wajah agar tampil lebih bersih, tegang & muda.

MEMPERBAHARUI : Menyerap jauh ke dalam sel kulit dan menjadikan proses pembaharuan sel kepada tahap maksima. Untuk hasil kulit yang anjal, lembut, dan tampak bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna.

MELINDUNGI : Melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaan dengan menjadi agen anti-oksida yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan Vitamin E kepada kulit.

CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari, ratakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum pada beberapa bahagian muka dan leher
5. Dengan urutan yang lembut bermula dari dalam ke luar, sapukan sehingga serum meresap. Untuk hasil yang maksimum, gunakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum setiap hari, siang dan malam

Mesti ramai yang tertanya-tanya turutan penggunaan serum dalam regime penjagaan kulit wajah kan? Okey, ini adalah turutan yang Ayue gunakan setiap hari.

Pencuci > Penyegar > Serum > Pelembap

Ini penting ya untuk kesan yang maksima. Yang paling penting anda kena menggunakan serum sebelum penggunaan pelembab kerana molekul serum lebih halus berbanding pelembab. Kalau anda guna pelembab dulu, macam mana molekul serum nak masuk ke dalam liang kulit kan. Hehe.

Untuk kesan yang optimum di sarankan guna pada waktu siang dan malam. Anda tak perlu risau lambat untuk bersiap setiap pagi kerana serum ini wangi dan cepat meresap ke dalam kulit. Kulit rasa segar dan lembap serta merta tau. Sebotol 15ml Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum boleh tahan 3-4 minggu penggunaan bergantung pada penggunaan anda. 
 EPHYRA SKIN NANO ADVANCE REPAIR SERUM 
RM68 (sm)  / RM75 (SS)
*FREE POSTAGECOMBO SET

EPHYRA SKIN SERUM + EPHYRA SKIN BAR
RM100 (sm) / RM110 (ss)

EPHYRA SERUM + EPHYRA 10SECHET
RM130 (sm) / RM135 (ss)

EPHYRA SERUM + EPHYRA 30 SECHET
RM220 (sm) / RM225 (ss)

EPHYRA SERUM + 10 SECHET + SKIN BAR
RM160 (sm) / RM170 (ss)

EPHYRA SERUM + 30 SECHET + SKIN BAR
RM260 (sm) / RM270 (ss)SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.comNo comments: