Thursday

BORDER LACE

salam dan hey semua.....


ops!
Jangan tukar channel blog lain...hari ini shida tak cerita pasal produk tapi kisah persiapan perkahwinan, such as Be 2 Be a.k.a B2B...entry ni maybe panjang sikit, tapi best! sebab banyak info yang shida nak kongsi dengan uolls...

Beberapa tahun yang lalu shida pernah post entry tentang BORDER LACE, dan ramai costumer shida ingat shida ni jual lace kott...tapi tak per, hari ini shida nak promote lagi salah satu shop online yang shida sangat suka dengan corak lace yang dia jual....lebih up to date!harga pun lebih berpatutan...

FB: Borde Lace Murah
Sila LIKE pan page lace ni...shida yakin uolls pasti tak akan menyesal!!
tambahan pulak sekarang ni nak dekat raya, tempahan semakin banyak...setiap order ada batch taw, so uolls kena tunggu dengan penuh sabar turn untuk dapat lace tue...

Prada lace sekarang ni sangat populor....kalau dulu lace yang macam net then bentuk jalur-jalur tapi sekarang nak nampak lebih exclusive, lace berbentuk bunga/daun yang menjalar,fully on lace...
Border lace yang dijual disini specialnya ialah dia banyak menawarkan macam-macam warna, so senang kita nak pilih dan match dengan kain...tunjuk je mana nak!hehe

salah satu contoh dress fully prada lace...sangat cantik kan?
kalau tak nak buat dress, uolls boleh request buat baju kurung moden atau puplum....



yang ni plak design half Prada lace...
so dia cuma letak prada lace kat area atas je,lepas tue jait manik tabur,nice!kalau xnak buat kat bahagian atas boleh juga buat dibahagian bawah....

contoh gambar full pakai dress diatas:
yang bestnya bila baju kembang! rasa macam princess je kott...huhu
trend sakarang lebih kepada pastle colour, iaitu warna-warna lembut....

HANIZ ZALIKHA, baju ni shida suka sangat-sangat masa dia pakai dalam rancangan Raikan Cinta...dalam otak ni dah fikir ni kalau buat baju reception masti kedebommm!!
Design baju haniz ni sama je yang kat atas cuma yang beza crown kat tepi tue, ditambah pulak dengan manik-manik...memang cantik!!


sekarang ni segalanya dihujung jari...kalau dulu banyak yang focus pada bisness FB but now uolls boleh order melalui IG fashionrosewardah dimana uolls boleh tahu perkembangan semasa mengenai prada lace dan macam-macam jenis kain lace...kalau shida cerita dari A-Z tak best la...better pergi servire sendiri...memang buat mata uolls terbeliak jer.... >_<

apa yang membuatkan shida suka shopping kat sini dia ada gred kain yang tersendiri....harga pun sangat berpatutan, mana dia dapat kain or apa-apa soalan yang uolls nak tanya boleh la rujuk pada owner ni...shida cuma membantu uolls laman web mana yang menawarkan LACE dengan lebih mudah dan servise yang bagus je...
terutamanya buat B2B yang pening-pening lalat fikir mana laa nak dapat lace yang bagus dan cantik kan?

lagi satu! design baju boleh rujuk "pak google" korang search je memang tersedia macam-macam design dan lagi bagus kalau uolls sendiri yang design kot, baru la hots sikit sebab tak sama dengan orang lain kan?huhuhu

ok, tadaaaa


















2 comments:

mirza syazwina said...

maigod!
cantek sangat kenapee!! >_<

Rashida Hazran said...

memang cantik....tambah lagi baju design haniz zalikha...
buat meleleh air mata taw...hehe