Thursday

PRE WEDDING gedik-gedik

salam dan hey semua....

alhamdullilah, CD pre wedding baru je dapat kemarin....
tapi penyakit malas yang berleluasa dalam diri aku telah membuatkan aku lebih update kepada IG je...
sebab salah satu laman sosial yang mudah....

shida buat pre wedding dekat studio "COLOUR PICTURE"
OP dia sangat sporting, friendly, happy go lucky...masa shoot tue asyik nak gelak je!
first time kot shoot dekat studio, baru taw yang shoot kat studio ni bukan la semudah yang kita sangkakan...
kenapa?

nanti shida share tips untuk buat shoot di studio supaya meriah...dan apa yang perlu uolls buat!hehe
shoot di studio berbeza sikit dengan outdoor...



Masa mula-mula dapat gambar ni, ya allah! cantik sangat cuma masa buat shoot ni mood tunang agak kurang sikit, dia tak suka panas-panas...oh please la!
mengada sangat kot...sepatutnya unlimited time masa shoot ni, tapi kami buat just 50minit je...
apa-apa pun alhamdulliah, suka sangat gambar ni...insyallah shida akan share tips-tips semasa shoot studio sebab dia berbeza dengan outdoor taw...hehehe

ok tadaa... >_<



















2 comments:

mirza syazwina said...

cantiknya kak shida:D
comelnya..suka sangat miza tengok..
suwit..!

Rashida Hazran said...

thanks miza....
ala biasa je ni, hehehe