Tuesday

AURA WHITE....Kongsi Cerita Dan Persoalan


assalamualaikum......

Ramai yang sudah tahu tentang menangan AURA WHITE...terima kasih shida ucapkan kepada uolls kerana sudi membuat tempahan dengan shida, dan setakat ini tak ada masalah lagi atau komplen dari customer tentang barang tak sampai....semua dapat dengan segera!seronok sangat then terima kasih jugak pada posmen sebab hantar barang customer shida dengan selamat dan cepat!


Jenis shida kalau hari ini pos so esok pagi dah start call pejabat pos nak tanya barang uolls.....

betapa perihatin tak?(ngeleng kepala tanda betul)  :)
sampai satu hari 4kali shida call sama ada dah sampai ke belum,risau taw!nanti orang tak percaya kat kita,...

Jadi hari ini shida nak simpan satu ruang pada uolls untuk berkongsi masalah dan pertanyaan di bawah ini....uolls boleh komen atau bagi soalan dibawah ini tentang semua produk yang rasa nak tanya laa....tapi berkaitan dengan produk yang saya jual!selain barang yang tidak tersenarai dari produk saya....maaf dipinta!saya tak dapat nak tolong.....

toceh!toceh!

terima kasih daun keladi 
nanti nak order datang la lagi

pokok duri, pokok semalu
kalau nak order jangan la malu

*create pantun sendiri,maaf kalau rase macam bodoh jer...hahaha*



2 comments:

Anonymous said...

nak tny aura white nie dew tiruan kew

Rashida Hazran said...

xda tiruan,yang menyebabkan ramai ckp tiruan ialah sebab bila bancuh dia pucat...sebenarnya!hehe...pucat disebabkan oleh kilang letak pewarna yang sedikit tetapi kandungan bancuhan dalam aw adalah sama.... :D