Tuesday

wedding of year my cuzen!

assalamualaikum dan hey semua.....

hari ini kita berehat dari aktiviti tentang kecantikkan so shida nak mintak maaf kepada uolls yang telah banyak hantar SMS and Email pada hari sabtu lepas....shida lambat reply bukan bermakna shida sombong tapi shida sibuk dengan majlis sepupu shida di Lumut,Perak

sekarang tempahan memang sudah dibuka!cepat order apa yang patut selagi masih ada lagi stock....
sesiapa yang sudah order by email tolong komen dibawah atau di chat me....uolls tulis 
"done email for order" walaupun uolls tak order and sekadar nak tanye pun tak apa tulis jer macam tue...sebab email shida bukak 2x sehari atau 1x sehari...tak bukak banyak kali... :D


tumpang posing atas katil pegantin...nak ambik aura kawin tu cepat sebab dah tak best hidup single ni...kira nak merasa hidup berdua pulak...haha
majlis bertandang ini dilakukan secara biasa je...tak meriah mana pun cuma buat majlis makan beradab bersama keluarga yang jauh dan dekat.....


pengapit pengantin adik lelaki shida sendiri je....






Pengantin baru 30-april-2013 semoga kekal abadi ke anak cucu!
lepas je kenduri abis so aku dan cazen yang lain terus salin baju untuk pergi merantau ke lumut!
mungki shida dan keluarga dah jemu datang sana tapi kemeriahan bersama saudara lebih seronok dan rasa tak nak balik-balik umah taw.....

adik...shida...ekin

mu mom....and my family!

me and anak sedara...tak sangka dah tua laa.... >_<

our cazen.....we're close!

adik...ekin..

walaupun seharian bersama tak penat langsung dan yang tahu hanya bergembira tak ingat dunia...walaupun dekat rumah penuh dengan pinggan mangkuk untuk basuh tapi kami tetap akan enjoy!so cuti bulan march ni tak la berapa bagus tapi berjumpa dengan keluarga yang jauh seronok sangat......


semoga penganting bahagia dengan dunia baru...walaupun selepas ni dah tak boleh huru-hara ngan kami yang muda...so shida harap uolls tak bosan bace entry kali nie....

@_@








































2 comments:

Mimi Azirah said...

# dik akak dah check email awk kat gmail akak..xde pun dik?

Rashida Hazran said...

tak apa...shida hantar lagi sekali....