Wednesday

CONTEST ANNIVERSARY CORET CORET UMMI

Assalamualaikum dan hey semua!

Ada contest la...jom cuba nasib nak!contest ni telah di create oleh CORET CORET PINK UMMI, sempena anniversary yang bakal menjelma tidak lama lagi dan membuat Mini GA


CORET-CORET PINK UMMI

Syarat syarat nak join pun senang aje...


1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...

2. Tempek header saya kat entry korang ye..
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen nih.
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)




ANTARA HADIAH YANG BAKAL DITERIMA BAGI SEMUA PEMENANG!


Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang




Mari join contest ni sama-sama,mana taw antara kita ni salah sorang terpilih untuk menjadi pemenag!.
                                      Jom Join Mini GA dari http://www.mimiepinkummi.my

Doakan shida berjaya!and shida nak ucapkan selamat ulang tahun ke5 buat CORET CORET PINK UMMI



>_<




































2 comments:

deno said...

salam... deno folow sini dari segmen pink ummi! kalau sudi, jom folow deno? hehe... ^_^

Rashida Hazran said...

ok...thanks follow shida...