Wednesday

HARUM MALAM II

Assalamualaikum guys!!



sepertimana yang kita ketahui sekarang fenomena HARUM MALAM sangat panas!
kehebatan yang ada pada harum malam membuatkan kita lebih berkeyakinan dan percaya dengan kesan positive!

Fenomena Harum Malam
"Produk ni memang wajib ada untuk setiap wanita.. Hasil memang menakjubkan.. bukan saja boleh menghilangkan bau badan, tetapi dapat memperbaiki sistem dalaman wanita supaya lebih mantap!! 

oppsss!
sekarang ni HARUM MALAM ada yang fake, dan pastikan beli yang original!!
apa yang beza antara ori dan fake uolls boleh rujuk entry ini.... PERBEZAAN ORI & FAKE

PENUTUP COKLAT : Penutup warna coklat pengeluaran yg pertama..disebabkan customer complain bila dapat stok penutup pecah jadi kita tukar penutup warna putih..jadi penutup coklat tidak wujud lagi,..cuma gambar je ada..

PENUTUP PUTIH : Disebabkan penutup coklat selalu pecah jadi kita tukarkan kepada penutup putih yg lebih kuat dah lebih kukuh..memang x pecah bila customer dapat barang..tapi disebabkan harum malam semakin glamour dan berkesan tiruan pula muncul..tapi penutup putih masih ada yg ori ya..tetapi pastikan cek botol sebelum beli sebab penutup putih ada yg ori ada yg tiruan..

PENUTUP PINK : Untuk membendung masalah tiruan yg berleluasa pihak company Legacy Secret telah ambil tindakan untuk menukar semua penutup kepada penutup warna pink dan ada cop hologram siap! tetapi penutup pink ni kita keluarkan secara berperingkat2 pada minggu lepas..dan secara keseluruhan pada minggu ni..jadi sesiapa yang order awal / tengah bulan JAN semua dapat penutup putih!!

LEBIH MANTAP, KETAT DAN NIKMAT!
✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
✔ bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan


ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM
1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.

Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-
✔ WANITA BERKAHWIN
✔ ANAK DARA
✔ WANITA BERPANTANG
✔ SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
✔ SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS

Bagaimana Rasa Harum Malam?
Kalau yang susah nak makan ubat tu jangan risau sebab rasanya memang sedap. Rasa MADU. Memang sedap. Cara nak makan pon mudah saja amik 2x sehari. So aku amik waktu bagi before breakfast dan sebelum tidur.

Cara penggunaan Harum Malam
Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
** Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk

p/s; 
* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete

 Membantu Mengatasi Keputihan
Pada mereka yang mempunyai masalah keputihan yang teruk sampai berbau boleh la try Harum Malam. Cuba dan tengok kesan dia macam mana. Insyaallah boleh membantu anda mengatasinya.


Harum Malam pemikat hati - Bau badan merupakan perkara yang mana tidak ada seorang pun yang sukakannya. Malah mereka sendiri tidak sedar samada badan mereka berbau atau tidak.Hanya orang disekeliling kita sahaja yang menyedari perihal ini. Mungkin orang disekitar kita berani menegur.Untunglah kalau ditegur.Kalau tidak? Macam mana kita nak tahu ye?

Kalau dah tak suka,baik tegur depan-depan dia.Tapi secara baik la.


Berikut merupakan penyebab badan berbau:
1.Kurang menitik beratkan kebersihan diri
2.Pengambilan makanan yang tidak seimbang
3.Gangguan genetik
4.Ketidakseimbangan hormon
5.Stress
6.Penyakit

Kadang-kadang akibat kuat bekerja dan peluh berlebihan juga boleh membuatkan badan berbau.Tapi takkan la kita nak pergi mandi 2 jam sekali semasa bekerja gara-gara badan berbau kan?Jadi dalam entri kali ini, kita akan kongsikan kepada anda produk yang boleh mengatasi masalah bau badan ini.

Harum Malam, membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian.

KELEBIHAN HARUM MALAM :-
- membantu menyegar & menyihatkan badan.
- mencantikkan & menaikkan seri wajah.
- membantu menghilangkan bau badan & mulut
- melegakan panas badan.
- menegangkan payudara.
- memulihkan rasa rapat.
- mengencang otot kewanitaan.
- menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
- menambah keharmonian suami isteri.
- menyihatkan rahim.
- mencantikkan payudara agar sihat & montok.


AWAS PRODUK TIRUAN!!!!!!


CIRI-CIRI HARUM MALAM TIRUAN :-
GAMBAR 1 - Dibawah botol ada tulisan SIDNEY
GAMBAR 2 - Dibawah botol ada tulisan LIVE
GAMBAR 3 - Botol harum malam tiruan lembut dan boleh dikemekkan..Botol yg ori sangat keras dan memang x boleh dikemekkan langsung

Jadi semua ini ciri2 yg tiruan..sila la cek botol anda sekarang..kalau dapat yang tiruan sila la stop ambil sebab memang boleh effect kesihatan uolss..Semoga anda2 semua jangan tertipu lagi selepas ni..




Sekarang harum malam dah berwajah baru....so lepas ni senang-lah nak beza yang mana ori atau fake, harga tetap sama cuma lebih upgrade untuk mengelakkan berlaku barangan tiruan lagi... :)



HARUM MALAM
1PC : RM40
2 PCS : RM80
3 PCS : RM100
::termasuk postage::



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




















No comments: