Friday

Kryolan Supracolour Foundation : ORIGINAL GERMANY

salam dan hey semua.....

Minggu ni shida akan pos pelbagai jenama bedak dan krim muka....
antara krim dan bedak yang shida promote serta jual ialah :

BEDAK TATE NORA DANISH
BEDAK ARAB

Entry kali ini shida nak memperkenalkan satu krim KRYOLAN SUPRACOLOUR FOUNDATION yang diambil terus 100% dari germany...bukan dari india,indonesia ataupun US....
terdapat pelbagai jenis code dan juga ml....mari kita berkenalan!!!

KRYOLAN SUPRA COLOR foundation.
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini.
Hasilnya malatoppss... Long Lasting. Halus.
telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless

Ciri-ciri produk:
~berminyak

~sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler- paling bagus digunakan dgn tv paint stick bagi memberikan kesan tahan lama dan well-balanced

Memberi efek kulit muka yang licin

Menutup parut jerawat, jeragat & cela di muka

Tidak perlu memakai bedak (Terpulang)

Ringkas, mudah & cepat

Tahan untuk 2-4bulan. Hanya pakai sedikit sahaja dah memberi kesan yang menawan

KRYOLAN SUPRACOLOUR FOUNDATION 55ML
kryolan 55ml kini dijual dengan harga RM120 
free postage ke seluruh semenanjung
add RM5 untuk postage ke sabah dan serawak

Still Available
2W/3W/4W/NB/FS38
RM120

KRYOLAN SUPRACOLOUR FOUNDATION 7ML (re-pack)
kryolan 7ml dijual pada harga RM36
 sabah serawak  RM40

Still Available
2W/3W/4W/5W/NB/FS38


Color Code (for reference only):NB - natural beige (ada pinkish effect)
3W - putih mcm zizie izette
4W - kuning langsat mcm ct nurhaliza
5W - sederhana cerah mcm fasha sandha
FS38 - tone kekuningan sama fungsi 4W - cerah


shida sertakan lebel jenis kulit untuk buat rujukan dan uolls boleh pilih mana satu jenis uolls punya kulit and code supaya nanti time order tak adalah salah beli...
pastikan pilih betul-betul jenis kulit dan tone uolls....shida dah siap bagi rujukan ni,hehe....

ramai yang bertanya macam mana nak pakai krim ini supaya nampak lebih cantik dan mulus...so uolls mesti ikut step by step yang shida bagi ni....Langkah demi langkah untuk kelihatan glamor:
1 - mencuci muka anda daripada minyak / kotoran

2 - mengambil sebahagian kecil daripada supra, meletakkannya di empat sudut muka anda

3 - menggunakan span basah / jari untuk menyebarkan ia sama rata pada muka anda

4 - menggunakan serbuk longgar / bedak bayi untuk membuat penginapan asas di muka anda lagi

5 - Tadaaaa ... sekarang u mempunyai pandangan yang fantabulous ..

Antara testimonia yang memakain supra...jom tengok!


 mak andam juga mengunakan supra ini untuk bakal pengantin supaya ia kelihatan cantik dan glamor.... >_<


KRYOLAN SUPRA
RM120 FOR 55ML
RM36 FOR 7ML

sekiranya berminat boleh:
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

























No comments:

Post a Comment