Monday

...thanks...

salam semua.....

shida nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada uolls semua yang sudi SHOPPING produk kecantiikan dengan shida dan al-hamdullilah setakat ni shida mampu lagi melayan karenah customer yang pelbagai jenis perangai....

semua tue tak mematahkan semangat sebab lumrah kehidupan dalam perniagaan...shida tak kisah untung atau rugi yang penting shida boleh memberi perkhidmatan service yang super beb!

kepada uolls thanks sebab sms shida selepas dapat barang dan seronok tengok uolls gembira bila barang sampai dengan selamat....siap cakap..

"best la sis...dapat banyak free gift"
"sis...nanti dah abis saya shopping lagi erk?"

shida memang tak akan bagi taw apa hadiah kejutan...apa yang customer tanya dalam sms shida bagi taw simple-simple jer....tapi sebenarnya ada extra!shida harap selepas ni uolls SHOPPING lagi ngan shida erk....bagi yang duduk di oversea terutama indonesia dan brunai shida mintak maaf sangat-sangat sebab tak dapat pos ke luar negara buat masa terdekat ini.....kerana kos penghantaran yang sangat mahal, in sha allah...ada rezeki shida akan promotekan produk shida lebih luas sehingga ke seluruh asia!

in sha allah!doakan shida!

shida dapat banyak feback tentang pertanyaan baju dan lace border yang shida post kat entry blog shida....tak sangaka ramai yang ingat shida menjual barangan dari segi keluaran kain...ouchhh!
in sha allah shida akan update barangan terbaru dan shida akan membuat produk keluaran shida sendiri....tapi bukan kecantiikan tapi dari segi FESYEN!nantikan dengan penuh sabar!!

No comments: