Tuesday

CONTEST UNTUK PARA BLOGGER

Salam dan hey semua.....

nak menang duit tak?

maaf la kalau shida lambat publish kenyataan ini....bukan tak nak kongsi cerita tapi mungkin segelintir antara uolls pasti dah tahu dan tak der sapa yang wawarkan, shida terlalu sibuk dengan dunia bisness dan kesibukan mengajar diwaktu malam....shida dengan bermurah hati nak share dengan uolls satu contest yang mungkin uolls akan rasa....

eh!eh!eh!
betul ker?
cakap la jujur....adakah betul CONTEST UNTUK PARA BLOGGER?


METRO, 5hb APRIL 2013.....sedang sibuk melayan berita, terlihat satu pertandingan ANUGERAH BLOGGER PRIHATIN 2013,mungkin satu rezeki bagi shida or uolls diluar sana untuk mencuba nasib sebab hadiah yang diberikan oleh pengajur sangat-sangat la seronok!shida pon rasa nak join....tapi takut sangat sebab mesti yang join contest ni mesti terlalu ramai....

Bagi sesiapa yang nak join contest ni sila ikut syarat dibawah bagi memudahkan uolls menepati syarat pertanding....masih sempat lagi ni!yang penting semangat dan kerajinan!

PERKARA YANG DIPERLUKAN OLEH PESERTA BLOGGER:
  1. karya mesti asli
  2. tidak menyentuh sensitif masyarakat
  3. nama pusat jagaan/OKU/anak yatim/warga emas
  4. number telefon & nama pengurus pusat jagaan
  5. bantuan yang diperlukan 
  6. cadangan/pertolongan/jenis bantuan 
  7. penggunaan bahasa yang betul 
  8. gambar yang menarik
TERMA DAN SYARAT:
  1. terbuka kepada semua 
  2. warga NSTP tidak boleh masuk erk
  3. hasil karya perlulah asli
  4. hasil karya tidak menyentuh sensitif masyarakat
  5. guna blog sendiri
  6. penggunaan bahasa yang betul dan baik
  7. link entry dihantar kepada perdanaleaderfellowshipol01@gmail.com beserta nama,alamat,no telefon dan umur
  8. dibuka pada 5/4/2013
  9. tutup pada 30/4/2013
  10. pemilihan pemenang 1/5/2013-10/5/2013
  11. seorang satu (1) blogger yang disertai
  12. peraturan yang tidak dipatuhi akan gagal
  13. keputusan adalah muktamat



*bagi sesiapa yang nak tahu lebih detail boleh comen dibawah....in sha allah shida akan tolong... hehe*
















2 comments:

Mimi Azirah said...

biznezwomen erkkk

p/s hadiah dh smp?

Rashida Hazran said...

hehehe.....
dah sampai akak....maaf la lame xon9!
akak....thanks erk...seronok la and comel jer inner tue