Thursday

RAPIBUST MASK - original

As salam dan hey semua


Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara
RAPIBUST - IT WORKS FOR 

EVERYONE!!!!!
NO SIDE EFFECTS
NO SIDE EFFECTS
NO HORMONES


Masih mencari produk yang sesuai..
Cubalah Masker Kolagen Payudara Rapibust!!
Sangat membantu untuk membesarkan dan memejalkan payudara anda tanpa sebarang kesan sampingan..
Alami pengalaman terbaik sbg seorang wanita bersama Masker Kolagen Payudara Rapibust!!


*********************************************


Sebelum bercerita lebih lanjut tentang kebaikan dan kelebihan mask ini, so hari ini nak tunjukkan macam mana perbezaan untuk kenal pasti sama ada RAPIBUST MASK ORIGINAL & FAKE

First : Pastikan ada perkataan word 100 di bawah gambar wanita baju merah ni, kena sebijik macam ni taw?


Second : Ada line emas di seriap perkataan cina tu, uolls akan nampak bila beli nanti, kalau tak ada emas tu tandanya fake


Third : Mask tu memang lembut tapi tak mudah koyak, lembik sikit je tapi still boleh pakai tanpa tiba-tiba terkoyak. kalau jenis cepat koyak dan rapuh so itu tanda fake.Fourth : Yang ni penting, setiap barang yang kita beli boleh scan kan? so kalau barcode yang boleh scan tu tanda yes! ori! but kalau yang jenis scan tak ada no found, itu tanda tak original....


alhamdullilah semua ni adalah tanda-tanda original, dan setakat ni cust sis dapat feback yang +ve dari rapibust mask sis, yang penting pakai tu biar berpanjangan jangan la skip ok?pernah la cust sis beli dengan orang lain dan tanya kenapa kotak mask barcode tak boleh scan.... so dah tahu jawapan kan?
lepas tu ada cust yang lain, mask dia selalu cepat koyak dan rapuh, so jawapan dia kalau original memang lembut tapi tak mudah koyak.....Dah besar! Dah besar! Baru 6hari... dah bsr!!!!!
Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang lendur anda HANYA dalam waktu 10 hari. 

Mengandung Kolagen semulajadi yang dapat membantu membesarkan dan menegangkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan! Tiada ada kesan sampingan! Tidak melantun balik kesan selepas berhenti pakai! Cara pemakaian sangat mudah, hanya masukkan mask pada bra anda, sangat praktis dan nyaman dipakai.

Mask kolagen payudara ! Menegang & membesar dlm masa 10hari!

1st pakai treatment pertama, xrasa ape2 perubahan mask kolagen payudara ni... tetapi bila teruskan treatment kedua... perubahan AMAT ketara!!! Payudara menjadi tegang dan tidak kendur teruk lagi, sbb dah breastfeed 3 anak.... so..amazing kan?? Tak caya hanya mask kolagen boleh menegang dan membesarkan payudara !! Sekarang jann teruskan lagi treatment yg ke3 dah!!! huhu... breast jann dah besar 1 cup !!!!

Byk lagi dah terbukti mmg mask kolagen ni berkesan!!!! Tidak risau kesan sampingan sbb ini bukan ubat hormon, dan tidak mengandungi ubat larangan utk merangsang pembesaran payudara!

Mask ni sesuai dipakai oleh semua golongan wanita termasuk ibu yg menyusu!!
Tidak mengandungi hormon, tiada bahan merbahaya !! Ia menggunakan kolagen semulajadi and menyerap masuk ke lobus payudara , dengan ni payudara akan menjadi tegang dan besar, tambahan pula tidak kembali ke saiz asal jika berhenti menggunakannya!!


Masukkan mask yang basah ini kedalm bra anda, pasti nyaman & sejuk sekali

♥ Untuk hasil yang maksima, gunakan setiap malam sebelum tidur selam 1 minggu berturut-turut. Tidak ada efek sampingan dalam penggunaan Rapibust Masker Kolagen Payudara kerana 100% natural!!!
♥ Rapibust Masker Kolagen Payudara hasrat untuk mempunyai bentuk payudara ideal dan pejal kini bukan mustahil lagi..
♥ Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang kendur anda HANYA dalam waktu 10 hari.Keistimewaan Rapibust:
♥ Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara♥ 3 rawatan akan menambahkan saiz payudara♥ Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam♥ Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum.
Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru


original mask and pic 

1 box isi 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari
For better results, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment)

Kenapa mesti guna 3 treatments dengan tidak berhenti?
First Treatment - Growth
Second Treatment - Compacting
Third Treatment - Constant

1 box RAPIBUST contains 4 pieces.
1 EFFECTIVE TREATMENT COURSE = 5 BOXES
After 3 - 5 courses = visible and permanent results.


HARGA OFFER :
1 BOX ( 4pcs masker : utk 2 hari) = RM20

3 BOX ( 12pcs masker : utk 6 hari) = RM50

5 BOX (20 pcs masker : utk 10 hari) = RM70


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.comNo comments: