Wednesday

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY

As salam dan hey semua....

Belleza ada dua jenis....
untuk hari ini shida nak cerita tentang Belleza Pink, so entry yang lepas shida dan cerita tentang BELLEZZA ESSENTIAL BEAUTY (klink sini) 

Kami nak share supplement yang best juga ni, 
Keluaran BUMIPUTRA dan kesan seawal 1-2 minggu. Biasanya dalam 15hari dah nampak perubahan yang jelas. 
Bagus kan? Ramai yg makan 5 sachets, capture gambar, compare side by side dah nampak putih gebu. Mesti kagum betul 5 sachet dah nampak... 

Cuba lah try! Tak rugi... Hehe. 
Tak excited ke nak tengok diri anda versi 'snow white' dlm masa 15 hari? Harus percaya! .Ini adalah salah satu supplement yang effective dengan technology terkini. 


Kebaikan BELLEZA :
❥ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
❥ Menjadikan kulit glowing secara natural 
❥ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
❥ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
❥ Mengecilkan liang roma
❥ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
❥ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
❥ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
❥ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
❥ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
❥ Menghalang jangkitan pada vagina
❥ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
❥ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
❥ Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

CARA PENGAMBILAN
TERLUPA NAK MAKAN SEMALAM?
Best time utk ambil ialah malam sebelum tidur . Masa perut kosong. Makan 1 sachet, minum air segelas & tidur lah rest well

Bangun pagi esok, first thing that we should do. Baca doa bangun, minum air masak then baru shower. Nak Tahu? letak 1 bottle mineral water sebelah katil. So,kalau terjaga tu senang la capai minum seteguk dua.

Tapiiiii kalau terlupa makan semalam, boleh je makan sebelum breakfast / masa drive ke kerja.

❥ Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

INGREDIENTS BELLEZA
❥ Vitamin C
❥ Glutathione
❥ Collagen
❥ Astaxanthin
❥ Yoghurt
❥ Pueraria Mirifica
❥ Oligo
❥ Pomegranate (Delima)
❥ Tomato
❥ Carrot (Lobak)
❥ Peach
❥ Mango
❥ Strawberry
❥ Caramel
❥ Vanilla


HIGH GRADE QUALITY
Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty?
Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan. 

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada
ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UPsemestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara

Kenapa perlu tunggu lagi kalau nak cantik kan? Cepat-cepat consume Belleza By Sofieya Beauty. Memang effective dengan cepat. Bahan berkualiti dengan harga yang berpatutan. OWH, ramai confius cara makan Kemam. Okay, Kemam ni senang Je, don't get too confius. Just tear the sachet, then letak serbuk atas lid ah, lepas tu hisap la serbuk tadi. Buat macam gula-gula. Mesti pandaikan makan gula-gula. Kemam more effective sebab zat dalam supplement bergabung dengan zat dalam air liur tadi. Kecik-kecik dulu suka sangat ratah MILO. Kemam = ratah2 serbuk macam kita makan serbuk milo plzz .

Let's Consume Belleza for a week. Then see the different. Bye dark skin & dry skin.
TESTIMONI~


















BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY/ BELLEZA PINK
❥ Harga Promosi Kami 
RM 120 (SM) / RM125(SS)


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


















1 comment:

fatin arifah said...

Salam..tumpang tnya.mcmmna kita nk tau produk jualan belleza tu ori atau x?k