Saturday

BUST UP EXPRESS

As salam dan hey semua



Merupakan produk baru dan merupakan persediaan terkini yang paling berkesan di pasaran. 100% membantu payudara wanita lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.

Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej mengetatkan sekali miss V anda tu.
BUST UP EXPRESS - KESAN SEAWAL 5 HARI!!


1 Jar 750gm tahan hingga 3-4minggu bergantung pada cara pengambilan


✔ Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin..
✔ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan
✔ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL



MANFAAT PRODUK BUX
*Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.


> 100% Persediaan Terkini
> Halal, GMP, Lulus KKM
> Bahan Aktif terbaik Pueraria Mirifica. Lobata Putih. Alfafa
> Pertambahan saiz antara 1-3 inci dan perubahan cup sehingga ke size B-C-D
> Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan

"Payudara KECIL, LEPER mcm budak sekolah??
>> Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat
>> Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan
>>Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia



BustUp Express ini juga bertindak :-
• Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
• Bersikap anti-penuaan
• Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
• Mengurangkan masalah keputihan
• Menambah tenaga dan kecergasan
• Mengatasi masalah insomia
• Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
• Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian putting payudara
• Mengetatkan vagina



Dengan BustUp Express, anda bakal lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda, terutamanya buat suami. Pakaian, shopping, dan bermesra dengan suami anda akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi!

Adakah anda tahu, tanpa sedar, sebenarnya ini boleh mempengaruhi aspek kehidupan seharian anda


masih ramai yg konfius mcmana cara makan secret bust up yg betul di sini saya jelaskan sekali lagi cara makan yg betul :
---------------------------------------------
bancuh 1 sachet secret bust up dlm 150ml susu tepung
minum sebelum tidur
ambil hari pertama period utk kesan efektif
pantang kafein
----------------------------------------------
tips berjimat dgn secret bust up:
1-buka semua 30 sachet dan masukkan dlm bekas kedap udara yg bersaiz 750gram
2- bancuh dua sudu besar dlm 150ml susu tepung (fernleaf, nespray)



~> bg pengguna yg mempunya breast yg terlalu kecil, kesan akan nampak dlm tempoh 4bulan, so jgn berputus asa utk terus consume mkn lebih lama
~>secara purata, kenaikan 2cm dlm masa sebulan



~> ramai yang bertanya saiz botol BUST UP ni besar mana dan panjang mana?ok hari ni shida nak bagi taw yang botol ni besar & panjang remote tv astro ni ha...taw kan pjg mana?
so lepas ni tak adalah risaw dok ingat botol ni kecik and xberbaloi....sekali cuba terus nak lagi!


BUST UP EXPRESS
RM150sm / RM155ss
* FREE POSTAGE*

PROMOSI SEKARANG
RM130sm / RM135ss


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com























1 comment:

cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ said...

Secret bust up dgn bust up express bukan tak sama ke sis?