Friday

WIS PUTIH (PERAWATAN KULIT)

Salam dan hey semua

Wis putih terdiri daripada 2 jenis box yang berbeza mengikut jenis masalah kulit yang uolls alami...
sebelum ni shida pernah post entry mengenai wish putih (pink box) KLIK SINI

Wis putih (hijau) untuk masalah kulit kulit sensitif dan berjerawat serta ekzema
Wis putih (pink) untuk masalah kulit kusam,jerawat dan tompokan hitam KLIK SINIWis Putih - Set Perawatan Kulit mengandungi 3 produk penjagaan wajah yang hebat iaitu Sabun Pucuk Jambu , CC Cream dan juga Gel Malam Berubat .

1 . Sabun Pucuk Jambu - mengandungi beberapa herba terpilih serta ibu kunyit , aloe vera dan juga minyak tea tree yang terbukti berupaya merawat masalah jerawat , parut tebal , kulit sensitif dan mengawal minyak muka . Teknologi baru yang digunakan dalam sabun ini menyebabkan tidak perlu bagi individu itu untuk memakai toner .

2 . CC cream - Tersohor sbagai krim paling hebat dgn keajaiban 20x ganda daripada bb cream , foundation dan krim asas yang biasa . Krim siang mgandungi ektrak arbutin ,M- tranexamic , glutathione murni serta pitera . Kekuatan SPF 80 degan teknologi FERN- Block yang meghalang penembusan cahaya secara 99% . Bkn itu sahaja , ia mengandungi Korean Powder , sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea .

3 . Gel Malam Berubat - Gel malam berubat yang mengandungi herba terpilih serta berantibiotik . Gel Malam Berubat Wis Putih diperkaya ekstrak aloe vera dan chorophyll hijau bagi merawat kulit serta memudarkan parut . Juga mengandungi menthol untuk rasa sensai dingin . Sensasi dingin ini mampu meredakan keradangan dan kemerahan kulit serta mengecutkan jerawat dengan cepat .


TESTIMONIA CUST:
antara feback yang +ve dari cust, alhamdullilah, setakat ni ramai yang sudah memakai dan mencuba produk wis putih ni dan mendapat sambutan hangat....

kelulusan kkm, so tak perlu nak ragu-ragu memakai wis putih, sememangnya selamat untuk dipakai selain itu tiada kesan sampingan.


WIS PUTIH (PERAWATAN KULIT)
RM140 (SM) / RM145 (SS)
SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com

No comments: