Thursday

AURA WHITE STEMCELL COLLEGEN

Salam dan hey semua......


Entry hari ni shida nak cerita sedikit tentang AURA WHITE STEMCELL COLLEGEN, ramai yang belum tahu tentang keberkesanan produk ni...

ye AURA WHITE STEMCELL COLLEGEN memang mahal dari aura white 900000mg, tapi sebab apa?
aw stem cell berat MG ialah 1.5juta MG manakala aw collegen baru 900k MG....
kesan aw stemcell seawal 7hari berbanding dengan aw 900000mg seawal 14hari keatas....

untuk mendapatkan kesan yang lebih maximum, uolls tak boleh tertumpu pada 1 jar sahaja...
minimim untuk dapat kesan yang lebih cantik biarlah pengambilan sebanyak 3jar keatas....kalau dah minum 1jar then stop memang kesan tue tak akan berpanjangan, kalau boleh kita nak cantik biarlah berpanjangan dan kekal dalam diri ni...setiap manusia hormon yang ada dalam diri sangat berbeza, ada setengah dapat kesan seawal 7 hari dan ada yang dapat kesan selepas sebulan, semua tu bergantung pada hormon seseorang...memang betul minum 1 jar akan dapat kesan, tapi kesan yang kita dapat bukanlah tiba-tiba terus cerah seperti mat salleh...tapi cerah secara berperingkat peringkat la...

contoh macam cust yang kat atas tue, pengambilan sampai jar ke-9, baru dapat kesan yang bagus!syukur alhamdullilah...akhirnya peroleh kulit yang cantik dan menawan, shida pulak pengambilan sampai jar yang ke-4 then shida stop...kulit pon makin cantik dan glowwww.... *puji diri...hehehe*


pengacara TV pon pakai aura white, so uolls apa tunggu lagi?berubah la dari sekarang...hehe

Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION
+ Kesan seawal 7 hari.
+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu 
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus 
pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut 
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita



aurawhite ni boleh diambil oleh sesiapa sahaja tak kisah la uolls ni lelaki pun, kalau perempuan memang digalakkan ambik erk!hehe
tiada perbezaan jantina, malah tiada beza umur...semua golongan boleh minum ni, bermakna budak usia 12tahun boleh minum....sekiranya uolls mengandung pastikan kandungan tersebut mencecah 5bulan keatas, kalau tengah BF baby pun boleh minum aurawhite ni juga....
aw tidak boleh minum ketika uolls berada dalam keadaan datang bulan "period" atau pun sedang berpantang, harap sangat jangan minum time ni taw!


tadaaa...

Pink : aurawhite stem cell collegen, 15x stem cell buah...boleh diambil pelbagai kategori jantina dan umur
refer link ni : KLIK SINI
Biru : aurawhite men turbo...yang ni khas untuk lelaki sahaja!selain dari jantina tu tak boleh ambik yer,  aw men turbo ni lebih focus kepada penambahan tenaga lelaki yang kuat bekerja...elok sangat makan ni
refer link ni : KLIK SINI


AURA WHITE STEMCELL COLLEGEN
RM180sm/RM190ss
*free postage*



AURA MEN TURBO COLLAGEN
Harga Asal :RM180.00

Harga Promotion 2016 :
RM160.00 (SM) / RM170.00 (SS)


free postage


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com





















2 comments:

Wan Mc'Lovin said...

AURAWHITE BEAUTY COLLAGEN = RM120
AURAWHITE CHOCOLATE = RM120
AURAWHITE STEMCELL = RM170
AURAMEN TURBO = RM150

HARGA TERMASUK POS SEMENANJUNG MALAYSIA

BERMINAT SILA WHATSAPP 01119328599 (WAN)

Nurdarina Abdul Manaf said...

Aura white steamcell boleh digunakan oleh budak-budak umur 12 tahun tak?